12 Temmuz Günlük Burçlar,12 Temmuz Hangi Burç,12.07.2010 Burç Yorumları

0 yorum
Arkadaşlar günlük burç yorumlarını öğrenmek için aşşağıdaki linklere tıklayınız..Bugün yani 12 Temmuz'un burç yorumu neymiş bakalım...


Günlük Burçlar İçin Tıklayınız

Haftalık Burçlar İçin Tıklayınız

Aylık Burçlar İçin Tıklayınız

etiketler:burçlar,günlük burçlar,günlük burçları oku,haftalık burçlar,12.07.10 burçları,12.07.10 burç yorumları oku,burç nedir ?,hangi burç hangi ay ?

12 Temmuz Altın Fiyatları , 12.07.2010 Altın Fiyatları Oku

0 yorum
12 Temmuz altın fiyatlarını öğrenmek için bu yazımı takip ediniz..

Çeyrek Altın Fiyatı İçin

Yarım Altın Fiyatı İçin

Cumhuriyet Altın Fiyatı İçin


TıkLayınız.

Her Şey İçin Berna Laçin 12 Temmuz İzle

0 yorum


05 Temmuz 2010 Pazartesi 10:30
Bugüne dek izlediğiniz bütün sabah kuşak programlarını unutun… ATV iç yapımlar tarafından hazırlanan "Her Şey için Berna Laçin" tatilin başkenti, rüyalar şehri Bodrum'dan her sabah canlı yayınla ekranlara merhaba diyor.

Bir kadın dergisi formatında hazırlanan, içinde güzellik, sağlık, tatil, aktüel hayat, eğlence, kahkaha, çocuk ve daha nice konunun işleneceği, çarpıcı konu ve konuklarla milyonların karşısına çıkmaya hazırlanan "Her Şey İçin Berna Laçin" atv'de!



Bugüne dek izlediğiniz bütün sabah kuşak programlarını unutun… ATV iç yapımlar tarafından hazırlanan "Her Şey için Berna Laçin" tatilin başkenti, rüyalar şehri Bodrum'dan her sabah canlı yayınla ekranlara merhaba diyor.

Bir kadın dergisi formatında hazırlanan, içinde güzellik, sağlık, tatil, aktüel hayat, eğlence, kahkaha, çocuk ve daha nice konunun işleneceği, çarpıcı konu ve konuklarla milyonların karşısına çıkmaya hazırlanan "Her Şey İçin Berna Laçin"in pazartesi günkü yayınının ilk konukları; Türk müziğinin dev ismi Selami Şahin, ünlü tiyatrocu Melek Baykal ve Ender Saraç...
Ailesiyle birlikte canlı yayına çıkacak olan Selami Şahin en özel şarkılarını, efsane olmuş şarkılarını seslendirecek.Yılın altı ayını Bodrum'da geçiren ünlü oyuncu Melek Baykal, bir saray yavrusunu anımsatan evinin kapılarını ilk kez Berna Laçin'e açtı ve Bodrum'daki gizli cenneti paylaştı…

Berna Laçin'in bir diğer ünlü konuğu Türkiye'de güzellik ve estetik denilince ilk akla gelen isim Ender Saraç. Ünlü uzman canlı yayında uygulamalı olarak uzun yaz döneminde hanımların formda kalmalarının sırlarını bilimsel yöntemlerle anlatacak.
"Her şey İçin Berna Laçin"de pazartesi sabahının bir başka sürprizi tontongiller.
Her biri yüz kiloyu aşkın dört hanım bir ay süresince Bodrum'da hem birlikte yaşayacaklar hem de yarışacaklar. Her gün tontongillerin Bodrum maceraları özel VTR'lerle ve canlı yayın sohbetleriyle ekrana taşınırken bir ayın sonunda en fazla ve sağlıklı bir şekilde kilo veren hanım sürpriz ödülün sahibi olacak…

"Her Şey İçin Berna Laçin"de ayrıca Bodrum'u kendine hayran bırakan lastik kızın nefesleri kesen şovu, Cuma günü dünya evine giren ünlü sunucu Esra Erol'un düğünün perde arkası, hiç bir yerde izleyemeyeceğiniz kına gecesinin ayrıntıları, Bodrum'dan harika tatil manzaraları ve insan öyküleri de ekranda olacak.


"Herşey İçin Berna Laçin" pazartesi gününden itibaren hafta içi her sabah rüyalar kenti Bodrum'dan canlı yayınla ATV'de…

Ezgi İle Yaz Sabahı 12 Temmuz 2010 Full İzle

0 yorum
Ezgi Sertel’in sunumuyla ekrana gelen programda her gün hayata dair keyifli söyleşiler ve yaza özel tarifler ekrana gelecek!

EZGİ SERTEL İLE YAZA KANAL 7 EKRANLARINDAN MERHABA DİYECEKSİNİZ!

Kanal 7 yaz ekranına yeni bir soluk, yeni bir renk geliyor… Ezgi Sertel’in yepyeni programı “Ezgi İle Yaz Sabahı” yaz boyunca Kanal 7 ekranlarında olacak. Ayrılık, Acı Hayat, Tek Türkiye, Kollama, Yağmurdan Sonra gibi dizilerde ve çok sayıda televizyon filminde rol alan Ezgi Sertel bundan böyle hafta içi her sabah 09: 45’te yayınlanacak programıyla Kanal 7 ekranlarında olacak. Yaz boyunca her sabah hayata dair akla gelen ne varsa konuklarla beraber Ezgi ile Yaz Sabahı’nda yer bulacak.

Dini, manevi ve hayata ilişkin konuların uzman konuklarla konuşulacağı programda sabah keyfinize keyif katılacak. Ezgi İle Yaz Sabahı’nda hafta içi her gün ekrana gelecek konuklarla manevi hayatınıza zenginlik katacak söyleşiler gerçekleştirilecek. Pazartesi ve Salı günleri Diyanet İşleri Eski Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan, Çarşamba ve Perşembe günleri Diyanet İşleri Başkanlığı Fatih Müftüsü İsmail İpek ve Cuma günleri de birbirinden değerli konuklar Ezgi ile Yaz Sabahı’nda ekrana gelecek.

Ezgi Sertel’in sunumuyla ekrana gelecek olan programda her gün doyumsuz bir muhabbet, keyifli söyleşiler ve yaza özel tarifler yaz boyunca her sabah izleyenleri bekliyor olacak. Birbirinden değerli konukların stüdyoda ağırlandığı programda her gün hayata dair ne varsa izleyenlerle paylaşılacak.

Ekranların yeni yüzü Ezgi Sertel’in sunacağı Ezgi ile Yaz Sabahı hafta içi her gün 09: 45’te Kanal 7’de. Dopdolu bir içerikle ekrana gelecek programı sakın kaçırmayın!

Koca Kafalar Baba Haber Bülteni 12 Temmuz İzle

0 yorum


HAFTA İÇİ HER GÜN, KANAL D ANA HABER BÜLTENİ
HEMEN ÖNCESİNDE!

“Koca Kafalar Baba Haber Bülteni”nde ekranların sevilen komedi tiplemeleri Koca Kafalar, gündemi mizahi yorumlarıyla süsleyerek haber bülteni sunacaklar.
5 dakikalık yayın süresi ile dikkat çeken “Baba Haber Bülteni” için Koca Kafalar’ın bulduğu slogan ise bir hayli ilginç:
“Başkalarının 1 saatte anlatamadığını biz 5 dakikada anlatacağız”
Siyasetten magazine kadar gündeme ilişkin tüm haberler,
Koca Kafalar yorum farkı ile hafta içi her gün 5 dakika,
Kanal D Ana Haber Bülteni’nin hemen öncesinde yayınlanacak.
Grafi2000 Prodüksiyon tarafından hayata geçirilen ve yapımcılığını Varol Yaşaroğlu’nun yaptığı “Koca Kafalar ile Baba Haber Bülteni”ninde Koca Kafalar’ı Berk Tokay ve Vural Yaşaroğlu canlandırıyorlar.

8.Gün 12 Temmuz 2010 Full İzle

0 yorum
tv8’in güçlü geleneği 8.Gün, ekranın dört güçlü ismiyle canlanıyor. Haberaktif’in deneyimli ismi Gökmen Karadağ’ın yönettiği 8.Gün’de Radikal Gazetesi köşe yazarı Haluk Şahin, Posta Gazetesi köşe yazarı Candaş Tolga Işık ve Sabah Gazetesi köşe yazarı Nazlı Ilıcak Ankara ve İstanbul stüdyosundan konuklarıyla Türkiye’yi ve dünyayı tartışıyor

Türkiye kelimenin tam anlamıyla kabuk değiştiriyor. Kimileri yaşananlara düzenin tasfiyesi kimileri demokratik düzenin yaşam tarzına dönüşmesi diyor. Türkiye bir arayış içerisinde, gerçeği arıyor, doğrusunu arıyor, geleceğini arıyor. Bu arayış artık her hafta tv8’de ses buluyor. 8. Gün baş döndürücü bir hızla yol alan gündemin akışına kapılmadan resme tepeden bakıyor.

Haftanın yedi günü soluk soluğa yaşıyoruz ve 8. Gün soruyoruz. Aslında ne oluyor? Türkiye nereye gidiyor? Türkiye ve Dünya’yı anlamak için 8. Gün tv8’de!

Demet Akalın & Önder Bekensir İle Evlilik Hayatı 12 Temmuz İzle

0 yorum
Demet Akalın ve Önder Bekensir'in evlilik hayatları Show TV'de!..





Show TV ekranlarında
'Demet Akalın ve Önder Bekensir ile Evlilik Hayatı'nda
gündemden düşmeyen popstar Demet Akalın ve iş adamı eşi Önder Bekensir evliliklerinin ve yaşantılarının tüm sırlarını izleyiciler ile paylaşıyorlar.

Dillere destan olan aşklarını peri masalı gibi bir düğün ile evliliğe götüren çiftimiz Demet Akalın ve Önder Bekensir, inişli çıkışlı günlerini, aşklarını, kısacası hayatlarını Show TV izleyicisinin önünde yaşıyor.

Biri ünlü bir pop sanatçısı, diğeri başarılı bir işadamı; hem işte hem de aşkta ortak olan bu ikilinin ilginç hayatları Show TV ekranlarında...

Ünlü çiftlerin evliliği denediği "Evcilik Oyunu" adlı program ile izleyicilerin gönlünde taht kuran Show TV, "Demet Akalın ve Önder Bekensir ile Evlilik Hayatı" adlı

Bunu Konuşalım 12 Temmuz 2010 FuLL İzle

0 yorum
Genç kuşağın gözde gazetecilerinden, deneyimli radyo yapımcısı Candaş Tolga Işık, Bunu Konuşalım adlı sohbet – tartışma programıyla yeniden tv8ekranlarında…


Konuşulmayan konular, bir türlü çözülemeyen sorunlar, Türk ve dünya gündemi, sorunlara çözüm önerileri, yeni projeler, Bunu Konuşalım’da masaya yatırılıyor.


Siyasetten ekonomiye, magazinden sanata, spordan aktüel olaylara kadar her şey Gazeteci Yazar Candaş Tolga Işık’la Bunu Konuşalım’da ele alınacak…

Günlerin Getirdiği 12 Temmuz 2010 Full İzle

0 yorum
NTV ekranının yeni ikilisi Mirgün Cabas ve Hakkı Devrim üçücü programlarıyla ekranda. Mirgün Cabas olayları, kişileri, portreleri, tartışmaları izliyor, haftanın en ilginç gündem maddelerini Hakkı Devrim'le birlikte ekrana taşıyor.

Bugün Ne Pişirsem 12 Temmuz 2010 Full İzle

0 yorum
Türk mutfağının zenginliğini, unutulan yöresel yemeklerin lezzetini bu programda bulacaksınız…
Kısa sürede hazırlanan, sadece 9.90 liraya malolan ekonomik ve birbirinden leziz menüler…
Doğru ve dengeli beslenmeye olanak sağlayan yemek tarifleri, ünlü konukları ve Elif Korkmazel’in sunumuyla hafta içi her gün 09:45 'te Kanaltürk ekranlarında…

Şirin Payzınla 360 Derece 12 Temmuz 2010 İzle

0 yorum
360º, gündeme 360 derecelik bir açıyla bakıyor…
Şirin Payzın'ın sunduğu 360º’de, gün boyunca yaşananlar günün sonunda daha yalın daha anlaşılır, gölgede kalmış haberler ayrıntılı ve farklı bilgilerle net anlaşılır bir halde ele alınıyor. Siyasetten sanata, spordan müziğe, sinemadan sivil topluma bir çok konu tartışılıyor.
Ayrıca, gün boyunca olan bitene anlam kazandıran, farklı haber dosyalarıyla olaylara her açıdan bakılıyor.

360º, yorgun geçen bir günün ardından yormadan haber verirken, bilgilendirip ve eğlendiriyor.

Nefise Karatay ile Afiş 12 Temmuz 2010 Full İzle

0 yorum
Nefise Karatay'ın sunduğu kültür-sanat programı Afiş, gündemde olan sergileri, yarışmaları, oyunları, sanat tartışmalarını tek düze bir üslupla anlatmak yerine farklı bir yol izliyor; kültür ve sanatın renkli dünyasında yaratıcıların peşinden giderek başarıları, hayalleri, sorunları, çekişmeleri ekranlara getiriyor.

Afiş’te ayrıca fuayeler, kulisler, setler, dekorlar, sahneler ve atölyelerden son gelişmeler de yer alıyor.

Fatih Portakal ile Çalar Saat 12 Temmuz 2010 full İzle

0 yorum
FATİH PORTAKAL İLE ÇALAR SAAT


Fatih Portakal

Her sabah uyanmak için bir Çalar Saat lazım...

Aşkın İki Yüzü 26.Bölüm 12 Temmuz Star Tv İzle

0 yorum
Camila ve Antonio, çocukluklarından beri birbirleriyle iddiaya girmeyi seven kuzenlerdir. Camila, evli olmasına rağmen kuzeni Antonio’dan da çok hoşlanır. Girdikleri iddialarda Antonio’nun diğer kızlara oynadığı oyunlardan bu nedenle çok keyif alır.Aşkın İki Yüzü dizisinin oyuncuları
Antonio ise, babasının iş ortağının kızı Danielle ile evlenmek üzeredir. Camila, onları ayırabilmek için düğün günü gelini bırakması ile ilgili bir iddia ortaya atar.
Antonio kazanır: Geline seninle evlenmeyeceğim der. Danielle’nin babası bu olay üzerine aralarında olan iş ortaklıklarını da bozar. Antonio ve ailesinin varlıkları artık tehlike altındadır.
Ve Sofia girer hayatlarına Sofia, ilk gördüğü gün Antonio’dan çok hoşlanır. Ancak Camila bu duruma el koyar ve yeni bir iddia daha başlatır. Antonio, Sofia ile sadece gönül eğlendirmek için birlikte olacaktır. Bu iddianın tek şartı aşık olmamaktır.
Sofia, Antonio ve Camila arasındaki entrikalarla dolu aşk, romantizm ve eğlence bu yaz sizleri bekliyor.

Unutma Beni Dizisi 12 Temmuz 2010 Full İzle

0 yorum
Oyuncular: Didem Özkavukçu, Osman Karakoç, Mithat Erdemli, Çiğdem Aydın, Şahap Sayılgan, Asuman Bora, Füsun Günuğur, Olcay Kavuzlu, Berivan Özyiğit, Zeynep Yasa, Kurtuluş Şakiroğlu, Devrim Yakut, Gülşah Çomoğlu, Faruk Günuğur, Selçuk Özdoğan, İlay Tiryaki, Emir Talha Alıcıer, Uğur Çavuşoğlu

Bu sizin hayat hikayeniz...

Deniz Yıldızı 12 Temmuz 2010 Full İzle

0 yorum
Oyuncular: Güneş Emir, Koray Erkök, Serhat Nalbantoğlu, Meltem Baytok, Başak Akbay, Tuan Tunalı, Cantuğ Turay, Emre İğdemir, Begüm Topçu

Sırlarla dolu hayatların hikayesi...

Ece Erken İle Aç Aç Kazan 12 Temmuz 2010 Full İzle

0 yorum
Sunucu: Ece Erken

Hem eğlendirip hem kazandıran, her etabında ödüller olan, büyük para ödüllü yepyeni bir yarışma...

aç aç kazan 12.07.2010 izle,aç aç kazan izle,ece erken ile aç aç kazan izle

Çeyiz Show ~ Şov 12 Temmuz 2010 full İzle

0 yorum
ÇEYİZ SANDIKLARI TRT 1’DE AÇILIYOR… Türk televizyonlarının en renkli eğlence ve yarışma programı Çeyiz Şov, TRT 1’de… Duygu Özçelik’in sunacağı yarışma ve eğlence programı Çeyiz Şov’da evlilik çağına girmiş genç kızlar kişisel maharetleriyle kendi kültürlerini temsil ediyor. Beş genç kızın katıldığı yarışma programında, her yarışmacı, kendi yöresini temsil edip, yöresel yemeklerini hazırlıyor, geleneksel kostümlerini tanıtıyor, el emeği göz nuru işlerini sergiliyor. Haftanın birincisi, diğer katılımcılar ile jüri üyelerinin yanı sıra, yarışmacıyı ekran başından izleyenlerin gönderdiği kısa mesajlarla (SMS) belirleniyor. O haftanın birincisi, 10.000 Liralık çeyiz ödülünü kazanıyor. Başvuru yapmak isteyenler info@trtceyizshow.com adresine kişisel bilgilerini ve iletişim numaralarını gönderebilirler. Çeyiz Şov, Hafta İçi Her Gün TRT 1 ve TRT AVAZ'da…

Nur Ertürkle Her Sabah 12 Temmuz 2010 Full İzle

0 yorum
Sabahların neşesi, ekranların en uzun soluklu sabah kadın programı Nur Ertürk’le Her Sabah Cuma sohbetlerini aksatmıyor. İstanbul Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mustafa Karataş’ın beğenilen üslubuyla, İslam dini hakkında bütün merak edilenler Nur Ertürk’le Her Sabah’ta cevap buluyor.

Sabah kuşağının sevilen programı Nur Ertürk’le Her Sabah’ta hafta içi her gün birbirinden değerli sanatçı konuklarla kulakların pası silinirken, uzman konukların katılımıyla sağlık konuları, toplumsal ve manevi sorunlar hakkında izleyenler bilgilendiriliyor. Her yıl olduğu gibi Cuma Sohbetlerini aksatmayan Nur Ertürk’le Her Sabah’ta Doç. Dr. Mustafa Karataş beğeniyle izlenen açıklamalarıyla ekran başındakilere manevi bir hava yaşatıyor. İzleyicilerden telefonla gelen soruları canlı yayında cevaplayacak olan Mustafa Karataş, İslam dinine ait akıllardaki tüm soruları Nur Ertürk’le Her Sabah’ta aydınlatacak.


Uzman konukların katıldığı programda sağlıktan hukuka, sanattan sinemaya, her konuda aydınlatıcı bilgiler veriliyor. Sanatçı konuklarla, stüdyo ve stüdyo dışında yapılan çok özel sohbetler, en yeni albümler ve sanat dünyasından son bilgiler ekrana geliyor. Yörelerin tanıtımları, yemek köşesi ve bol müzik Nur Ertürk'le Her Sabah'ta. Programda müzik, eğlence, sohbet, aktüalite, magazin, yemek ve kadına özel her şey var…

Yalçın Çakır Pozitif Reality 12 Temmuz 2010 Full İzle

0 yorum
Pozitif RealityHaftaiçi 12:30
Pozitif Reality



POZİTİF REALITY


YALÇIN ÇAKIR'IN HAZIRLAYIP SUNDUĞU POZTİF REALITY, HAFTAİÇİ HERGÜN SAAT 12:30 - 13:45, - PAZAR 11:30'DA


KİRLİ REYTİNGE HAYIR... BU PROGRAMDA İZLEYECEĞİNİZ HERŞEY TAMAMEN GERÇEKTİR... SHOW DEĞİL GERÇEK... BİLDİKLERİNİZİ UNUTUN.

Ebru İle Paylaştıkça 12 Temmuz 2010 Full İzle

0 yorum
“Ebru İle Paylaştıkça’da mutluluklar, hüzünler, acılar ve hayata dair her şey canlı yayında izleyenlerle paylaşılıyor.

Başarılı sunucu Ebru Gediz’in sunumuyla ekrana gelen Ebru İle Paylaştıkça, hayata dair her şeyi izleyenlerle paylaşıyor. Sohbetlerin doyasıya yaşandığı programda şiirler, türküler okunuyor, yaşanmış ibret dolu öykülere yer veriliyor. Sanatçı konukların da ağırlandığı programa birbirinden değerli sanatçılar en sevilen eserleri ile canlı yayına konuk oluyor. Ebru Gediz’in sımsıcak sohbeti ve hayatın içinden gerçek yaşam öyküleri hafta içi her gün Ebru İle Paylaştıkça’da.

İkballe Şifalı Yemekler 12 Temmuz 2010 Full İzle

0 yorum
Şifalı tarifler, şifalı reçeteler, beden ve ruh sağlığını gençleştiren formüller, doyurucu, lezzetli ve sağlıklı yemekler; İkbal’le Şifalı Yemekler… Şifalı yemekler yapmanın ve şifalı yemeklerle beslenmenin püf noktaları bu programda. İkbal’le Şifalı Yemekler’de İkbal Gürpınar her gün lezzetle sağlığı ekranda buluşturacak. Uzman konukların stüdyoda ağırlanacağı İkbal’le Şifalı Yemekler’de her gün birbirinden lezzetli ve sağlıklı yemekler canlı yayında hazırlanırken, uzman konuklar da sağlıklı yaşama dair reçetelerini izleyenlerle paylaşacaklar…

Ekranlarda ilk kez lezzetle sağlık bir programda buluşuyor. Beden ve ruhu gençleştiren formüllerle mutfakta tencereler kaynıyor, kepçeler doluyor… Doyurucu, lezzetli ve şifalı yemekler her gün uzman konukların katıldığı Şifalı Yemekler programında yapılıyor. Mevsiminde hangi sebze hangi usulde nasıl pişirilip, nasıl sunulur? Şifalı yemek yapmanın ve şifalı yemek yemenin püf noktaları, sağlıklı yaşama ve sağlıklı beslenmeye dair her şey İkbal Gürpınar’ın sunumuyla Şifalı Yemekler’de.

Tadı Damağımda 12 Temmuz 2010 full İzle

0 yorum
Gurme Vedat Milor “Tadı Damağımda” kaldı dediği dünya mutfağından farklı lezzetler için araştırmaya devam ediyor... Programda bazen Fransız, Uzakdoğu ya da geleneksel Türk yemekleri, bazen de İtalyan tadları konusunda uzman restoranları ziyaret eden Vedat Milor “ne zaman, nerede, ne yenmeli?” sorusuna cevap veriyor. Mükemmel tadların peşinde koşanlar için en iyi restoranlarda,Türkiye’nin önde gelen ahçılarının elinden çıkan özel yemekleri tadan Milor, yemekleri tek tek değerlendiriyor.

Anne Olunca Anladım 12 Temmuz 2010 Full İzle

0 yorum
Deneyimli Gazeteci Hülya Yıldırım’ın hazırlayıp sunduğu “Anne Olunca Anladım” yeniden Cine5'te.
Annelerin, anne adaylarının, babaların ve baba adaylarının vazgeçilmezi “Anne Olunca Anladım”, yepyeni formatı ile uzmanlar eşliğinde bilgiyi paylaşmaya ve günlük yaşamdaki sorunlara çözümler sunmaya devam edecek.
Her gün bir konuyu derinlemesine işleyen yapım, ünlü konukların da anne ve babalık deneyimlerini ekranlara taşıyacak... Üstelik, “hepimiz bir muciceyiz” sloganından hareket eden “Anne Olunca Anladım”, anne baba olsun ya da olmasın herkesin bir ailesi olduğu gerçeğinden hareketle, insana dair ne varsa içtenlikle, bilgiyle ve cesaretle ekrana tartışmaya açıyor... Mutlaka izleyin...

Gündemdekiler 12 Temmuz 2010 full İzle

0 yorum
Murat Birsel, her hafta Türkiye’nin gündemini Gündemdekiler’de tartışıyor. İzleyiciler, soru ve görüşleriyle internet üzerinden programa katkı yapabiliyor. Gündemdekiler, Türkiye’de konuşulanlar hakkında tüm yönleriyle fikir sahibi olmak, bilgiye, gerçeğe, gündeme en net, en anlaşılır şekilde ulaşmak isteyenler için kaçırılmayacak bir tartışma platformu.

Sait Gürsoyla Başarıya Doğru 12 Temmuz 2010 full İzle

0 yorum
Üniversiteye ve liseye hazırlanan adaylara Sait Gürsoy Başarıya Doğru’da; zaman zaman teknik bilgiler verirken, sınavlarda dikkat edilmesi gerekenleri, seçecekleri okulların özelliklerini, genç aile iletişimi konularında hem adayları hem de aileleri bilgilendiriyor.

Lise adayları için özel okul, üniversite öğrencileri için üniversite tanıtımları ekrana taşınıyor.

Tüm bunlarla birlikte; dil okulları, yurt dışı eğitimi gibi konular da programda ele alınıyor.

Adaylar, anneler, babalar ve eğitimciler A’dan Z’ye programda kendilerini bulacak.

Yeşil Aşkı 12 Temmuz 2010 Full İzle

0 yorum
GÜVEN İSLAMOĞLU İLE “YEŞİL DOĞA”
Güven İslamoğlu ile “Yeşil Doğa” kuşağında, çevre sorunları üzerine yoğunlaşılacak.İslamoğlu, susuzluk, kuraklık, orman yangınları, bio çeşitlilik gibi konuları Anadolu'nun dört bir yanından uzman görüşleri ve halk röportajlarıyla aktarıyor.
NEFİSE KARATAY İLE “YEŞİL HAYAT”
Nefise Karatay’ın sunacağı “Yeşil Hayat” kuşağında, organik ve çevreci yaşam ele alınacak.Karatay, organik yiyecekler, kumaşlar, makyaj malzemeleri, evimizde enerji tasarrufu, geri dönüşüm, ekolojik tasarım ve mimari gibi konuları uzmanlarla, tüketicilerle ve üreticilerle konuşacak. Ayrıca, yeşil ev için yapılması gerekenler de ekrana taşınacak.
CEM SEYMEN İLE “YEŞİL EKONOMİ”
Cem Seymen'le “Yeşil Ekonomi”de ise, şirketlerin çevreci politikaları, bu yönde yaptıkları çalışmalar, yatırımlar, sosyal sorumluluk projeleri konuklarla ele alacak.

Bizim Stadyum 12 Temmuz 2010 full İzle

0 yorum
Futbol dünyasının duayenlerinden Faik Çetiner’in hazırlayıp yönettiği BizimStadyum yine birbirinden ilginç konu ve konuklarıyla tv8 ekranlarında futbolgündemini belirliyor…


En doğru haberleri, yorumları, kaliteli ve seviyeli tartışmaları ilke edinen Faik Çetiner, Bizim Stadyum’da spor dünyasının birbirinden ünlü konuklarını ağırlıyor.


Bizim Stadyum maç görüntüleri ve tartışmalı pozisyonlara getirdiği açıklamalarla taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanıyor.


Çok özel röportajlar, gündem yaratan konular ve sürpriz yeniliklerle BizimStadyum tv8’de Spor sevenlerin vazgeçilmezi olacak

Parantez 12 Temmuz 2010 full İzle

0 yorum
Parantez, hafta içi her gün, hayata ve olaylara bir parantez açacak... Parantez'e, her gün yeni bir olay, yeni bir soru girecek… Tayfun Gönüllü, Türkiye gibi gündemi yoğun bir ülkede bazen olayların tam içine, bazen de olayların dışına çıkıp saat tam 16.05’te Parantez'i açacak.

Balçiçek Pamirle Söz Sende 12 Temmuz Full İzle

0 yorum
Balçiçek Pamir’le Söz Sende: Habertürk'te izleyicisini Türkiye'nin önde gelen isimleriyle buluşturmaya devam ediyor.

Ntv Soruyor 12 Temmuz 2010 Full İzle

0 yorum
Celal Pir, bu kez NTV adına soruyor. Uzun yıllardır sade vatandaşın derdine çare arayan, konuşulmayanı konuşan, sorulmayanı soran ve gündemi yerinde takip eden Celal Pir, her Pazartesi canlı yayında konuklarıyla yine halkı birebir ilgilendiren konuları tartışmaya açıyor. Programda Celal Pir soruyor, konunun tüm tarafları ve mağdurları yanıtlıyor... Celal Pir, et fiyatlarından, mide kelepçesindeki ölümlere, GDO’lu ürünlerden, kirlenen derelere, karaya oturan gemilerden, karayollarındaki trafik kazalarına gündelik hayatı yakından ilgilendiren soruları ekrana taşıyacak, çözüm yollarını yerinde konuşacak.

İrfan Değirmenciyle Günaydın 12 Temmuz 2010 Full İzle

0 yorum
Türk televizyonlarının en çok izlenen sabah haberlerine imza atan İrfan Değirmenci, artık Kanal D'de 'Günaydın' diyor..
Günaydın, yeni güne hazır uyanmak, işe, okula gitmeden önce gündemden haberdar olmak, gözden kaçanları, gölgede kalanları İrfan Değirmenci'nin yorumuyla yakalamak için seyircisini ekran başına bekliyor...
Sadece Ankara, İstanbul değil, Türkiye'nin 81 ilinden haberler, kendisine ana haber bültenlerinde yer bulamamış öyküler, İrfan Değirmenci'nin üslubuyla işleniyor... Sabahın ilk gelişmeleri ya da bir önceki geceden devreden sıcak haberler Günaydın'da ekrana geliyor.
Günün öyküsünü çizen akışıyla , izleyici, adeta , kahvaltı sofrasında İrfan Değirmenci ile sohbet ediyor.
SMS, e-mail, mektup ya da telefonla izleyicinin her mecrada bültene dahil edildiği programda, zaman zaman akış bile izleyici ile birlikte belirlenebiliyor.
Alışılagelmiş sabah haberleri klişelerini yıkan, sabah sohbetini seyircisiyle yapan, her an şaşırtan, gündem yaratan, güler yüzlü...
Türkiye, yine, onunla uyanıyor...
İrfan Değirmenci ile Günaydın, hafta içi her sabah 07:00 'de, Türkiye'nin Kanalı, Kanal D'de...

Gece Gündüz 12 Temmuz 2010 Full İzle

0 yorum
Gece ve gündüz uyumayan şehirde neler oluyor? Kültür ve sanatın gündemi Yekta Kopan'la her akşam GECE - GÜNDÜZ’de. Canlı yayın konuklarının renk kattığı programda sinema, müzik, dans, tiyatro, edebiyat, plastik sanatlar gibi her türlü sanat dalı yer buluyor, sanatçılar kendilerini ve yapıtlarını anlatma şansı buluyor.

Yaz Neşesi 12 Temmuz 2010 Full İzle

0 yorum
Yaz Neşesi adı üstünde yazımıza neşe katıyor..Kanal a da ekranlara geLen Yaz Neşesi adlı program hafta için hergün bizlerin karşısına çıkıyor..

yaz neşesi,yaz neşesi 12 temmuz izle,yaz neşesi 12.07 .2010 izle,yaz neşesi bedava 12 temmuz izle,yaz neşesi kanal a 12 temmuz seyret

İrfan Değirmenciyle Açıkça 12 Temmuz 2010 full İzle

0 yorum
Gün boyunca çok şey dinlediniz, bilgi bombardımanına tabii tutuldunuz, aklınız da biraz karıştı doğrusu. Kim, neyi, neden yaptı? Ne oldu? Kimi bunu bildi ama söyleyemedi, kimininse zaten hiç haberi olmadı. O, “Açıkça” anlatıyor, “Açıkça” söylüyor, “Açıkça” soruyor. Dürüst, cesur, hızlı, güçlü, genç, anında haber İrfan Değirmenci ile Açıkça CNN TÜRK’te ekrana geliyor.
İrfan Değirmenci ve tecrübeli haber ekibi, anlatılmayanları, konuşulmayanları “Açıkça” konuşmaya geliyor.

Aile Mahkemesi 12 Temmuz 2010 full İzle

0 yorum
Yanı başımızda olup biten acımasız zulümlere, çaresiz insanlara yapılan eziyetlere dur diyecek yepyeni bir program başlıyor… Kimsesizlere, yardıma muhtaçlara ve kimsesiz insanlara Hakim Lütfü Ural sahip çıkacak… Haksızlıklara dur diyecek, vicdansızların cezasını verecek, hiçbir kötülük karşılıksız kalmayacak… Bütün kötüler Aile Mahkemesi’nde cezalandırılacak…

aile mahkemesi,aile mahkemesi izle,aile mahkemesi 12 temmuz izle,aile mahkemesi 12 temmuz bölüm izle,aile mahkemesi dizisi son bölüm seyret,aile mahkemesi 12 temmuz 2010 tek parça full izle

Canlı Gaste 12 Temmuz 2010 full İzle

0 yorum
Can Dündar’ın sunduğu, sayfa düzeni, içeriği, konukları ve etkisiyle gündemi belirleyen program her gece ekranda. Canlı televizyon haberi mantığıyla ertesi günün gazetesi bir gece önceden hazırlanıyor. Siyasetten, spora, sıcak olaylardan, kültürel ve sanatsal gelişmelere, magazinden ekonomiye birinci sayfa haberleri Can Dündar’ın farklı, güvenilir yorumu ile sunuluyor. Son dakika haberleri canlı yayın bağlantılarıyla gazeteye yansıtılıyor.

Yorum Farkı 12 Temmuz 2010 Full İzle

0 yorum
İki büyük birikim, iki farklı bakış yine aynı ekranda karşı karşıya... Farklı dünya görüşlerini bilgi birikimleriyle, düzeyi düşürmeden tartışan iki usta gazeteci Mehmet Barlas ve Emre Kongar, İkili günün meselelerini yine hafta içi her akşam saat 19:30’da “Yorum Farkı”nda yüz yüze tartışıyor.

Su Gibi 12 Temmuz 2010 Fox Tv İzle

0 yorum
Su gibi evlendirmeye devam ediyor ! 12 Temmuz bölümünü izlemek için yayının bitmesini bekleyiniz sitemizi güncel tutunuz..

su gibi,su gibi izle,su gibi programı,su gibi programı izle,su gibi seyret,su gibi programı seyret,su gibi bedava 12 temmuz izle,su gibi programı 12 temmuz seyret,su gibi 12.07.2010 izle

Evrim Akınla Uzman Avı 12 Temmuz 2010 Full İzle

0 yorum
uzmanlık alanınızı oluşturur. Bu yarışmada rastgele seçilen yarışmacılar bilgilerini sınıyor…


Sempatik oyuncu Evrim Akın rastgele seçtiği iki yarışmacıyı uzmanlık alanlarına göre yarıştıracak. Kendilerine sorulan 5 sorudan daha fazla soruyu bilen yarışmayı kazanıp ödülünü katlamak için yoladevam ediyor.
Yenilikleri ile hem eğlenceyi hem bilgiyi bir arada bulacağınız çok farklı bir yarışma Evrim Akın’la “UzmanAvı”.


Uzman’ım diyorsanız sokaklarda tv8 kameralarını kollayın. Her an sizde bu farklı ve eğlenceli yarışmaya dahil olabilirsiniz.


Evrim Akın’la “Uzman Avı” hafta içi her gün tv8 ekranlarında…

SUNAN :Evrim Akın

evrim akınla uzman avı 12 temmuz izle,evrim akınla uzman avı programı seyret,evrim akın programı 12.07.2010 izle

Ebruli 12 Temmuz 2010 Full İzle

0 yorum
Yayına başladığı ilk günden itibaren kendini hızla sevdiren Ebru Şallı farklı, özgün olanı izleyicileriylebuluşturmaya devam ediyor.

“Yaşamınıza sahip çıkın” sloganından hareket ederek renkli hayatın pencerelerini açanprogramda, yinegündemdeki konular, sağlık ve spor alanındaki son gelişmeler, güzellik, estetik alanındaki doğalyöntemler, organik yaşamın sırları, kişisel gelişim için yapılması gerekenler, aile kavramı, çocuklarındünyası, kadın erkek ilişkileri, alışveriş dünyası, ünlü konukların yaşam sırları ve hayata bakış açıları,hayatımızdaki ünlüler kısacası hayata dair her şey Ebruli'de.

Ebruli yeni dönemde özel bölümleriyle de dikkatleri üzerine çekecek Aşk Doktoru Mehmet Coşkundeniz her Pazartesi, Salı ve Perşembe günleri yayınlanacak özel bölümde izleyenler ile buluşacak ve aşkhayatları ile ilgili merak ettikleri tüm soruları yanıtlayacak.

İş ve aile hayatı, sağlıklı yaşamı ve doğal güzelliği ile dikkatleri çeken, modern kadının ülkemizdeki önde gelen temsilcilerinden biri olan manken Ebru Şallı’nın sunduğu program, hafta içi her gün canlı olarakekrana geliyor… Şallı, günümüzün spor trendi pilates’i düzenli olarak yapıp bilgiler verip, hanımlarıngüne daha sağlıklı ve zinde başlamalarını sağlıyor…

Doktorum 8 Temmuz Full İzle

0 yorum
Tv'den sağlık diye buna denir işte..Sorununuz varsa açın bir telefon hemen derdinize derman bulsunlar..Doktorum 7 temmuz full izlemek için yayının bitmesini bekleyiniz..

doktorum,doktorum izle,doktorum seyret,doktorum 12 temmuz izle,doktorum 12 temmuz full seyret,doktorum bedava canlı izle,doktorum 12 temmuz konukları,doktorum bedava canlı full 12 temmuz seyret,online doktorum programı izle

Atv Ana Haber 12 Temmuz 2010 full İzle

0 yorum
atv Ana Haber, Türkiye'nin ve dünyanın sıcak gündemini aktarırken, hızlı, doğru, tarafsız habercilik anlayışıylagüvenirliğin ve saygınlığın adresi olmaya devam ediyor. "atv Haber" Türkiye'nin alıştığı hızlı, dinamik ve aktiftemposuyla her akşam saat 18:30'da ekrana geliyor. Türkiye'nin en özel günlerine yakışır özel yayınları, haber neredeyse oradan yaptığı canlı bağlantıları, vatandaşın sorunlarını gündeme taşıdığı ses getiren haberleriyle "atv Haber" Türkiye'nin sesini ekrana taşıyor. Türkiye kimi konuşuyorsa, Türkiye neyi merak ediyorsa, Türkiye ne öğrenmek istiyorsa hepsini yine "atv Haber" de buluyor. Siyasetten ekonomiye, sağlıktan sanata, magazinden spora her konuda haber olan her şey Cem Öğretir'in sunumuyla "atv Haber"de. Haberlerden haberimiz olsun diyorsanız, her akşam saat 18:30'da "atv Haber"i izleyin.

Günde 8 12 Temmuz 2010 Full İzle | Seyret

0 yorum
Hafta içi her gün tv8 ekranlarına kadınlar için kadın gözüyle bakan ve baktıran yepyeni bir programbaşladı: Günde 8!

Genç anne, güzel sunucu Özlem Yıldız ile hafta içi her gün öğleden sonralarınıza 8 renk getiriyor!

Ünlü konukları, müzikle taçlanan sohbetleri, birbirinden önemli konularda yol gösterecek olan uzmankonuklarıyla “yok yok” diyebileceğiniz, merakla ve keyifle izleyeceğiniz bir program Günde 8.

Bu programı sadece izlemekle mi kalacaksınız, hayır! Eğlenmek, öğrenek, keyifli zaman geçirmek,hayatınız boyunca hiç unutmayacağınız anılar biriktirmek ve becerilerinizin size getireceği bir şöhreti tatmak isterseniz başvuracak ve Günde 8’in tam da içinde olacaksınız!

Siz, birbirinden maharetli 4 kadın kendi grubunuzu kuracak, grubunuza gönlünüzden geçen ismi verecek, sizi alt etmek ve harika ödüle kavuşmak isteyen diğer grupla yarışacak, kazansanız da kaybetseniz de günün ve haftanın 8 yıldızından biri olacaksınız. Jürinin beğenisini kazanır ve haftayı 1. tamamlarsanız ödülünüzü de alıp Günde 8’den çok daha mutlu ayrılacaksınız.

Müge Anlı İle Mektubunuz Var 12 Temmuz Full izle

0 yorum

Mektubunuz var bu haftaki bölümü gercekten cok güzel gececek sunucusu cok güzel olmamasına ragmen de cok izlenen bir tv programıdır :) müge anlı ile mektubunuz var izle,müge anlı ile mektubunuz var 12 temmuz izle,bedava full müge anlı ile mektubunuz var 12 temmuz 2010 full seyret

Mehmet Ali Brand İle Kanal D Ana Haber 12 Temmuz İzle

0 yorum




mehmet ali brand haber izle,mehmet ali brandla kanal d ana haber 12.07.2010 izle,bedava mehmet ali brand haberleri 12 temmuz izle,mehmet ali brand ile ana haber 12 temmuz full izle~seyret

Tam Tadında 12 Temmuz Full İzle

0 yorum
Hafta içi her gün 12:00
Tam Tadında
EMEL BAŞDOĞAN YILLAR SONRA YİNE KANAL D EKRANINDA EN TATLI TARİFLERİYLE İZLEYENLERLE BULUŞUYOREmel’le her şey tam tadında olacak. Ana yemeklerden, ara sıcaklara, pastalardan, mezelere birbirinden lezzetli yemekler, Kanal D ekranından sofralara yansıyacak. Hanımlar artık, yalnızca tariflere mecbur kalmayacak, Emel’le doğru yemek yapmanın tüm püf noktalarını da öğrenecek.

TAM TADINDA BİRBİRİNDEN İLGİNÇ KONUKLARI AĞIRLIYORBirbirinden lezzetli, görseli güçlü yemek tarifleriyle kadınlar artık Emel’in yemek tariflerini bekleyecek. İçinde sağlıklı beslenmenin de yer alacağı ve pratik bilgilerle yoğrulacak program, günlük hayata dair sohbetlerle renklenecek. Sadece yemek tarifi vermekle yetinilmeyecek programda, yemek pişirmeye dair doğru ve pratik bilgiler, yemeği pişirip yemenin yanında estetik sunumun nasıl yapılacağı, sağlıklı beslenmeye dair önemli konular, mutfakta israfın önlenmesi de programın ön plandaki konuları olacak.
Yaptığı ilginç ve farklı yemek ve yiyeceklerle ünlü kişiler, ünlü olmayan ama farklı bir yiyeceği ustalıkla yapabilen kişiler, belli bir hastalığa iyi gelebilecek yemek ve yiyeceklerden bahsedecek uzmanlar, sohbetiyle yemeğe tat katabilecek kişisel gelişim uzmanları, bu programın konukları arasında yer alacak.


tam tadında izle,tam tadında seyret,12 temmuz tam tadında izle,tam tadında 12 temmuz full izle,bedava tam tadında programı canlı izle

Sabahın Sedası 12 Temmuz 2010 Show Tv Full İzle

0 yorum


sabahın sedası izle,sabahın sedası  temmuz izle,sabahın sedası 12.07.2010 izle,bedava show tv sabahın sedası izle,show tv  temmuz sabahın sedası full izle,seda sayan göğüs frikik video izle

Zuhal Topalla İzdivaç 12 Temmuz Full HD İzle

0 yorum

zuhal topal ile izdivaç izle,zuhal topal ile izdivaç 12 temmuz izle,bedava zuhal topal videoları,star tv zuhal topalla izdivaç 12 temmuz izle,12.07.2010 zuhal topalla izdivaç frikikleri

Yeşil Elma 12 Temmuz Stv Full Donmadan İzle

0 yorum




yeşil elma,yeşil elma izle,yeşil elma seyret,yeşil elma 12.07.10 izle,yeşil elma oktay usta izle,yeşil elma 12 temmuz konukları,yeşil elma bedava izle,yeşil elma stv 12 temmuz seyret,oktay usta yeşil elma programı seyret,yeşil elma kitabı,yeşil elma yemek tarifleri

" Defne " Her Şey Bambaşka Canlı 12 Temmuz Full İzle

0 yorum

defne her şey bambaşka izle,defne her şey bambaşka seyret,defne her şey bambaşka 12 temmuz full izle,defne her şey bambaşka son bölüm

Yemekteyiz Show tv 12 Temmuz Full İzle | Seyret

0 yorum

yemekteyiz,yemekteyiz izle,yemekteyiz seyret,yemekteyiz 12 temmuz,yemekteyiz 12 temmuz izle,yemekteyiz 12 temmuz 2010 izle,yemekteyiz 12 temmuz seyret,yemekteyiz bedava 12 temmuz izle,yemekteyiz online 12 temmuz izle,yemekteyiz unutulmaz videoları,yemekteyiz 12 temmuz tek link seyret,yemekteyiz 12.07.2010 hd kalitesi izle

Herkes İçin Sağlık 12 Temmuz Full Online İzle

0 yorum

herkes için sağlık,herkes için sağlık izle,herkes için sağlık seyret,herkes için sağlık 12 temmuz full izle,herkes için sağlık 12.07.2010 show tv izle,herkes için sağlık full 12 temmuz seyret,12.07.2010 herkes için sağlık programı canlı izle

Evcilik Oyunu Show Tv 12 Temmuz Full İzle

0 yorum


evcilik oyunu izle,evcilik oyunu 12 temmuz izle,evcilik oyunu bedava izle,evcilik oyunu 12.07.2010 izle,evcilik oyunu full show tv 12 temmuz izle

Deryalı Günler 12 Temmuz 2010 Full İzle

0 yorum


deryalı günler,deryalı günler izle,deryalı günler 12 temmuz izle,deryalı günler bedava izle,deryalı günler 12.07.2010 izle,deryalı günler bedava izle,deryalı günler 12 temmuz show tv izle,deryalı günler program 12 temmuz online izle

Esra Erolla Evlen Benimle 12 Temmuz Full İzle

0 yorum

esra erolla evlen benimle izle,esra erolla evlen benimle full 12 temmuz izle,esra erolla evlen benimle atv 12.07.2010 izle,esra erolla evlen benimle bedava 12 temmuz online seyret,esra erolla evlen benimle 12 temmuz hd izle,esra erolla evlen benimle 12 temmuz tek link bedava izle,esra erolla evlen benimle 12 temmuz frikik videoları izle,pawk-tr.blogspot.com

12 Temmuz 2010 Atv Yayın Akışı

0 yorum
06.20 Yerli Dizi HAYAL VE GERÇEK (TEKRAR)
08.10 Yerli Dizi SELENA (TEKRAR)
10.00 Kültür/Sanat YAŞAMDAN DAKİKALAR (97.BÖLÜM)
12.00 Ekonomi Prog. EKOPAZAR
13.00 Yarışma Prog. KELİMENİN GÜCÜ (6.BÖLÜM TEKRAR)
14.20 Yerli Dizi SAMANYOLU (27.BÖLÜM TEKRAR)
16.30 Yerli Dizi CANIM AİLEM (63.BÖLÜM TEKRAR)
18.40 Haber ATV ANA HABER BÜLTENİ
20.00 Yerli Dizi AŞK BİR HAYAL (36.BÖLÜM)
23.10 Yabancı Sinema KUŞKU / TV’DE İLK KEZ!
01.30 Yerli Dizi TEKRAR
03.50 Yerli Dizi AŞK BİR HAYAL (36.BÖLÜM TEKRAR)
05.30 Haber ATV ANA HABER BÜLTENİ (TEKRAR)

ÇarkıfeLek Yeni Bölüm 12 Temmuz İzle

0 yorum
Bu akşam 20:15


Çarkıfelek ve efsane sunucusu Mehmet Ali Erbil Star TV'de!

Bu akşam 20:15'te başlayacak olan Çarkıfelek, hafta içi her gün haber sonrasında ekranlara gelecek. Mehmet Ali Erbil, stüdyoda Gamze Topuz ile birlikte izleyicilerle buluşurken, güzel sunucu Hande Sarıoğlu her gün farklı bir şehirden canlı bağlantıyla izleyicilerin evlerine konuk olup, hediyeler dağıtacak.

12 Temmuz 2010 Star Tv Yayın Akışı

0 yorum
06.10 Çizgi Dizi Genç Savaşçılar/ Genel İzleyici
07.30 Yerli Dizi Benden Baba Olmaz / tkr / Genel İzleyici
08.40 Çocuk Star Çocuk Kulübü
09.40 Magazin Süper Star Life/canlı
12.30 Yerli Dizi
14.30 Yerli Dizi
16.30 Yarışma Extra Extra Small / 8. Bölüm / Yeni Bölüm
19.00 Haber Star Haber
20.00 Yabancı Sinema
22.30 Yarışma Passaparola / 12.bölüm
01.00 Yabancı Dizi 24
02.00 Yabancı Sinema Ölüm Savaşçısı / Seven Swords
03.30 Yerli Dizi Köprü / tkr
05.00 Yerli Dizi Vazgeç Gönlüm / tkr / Genel İzleyici

12 Temmuz 2010 Fox Tv Yayın Akışı

0 yorum
06:45 Şakalamaca
07:15 Sit-Com- Komedi Türk- t
09:15 Yabancı Film-Barbie Deniz Kızı Hikayesi
11:00 Eğlence-Ninja Warrior- t
12:15 Yerli Dizi- ZapZup- YENİ
13:30 Magazin- Süper Kulüp- CANLI
15:00 Kadın Programı- Su Gibi Ekstra- YENİ
16:30 Yasemince-t
18:30 FOX Ana Haber
19:45 Yerli Dizi-Arka Sıradakiler-120. Bölüm- YENİ
23:30 Gündem Futbol- CANLI
01:00 Yerli Dizi- Yalancı Romantik-t
02.45 Yerli Dizi- Çocuklar Duymasın-t
04:00 Yerli Dizi- Çocuğun Var Derdin Var-t
05:15 Komedi- Komedi Türk-t
06:30 Yerli Dizi- Deniz Yıldızı(t)

12 Temmuz 2010 Show Tv Yayın Akışı

0 yorum
06.30 Yarışma WIPEOUT 2 –Tekrar -Genel İzleyici
09.00 Yaşam ÖZGÜR ŞEF- Genel İzleyici
10.00 Magazin PAZAR SÜRPRİZİ – Canlı
13.00 Teknoloji TEKNO TREND-Genel İzleyici-Genel İzleyici
14.00 Yerli Dizi CENNET MAHALLESİ-Tekrar-Genel İzleyici
15.30 Eğlence VIDIVODO-Tekrar-Genel İzleyici
16.00 Yarışma EVCİLİK OYUNU-Tekrar- Genel İzleyici
19.00 Haber SHOW TV ANA HABER
19.50 Spor SPOR SAYFASI
20.00 Yarışma SURVIVOR- Genel İzleyici
23.30 Yarışma EVCİLİK OYUNU-Tekrar-Genel İzleyici
01.30 Eğlence VIDIVODO-Tekrar -Genel İzleyici
02.00 Türk Sineması GECE 11:45-Genel İzleyici
YÖN: ERCAN DURMUŞ
OYN: FERİDUN DÜZAĞAÇ, YELDA REYNAUD, NİHAT ODABAŞI
KONU: Kağıtçı Mehmet, ailesini kaybetmiş, sonrasında da sokakları
kendisine mesken edinmiştir. Bir gün kaybettiği karısına benzeyen Zeynep adında
bir kadınla karşılaşması, onun hayatını bir anda değiştirecektir. Hayatı anlamak ve
anlatmak isteyen genç ve yetenekli senarist Okanın biraz telaşlı biraz mizahi ve
duygusal varolma mücadelesi. Bu mücadele içinde ona gereken kararı vermesinde
yardımcı olacak olan son zamanlarda sıkça gördüğü Zeynep adında bir kadın
olacaktır. Başkaları için yaşadığını fark eden Zeynep isyan edip, her şeyi göze
alarak kendini sevdiği adamın yanında bulur. Bir İstanbul sokağında, gece
yarısına doğru yolları kesişen bu üç kişi hiç düşünmedikleri hayatlara adım atarlar
04.00 Yarışma EVCİLİK OYUNU-Tekrar- Genel İzleyici
05.30 Türk Sineması KISKANÇ KADIN – Genel İzleyici
YÖN : NURİ ERGÜN
OYN : CÜNEYT ARKIN, HÜLYA KOÇYİĞİT
1966

12 Temmuz 2010 Kanal 7 Yayın Akışı

0 yorum
06:30 KANAL 7′DE SABAH
08:00 ASR-I SAADET’TEN TABLOLAR
08:40 TÜRK FİLMİ
10:45 BAŞKENT KULİSİ
12:15 ‘7. GÜN’
13:15 KALP GÖZÜ (T)
15:10 SERDEM’İN MUTFAĞI
18:00 TÜRK FİLMİ
20:00 HAFTASONU HABERLERİ
20:45 KANAL 7 SPOR
21:00 ÇİFTÇİLER YARIŞIYOR- DÜKKAN SENİN
24:45 TV FİLMİ / TÜRK FİLMİ
23:30 TELEVİZYON FİLMİ ‘DÖNÜŞ’

12 Temmuz 2010 Kanal D Yayın Akışı

0 yorum
06:00
Kanal D Çocuk Kulübü
06:45
Gülbeyaz (T)
08:00
Acemi Cadı (T)
Sakın kaçırmayın
09:30
Cumaya Kalsa (T)
Cuma ve Şebnem’e komşu geliyor
11:00
Oyuncak Hikayesi
Oyuncakların gizli yaşamını komedi animasyon tadında konu alan bu muhteşem filmi kaçırmayın
12:45
Komikler
Birbirinden komik videoları kaçırmayın
13:45
Neredesin Firuze
Türk Sineması
16:30
Akasya Durağı (T)
Sinan’la Osman av macerası
Video Foto Galeri
19:00
Ana Haber Bülteni
Türkiye ve dünyanın nabzı Kanal D Ana Haberde tutuluyor
20:00
Spor
Günün tüm önemli spor haberleri sizlerle
20:15
BKM Mutfak
Birbirinden komik skeçleri kaçırmayın
23:15
Muhabbet Kralı
Sakın kaçırmayın
02:45
Tetikçi
Yabancı Sinema
04:15
Zübük
Türk Sineması

Yahşi Cazibe Dizisi Oyuncuları | Dizi Kadrosu

0 yorum
Oyuncular Hakan Yılmaz (Kemal), Peker Açıkalın (Peker), Selda Özbek (Nemrude), Aslıhan Gürbüz (Cazibe), Serhat Özcan (İsmail), Gökçe Özyol ( Barış), Canan Maktal ( Nazlı ), Mertcan Sevimli,(Bersan), Tuğçe Kıltaç (Gül), Hande Katipoğlu (Simge), Erdi Bolat (Erdoğan), Sezai Aydın (Patron Hulusi), Zeki Şen (Mahsun), Melisa Toros (Gözde)
Yapım Süreç Film
Yönetmen Bora Onur
Senaryo Tükenmezkalem – Gani Müjde

Yahşi Cazibe Dizisi 1.Bölüm Tanıtım Fragmanı Full İzle

0 yorum
Yahşi Cazibe 1.bölüm tanıtım fragmanını aşağıdaki videodan full izleyebilirsiniz


Ece Erken Neden Dayak Yedi | Ece Erken Dayak Yedi mi ?

0 yorum
Geçtiğimiz hafta tatil için Bodrum’a giden Ece Erken, Princess Otel’de 6 erkek arkadaşıyla sohbet ederken görüntülenmişti. Bu fotoğrafların çekildiği günün gecesi, yani geçtiğimiz Pazar akşamı Ece Erken bu gruptaki erkeklerden üçüyle soluğu Türkbükü’ndeki Ship A Hoy adlı mekanda aldı.

Gece geç saatlere kadar erkek arkadaşlarıyla eğlenen Ece Erken, oteline gitmek için yola koyuldu. Ship A Hoy’un hemen yanındaki taksi durağına doğru ilerleyen grup, bir anda tartışmaya başladı. Ne olduğu anlaşılmadan ünlü sunucu, erkek arkadaşlarının şiddetine maruz kaldı.

Ece Erken’in dayak yediğini gören taksi şoförleri ise bir anlık şaşkınlığın ardından hemen olaya müdahele etti. Ünlü sunucunun başına gelen bu olaydan ötürü son derece üzgün olduğunu söyleyen taksi şoförleri, "Ece Hanım’ı arkadaşlarından elinden zor aldık. Neyse ki biz oradaydık da kendisinin başına daha kötü bir olay gelmedi" dedi

İspanya-Hollanda 11 Temmuz Full Maç İzle

0 yorum
Dünya nefesini tuttu bu maça kilitlendi..Dünyanın spor dalında en iyisi İspanya mı ? yoksa Hollanda mı ? Trt 1 ekranlarında 21.30'da bu sorunun cevabı belli olacak ! Maç biter bitmez burada online olarak izleyebilirsiniz..

Canavar Tv'de İlk Kez Atv İzle | Canavar Filmini Full İzle

0 yorum

11 Temmuz 2010 Pazar 20:00

New York'taki bir barda kulakları sağır eden bir gürültü duyulur, bardaki kargaşa sırasında davetliler merdivenden aşağıya kaçmaya çalışırken New York caddelerini alev alev yanan yıkıntı ve enkazlar kaplar. Ardından Manhattan tarafında şiddetli bir patlama olur, Özgürlük Heykelinin kafası tıpkı dev bir top güllesi gibi caddeye çarpar. New York'a düzenlenen bir canavar saldırısına tanıklık eden insanların öyküsü. Çekimlerde amatör film stilini vermesi için elde taşınan kamera kullanıldı. Böylelikle Armageddon" ile "The Blair Witch Project" karışımı tadında görüntülere ulaşıldı. Film, enteresan kurgusu, ekstra gerçekçi havası ve ilginç konusu ile sinema tarihinde uzun süre konuşulacağa benziyor.


Yapım Yılı 2007
Yönetmen Matt Reeves
Oyuncular Michael Stahl-David, Mike Vogel, T.J. Miller, Jessica Lucas, Lizzy Kaplan
Türü Gerilim / Bilim-Kurgu / Macera


Macera Avcıları Afrikada Filmini Full İzle | Konusu

0 yorum
Macera Avcıları Afrikada filmini full izlemek için biraz beklemeniz gerekiyor..Çünkü partlar tamamlanmadığı için sizinle paylaşamıyor ama en kısa zamanda full online izleyebilirsiniz..

Macera Avcıları Afrikada full filmini izle,Macera Avcıları Afrikada ücretsiz izle,Macera Avcıları Afrikada full part izle

11 Temmuz Altın Fiyatları , 11.07.2010 Altın Fiyatları Öğren

0 yorum
Günlük altın fiyatlarını öğrenmek için bu yazımı takip ediniz..


Çeyrek Altın Fiyatı İçin

Yarım Altın Fiyatı İçin

Cumhuriyet Altın Fiyatı İçin

                                                 Tıklayınız...

Türkünü Söyle 11 Temmuz 2.Bölüm İzle

0 yorum
Türkünü Söyle 2.Bölümü ile devam ediyor ! Türkünü Söyle programı Türkülerimizle kulaklarımızın pasını silecek türkünü söyle bugün star tv ekranlarında karşımızda olacak..

türkünü söyle 2.bölüm 11 temmuz izle,türkünü söyle programı izle 11.07.2010 izle,türkünü söyle online star tv izle

Passaparola 11 Temmuz Star Tv İzle

0 yorum
Bilgi yarışmaların babası passaparola devam ediyor ! 11 Temmuz bölümünü full izlemek için yayının bitmesini bekleyiniz..


passaparola 11 temmuz izle,bedava passaparola seyret,canlı passaparola izle,11 temmuz passaparola yeni bölüm seyret,passaparola konukları 11 temmuz,11.07.2010 passaparola yeni bölüm online izle

Fear Factor Aksiyon 4.Bölüm 11 Temmuz Star Tv İzle

0 yorum
Fear Factor Aksiyon ile heyecan devam ediyor!




Sonunda beklenen macera başlıyor. Fear Factor Aksiyon'la 11 Temmuz Pazar günü ekranlar adrenalin dolu olacak.



fear factor aksiyon 4.bölüm izle,11 temmuz fear factor seyret,bedava 11 temmuz fear factor aksiyn 11.bölüm fragman izle

Komikler 11 Temmuz Kanal D İzle

0 yorum
Gülmeye hazır olun ! Komikler geliyor...Her gün ekranlara gelen komikler programını yani kamera şakalarını kaçırdınız mı ? burada online izleyebilirsiniz..


komikler,komikler izle,komikler 11 temmuz,komikler 11.07.2010 seyret,komikler bedava izle,11 temmuz tek parça komikler izle,kanal d komikler programı 11 temmuz bölümü

Süper Star Life 11 Temmuz Star Tv İzle

0 yorum
Magazinin 1 numaralı adresi Süper Star Life !

süper star life,süper star life izle,süper star life 11 temmuz,süper star life 11 temmuz online izle,süper star life 11.07.2010 seyret,pawk-tr.blogspot.com süper star life 11 temmuz izle

Medya Kralı 11 Temmuz İzle | Seyret

0 yorum
medya kralı,medya kralı izle,medya kralı seyret,medya kralı 11 temmuz,medya kralı 11 temmuz izle,medya kralı 11 temmuz seyret,medya kralı 11 temmuz full izle,medya kralı canlı donmadan izle,medya kralı 11 tremmuz hd kalitesi izle

Mehmet Ali Brand İle Kanal D Ana Haber 11 Temmuz İzle

0 yorum
mehmet ali brand ile kanal d ana haber bülteni izle,mehmet ali brand ile kanal d ana haber bülteni seyret,mehmet ali brand ile kanal d ana haber bülteni 11 temmuz full izle,mehmet ali brand ile kanal d ana haber bülteni 11.07.2010 izle

11 Temmuz 2010 Star Tv Yayın Akışı

0 yorum
06.10 Çizgi Dizi Genç Savaşçılar/ Genel İzleyici
07.30 Yerli Dizi Benden Baba Olmaz / tkr / Genel İzleyici
08.40 Çocuk Star Çocuk Kulübü
09.40 Magazin Süper Star Life/canlı
12.30 Yerli Dizi
14.30 Yerli Dizi
16.30 Yarışma Extra Extra Small / 8. Bölüm / Yeni Bölüm
19.00 Haber Star Haber
20.00 Yabancı Sinema
22.30 Yarışma Passaparola / 12.bölüm
01.00 Yabancı Dizi 24
02.00 Yabancı Sinema Ölüm Savaşçısı / Seven Swords
03.30 Yerli Dizi Köprü / tkr
05.00 Yerli Dizi Vazgeç Gönlüm / tkr / Genel İzleyici

11 Temmuz 2010 Atv Yayın Akışı

0 yorum
06.20 Yerli Dizi HAYAL VE GERÇEK (TEKRAR)
08.10 Yerli Dizi SELENA (TEKRAR)
10.00 Kültür/Sanat YAŞAMDAN DAKİKALAR (97.BÖLÜM)
12.00 Ekonomi Prog. EKOPAZAR
13.00 Yarışma Prog. KELİMENİN GÜCÜ (6.BÖLÜM TEKRAR)
14.20 Yerli Dizi SAMANYOLU (27.BÖLÜM TEKRAR)
16.30 Yerli Dizi CANIM AİLEM (63.BÖLÜM TEKRAR)
18.40 Haber ATV ANA HABER BÜLTENİ
20.00 Yerli Dizi AŞK BİR HAYAL (36.BÖLÜM)
23.10 Yabancı Sinema KUŞKU / TV’DE İLK KEZ!
01.30 Yerli Dizi TEKRAR
03.50 Yerli Dizi AŞK BİR HAYAL (36.BÖLÜM TEKRAR)
05.30 Haber ATV ANA HABER BÜLTENİ (TEKRAR)

11 Temmuz 2010 Fox Tv Yayın Akışı

0 yorum
06:45 Şakalamaca
07:15 Sit-Com- Komedi Türk- t
09:15 Yabancı Film-Barbie Deniz Kızı Hikayesi
11:00 Eğlence-Ninja Warrior- t
12:15 Yerli Dizi- ZapZup- YENİ
13:30 Magazin- Süper Kulüp- CANLI
15:00 Kadın Programı- Su Gibi Ekstra- YENİ
16:30 Yasemince-t
18:30 FOX Ana Haber
19:45 Yerli Dizi-Arka Sıradakiler-120. Bölüm- YENİ
23:30 Gündem Futbol- CANLI
01:00 Yerli Dizi- Yalancı Romantik-t
02.45 Yerli Dizi- Çocuklar Duymasın-t
04:00 Yerli Dizi- Çocuğun Var Derdin Var-t
05:15 Komedi- Komedi Türk-t
06:30 Yerli Dizi- Deniz Yıldızı(t)

11 Temmuz 2010 Show Tv Yayın Akışı

0 yorum
06.30 Yarışma WIPEOUT 2 –Tekrar -Genel İzleyici
09.00 Yaşam ÖZGÜR ŞEF- Genel İzleyici
10.00 Magazin PAZAR SÜRPRİZİ – Canlı
13.00 Teknoloji TEKNO TREND-Genel İzleyici-Genel İzleyici
14.00 Yerli Dizi CENNET MAHALLESİ-Tekrar-Genel İzleyici
15.30 Eğlence VIDIVODO-Tekrar-Genel İzleyici
16.00 Yarışma EVCİLİK OYUNU-Tekrar- Genel İzleyici
19.00 Haber SHOW TV ANA HABER
19.50 Spor SPOR SAYFASI
20.00 Yarışma SURVIVOR- Genel İzleyici
23.30 Yarışma EVCİLİK OYUNU-Tekrar-Genel İzleyici
01.30 Eğlence VIDIVODO-Tekrar -Genel İzleyici
02.00 Türk Sineması GECE 11:45-Genel İzleyici
YÖN: ERCAN DURMUŞ
OYN: FERİDUN DÜZAĞAÇ, YELDA REYNAUD, NİHAT ODABAŞI
KONU: Kağıtçı Mehmet, ailesini kaybetmiş, sonrasında da sokakları
kendisine mesken edinmiştir. Bir gün kaybettiği karısına benzeyen Zeynep adında
bir kadınla karşılaşması, onun hayatını bir anda değiştirecektir. Hayatı anlamak ve
anlatmak isteyen genç ve yetenekli senarist Okanın biraz telaşlı biraz mizahi ve
duygusal varolma mücadelesi. Bu mücadele içinde ona gereken kararı vermesinde
yardımcı olacak olan son zamanlarda sıkça gördüğü Zeynep adında bir kadın
olacaktır. Başkaları için yaşadığını fark eden Zeynep isyan edip, her şeyi göze
alarak kendini sevdiği adamın yanında bulur. Bir İstanbul sokağında, gece
yarısına doğru yolları kesişen bu üç kişi hiç düşünmedikleri hayatlara adım atarlar
04.00 Yarışma EVCİLİK OYUNU-Tekrar- Genel İzleyici
05.30 Türk Sineması KISKANÇ KADIN – Genel İzleyici
YÖN : NURİ ERGÜN
OYN : CÜNEYT ARKIN, HÜLYA KOÇYİĞİT
1966

11 Temmuz 2010 Kanal 7 Yayın Akışı

0 yorum
06:30 KANAL 7′DE SABAH
08:00 ASR-I SAADET’TEN TABLOLAR
08:40 TÜRK FİLMİ
10:45 BAŞKENT KULİSİ
12:15 ‘7. GÜN’
13:15 KALP GÖZÜ (T)
15:10 SERDEM’İN MUTFAĞI
18:00 TÜRK FİLMİ
20:00 HAFTASONU HABERLERİ
20:45 KANAL 7 SPOR
21:00 ÇİFTÇİLER YARIŞIYOR- DÜKKAN SENİN
24:45 TV FİLMİ / TÜRK FİLMİ
23:30 TELEVİZYON FİLMİ ‘DÖNÜŞ’

11 Temmuz 2010 Kanal D Yayın Akışı

0 yorum
06:00
Kanal D Çocuk Kulübü
06:45
Gülbeyaz (T)
08:00
Acemi Cadı (T)
Sakın kaçırmayın
09:30
Cumaya Kalsa (T)
Cuma ve Şebnem’e komşu geliyor
11:00
Oyuncak Hikayesi
Oyuncakların gizli yaşamını komedi animasyon tadında konu alan bu muhteşem filmi kaçırmayın
12:45
Komikler
Birbirinden komik videoları kaçırmayın
13:45
Neredesin Firuze
Türk Sineması
16:30
Akasya Durağı (T)
Sinan’la Osman av macerası
Video Foto Galeri
19:00
Ana Haber Bülteni
Türkiye ve dünyanın nabzı Kanal D Ana Haberde tutuluyor
20:00
Spor
Günün tüm önemli spor haberleri sizlerle
20:15
BKM Mutfak
Birbirinden komik skeçleri kaçırmayın
23:15
Muhabbet Kralı
Sakın kaçırmayın
02:45
Tetikçi
Yabancı Sinema
04:15
Zübük
Türk Sineması
 
Bu Blog Hilmi Mutlu - Mustafa Katırcıoğlu Projesidir..Bu bLogdan maLesef yazı çalamazsınız çünkü kod ekledim kusura bakmayın emeğe saygı :)