Aşkın İki Yüzü Dizisi 30 Temmuz İzle

0 yorum

Genel Hikaye :
Camila ve Antonio, çocukluklarından beri birbirleriyle iddiaya girmeyi seven kuzenlerdir. Camila, evli olmasına rağmen kuzeni Antonio'dan da çok hoşlanır. Girdikleri iddialarda Antonio'nun diğer kızlara oynadığı oyunlardan bu nedenle çok keyif alır.

Antonio ise, babasının iş ortağının kızı Danielle ile evlenmek üzeredir. Camila, onları ayırabilmek için düğün günü gelini bırakması ile ilgili bir iddia ortaya atar. 

Antonio kazanır: Geline seninle evlenmeyeceğim der. Danielle'nin babası bu olay üzerine aralarında olan iş ortaklıklarını da bozar. Antonio ve ailesinin varlıkları artık tehlike altındadır. 

Ve Sofia girer hayatlarına Sofia, ilk gördüğü gün Antonio'dan çok hoşlanır. Ancak Camila bu duruma el koyar ve yeni bir iddia daha başlatır. Antonio, Sofia ile sadece gönül eğlendirmek için birlikte olacaktır. Bu iddianın tek şartı aşık olmamaktır. 

Sofia, Antonio ve Camila arasındaki entrikalarla dolu aşk, romantizm ve eğlence bu yaz sizleri bekliyor.

Aşkın İki Yüzü, hafta içi her gün saat 09:00'da Star'da!

Arım Balım Peteğim Programı 29 Temmuz İzle

0 yorum
Ailemizin kızı Petek Dinçöz yeniden ekranlarımızı şenlendirecek…
Ekranların prensesi Petek Dinçöz bundan böyle Kanaltürk’te… 
Zor Günlerinin ardından kendini tamamen işine verdiğini söyleyen, Petek Dinçöz, ARIM BALIM PETEĞİM ‘le şimdi’de Kanaltürk’te izleyicisiyle buluşacak.
 Sempatik sunumu, yumuşak üslubuyla özellikle kadın izleyicilerin gönlünde taht kuran Petek Dinçöz, yine her sabah eğlendirirken bilgilendirecek…
 Geçmişte özellikle ev kadınlarının hiç kaçırmadığı programıyla ekranların süsü olan Petek Dinçöz, Kanaltürk’teki programıyla da tekrar kadınların sevgilisi olacak...
 “ARIM BALIM PETEĞİM” ÇOK DAHA GÜÇLÜ, ÇOK DAHA İDDİALI!...
 Çok güçlü ve tecrübeli bir yapım ekibiyle çalışmalarına başlayan Petek Dinçöz, “Gencim, güzelim ve en önemlisi tecrübeliyim. Ekranlarda fırtına gibi eseceğim. Kanaltürk izleyicisi, sürprizlere hazır olsun” dedi…
         Petek Dinçöz’le “ARIM BALIM PETEĞİM” 26Temmuz Pazartesi sabahından itibaren hafta içi her sabah Kanaltürk ekranlarında olacak

Tuncel Ve Dostları 29 Temmuz 2010

0 yorum
Tuncel Kurtiz,bu hafta Şevval Sam’ı konuk ediyor.İkili dostluklarının başlangıcını,birlikte yaptıkları uzun yürüyüşlerin onlara neler kattığını, müziğe duydukları aşkı,en sevdikleri dizeleri konuşuyorlar. Ayrıca Kurtiz,organik ürünler yetiştirdiği bahçeyi gezdiriyor, organik beslenmenin önemi ve GDO’suz tohum bulmanın zorluğundan bahsediyorlar. Zeytinbağı’nın bahçesindeki gemi güvertesinde Şevval Sam, " Hey gidi Karadeniz"i söylerken Kurtiz ile birlikte de şarap eşliğinde “Sarhoş" şarkısını seslendiriyor. Ayrıca Edremit Körfezi’ndeki kıyı tahribatı ve deniz kirliliğini konuşuyorlar. Tuncel ve Şevval, Tahtakuşlar köyünün sokaklarında dolaşıyor. Köyün tarihini, yaşatılan geleneklerini anlatıyor. Tahtakuşlar köy mezarlığındaki Türk Halk Müziği üstadı Ali Ekber Çicek’in mezarını da ziyaret ederek sanatçının derlediği " Haydar Haydar" türküsünü söylüyorlar. Köy meydanındaki çınar ağacının altında Sivas Katliamı’nda hayatını kaybedenleri de anmayı da ihmal etmiyorlar.
 
Bu Blog Hilmi Mutlu - Mustafa Katırcıoğlu Projesidir..Bu bLogdan maLesef yazı çalamazsınız çünkü kod ekledim kusura bakmayın emeğe saygı :)