kosmos, kosmos film fragmanı, Kosmos Film Fragmanı hd izle, Kosmos Film Fragmanı izle, Kosmos Film izle, Kosmos Filmi indir,Kosmos Filmi kaliteli izle

0 yorum

4958-kosmos-a
Kosmos 8 Aralık 2009 tarihinde vizyona girecek.Mucizeler yaratan bir hırsızın öyküsünü anlatan Kosmos’un film fragmanına bakmak için haberin devamını okuyunuz.


, , , , , ,

kurban bağışı yapma, kurban bağışı yapmak, lösev, lösev kurban bağışı, lösev kurban bağışı 2009, lösev kurban bağışla, lösev'e nasıl kurban bağışlanır

0 yorum

1697046161aaaa
Evet kurban bağışlarını LÖSEV kurumuna bağışlayabilir, onları sevindirebilirsiniz.Tamamen doğal olan bu bağış işinde sizinde bir katkınız olmasını istiyorsanız LÖSEV’e bağışta bulunun.

Bağışta bulunmak için tıklayınız.

, , , , , , ,

27 kasım film fragmanları, 27 kasım vizyon filmleri, Türkler Çıldırmış Olmalı: Görev Afrika, Türkler Çıldırmış Olmalı: Görev Afrika Film Fragmanı,

0 yorum

Turkler-cildirmis-Olmali-Gorev-Afrika-1256912860
Teknesiyle dünya turuna çıkan Türkiye’nin en zengin ve ünlü Türk işadamını kaçıran Somalili korsanlara karşı Türkiye’den gönderilen özel ekibin maceraları. En dikkat çekici özelliği Türkiye’nin ilk “yerli” filmi olan Türkler Çıldırmış Olmalı filminin çekim mekânları Türkiye, Los Angeles ve Güney Afrika.





, , , , , , , , , , , , , , , ,

Allah(c.c), gök cisimleri, müminun suresi, sudaki mucize, talak suresi

0 yorum

su3
Güneş sisteminde bulunan gök cisimlerinin hiçbirinde yaşamın temel kaynağı olan su bulunmaz. Oysa yeryüzünün dörtte üçü sularla kaplıdır. İnsanlar, suyun varlığına o kadar alışıklardır ki yeryüzünün büyük bir bölümünü kaplayan suyun yaşamları için ne kadar önemli olduğunu belki de hiç düşünmezler.

Su, hayatın temelini oluşturan, olmaması durumunda tüm canlılığın son bulacağı, hayati değer taşıyan bir maddedir. Canlı hayatın sürmesi için gerekli tüm dengeler, suyun varlığı sayesinde devamlılığını sürdürür. Yeryüzündeki bütün canlılar % 95 – % 50 sudan oluşur. Yaşam için son derece önemli olan su, Allah’ın bir lütfü olarak insanlara hazır olarak sunulmuştur. İnsanın suyu oluşturabilmesi için, elinde bütün hammaddeler olmasına rağmen, yoktan var edemeyeceği en önemli nimetlerden biri “su”’dur. Su, dünyanın oluştuğu esnada bir defaya mahsus olarak meydana gelmiş ve Rabbimiz tarafından canlılara sunulmuştur. Dünyanın varoluşundan bugüne kadar canlı hayatın devamını sağlayan su, aynı sudur.

Gaziantep - Bursa 0-1 Maçı Özeti Golleri izle

0 yorum

Gaziantepspor - Bursa 0-1 Maçı, Gaziantep - Bursaspor 0-1 Golleri, Gaziantep - Bursaspor 0-1 izle, Gaziantepspor - Bursa 0-1 Özeti, Gaziantepspor - Bursa 0-1 Skoru, Gaziantep - Bursaspor 0-1 Videosu..

Turkcell Süper Lig’in 13. haftasında Bursaspor, Gaziantepspor’u 1-0 mağlup etti. Gaziantep Kamil Ocak Stadı’nda oynanan karşılaşmada Bursaspor’un golünü 80. dakikada Kirita kaydetti. Karşılaşmanın 62. dakikasında Gaziantepspor’dan Olcay kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

Stat: Kamil Ocak
Hakemler: Kamil Abitoğlu, Cem Sakman, Adil Sinem

Gaziantepspor: Mahmut, Murat Ceylan, Jorginho (Dk. 72 İbrahim Ferdi), Tchani, Serdar Kurtuluş (Dk. 85 Hakan Bayraktar), Erman Özgür, Oğulcan Adın, De Souza, Ahmet Arı (Dk. 85 Ümit Tütüncü), Correia, Ivan

Bursaspor: İvankov, Ömer Erdoğan, Hüseyin Çimşir (Dk. 78 Kirita), Mustafa Keçeli, İvan Ergiç, Batalla (Dk. 84 Veli Acar), Turgay, Ozan İpek, Zapotocny, Volkan Şen (Dk. 67 Sevcan Yıldırım), Ali Tandoğan

Gol: Dk. 80 Kirita (Bursaspor)
Sarı kartlar: Dk. 15 Oğulcan Adın, Dk. 78 Murat Ceylan (Gaziantepspor), Dk. 46 Ozan İpek, Dk. 47 Ali Tandoğan (Bursaspor)
Kırmızı kart: Dk. 62 Oğulcan Adın (Gaziantepspor)

Maçın Özeti..
8. dakikada sol kanattan gelişen Gaziantepspor atağında Jorginho, topu ceza sahasına gönderdi. Ceza sahası içinde Oğulcan Adın’dan önce topa uzanan kaleci İvankov tehlikeyi önledi.

10. dakikada ceza sahasının ön çizgisinde meşin yuvarlakla buluşan Oğulcan, sağında duran müsait pozisyondaki De Souza’ya topu bıraktı. Futbolcunun yaklaşık 25 metreden sol ayağıyla vurduğu sert şutu, kaleci İvankov, aynı güzellikte uçarak yumruklarıyla kornere gönderdi.

29. dakikada Ali Tandoğan’ın sağ kanattan kullandığı serbest vuruşta, ceza sahasındaki İvan Ergiç’in kafa vuruşunda top, az farkla auta gitti.

33. dakikada ceza sahası içine kadar giren Jorginho, direğin dibinden giderken, araya giren Bursaspor defansı, topu kornere gönderdi.

36. dakikada Zapotocny’den sıyrılan Ahmet Arı’nın, ceza sahası çizgisi önünden sert vurduğu top auta gitti.

43. dakikada Gaziantepspor’un kazandığı korner atışını İvan kullandı, gerilerden gelen Julio De Souza kafayla topa güzel vurdu, kaleye giren topu İvankov uçarak önledi.
Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 sona erdi.

52. dakikada sağ kanatta Ahmet Arı’nın ceza sahasına gönderdiği topu, De Souza, Jorginho’nun önüne bıraktı. Bu futbolcunun vuruşunda top kaleci İvankov’a çarparak Bursaspor defansının önüne düştü, defans tehlikeyi uzaklaştırdı.

63. dakikada Bursaspor altı pas içinde Zapotocny ve Ömer Erdoğan arasındaki topa kafayla vurmak isteyen Oğulcan Adın, topa elle müdahale edince ikinci sarı kartı gördü ve kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

65. dakikada Volkan’ın pasıyla buluşan Batalla’nın vuruşunda, kaleci Mahmut topa iki hamlede müdahale ederek gole izin vermedi.

67. dakikada orta sahadan aldığı topla ceza sahasına kadar giren İvan’ın sert şutu az farkla auta gitti.

75. dakikada sol kanatta ceza sahası içinde topla buluşan De Souza, İbrahim Ferdi’nin koşu yoluna meşin yuvarlağı gönderdi, bu oyuncu dokunamayınca top, auta gitti.

80. dakikada Batalla’nın serbest vuruştan gelen sert şutu Mahmut’tan döndü, dönen topa vuran Kirita, meşin yuvarlağı filelere gönderdi: 0-1.

90. dakikada Turgay’ın pasında Sercan Yıldırım kaleciyle karşı karşıya kaldı. Kaleci Mahmut uzanarak topu bloke etti.
Karşılaşma 1-0 konuk ekibin üstünlüğüyle sona erdi.

Kapalı Çarşı Olgun Şimşek Üflediler Söndüm Şarkısı,Olgun Şimşek Üflediler Söndüm Şarkı sözleri,Olgun Şimşek Üflediler Söndüm dinle,Üflediler söndüm

1 yorum


atv nin Sevilerek izlenen dizisi Kapalıçarşı 8. bölümü ile ekranlara geldi.Olgun Şimşeğin Söylediği türküde bu bölüme damga vurdu.Gerçekten piyasada kendini türkücü diye tanıtan çoğu kişiye toz attırır diye düşünüyorum.Kendisi oldukça mütevazi ve üstlendiği rolleri hakkı ile yapan bir sanatçı.
Şarkıyı belki üst üste 10 defa dinlemişimdir.Gerçekten şarkının sözlerini anlayarak dinlediğiniz zaman içinizde neler oluyor neler.
Neyse lafı daha fazla uzatmadan sizleri şarkı ile başbaşa bırakıyorum.
Lütfen yorumlarınızı Esirgemeyin



Türkünün Sözleri ise şöyle:
Üflediler Söndüm
Karanlıkta gördüm
Hiç bilmezdim ama
Derindeymiş Pek Derdim

Bak içime gör beni
Tut elimden yak beni
İstemezsen bu aşkı
Otur baştan Yaz beni

Aklım Nasıl Şaşkın
Sevdam Deli taşkın
Sen görmezsin ama
Narındayım Ben Aşkın

bak icime gor beni
tut elimden yak beni
istemezsen bu aski
otur bastan yaz beni

21 Kasım 2009 Cumartesi Altın Fiyatları,21 kasım altın fiyatları alış,satış,saat

0 yorum


21 Kasım 2009 Cumartesi itibarı ile altın fiyatlarını sayfamızdan an ve an görebilirsiniz.
Sayfamızı yenilediğiniz zaman eğer fiyatlarda bi değişme varsa alttaki ekranda çıkacaktır.Bilginize

21 Kasım 2009 Cumartesi Show Tv Yayın Akışı

0 yorum

Bakalım bugün show tvde hangi programları izleyecegiz

06.30 Çizgi Dizi DEDEKTİF FLINT – Genel İzleyici

08.00 Yerli Dizi EN İYİ ARKADAŞIM – Genel İzleyici

09.00 Eğlence VIDIVODO – Genel izleyici

10.00 Magazin CUMARTESİ SÜRPRİZİ – Canlı

21 Kasım 2009 Cumartesi Star Tv Yayın Akışı

0 yorum


Bakalım bugün startv ekranlarında hangi programları izleyecegiz

06.40 Çizgi Dizi He-Man / Genel İzleyici
07.00 Çizgi Dizi He-Man / Genel İzleyici
07.30 Alışveriş Her Eve Lazım
08.00 Haber Programı Mesut Yar’la Uyan Türkiye / c / Genel İzleyici

09.40 Yarışma Çocuktan Al Haberi/tkr / Genel İzleyici
10.40 Yaşam Çat Kapı / Genel İzleyici
12.00 Yaşam Dekodizayn /Genel İzleyici
13.00 Spor Şampiyonlar Ligi Özel/ Genel İzleyici
13.50 Yabancı Dizi Superman / tkr
15.00 Yaşam Akın Akın Anadolu / Genel İzleyici
16.30 Yerli Dizi / tkr / Genel İzleyici
19.00 Haber Star Haber
19.50 Spor Star Spor
20.00 Yabancı Sinema Şaşkın Hırsızlar / Rob B Hood /
YÖNETMEN : Cheng Musheng /2006
OYUNCULAR : Jackie Chan, Xu Guanwen; Gu Tianle, Cai Zhuoyan; Gao YuanyuanRen Zituo (jackie chan), sıra dışı kungfu tekniğine sahip biridir. Ancak Ren, bu kungfu hareketlerini yanlış yerlerde kullanarak haydutluk ve hırsızlık yapar. Ren, hedefi olmayan bir yaşam sürdürerek günlerini kumar oynamakla geçirir ve ailesinden günden güne uzaklaşır. Bu sırada bir bebek, başını büyük belaya sokar. Ancak bu olay da hayatında önemli bir dönüş noktası haline gelir. Bu bebek, şehirdeki en zengin kadının tek torunudur ve Ren Zituo, Bao Zugong ve Ba Datong’dan oluşan hırsız grubu tarafından kaçırılarak mafya şefine verilecek ve büyük miktarda fidye parası istenecektir. Ancak, grup ve mafya şefi arasında aracılık yapan kişi, küçük bir olay nedeniyle cezaevine girer. Bu nedenle bebek, ren’ın evine bırakılmak zorunda kalır. Böylece Ren ve Ba’nın yaşamı, altüst olmuştur. Mafya şefi, intikam için bir katil göndererek bebeği ele geçirmeye karar verir. Bebek, tehlikelerle karşı karşıya bulunur. Günün en iyi seyirliklerinden olan bu harika filmi sakın kaçırmayın!
23.00 Yerli Dizi Benim Annem Bir Melek/3.blm tkr/ Genel İzleyici
01.00 Eğlence Ya Şimdi Ya Hiç /c
03.00 Yaşam Suç ve Ceza / tkr / Genel İzleyici
05.00 Yerli Dizi İki Aile /tkr/ Genel İzleyici

Hanımın Çiftliği 27 Kasım 2009 12.Bölüm Fragmanı İzle

0 yorum


Severek izlenen Hanımın Çiftliğinin 11. bölümü bu akşam Kanal D ekranlarında yayınlandı.12. bölüm ise 27 kasım Cuma akşamı yayınlanacak.Şimdilik nette Hanımın Çiftliği’nin 12. bölüm fragmanı ve özeti yayınlanmadı.Yayınlandıktan hemen sonra sitemizde bulabilirsiniz.
Sitemizi sık kullanılanlara eklyerek takip edebilirsiniz.
Bizi Takip etmeye devam edin

Hanımın Çiftliği 12. Bölüm 27 Kasım 2009 Cuma

0 yorum


Severek izlenen Hanımın Çiftliğinin 10. bölümü bu akşam Kanal D ekranlarında yayınlandı.11. bölüm ise 20 kasım Cuma akşamı yayınlanacak.Şimdilik nette Hanımın Çiftliği’nin 11. bölüm fragmanı ve özeti yayınlanmadı.Yayınlandıktan hemen sonra sitemizde bulabilirsiniz.
Sitemizi sık kullanılanlara eklyerek takip edebilirsiniz.
Bizi Takip etmeye devam edin

Adanalı 27 Kasım 2009 41. Bölüm Fragmanı İzle

0 yorum

http://www.online-dizi.com/vidresim/adanali_1238258938.jpg

Severek izlenen Adanalının 40. bölümü bu akşam atv ekranlarında yayınlandı.41. bölüm ise 27 Kasım Cuma akşamı yayınlanacak.Şimdilik nette Adanalının 41. bölüm fragmanı ve özeti yayınlanmadı.Yayınlandıktan hemen sonra sitemizde bulabilirsiniz.
Sitemizi sık kullanılanlara eklyerek takip edebilirsiniz.
Bizi Takip etmeye devam edin

Adanalı 41. Bölüm 27 Kasım 2009 Cuma izle

0 yorum

http://www.online-dizi.com/vidresim/adanali_1238258938.jpg

Severek izlenen Adanalının 40. bölümü bu akşam atv ekranlarında yayınlandı.41. bölüm ise 27 Kasım Cuma akşamı yayınlanacak.Şimdilik nette Adanalının 41. bölüm fragmanı ve özeti yayınlanmadı.Yayınlandıktan hemen sonra sitemizde bulabilirsiniz.
Sitemizi sık kullanılanlara eklyerek takip edebilirsiniz.
Bizi Takip etmeye devam edin

HalkBankası Sınavı Soruları Ve Cevapları 21 Kasım 2009

0 yorum

21 Kasım 2009 cumartesi günü yapılacan olan halkbankası personel alım sınavı bir kaç oturum halinede yarın yapılacak.Ben kendim yarın 14.30 da Gaziantepte İnci konukoğlu lisesinde girecegim sınava.
Sınavın soruları ve cevapları muhtemelen pazartesi günü yayınlanır.
Yayınlandıktan hemen sonra bu bu başlıkta soruları ve cevapları bulabilirsiniz.

Şimdiden sınava girecek tüm arkadaşlara başarılar diliyorum

Melekler Korusun 44. Bölüm 27 Kasım Cuma 2009

0 yorum


Severek izlenen Melekler Korusunun 43. bölümü bu akşam Show ekranlarında yayınlandı.44. bölüm ise 27 Kasım Cuma akşamı yayınlanacak.Şimdilik nette Melekler Korusunun 44. bölüm fragmanı ve özeti yayınlanmadı.Yayınlandıktan hemen sonra sitemizde bulabilirsiniz.
Sitemizi sık kullanılanlara eklyerek takip edebilirsiniz.
Bizi Takip etmeye devam edin

Melekler Korusun 44. Bölüm,melekler korusun 27 Kasım Fragmanı İzle

0 yorum


Severek izlenen Melekler Korusunun 43. bölümü bu akşam Show ekranlarında yayınlandı.44. bölüm ise 27 Kasım Cuma akşamı yayınlanacak.Şimdilik nette Melekler Korusunun 44. bölüm fragmanı ve özeti yayınlanmadı.Yayınlandıktan hemen sonra sitemizde bulabilirsiniz.
Sitemizi sık kullanılanlara eklyerek takip edebilirsiniz.
Bizi Takip etmeye devam edin

T. Halk Bankası A.Ş. BIC Kodu Nedir,Halkbank İBAN Ve BIC Öğrenme

0 yorum

T. Halk Bankası A.Ş.

BIC KODU:

TRHBTR2A

İban hesap numaranızı bankanızın web sitesinden ya da şubenizden öğrenebilirsiniz.

T. Vakıflar Bankası BIC Kodu Nedir,Vakıfbankası İBAN Ve BIC Öğrenme

0 yorum

T. Vakıflar Bankası T.A.O

BIC KODU:

TVBATR2A

İban hesap numaranızı bankanızın web sitesinden ya da şubenizden öğrenebilirsiniz.

T.C. Ziraat Bankası A.Ş. BIC Kodu nedir,Ziraat İBAN Ve BIC Öğrenme

0 yorum

T.C. Ziraat Bankası A.Ş.

BIC KODU:

TCZBTR2A

İban hesap numaranızı bankanızın web sitesinden ya da şubenizden öğrenebilirsiniz.

Türkiye İş Bankası A.Ş. BIC Kodu Nedir,İş Bankası İBAN Ve BIC Öğrenme

0 yorum

Türkiye İş Bankası A.Ş.

BIC KODU:

ISBKTRIS

İban hesap numaranızı bankanızın web sitesinden ya da şubenizden öğrenebilirsiniz.

Yapı Kredi Bankası BIC Kodu nedir,Yapıkredi İBAN Ve BIC Öğrenme

0 yorum

wYapı ve Kredi Bankası A.Ş.

BIC KODU:

YAPITRIS

İban hesap numaranızı bankanızın web sitesinden ya da şubenizden öğrenebilirsiniz.

Domuz Gribi Virüsü Mutasyona Uğradı-haberi

0 yorum

Dünya genelinde yayılmaya devam eden ve 6 binden fazla insanın ölümüne yol açarak yarım milyon kişiye bulaşan domuz gribi salgınında korkulan oldu. Virüsün mutasyona uğradığı açıklandı.

Dünya Sağlık Örgütü (WHO) tarafından cuma günü yapılan açıklamada, Norveç'te salgının yol açtığı ilk iki ölümün ardından alınan domuz gribi virüsü örneklerinde mutasyona rastlandığı belirtildi.

T. Garanti Bankası A.Ş BIC Kodu nedir,Garanti İBAN Ve BIC Öğrenme

0 yorum

T. Garanti Bankası A.Ş

BIC KODU:

TGBATRIS

İban hesap numaranızı bankanızın web sitesinden ya da şubenizden öğrenebilirsiniz.

Arka Sıradakiler 29 kasım izle,Arka sıradakiler 93.bölüm izle

0 yorum

Fox tv de yayınlanan liseli dizisi arka sıradakilerde yer yerinden oynuyor...

Dizi Yayınlandığı Taktirde Sitemize Eklenecektir...(habergec.blogspot.com ekibi)

Oyakbank A.Ş. BIC Kodu Nedir,Oyakbank İBAN Ve BIC Öğrenmek

0 yorum

Oyakbank A.Ş.

BIC KODU:

TBBKTRIS

İban hesap numaranızı bankanızın web sitesinden ya da şubenizden öğrenebilirsiniz.

Koçbank A.Ş. BIC Kodu Nedir,Koçbank İBAN Ve BIC Öğrenmek

0 yorum

Koçbank A.Ş.

BIC Kodu:

KABATRIS

İban hesap numaranızı bankanızın web sitesinden ya da şubenizden öğrenebilirsiniz.

HSBC Bank A.Ş. BIC Kodu Nedir,HSBC İBAN Ve BIC Öğrenmek

0 yorum

HSBC Bank A.Ş.

BIC KODU:

MIDLTRIX

İban hesap numaranızı bankanızın web sitesinden ya da şubenizden öğrenebilirsiniz.

Finansbank A.Ş. BIC Kodu Nedir,Finansbank İBAN Ve BIC Öğrenmek

0 yorum

Finansbank A.Ş.

BIC KODU:

FNNBTRIS

İban hesap numaranızı bankanızın web sitesinden ya da şubenizden öğrenebilirsiniz.

Bayındırbank A.Ş. BIC Kodu nedir,Bayındırbank İBAN Ve BIC Öğren

0 yorum

Bayındırbank A.Ş.

BIC KODU:

BAYDTRIS

İban hesap numaranızı bankanızın web sitesinden ya da şubenizden öğrenebilirsiniz.

Anadolubank A.Ş. BIC Kodu nedir? İBAN Ve BIC Öğrenmek

0 yorum

Anadolubank A.Ş.

BIC KODU:

ANDLTRIS

İban hesap numaranızı bankanızın web sitesinden ya da şubenizden öğrenebilirsiniz.

Alternatifbank A.Ş. BIC Kodu Nedir? Alternatifbank İBAN Ve BIC Ö

0 yorum

Alternatifbank A.Ş.

BIC KODU:

ALFBTRIS

İBAN Numarınızı bankanızın web adresinden ya da şubenizden kolayca öğrenebilirsiniz..

Akbank BIC Kodu Nedir? Akbank IBAN Ve BIC Kodu Öğrenmek

0 yorum

Akbank T.A.Ş.

BIC KODU:

AKBKTRIS

İBAN Numaranızı bankanızın internet sayfasından ya da şubenizden öğrenebilirsiniz!

Adabank BIC Kodu Nedir? Adabank IBAN Ve BIC kodu

0 yorum

Adabank A.Ş. 'ye ait banka BIC Kodu:

BIC KODU:

ADABTRIS

IBAN Numaralarınızı öğrenmek için bankanıza başvurabilir ya da bankanızın internet adresine uğrayıp öğrenebilirsiniz.

Arka Sıradakiler 22 kasım izle,Arka sıradakiler 92.bölüm izle

0 yorum
Fox tv de yayınlanan liseli dizisi arka sıradakilerde yer yerinden oynuyor

Bi zahmet 22 kasım izle,bi zahmet eğlence programı izle

0 yorum
TRT'nin yeni komedi eğlence programı BİR ZAHMET seyircileri ekran başına zımbalayacak. Gökhan Yıkılkan'ın tipten tipe girdiği program hafta içi her gün ana haber bülteni öncesi, hafta sonlarında ise en fazla ilgi çeken bölümleri ile haftanın yedi günü TRT ekranında...

Medya Kralı 23 Kasım izle,Medya kralı okan bayülgen full izle

0 yorum

Okan Bayülgen haftanın üç günü, üç muhteşem talk-show programı ile Kanal D’de!

“Disko Kralı”na özlem bu gece sona eriyor, Pazar gecesi “Medya Kralı” ve Pazartesi gecesi de “Muhabbet Kralı” başlıyor !

Bkm mutfak 22 kasım izle,Kanal-d Çok Güzel Hareketler Bunlar full izle

0 yorum
BKM Mutfak, yine kahkaha dolu!

BKM Mutfak “Çok Güzel Hareketler Bunlar” bu hafta da kahkaha dolu! Markette alışveriş yaparken, market arabalarının çarpışması sonucu tanışan adamla kadının, giderek koyulaşan, bir o kadar da tuhaflaşan sohbetine şahit olacaksınız.

Kül Ve ateş 22 kasım izle,Kül ve ateş 9.bölümünü full izle

0 yorum
Hırsız ölmüş, Ömer Suriye’den gerçeği öğrenemeden dönmüştür. Duygu’ya bu işin peşini bırakmayacağını söyler. Duygu bir gelecekleri olsun istiyorsa, Ömer’den silahını ve karanlık hayatını, kesinlikle bırakmasını ister.

İbo show 22 Kasım izle,İbo show star tv didem full izle

0 yorum
İBO Show muhteşem seslerle müzik ziyafeti yaşatmaya devam ediyor!

Bu pazar akşamı da İBO Show bomba gibi bir programla Star TV izleyicilerinin karşısına geliyor. 18. yılına giren efsane Show’un bu haftaki bölümüne Berdan Mardini, Popstar Mehtap ve sürpriz bir isim konuk oluyor.

İbrahim Tatlıses’in keyifli sohbeti ve unutulmaz şarkıları ve ünlü oryantal Didem’in muhteşem dans şovuyla renklenecek İBO Show’da sürprizler bunlarla da bitmiyor.

Aşk bir hayal dizisinin 22 kasım pazar günü bölümü

0 yorum
Aşk bir hayal dizisinin 22 kasım pazar günü bölümü...eklenecektir...

Es Es 22 Kasım izle,Es es 12.bölüm 22 kasım pazar izle

0 yorum
12. BÖLÜM ÖZETİ
Partideki kavgadan sonra Uras ve İrem'in arası bozulur. Menekşe sorunu çözülmeden düzelecek gibi de değildir. Ama hiç umulmadık bir gelişme iki sevgilinin arasındaki buzların erimesine neden olacaktır. Menekşe, Selmin'den yediği fırça sonrasında Gürel'in hediyelerini geri vermeye karar verir. Ancak, Selmin çoktan Eşref'i aramış ve Eskişehir'e çağırmıştır. Menekşe'nin Edirne'ye dönmesi an meselesidir.
Tercan ve Dilşa'nın öpüştüklerini gören Bedirhan ve Selman deliye döner. Bu işi ya Azad temizleyecektir ya da kendileri. Dilşa'yı tehdit ederler. Dilşa ve Tercan'ın aşkları giderek zorlaşmaktadır.

Devler Ligi 22 Kasım izle,Devler Ligi Acun Ilıcalı Full izle

0 yorum
Darüşşafaka Ayhan Şahenk Spor Salonu’nda oynanan maçtayine kozlar paylaşıldı.

Wipe Out 22 Kasım izle.Show Tv Wipe Out Türkiye izle

0 yorum
Dünyayı kasıp kavuran yarışma Wipe Out artık Türkiye'de!...

sXe 8.1 Çıktı,sXe 8.1 indir,sXe 8.1 counter strike

0 yorum
sXe Injected 8.1 Sürümü Çıkmıştır.

sXe Injected 8.1 İndirmek için TIKLAYINIZ yada www.natrotech.com/sXeInjectedSetup.8.1.rar adresinden indiriniz.


ÖNEMLİ!!!: sXe 8.1 yükledikten sonra bilgisayarınızı yeniden başlatınız, aksi takdirde hardware ID hatası alabilirsiniz veya sXe çalışmayabilir.

Yeni sürümdeki yenilikler;

* Düzeltilen : Sürücü durumu gösterimi
* Düzeltilen : AWH Doğrulaması

İyi oyunlar..

Left 4 Dead 2 çıktı, Left 4 Dead 2 oyna, Left 4 Dead 2 indir, Left 4 Dead 2 hileleri, Left 4 Dead 2 demo indir, Left 4 Dead 2 full indir, Left 4 Dead

0 yorum
Çıkış Tarihi: 17.11.2009 olan oyun geçtiğimiz günlerde raflardaki yerini aldı.
İşte Left 4 Dead 2'den birkaç güzel görüntü:





Domuz gribi hastalığının oyunu oyna, Domuz gribi hastalığının oyunu indir, Domuz gribi hastalığının oyunu çıktı

0 yorum


TÜRKİYE'nin de aralarında bulunduğu birçok ülçede ölümlere yol açan domuz gribi hastalığının sanal alemde bir oyunu çıktı. Oyun, harita üzerinde uçuşan domuzları yakalayıp aşı yaparak oynanıyor.

http://www.oyuncex.com/oyun.php?f=754
http://www.sunoyun.com/Domuz-Gribi-2...721090faf.html

http://www.google.com.tr/search?hl=t...meta=&aq=f&oq=

2010 eurovision emre aydın hangi şarkıyla katılacak, 2010 Eurovision temsilcimiz emre aydınn mı, 2010 Eurovision temsilcimiz kim,

0 yorum
Büyük tartışmaların sonucunda 2010 Eurovision temsilcimiz belli oldu. Yarışmaya Tarkan’da dahil olmak üzere bir çok şarkıcının katılacagı söylentileride asılsız çıktı. Sonuç olarak 2010da bizi Emre Aydın temsil edecek. Detayları sitemizden yayınlamaya devam edeceğiz. Sizde yorum yaparak düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz.

2010 Eurovision da tarkan mı yarışıyor, 2010 Eurovision ne zaman, 2010 Eurovision temsilcimiz kim, 2010 Eurovision temsilcimiz tarkan, 2010 Eurovision

0 yorum
2010 mayıs ayında Norveç’te yapılacak olan Eurovision da ülkemizi Tarkan temsil edecek. Ünlü sanatçının trt ile prensipte anlaştığı belirtildi.
Ünlü sanatçı ile TRT yetkilileri arasında ayrıca Eurovision’un dışında kurumun önümüzdeki günlerde açılacak müzik kanalı için de program anlaşması sağlandı. Tarkan’ın ortak olduğu Hitt Prodüksiyon TRT müzik kanalı için program hazırlayacak.
Tarkan’ın katılmasıyla 2010 Eurovision da çok daha iddaalı olacağımız inancındayım. Sizde sitemizin yorum kısmında fikirlerinizi paylaşabilirsiniz

Negatif - Yağmurlara Muhtaç, Negatif - Yağmurlara Muhtaç dinle, negatif dinle, negatif yeni parçaları indir,negatif yağmurlara muhtaç şarkı sözleri

0 yorum

google marka imajı, google tuvalet kağıtı oldu, google tuvalet kağıtları, google'da son bomba, vietnam

0 yorum
20091121121316_google_tuvalet_kagidi

Uzakdoğu ülkelerinde oldukça yaygın olan marka ve ürün
taklidi konusunda son noktaya gelindi. Vietnam’da bir firma
dünyaca ünlü internet devi Google’un ismini kullanarak
tuvalet kağıdı üretip piyasaya sürdü.

İsmail YK - Facebook Parçasını Dinle, ismail Yk Facebook, ismail Yk Facebook Dinle, ismail Yk Facebook İndir, ismail Yk Facebook şarkı sözleri

0 yorum

20091121125255_facebookmusic

Geçtiğimiz günlerde ‘facebook’ şarkısını dinleyen Okan Bayülgen ve Sıla “Bu parça tutar” yorumunu yaparken; İbrahim Tatlıses de beğenisini espriyle ifade etti:

KIZ TAVLAYACAĞIM

Ben de facebook’a girip, oradan kızları tavlayacağım. Şarkı harika… Peki ama neden ben facebook’ta yokum ki!” Albümü daha piyasaya çıkmadan 70 bin sipariş alan İsmail YK’nın, sanal alemdeki ilişkileri yansıtan ‘facebook şarkısı; müzik piyasasında “Çok doğru zamanda yapılmış akıllıca bir şarkı” olarak tanımlandı.

ŞARKININ SÖZLERİ

İnternet kafeye gittim facebook sayfasına girdim
Aklı çılgın diyenlerdenim
Artık ben de üye oldum
Tanıştım güzel biriyle
Yazışıyoruz günden güne
Merhem oluyor gönlüme
Artık ben de sever oldum
Gözleri çok güzel
Öyle bir tatlı zor bulursun
Herkes sorar nerden buldun facebook facebook

28 kasım cumartesi sayısal loto sonuçları, 28 Kasım sayısal, 28 Kasım sayısal loto rakamları, 28 Kasım sayısal loto sonuçları, 681.hafta sayısal loto

0 yorum

27894-150x150

Milli Piyango İdaresinin 28 Kasım Cumartesi akşamı yapacağı sayısal loto çekiliş sonuçları, çekiliş bittikten hemen sonra konu altında bulunan linke tıklayarak çekiliş sonuçlarını öğrenebilirsiniz.

Sonuçlara bakmak için tıklayınız.

22 kasım galatasaray, 22 kasım Galatasaray - Manisaspor maç sonucu, 22 kasım Galatasaray - Manisaspor maçı, 22 kasım Galatasaray - Manisaspor maçı kaç

0 yorum
galatasaray_logo_poster-p22820112145914332239iq_400
Galatasaray 22 Kasım 2009 günü Ali Sami Yen’de Manisaspor ile karşı karşıya gelecek.Maç gerçekten önemli.Çünkü derbide Fenerbahçe yenilirse ve Galatasaray yenerse çok mutlak bir avantaj elde edicek ve lider ile arasındaki puan farkını kapatabilecek.Galatasaray ve Beşiktaş’a bol şans diliyoruz.Maç Lig Tv’de 22 Kasım 2009 ‘da.

21 kasım beşiktaş, 21 kasım bjk-fb maç sonucu, 21 kasım derby maçı golleri, 21 kasım fenerbahçe, 21 kasım fenerbahçe beşiktaş derbisi,

0 yorum
9277917742
Evet derbi 21 Kasım 2009 günü İnönüde başlıyacak.Bakalım Lider Fenerbahçey’i Beşiktaş yenebilecek mi?31 puanla lider olan Fenerbahçeyi 24 puanla 3.sırada Beşiktaş takip ediyor.Beşiktaş yenerse lider ile arasındaki puan farkınıda kapatma farkını elde edecek.Aslına bakılırsa Galatasaray için bile önemli bir karşılaşma.Galatasaray yendiği takdirde Beşiktaş’ta yenerse Galatasaray için çok güzel avantaj ele geçmiş olacak.Yarın bekleyip göreceğiz.Derbi galibi kimmiş göreceğiz.21 Kasım Beşiktaş-Fenerbahçe Maç Sonucunu ve gollerini sitemizden takip edebilirsiniz.beşiktaş-fenerbahçe derbisi saat 20:00′da Lig Tv’den izleyebilirsiniz.

kadın, magazin, Miranda Kerr, pirelli, Pirelli 2008, pirelli 2011 istanbul, Pirelli Takvimi, pirelli takvimi 2009, Pirelli Takvimi 2010, seksi

0 yorum

pirelli-06-1
Pirelli takvimi 2010 yılı çekimleri ile bir kez daha dünyanın en ünlü modellerini bir araya getirdi. Takvimin bu yılki temasında doğallık ön plana çıktı.

2009 kasım emekli maaşları, 2009 kurban bayramı emekli maaşları, bayramda emekli maaşları, Emekli Maaşları Bayramdan Önce Verilecek, emekli maaşları

0 yorum
emekli_sandigiMemur emeklileri ile dul ve yetimlerine aylık ödeme günü 1 Aralık 2009 tarihinde olanlara 20 Kasım 2009′da, 2 ve 3 Aralık’ta olanlara 23 Kasım’da 4 Aralık’ta olanlara 24 Kasım’da 5 Aralık’ta olanlara 25
Kasım’da alacak!
SSK emekli, dul ve yetimlerine Tahsis numarasının son rakamı
9 olanlara 17 Kasım’da
7 olanlara 18 Kasım’da
5 olanlara 19 Kasım’da
3 ve 1 olanlara 20 Kasım’da
8 ve 6 olanlara 23 Kasım’da
4 olanlara 24 Kasım’da
2 ve 0 olanlara 25 Kasım’da
Bağ-Kur emekli, dul ve yetimlerine 9, 7 ve 5 olanlara 20 Kasım’da
3 ve 1 olanlara 23 Kasım’da
8, 6 ve 4 olanlara 24 Kasım’da
2 ve 0 olanlara 25 Kasım’da.

10 bin kadrolu öğretmen ataması ne zaman yapılacak, kadrolu öğretmen ataması, kadrolu öğretmen ataması 2009, öğretmen ataması

0 yorum

3335

TBMM Plan Ve Bütçe Komisyonunda 10.000 öğretmen atmasına ilişikin kanun teklifi kabul edildi.

10 000 Öğretmen atamasının 31 Aralık’a kadar yapılacağına ilişkin kanun teklifi kabul edildi.Ak Parti Van milletvekili Kerem Altun’un teklifi CHP ve MHP’li üyelere tarafından da desteklendi.

Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu talep edilen 10 bin kadronun illerden gelen ihtiyaçlar doğrultusunda kısa bir süre içinde saptanacağını bildirdi.Çubukçu sözleşmeli öğretmenlerin kadroya alınması konusunda da çalışmaların devam ettiğini söyledi.Ayrıca Çubukçu Sözleşmeli öğretmenlerin bu atmaya başvurması durumunda atamanın gerçek manada 10 bin olmayacağını da söyledi.Şu anda sözleşmeli olarak çalışan öğretmenlerin bu atamaya başvurmasının yasaklanmasının eşitlik ve Anayasa kurallarına aykırılık teşkil ettiğini belirtti.Böyle bir uygulama yaptığımız takdirde onların mahkemeye gitmeye hakları vardır dedi.

Bizim yorumumuzla Ağustos ayında atanan 10 bin sözleşmeli öğretmenin büyük bir kısmı bu atamada kadroya geçecektir ve yeni alınan öğretmen sayısı çok az olacaktır.Diğer taraftan baktığımızda da atanmayı bekleyen öğretmenlere daha büyük bir haksızlık yapıldığı apaçık ortadadır.

AdSense, Adsense Banka Hesabı Doğrulama, Adsense iban Hesabı, Adsense ödeme Bekletme Sorunu, Adsense Şuan ödemeleriniz Beklemede, Bic Numarası Bulma,

0 yorum

Adsense, Adsense Banka Hesabı Doğrulama, Adsense iban Hesabı, Adsense ödeme Bekletme Sorunu, Adsense Şuan ödemeleriniz Beklemede, Bic Numarası Bulma, Google Adsense, Google Adsense ödeme, Google Adsense ödeme Bekletme Sorunu, Google Adsense Sorun, iban Numarası Bulma..

Google AdSense Hesabınıza Girdiniz, Raporlara Bir Bakayım Dediniz ve Karşınıza “Ödemeleriniz Şu Anda Bekletilmektedir. Ödemelerinizin Bekletilmemesi İçin Bir Eylemde Bulunmanız Gerekiyor.” Mesajı Geldi..
Bu Mesajda Neyin Nesi Hesap Bilgilerimi Değişmedim ki, Ödemeyide Beklemeye Almadım Peki Bu Mesaj Ne Şimdi :)

O Mesajın Anlamı Şu;
Şuradaki Konumda da Yayınladığım Gibi, 1 Ocak 2010 Tarihinden İtibaren Tüm Banka Hesap Numaraları 26 Haneli IBAN’a Dönüşecek. Uluslararası Bankacılık Kuralları Gereği Oluşturulan Yeni Tip Hesap Numarası Olmayanlar, Havale, EFT Gibi Para Transferi Yapamayacak. Ya da Kendilerine Gönderilmek İstenen Parayı Alamayacak.

Bu Yüzden Google Bizden IBAN Numaralarımızı İstiyor, Bizde Google AdSense Hesabımıza IBAN Numaramızı ve Bic Kodumuzu (Swift Code) Gireceğiz ve Google IBAN Numarasının Bize Ait Olduğunu Tehit Etmek İçin Hesabımıza Küçük Miktar Para Yatıracak, Hesabınızda Bu Miktarı Gördüğünüzde AdSense Panelinden Yeni IBAN’lı Hesabınızı Doğrulayacaksınız..

Peki IBAN Numaramı ve Bic Kodumu Nasıl Öğreniceğim ?
Burayı Tıklayınız IBAN Numarası Sorgulama Hesaplama..
Burayı Tıklayınız Bankamın Bic Kodunu Öğrenme..

Kediden Kadına Göğüs Masajı İzle,Kedi Kadına Tecavüz Ediyor.

0 yorum
Kedi de işini biliyor yumuşacak gelmiştir tabii

Seksi Poker Oyanayan Kadın Reklamı video izle

0 yorum
Bu kadınla poker oynayaan asla kazanamaz diyecektim ki videonun sonunu görüncce fikrim değişti

Yürüyen Merdivende Öpücük Kamera Şakası izle

0 yorum
En komik sahne bence yaşlı bir adamı öpüyorya kel olanı ama o çok komik olmuş nasıl gülüyor amcam

Bkm Mutfak Alkolikler Skeçi Komik izle,Çok Güzel Hareketler Bunlar Alkolik Skeçi İzle

0 yorum
Bkm mutfagın harika skeçlerinden yalnızca bir tanesi alkalüstler

Dünyanın En seksi Kargo Şirketi Komik Reklam izle

0 yorum
Dünyanın en seksi kargo şirkesi buradan bizim yurtiçi ve aras kargoya sesleniyorum sizde seksi olun :(((

21 Kasım Beşiktaş Fenerbahçe Maçı Kadrolar,Eksikler

0 yorum
Fenerbahçe'de ilk 11'in değişmez futbolculardan kaptan Alex, Cristian, Gökhan, Güiza ve Roberto Carlos, Beşiktaş'ta ise son haftaların formda oyuncusu İbrahim Toraman, derbi maçta sarı kart cezası tehlikesiyle mücadele edecek.

Beşiktaş'ın Fenerbahçe karşısına; Rüştü, İbrahim Toraman, Ferrari, Sivok, İbrahim Üzülmez, Ekrem Dağ, Ernst, Fink, Tello (Yusuf Şimşek), Tabata ve Bobo onbiri ile çıkması bekleniyor.

Fenerbahçe'nin de sahaya; Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Lugano, Önder, Roberto Carlos, Mehmet Topuz, Cristian, Emre, Dos Santos, Alex ve Kazım onbiri ile çıkması bekleniyor.

Kadınların En zor Anı Vajinusmus Video izle

0 yorum
Bu kadınların en zor anıymış vidivoddan aldım bu videoyu ama pek anlamadım her halde ilk gece korkusu vajinusmusu yapmışlar ben öyle anladım en azından

En güzel Anadolu Türküleri dinle,Unutulan Anadolu Türküleri

0 yorum
Unuttuğumuz ama özümüz olan anadolu türküleri

7 Kocalı hürmüz online izle,Yedi kocalı hürmüz fragmanı izle

0 yorum
7 kocalı hürmüz filminin resmi fragmanı... sitemize eklenmiştir...

Olacak o kadar 21 kasım izle,Olacak O kadar Videoları izle

0 yorum
Olacak o kadar güldürmeye devam ediyor işte 21 kasım cumartesi günü yayınlanan yeni bölümü Yayınlandıktan Sonra Siteye Eklenecektir...
 
Bu Blog Hilmi Mutlu - Mustafa Katırcıoğlu Projesidir..Bu bLogdan maLesef yazı çalamazsınız çünkü kod ekledim kusura bakmayın emeğe saygı :)