Tam Tadında 12 Temmuz Full İzle

Hafta içi her gün 12:00
Tam Tadında
EMEL BAŞDOĞAN YILLAR SONRA YİNE KANAL D EKRANINDA EN TATLI TARİFLERİYLE İZLEYENLERLE BULUŞUYOREmel’le her şey tam tadında olacak. Ana yemeklerden, ara sıcaklara, pastalardan, mezelere birbirinden lezzetli yemekler, Kanal D ekranından sofralara yansıyacak. Hanımlar artık, yalnızca tariflere mecbur kalmayacak, Emel’le doğru yemek yapmanın tüm püf noktalarını da öğrenecek.

TAM TADINDA BİRBİRİNDEN İLGİNÇ KONUKLARI AĞIRLIYORBirbirinden lezzetli, görseli güçlü yemek tarifleriyle kadınlar artık Emel’in yemek tariflerini bekleyecek. İçinde sağlıklı beslenmenin de yer alacağı ve pratik bilgilerle yoğrulacak program, günlük hayata dair sohbetlerle renklenecek. Sadece yemek tarifi vermekle yetinilmeyecek programda, yemek pişirmeye dair doğru ve pratik bilgiler, yemeği pişirip yemenin yanında estetik sunumun nasıl yapılacağı, sağlıklı beslenmeye dair önemli konular, mutfakta israfın önlenmesi de programın ön plandaki konuları olacak.
Yaptığı ilginç ve farklı yemek ve yiyeceklerle ünlü kişiler, ünlü olmayan ama farklı bir yiyeceği ustalıkla yapabilen kişiler, belli bir hastalığa iyi gelebilecek yemek ve yiyeceklerden bahsedecek uzmanlar, sohbetiyle yemeğe tat katabilecek kişisel gelişim uzmanları, bu programın konukları arasında yer alacak.


tam tadında izle,tam tadında seyret,12 temmuz tam tadında izle,tam tadında 12 temmuz full izle,bedava tam tadında programı canlı izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Bu Blog Hilmi Mutlu - Mustafa Katırcıoğlu Projesidir..Bu bLogdan maLesef yazı çalamazsınız çünkü kod ekledim kusura bakmayın emeğe saygı :)