Her Şey İçin Berna Laçin 12 Temmuz İzle



05 Temmuz 2010 Pazartesi 10:30
Bugüne dek izlediğiniz bütün sabah kuşak programlarını unutun… ATV iç yapımlar tarafından hazırlanan "Her Şey için Berna Laçin" tatilin başkenti, rüyalar şehri Bodrum'dan her sabah canlı yayınla ekranlara merhaba diyor.

Bir kadın dergisi formatında hazırlanan, içinde güzellik, sağlık, tatil, aktüel hayat, eğlence, kahkaha, çocuk ve daha nice konunun işleneceği, çarpıcı konu ve konuklarla milyonların karşısına çıkmaya hazırlanan "Her Şey İçin Berna Laçin" atv'de!



Bugüne dek izlediğiniz bütün sabah kuşak programlarını unutun… ATV iç yapımlar tarafından hazırlanan "Her Şey için Berna Laçin" tatilin başkenti, rüyalar şehri Bodrum'dan her sabah canlı yayınla ekranlara merhaba diyor.

Bir kadın dergisi formatında hazırlanan, içinde güzellik, sağlık, tatil, aktüel hayat, eğlence, kahkaha, çocuk ve daha nice konunun işleneceği, çarpıcı konu ve konuklarla milyonların karşısına çıkmaya hazırlanan "Her Şey İçin Berna Laçin"in pazartesi günkü yayınının ilk konukları; Türk müziğinin dev ismi Selami Şahin, ünlü tiyatrocu Melek Baykal ve Ender Saraç...
Ailesiyle birlikte canlı yayına çıkacak olan Selami Şahin en özel şarkılarını, efsane olmuş şarkılarını seslendirecek.Yılın altı ayını Bodrum'da geçiren ünlü oyuncu Melek Baykal, bir saray yavrusunu anımsatan evinin kapılarını ilk kez Berna Laçin'e açtı ve Bodrum'daki gizli cenneti paylaştı…

Berna Laçin'in bir diğer ünlü konuğu Türkiye'de güzellik ve estetik denilince ilk akla gelen isim Ender Saraç. Ünlü uzman canlı yayında uygulamalı olarak uzun yaz döneminde hanımların formda kalmalarının sırlarını bilimsel yöntemlerle anlatacak.
"Her şey İçin Berna Laçin"de pazartesi sabahının bir başka sürprizi tontongiller.
Her biri yüz kiloyu aşkın dört hanım bir ay süresince Bodrum'da hem birlikte yaşayacaklar hem de yarışacaklar. Her gün tontongillerin Bodrum maceraları özel VTR'lerle ve canlı yayın sohbetleriyle ekrana taşınırken bir ayın sonunda en fazla ve sağlıklı bir şekilde kilo veren hanım sürpriz ödülün sahibi olacak…

"Her Şey İçin Berna Laçin"de ayrıca Bodrum'u kendine hayran bırakan lastik kızın nefesleri kesen şovu, Cuma günü dünya evine giren ünlü sunucu Esra Erol'un düğünün perde arkası, hiç bir yerde izleyemeyeceğiniz kına gecesinin ayrıntıları, Bodrum'dan harika tatil manzaraları ve insan öyküleri de ekranda olacak.


"Herşey İçin Berna Laçin" pazartesi gününden itibaren hafta içi her sabah rüyalar kenti Bodrum'dan canlı yayınla ATV'de…

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Bu Blog Hilmi Mutlu - Mustafa Katırcıoğlu Projesidir..Bu bLogdan maLesef yazı çalamazsınız çünkü kod ekledim kusura bakmayın emeğe saygı :)