Behlül Türkü Dinle Kıvanç Tatlıtuğ Yanıyor Ömrüm Ahmet kaya Dinle

0 yorum
Reyting rekorları kıran Aşk-ı Memnu dizisinin Behlül'ü, yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, imajının dışında bir hareket yaparak türkü söyledi. Şüphesiz tüm sevenleri şaşırtan Tatlıtuğ'un canlı performansı ise hiç te fena değildi. Bir kaç nota dışında tüm şarkıyı detone olmadan okuyan ünlü oyuncu şarkının sonunda büyük alkış topladı.




Daha Fazlası İçin Tıklayınız..

Wipe Out 2 izle 17 ocak 2010 pazar Show Tv

0 yorum
Kahkaha bombardımanına hazır olun! Wipe Out 2 bu hafta çılgınlıkta sınır tanımayan yarışmacılarla herkesi gülmekten kırıp geçirecek. Yarışmacıların hayrını göremediği Üçüncü Köprü, insana nefes aldırmayan Fındıkkıran, dönmekten bıkmayan Dönme Dolap ve tüm diğer zorlu etaplar hazır kıta onları bekliyor. Görelim bakalım el mi yaman bey mi yaman?
Ankara’nın ayazından çıkıp Arjantin’e gelen Büdü Emre gür kaşlarıyla hafızalarda yer edeceğinden ve kaşlarını suya sokmadan etabı tamamlayacağından emin. Oysa Beynelmilel Süleyman ‘evrensel bir insanım dünyanın her yerinde kazanırım’ diyerek iddiasını ortaya koyuyor. Nesli tükenmekte olan pandaların temsilcisi Uçan Panda Aslı da kilosuna rağmen başarılı olacağını düşünen isimlerden. Sadece kazanmaya değil aynı zamanda tüm alemi kudurtmaya geldim diyen Aynalı Kudur İlker de bu hafta parkurlarda şov yapacak isimlerden. Her türlü extreme sporu seven Esra Wipe Out 2 benim için hafif bir parkur diyerek daha baştan büyük konuşanlardan. Karadeniz fırtınası Battal Hamdi iri yarı cüssesiyle Wipe Out 2’yi dağıtmayı planlıyor. On altı yarışmacı da türlü türlü planlarla birinciliğin yollarını arıyorlar. Oberix Murat’ı, Salon Kızı Bilgesi, Selektör Ferit’i, He-Man’in Bacısı She-Ra ve niceleriyle yine rekabet çok eğlenceli olacak. Bir de üstüne cin fikirli sunucumuz Asuman Krause’nin yorumları da eklenince eğlence tavan yapacak.
Bir Pazar akşamı klasiğine dönüşen Wipe Out 2 bu hafta da zorlu olduğu kadar eğlenceli etaplarıyla herkesi ekrana bağlayacak. Ailece hep birlikte kahkahalarla gülmek, eğlenmek için yapmanız gereken tek şey Pazar akşamı Saat 20.00’da Show Tv’de buluşmak. Wipe Out 2’yi kaçırmayın bu eğlenceden mahrum kalmayın.

Etiketler: Wipe Out 2 canlı izle, Wipe Out 2 izle, Wipe Out 2 izle 17 ocak 2010 pazar Show Tv, Wipe Out 2 online izle

Teke Tek Özel programı 17 ocak 2010 pazar Habertürk

0 yorum


Fatih Altaylı ile Murat Bardakçı’nın birlikte sundukları Teke Tek Özel’de bu hafta Attila, Hun İmparatorluğu, Avarlar ve Bulgar Krallığı gibi Türk tarihinin ilk dönem konuları ele alınacak. Programa konuk olarak ise Dr. Ali Ahmetbeyoğlu katılacak.
Attila kimdi ve nasıl bir imparatorluk kurdu?
Hun orduları Roma önlerine kadar nasıl geldiler?
Hunlar Türk müdür?
Avar İmparatorluğu’nun tarihte edindiği yer…
Bulgarlar ne zaman ve niçin Hıristiyan oldular?
İlk dönem Türk devletlerinin özellikleri neydi?
Türkiye’de bu dönemle ilgili olarak yapılan araştırmalar hangi düzeyde?
Teke Tek Özel, Pazar saat 22.00’da Habertürk’te.

Etiketler: Attila, Avarlar, Bulgar Krallığı, Hun İmparatorluğu, Teke Tek Özel, Teke Tek Özel Dr. Ali Ahmetbeyoğlu izle, Teke Tek Özel fatih altaylı izle, Teke Tek özel izle, Teke Tek Özel konukları, Teke Tek Özel konusu, Teke Tek Özel murat bardakçı izle, Teke Tek Özel programı 17 ocak 2010 pazar Habertürk, Teke Tek Özel tekrarı

Kurtlar Vadisi Pusu 77. Bölüm fragman izle 21 ocak 2010 perşembe Star Tv

0 yorum

Yaralı Abdülhey İşkencelerden sonra yol kenarınamı atıldı, Abdülhey öldümü, Polat Abdülheyin intikamını nasıl alacak…
Hepsi ve daha fazlası 21 Ocak Perşembe Akşamı Kurtlar Vadisi Pusu’nun 77. Bölümde Star TV ekranlarında olacak.

Etiketler: Abdülhey öldümü, Abdülhey öldümü Kurtlar Vadisi Pusu 77. Bölüm, dünkü Kurtlar Vadisi Pusu 77. Bölümü izle, Kurtlar Vadisi Pusu 21 ocak, Kurtlar Vadisi Pusu 21 ocak fragman, Kurtlar Vadisi Pusu 21 ocak izle, Kurtlar Vadisi Pusu 21 ocak özet, Kurtlar Vadisi Pusu 77. Bölüm, Kurtlar Vadisi Pusu 77. Bölüm download, Kurtlar Vadisi Pusu 77. Bölüm fragman, Kurtlar Vadisi Pusu 77. Bölüm fragman izle 21 ocak 2010 perşembe Star Tv, Kurtlar Vadisi Pusu 77. Bölüm fragmanı izle, Kurtlar Vadisi Pusu 77. Bölüm fragmanı seyret, Kurtlar Vadisi Pusu 77. Bölüm full indir, Kurtlar Vadisi Pusu 77. Bölüm izle, Kurtlar Vadisi Pusu 77. Bölüm özet, Polat Abdülheyin intikamını nasıl alacak, Yaralı Abdülhey İşkencelerden sonra yol kenarınamı atıldı

Arka Sıradakiler 99. Bölüm Fragmanı izle 17 ocak pazar 2010 Fox Tv

0 yorum
Bülent Emin Yarar- Kemal ,Bülent Çetinaslan- Oktay ,Sinem Öztürk- Gamze ,Gözde Mükavelat- Büşra ,Tuncer Öz- Barış ,Gülşah Küçükyıldız- Sanem ,Sevda Dalgıç- Özge ,Fırat Çöloğlu- İbo , gibi oyuncuların yer aldığı sevilen gençlik dizisi Arka Sıradakiler 99. bölümüyle 17 ocak pazar akşamı Fox Tv ekranlarında…
Bölüm Fragmanı:



Gamze Saffet’in onu klinikten çıkaracağını vaad etmesiyle umutlanır. Ancak olaylar Saffet’in beklemediği şekilde gelişir. Arka sıradakiler Kemal Hocaları için hastanede endişe içinde geçen dakikaları sayarken, Kemal öğrencilerini görmek istemez. Kemal’in tanık olduğu olaydan sonra aldığı karar öğrencilerini büyük bir şoka uğratır! Gamze klinikten kaçmayı başarır. İlaçların etkisiyle yarı baygın haldeyken Asiye Gamze’yi bulur. Gamze’nin Oktay’la bağlantısını bilen Asiye, Gamze’yi Oktay’ın yanına götürür. Asiye Gamze’nin Oktay’a kavuşması için elinden geleni yapmaya kararlıdır. Diğer yanda Oktay’ı kurtaran kişi, Asiye’nin planını öğrenir. Oktay ise tüm gelişmelerden habersiz hayata gözlerini yeniden açar!

Etiketler: Arka Sıradakiler 17 ocak, Arka Sıradakiler 17 ocak fragman, Arka Sıradakiler 17 ocak izle, Arka Sıradakiler 17 ocak özet, Arka Sıradakiler 99. Bölüm, Arka Sıradakiler 99. Bölüm fragman, Arka Sıradakiler 99. Bölüm Fragmanı izle 17 ocak pazar 2010 Fox Tv, Arka Sıradakiler 99. Bölüm izle, Arka Sıradakiler 99. Bölüm özet

Çok Güzel Hareketler Bunlar izle 17 ocak 2010 pazar Kanal D

0 yorum
Otobüste cüzdanını kaybeden adam, ortalığı ayağa kaldırır! Otobüsteki polis olaya hemen müdahale edecektir ama hırsız durumuna düşen diğer yolcuların konuyu kapatmaya hiç de niyetleri yoktur.
Ayrıldıktan sonra bir araya gelen iki sevgili, geçmişi yad eder. Sohbet koyulaştıkça ikilinin eski sevgili olduklarını unutup, kanka kalmaya çalışmaları epey zor olacaktır.
Yaşlı bir kadının yaşadığı sınav stresi, karısının bunaltıcı sorularıyla çıldırma noktasına gelen adamın evden kaçış hikayesi ve barda tanışıp geceyi birlikte geçiren çiftin, sabah alkolün etkisi geçince bu olayı yorumlama şekli de ekranda olacak.
Turiste adres tarif etmekte kendilerini çok marifetli zanneden iki adam, tarif edemedikleri adresle hem kendi hem de turistin kafasını karıştırmayı başarırlar! Çok Güzel Hareketler Bunlar’ı kaçırmayın!

Etiketler: çok güzel hareketler bunlar, Çok Güzel Hareketler Bunlar 17 ocak izle, Çok Güzel Hareketler Bunlar 17 ocak kanal d, Çok Güzel Hareketler Bunlar fragman, Çok Güzel Hareketler Bunlar full izle, Çok Güzel Hareketler Bunlar izle, Çok Güzel Hareketler Bunlar izle 17 ocak 2010 pazar Kanal D, Çok Güzel Hareketler Bunlar özet, Çok Güzel Hareketler Bunlar tanıtım, Çok Güzel Hareketler Bunlar video
 
Bu Blog Hilmi Mutlu - Mustafa Katırcıoğlu Projesidir..Bu bLogdan maLesef yazı çalamazsınız çünkü kod ekledim kusura bakmayın emeğe saygı :)