Kelimenin Gücü 26 Temmuz İzle

0 yorum

ABD ve Avrupa’da reyting rekorları kıran, ünlü “Tabu” kelime oyununun televizyon versiyonu olarak düzenlenen “Kelimenin Gücü”nde sunucu Kenan Işık’ın vereceği kelimeyi, tabu sözcüklere başvurmadan anlatabilenler puanları kazanıyor.49 yıllık yayın hayatıyla, televizyon tarihinin en uzun soluklu, 20′den fazla ülkede yayınlanan, Game Show klasiği “Password”, “Kelimenin Gücü” adıyla atv’de seyircisiyle buluşuyor.Sunuculuğunu Kenan Işık’ın üstlendiği, “KELİMENİN GÜCÜ” her hafta iki ünlü konuğu ve iki yarışmacıyla takım oluşturarak 500.000-TL’lik büyük ödüle ulaşmaya çalışacak.
Kelimenin Gücü 26 Temmuz Video İzle,26 Temmuz Kelimenin Gücü Full İzle, Kelimenin Gücü 26 Temmuz HD İzle, 26 Temmuz Son Bölüm Kelimenin Gücü İzle, Kelimenin Gücü 26 Temmuz 2010 Tekrar İzle, Kelimenin Gücü 26 Temmuz 2010 Tek Part İzle,26 Temmuz Kelimenin Gücü Son Bölüm Özeti İzle, 26 Temmuz Kelimenin Gücü Son Bölüm İzle

Barbarossa Filmini İzle

0 yorum
BarbarossaBarbarossa film Castel Film Romania film stüdyosu Renzo Martinelli yönettiği tarafından üretilmiştir.Barbarossa arsa Uzun açıklama yok. Ama biz Barbarossa Harekatı, Frederick Barbarossa, muharebe görevi Barbarossa hakkında Barbarossa shanghai, Barbarossa kitaplar, Barbarossa Harekatı 1941, Barbarossa rom, berlin oldu film duydum luca Barbarossa Barbarossa kardeşler, Friedrich Barbarossa’nın, daha fazla veya daha az.
Yapım:2009 ~ İtalya
Tür:Dram, Tarih
Yönetmen:Renzo Martinelli
Senaryo:Giorgio Schottler, Anna Samueli
Yapımcı:Renzo Martinelli
Görüntü Yönetmeni:Fabio Cianchetti
Müzik:Pivio , Aldo De Scalzi
Süre:2 saat 19 dk
Barbarossa 26 Temmuz Video İzle,26 Temmuz Barbarossa Full İzle, Barbarossa 26 Temmuz HD İzle, 26 Temmuz Son Bölüm Barbarossa İzle, Barbarossa 26 Temmuz 2010 Tekrar İzle, Barbarossa 26 Temmuz 2010 Tek Part İzle,26 Temmuz Barbarossa Son Bölüm Özeti İzle, 26 Temmuz Barbarossa Son Bölüm İzle, Barbarossa Son Bölüm İzle,Barbarossa,Barbarossa Video,Barbarossa Video İzle , Barbarossa Filmi , Barbarossa Filmini İzle

Kılıç Günü 1. Bölüm Fragmanı İzle

0 yorum

Kılıç Günü adlı yeni dizinin tanıtımları atv ekranlarında dönmeye başladı. Dizi deneyimli ve kalabalık kadrosuyla şimdiden rakiplerine parmak ısırtıyor. Ancak hikayesi açığa çıktıkça soru işaretleri de ortaya çıkıyor.
Bilmeyenler için anlatayım hikaye şöyle, yoğun burun kanaması şikayetiyle doktora giden karakterimiz tam 90 günlük ömrünün kaldığını öğrenecek ve intikam planını devreye sokacak. Tam 90 günlük hikaye 90 bölümde yayınlanacak, yani her bölüm bir günü anlatacak. Dizinin sonu başından belli anlayacağınız, diğer bir değişle dizinin kurgusu da önceden yapılmış, ustaca çalışılmış.
İşte tam bu noktada Ezel ile bir benzerliği olabilir mi diye bir soru düştü aklıma. Ezel’in de 2 sezonluk hikaye akışının dizinin başından beri hazır olduğu konuşuluyordu, ikisi de intikam hikayesi…
Kılıç Günü bir Osman Sınav yapımı, Sınav özgün işlerin yapımcısı. Bugüne kadar imza attığı tüm işler ekranda iz bırakan bir isim. Böyle bir furya yaratır mı, Ezel’in etkisinden yararlanmak ister mi bilmiyorum. Yalnız tam da Ezel fırtınası eserken bir intikam dizisi çıkarmak ister istemez bunları sorgulatıyor.

Evcilik Oyunu 26 Temmuz 2010 İzle

0 yorum
Kadın erkek ilişkilerindeki tüm bilinmeyenler bu programda yanıt buluyor!!!

Oyun gibi başlayan bu ilişkiler acaba gerçek mi olacak?..

Çiftlerimizin birlikteliklerinden yola çıkarak "ilişki" kavramına hep birlikte mercek tutuyoruz!..

Survivor Yarışması 26 Temmuz İzle

0 yorum
Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği; şartların her hafta daha zorlaştığı Panama'daki ölüm kalım mücadelesi tüm heyecanıyla devam ediyor. 

Vahşi doğada hayatta kalmak için  mücadele veren yarışmacılarımızın ne yatacak yerleri ne de yiyecek yemekleri var.. Tek amaçları hayatta kalmak olan yarışmacılar zorlu 45 günün sonunda  aynı zamanda 500 Bin TL'lik ödülün sahibi olmak için birbirleri ile kıyasıya rekabete devam ediyor.

Passaparola Yarışması 11. Hafta 26 Temmuz İzle

0 yorum
Türk televizyonlarının en uzun soluklu yarışma programı Passaparola, Metin Uca'nın renkli sunumuyla Star'da!

Türkiye'nin en çok sevilen kelime ve bilgi yarışması Passaparola, efsane sunucusu Metin Uca ile Star TV'de ekranlara geliyor. Yepyeni etaplarıyla eğlenirken öğrenilen ve kazanılan yarışma, renkli dansçılarıyla da yine gündemde. 

Çarkıfelek Yarışması 26 Temmuz İzle

0 yorum
Çarkıfelek ve efsane sunucusu Mehmet Ali Erbil Star TV'de!

Çarkıfelek, hafta içi her gün haber sonrası 20:15'te ekranlara gelecek. Mehmet Ali Erbil, stüdyoda Gamze Topuz ile birlikte izleyicilerle buluşurken, güzel sunucu Hande Sarıoğlu her gün farklı bir şehirden canlı bağlantıyla izleyicilerin evlerine konuk olup, hediyeler dağıtacak. 

Ödülleri, heyecanı ve birbirinden ünlü konuklarıyla ekran klasiği Çarkıfelek eğlendirmeye devam edecek.
Çarkıfelek ekibi, Batı Karadeniz turuna Pazartesi günü Düzce'den başlıyor. Çarkıfelek'in Batı Karadeniz'deki ikinci durağı ise Zonguldak olacak.

Kavak Yelleri Dizisi 123.Bölüm (26 Temmuz 2010) Full Video İzle

0 yorum
123. Bölüm Özet



Aslı ve Güven için ayrılık çanları çalıyor
Aslı, mezuniyet balosuna Güven’in gelmesini bekler. Güven, sözünü tutup baloya gelecek mi? Güven, İstanbul’da yeni bir kızla tanışır. İkili arasındaki yakınlaşma, Aslı ile Güven’in ilişkisinin sonunu mu hazırlıyor?
Deniz, İstanbul’da tutunmaya çalışır. Mine ise mihmandarlık yapmaya başlar. İşte çıkan bir problem Mine’nin başını fena halde derde sokar.
Aslı, birçok fırsatı teperek İstanbul’a gelir ve Güven’den son bir şans ister. Güven ise Kanada’ya gitmeyi kafasına koymuştur. Aslı, Güven’i durdurmayı başarabilecek mi?
 
Bu Blog Hilmi Mutlu - Mustafa Katırcıoğlu Projesidir..Bu bLogdan maLesef yazı çalamazsınız çünkü kod ekledim kusura bakmayın emeğe saygı :)