Damar Şarkıları Dinle | %100 Damar Müzik Dinle

0 yorum
Pawk-TR.Net dev damar şarkı arşivini sunar..

Ülkemizin belki sahip olduğu en özgün konulardan biri de arabesk, nam-ı değer damar şarkılar. Eğer bir damar müzik severseniz şuan bu yazıyı okuduğunuza göre sizi çok mutlu edecek bir yere geldiniz. Tam bir damar şarkı arşivi karşınızda, dinlenmek için sizi bekliyor.. Arkanıza yaslanın ve keyfini çıkarın..

Dinlediğiniz arabesk müzik şarkılarını bilgisayarınıza indirmek için de playerdaki "download" seçeneğini kulanarak istediğiniz şarkıyı itunes üzerinden yasal olarak bilgisayarınıza indirebilirsiniz(fakat bu üyelik gerektiriyor ve ücretli). Ayrıca yine playerdaki "download" seçeneğini kullanarak amazon.com üzerinden dinlediğiniz damar şarkıları seslendiren sanatçıların tüm albümlerini satın alabilirsiniz...

damar şarkıları dinle,şarkıları dinle,damar müzikleri dinle

Alişan Şarkıları Dinle | Mp3 İndir

0 yorum



Pawk-Tr.Net Alişan şarkılarını sunar..

Alişan Türkiye'mizin bestekarlarından ve yorumcularındandır..Sesi,kişiliği ve en önemlisi yaptıkları iş çok güzeldir..Şuan bir program yapmaktadır..Çağla Şikel ile Alişan tam bir ikili haline gelmişLerdir Türkiye'de =)..Buradan kesinLikLe Alişan veya başka bir sanatçının şarkılarını indiremezsiniz..Sadece burası bir şarkı dinletme blogudur bunu unutmayalım :)

alişan dinle,alişan şarkıları,alişan şarkıları dinle,alişan mp3

Ahmet Kaya Şarkıları | Ahmet Kaya Dinle

0 yorum





Pawk-TR.Net Ahmet Kaya Şarkılarını Sunar..

Ahmet Kaya dendiğinde tabikide akla iLk geLen şarkı " Kafama Sıkar Giderim " ' dir..Yani bana Ahmet Kaya dendiğinde o geliyor aklıma sizi bilemem tabikide..Neyse biz Pawk-Tr.Net ekibi olarak size Ahmet Kaya'nın şarkılarını sunmak istedik..Video&Klip üst taraftadır oradan büyük bir zevkle izleyebilir ve dinleyebilirsiniz...

ahmet kaya dinle,ahmet kaya şarkıları dinle,ahmet kaya mp3 indir

Adnan Şenses Şarkıları Dinle| Albümleri Şarkıları İndir

0 yorum



                       www.Pawk-TR.Net Adnan Şenses şarkılarını sunar..


Adnan Şenses Türkiye'nin önemli bestekarlarındandır..Genellikle benim aklıma " Adnan Şenses " dendiğinde Meyhane şarkısı gelir.Tabiki de bu benim fikrim ama Adnan Şenses'in tüm şarkıları güzeldir ve beğeniyle dinliyoruz =)

adnan şenses dinle..adnan şenses şarkıları dinle,adnan şenses mp3
 
Bu Blog Hilmi Mutlu - Mustafa Katırcıoğlu Projesidir..Bu bLogdan maLesef yazı çalamazsınız çünkü kod ekledim kusura bakmayın emeğe saygı :)