Fatih Erkoç Seher Yeli dinLe

0 yorum
Pawk-TR.NetFatih Erkoç’un hayatımızda ki şarkıları,Müziğe bakış açısı ve ölmeyen eserleri ile müzik hayatımızda büyük yer kapLıyor…ve bunuda hakediyor…
Son türkü albümü de gerçekten başarılı bir çalışma olmuş…
Fatih Erkoç “Seher Yeli” şarkısının orjinal klibi sitemize eklenmiştir…Klibi izleyerek düşünce ve yorumlarınızı bizlerle paylaşabilirsiniz…



etiketler : Fatih Erkoç, Fatih Erkoç dinle, Fatih Erkoç Seher Yeli klip izle, Fatih Erkoç Seher Yeli şarkı sözü, Seher Yeli dinLe

Arka Sıradakiler 105. Bölüm fragmanı izLe 28 Şubat

0 yorum
Pawk-TR.Net Pazar günlerinin en çok izlenen okuL dizisi Arka Sıradakiler 105. Bölümüyle 28 Şubat günü ekranlarda bizlerle buluşacaktır…Arka Sıradakiler 105. Bölüm Fragmanı web ortamında yayınlandığı zaman ilk olarak sitemizde yer alacaktır…

etiketler : 28 şubat Arka Sıradakiler, Arka Sıradakiler, Arka Sıradakiler 105. Bölüm, Arka Sıradakiler 105. Bölüm izle, Arka Sıradakiler 28 şubat, Arka Sıradakiler dizisi

Ruşeym Nedir? – Ruşeymin faydaları nelerdir?

0 yorum
Pawk-TR.NetBuğdayın işlenerek una dönüştürülmesi sürecinde özel ayrıştırma işlemleri sonucunda 1 tonundan sadece 1 kilogram elde ediliyor. E vitamini deposu olan ‘‘ruşeym”, gramlarla satılıyor.
Dünyada ”wheat germ” olarak bilenen ruşeym, buğdayın en tepesindeki embriyosu… Bu madde tohumun üremesini ve çimlenmesini sağlıyor. Yani buğdayın kalbi ve hayat kaynağı. ”Doğanın altın sırrı” olarak sunulan ruşeym, lif değeri yüksek, tokluk hissi veren lezzetli bir besin maddesi. Dayanıklılık süresi çok az. Piyasada 250 gramı 5 YTL’den satılıyor. Türkiye’de tüketimi çok az ve fazla bilinmiyor. Avrupa ülkeleri ve ABD’de ise tüketimi oldukça yaygın… Ruşeym her yaş için tüketimi önerilen bir besin.
DİKKAT:Yalnızca ”çölyak hastaları” ve lif kullanımında sakınca bulunanlar tarafından TÜ-KE-TİL-ME-ME-Sİ vurgulanıyor.
NASIL TÜKETİLİYOR?: Ruşeym, soğuk süt veya yoğurt ile karıştırılabiliyor, taze ya da kuru meyveye ilave edilerek zenginleştirilebiliyor. Çorba, salata gibi yiyeceklerin üzerine serpilerek kullanılabiliyor. Yemek pişirirken baharat yerine vitamin olarak kullanabilecek bu ürün, aynı zamanda dünya mutfağındaki çeşitli yemek tarifleri için tercih ediliyor.
NELERE İYİ GELİYOR?
AFRODİZYAK: Ruşeym Doğal afrodizyak özelliğine sahip. Yakın zamanda ruşeymden vitamin tabletleri üretimi de planlanıyor.
YAŞLILIĞI GECİKTİRİCİ: E vitamininin yaşlılığı geciktirici özelliği ve vücutta hücre zarının dayanıklılığını sağlaması dolayısıyla bağışıklık sistemini destekleyerek kanserin önlenmesinde önemli rol oynar. Ruşeym ise E vitami deposu.
KALBE YARAR: Ruşeymin koroner kalp hastalığı riskini azaltması, pıhtı azaltıcı etkisiyle kanın akıcılığına, diyabetli hastalarda damar tıkanıklarının önlenmesine yardımcı olabileceği belirtiliyor.
SİNİRE BİREBİR: Ruşeymin sinir sistemi hastalıklarında olumlu etki gösterdiği, gözde katarakt oluşumunu geciktirdiği biliniyor.
GÜZELLİK İÇİN: Doğanın bu altın sırrı güzelliğe de güzellik katıyor. Özellikle de cilt kırışıklıkları için birebir. Hem kırışmayı önlüyor, hem de azaltıyor.
KISIRLIK: Buğdayın embriyosu olarak nitelenen Ruşeym, kısırlık tedavisinde etkin olarak kullanılıyor. 

Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Sertaç Özer’de beslenme açısından yararlı olan ruşeymin, her yaşta tüketilebileceğini söyledi.
Özellikle genetik ve çevresel faktörlerin etkileşimi sonucu ortaya çıkan bağışıklık sistemine bağlı bağırsak problemi olan ”çölyak hastaları” ve lif kullanımında sakınca bulunanlar tarafından tüketilmemesi gerektiğine dikkati çeken Özer, kepeğe ve buğday ununa oranla daha zengin olan bu ürünü, bazı firmaların tablet yapma girişiminde bulunduğunu kaydetti.
Yemek pişirirken baharat yerine vitamin olarak kullanabilecek bu ürün, anı zamanda dünya mutfağındaki çeşitli yemek tarifleri için tercih ediliyor.
E vitamininin yaşlılığı geciktirici özelliği ve vücutta hücre zarının dayanıklılığını sağlaması dolayısıyla bağışıklık sistemini destekleyerek kanserin önlenmesinde önemli rol oynadığı, bu açıdan zengin olan ruşeymin koroner kalp hastalığı riskini azaltması, pıhtı azaltıcı etkisiyle kanın akıcılığına, diyabetli hastalarda damar tıkanıklarının önlenmesine yardımcı olabileceği belirtiliyor.
Ruşeymin sinir sistemi Hastalıklarında olumlu etki gösterdiği, gözde katarakt oluşumunu geciktirdiği, cildi güzelleştirip kırışıklıkları önlediği ve kısırlık tedavisinde etkin olarak kullanıldığını bilimsel çalışmalarla tespit edildiği kaydedildi.

Müge Anlı İle Tatlı Sert 15 Şubat izLe

0 yorum
Pawk-TR.NetMÜGE ANLI GÜNDEM YARATMAYA ATV’DE DEVAM EDİYOR…

Sağlık, eğitim gibi hayata dair her konunun, alanında isim yapmış uzmanlarla ele alınacağı programda, ekran başındaki izleyici ve stüdyodaki konuklar her an sürprizlerle karşı karşıya geliyor. Ele aldığı konularla gündemin nabzını tutmayı hedefleyen program, sanatçıların da kendini dobra dobra ifade ettiği bir arena… Programda birbirinden farklı faili meçhul dosyalar ele alınırken çözüme kavuşturuluyor. Hiç bir programı rakip olarak kabul etmeyen, farklılığıyla yayın dönemine damgasını vuracak olan programda sosyal sorumluluk projelerine de yer verilmeye devam ediyor. Kadın sağlığı, çocuklar ve yaşlılar ile ilgili pek çok yardım kampanyasının startı veriliyor.

etiketler : 15 Şubat Müge Anlı İle Tatlı Sert, müge anlı 15 şubat, Müge Anlı İle Tatlı Sert, Müge Anlı İle Tatlı Sert 15 şubat atv izle, Müge Anlı İle Tatlı Sert izle

Dr. Mehmet Öz Show 15 şubat İzle

0 yorum
MetekoLikstyLe.NetDr. Oz Show ile her sabah sağlıklı bir yaşama uyanıyoruz!
ABD’de yaşayan dünyaca ünlü Türk kalp cerrahı Dr. Mehmet Öz, bu haftadan itibaren yayın saatini değiştirerek hafta içi her gün sabah saat 07.00’da Star TV izleyicilerini sağlıklı yaşama davet ediyor!


Eğlencenin ve yeniliklerin kanalı Star TV’de yayımlanan Dr. Oz Show, Dr. Mehmet Öz’un neşeli ve eğlenceli bir tarzda harmanladığı benzersiz bakış açısıyla sağlık konusunda ilginç bilgiler ve faydalı öyküler anlattığı çok yönlü bir sağlık ve sağlıklı yaşam programı.

‘Yaşa. Hemen. Şimdi.’ sloganıyla yola çıkan ‘Dr. Oz Show’, hafta içi her gün saat 07:00’de izleyicilerle buluşuyor!

etiketler : 15 şubat Dr. Mehmet Öz Show, Dr. Mehmet Öz Show, Dr. Mehmet Öz Show 15 şubat, Dr. Mehmet Öz Show izle

15 Şubat Pazartesi 2010 Altın fiyatları

0 yorum
MetekoLikstyLe.NetSevgili blog ziyaretçilerim artık sitemde altın fiyatları verilerini sizlerle paylaşmaya çalışacağım…
15 Şubat 2010 altın fiyatları sayfamıza eklenmiştir…4 Şubat 2010 altın fiyatları net ortamına düştüğü an sizlere ulaştırılacaktır…Sayfamızı dolaşarak güncel bilgilere ulaşabilirsiniz…
15 Şubat 2010 Pazartesi Altın Fiyatları aşağıdadır inceleyebilirsiniz…
24 Ayar Altın 52 52,35
MetekoLikstyLe.Net 22 Ayar Bilezik 47,32 47,95
MetekoLikstyLe.Net Çeyrek Altın 83,68 87,02
MetekoLikstyLe.Net Yarım Altın 166,36 171,04
MetekoLikstyLe.Net Tam Altın 332,24 343,09
MetekoLikstyLe.Net Cumhuriyet Altını 343,50 352,13

etiketler : 15 Şubat altın fiyatları, 15 Şubat çeyrek altın fiyatı, 15 Şubat tam altın fiyatı, 15 Şubat yarım altın fiyatı, 15.02.2010 altın fiyatı, günlük altın fiyatları

Galatasaray Atletico Madrid Maçı Canlı izLe golleri izLe 18 Şubat 2010

0 yorum
MetekoLikstyLe.Net 

Galatasaray 18 Şubat 2010 perşembe günü saat 22:05′te Vicento Calderon Stadı’nda Atletico Madrid ile karşı karşıya gelecek…Tabi Fenerbahçe maçının aksine bu maç Şifreli kanalda bizlerle buluşacak…Galatasaray’ın forvet sıkıntısı çekeceği maçta “Mustafa Sarp” forvet oynayabilirmiş…Tabi bu aday “Keita’da” olabilir…Avrupada başka bir ruh ile oynayan takımımıza canı gönülden başarılar dileriz…
Atletico Madrid’in kadrosunda bulunan futbolcular şöyle;
Kaleciler: Sergio Asenjo, Roberto Jimenez, David de Gea
Defans: Juan Valera, Antonio Lopez, Mariano Pernia, Juanito, Tomas Ujfalusi, Alvaro Dominguez, Luis Amaranto Perea, Pablo Ibanez, Leandro Cabrera

etiketler : Galatasaray Atletico Madrid maçı, Galatasaray Atletico Madrid maçı 18 şubat, Galatasaray Atletico Madrid maçı golleri, Galatasaray Atletico Madrid maçı golleri izle, Galatasaray Atletico Madrid maçı özeti izle, gs Atletico Madrid maçını izle, Spor
 
Bu Blog Hilmi Mutlu - Mustafa Katırcıoğlu Projesidir..Bu bLogdan maLesef yazı çalamazsınız çünkü kod ekledim kusura bakmayın emeğe saygı :)