Doğru Tercih 17 Haziran 2010 Full İzle

0 yorum
Üniversiteye girmeyi hedefleyenler için doğru tercihi yapmanın püf noktaları, üniversiteler, fakülteler ve meslekler NTV’de. Sadık Gültekin’in sunduğu programda, yeni sınav sistemi doğru tercihin püf noktaları, kariyer olanakları, Türkiye ve yurtdışındaki eğitim imkanları anlatılıyor . Programda üniversitelerin rektör ve dekanları okullarını ve sağladıkları imkanları anlatıyor, fakültelerin mezunları, öğretim üyeleri deneyimlerini aktarıyor.

Gece Gündüz 17 Haziran 2010 Full İzle

0 yorum
Gece ve gündüz uyumayan şehirde neler oluyor? Kültür ve sanatın gündemi Yekta Kopan'la her akşam GECE - GÜNDÜZ’de. Canlı yayın konuklarının renk kattığı programda sinema, müzik, dans, tiyatro, edebiyat, plastik sanatlar gibi her türlü sanat dalı yer buluyor, sanatçılar kendilerini ve yapıtlarını anlatma şansı buluyor.

İrfan Değirmenciyle Açıkça 17 Haziran 2010 full İzle

0 yorum
Gün boyunca çok şey dinlediniz, bilgi bombardımanına tabii tutuldunuz, aklınız da biraz karıştı doğrusu. Kim, neyi, neden yaptı? Ne oldu? Kimi bunu bildi ama söyleyemedi, kimininse zaten hiç haberi olmadı. O, “Açıkça” anlatıyor, “Açıkça” söylüyor, “Açıkça” soruyor. Dürüst, cesur, hızlı, güçlü, genç, anında haber İrfan Değirmenci ile Açıkça CNN TÜRK’te ekrana geliyor.
İrfan Değirmenci ve tecrübeli haber ekibi, anlatılmayanları, konuşulmayanları “Açıkça” konuşmaya geliyor.

Canlı Gaste 17 Haziran 2010 full İzle

0 yorum
Can Dündar’ın sunduğu, sayfa düzeni, içeriği, konukları ve etkisiyle gündemi belirleyen program her gece ekranda. Canlı televizyon haberi mantığıyla ertesi günün gazetesi bir gece önceden hazırlanıyor. Siyasetten, spora, sıcak olaylardan, kültürel ve sanatsal gelişmelere, magazinden ekonomiye birinci sayfa haberleri Can Dündar’ın farklı, güvenilir yorumu ile sunuluyor. Son dakika haberleri canlı yayın bağlantılarıyla gazeteye yansıtılıyor.

Yaz Neşesi 17 Haziran 2010 Full İzle

0 yorum
yaz neşesi,yaz neşesi 17 haziran izle,yaz neşesi 17.06.2010 izle,yaz neşesi bedava 17 haziran izle,yaz neşesi kanal a 17 haziran seyret

Flash Tv Regaip Kandili Özel Programı 17 Haziran 2010 Tek Parça full İzle

0 yorum
flash tv regaip kandili,flash tv regaip kandili izle,flash tv regaip kandili özel izle,flash tv regaip kandili 17 haziran tek parça,flash tv regaip kandili 17.05.2010 izle

Aile Mahkemesi 17 Haziran 2010 full İzle

0 yorum
aile mahkemesi,aile mahkemesi izle,aile mahkemesi 17 haziran izle,aile mahkemesi 17 haziran bölüm izle,aile mahkemesi dizisi son bölüm seyret,aile mahkemesi 17 haziran 2010 tek parça full izle

Teke Tek özeL 17 Haziran 2010 İzle

0 yorum
teke tek,teke tek izle,teke tek seyret,teke tek özel izle,teke tek 17 haziran özel full izle,teke tek 17.06.2010 tek parça izle,teke tek 17 haziran 2010 beleş seyret,teke tek online canlı 17 haziran izle

Parmaklıklar Ardında 106.Bölüm 24 Haziran Fragman izLe ~ seyret

0 yorum

Parmaklıklar Ardında bu hafta 105.bölümü ile ekranlara çıkıyor..Dizi bittikten sonra burada online olarak izleyebilirsiniz..Dizinin 106.bölüm 24 Haziran fragmanını ekranlara çıkar çıkmaz sitemizde seyredebilirsiniz..


parmaklıklar ardında 106.bölüm fragmanı,parmaklıklar ardında 24.06.2010 106.bölüm fragmanı izle 

Parmaklıklar Ardında 105.Bölüm 17 Haziran izLe ~ seyret

0 yorum

Parmaklıklar Ardında dizisi mahkumların dizisidir..Mahkumların ne zorlukta orada yattıklarını gösteren bir ders veren dizimiz olan Parmaklıklar Ardında bu hafta 105.Bölümü ile seyircisi ile ekranlarda buluşuyor..Parmaklıklar Ardında 105.Bölüm 17 Haziran özeti şöyLe ;


105. BÖLÜM ÖZETİ 
Perihan tahliye olmuş ve Sinop'a ziyarete gelmiştir. Kutsiye'nin cenazesine katılır. Ahmet, Perihan'ın koğuştakileri görmesine izin verir. Ekrem, Perihan'ın döndüğünü görünce çok bozulur. Ekrem'in ileri geri konuşmasına bozulan Özge ise Ekrem'in burnuna yumruğu patlatır. Ekrem bunun öcünü mutlaka alacaktır. Er geç müdürlük makamına gelmek üzere intikam yeminleri eder.
Müfettiş Ahmet ise Tansel ve Ekrem'in oyunlarını bozmak için çabalarını sürdürmektedir. Bu arada avukat Canan'dan da yardım ister. Ekrem'in gerçek yüzünü görmeye başlayan Canan ondan yüz çevirir. Ekrem giderek yalnızlaşmaktadır. Bu onun sonu mu olacak, yoksa küllerinden yeniden mi doğacak?
Ahmet Kayacan yaklaşan tehlikeye dair Müfettiş Ahmet'i uyarmayı başarır. Kardeşinden haber alan Ahmet sevinmiştir. Annesiyle uzlaşma yolu arar. Tansel'in son yaptıklarını uzun uzun anlatır. Aysel ve Ahmet arasındaki buzlar çözülmektedir. Acaba iki Ahmet tekrar buluşabilecekler mi?

parmaklıklar ardında 105.bölüm izle,parmaklıklar ardında dizisi seyret,parmaklıklar ardında 17 haziran izle,parmaklıklar ardında 17.06.2010 izle

Aşk-ı Memnu 79.Bölüm 24 Haziran Fragmanı izLe ~ seyret

0 yorum

Aşk-ı Memnu bu hafta 78.bölümü ile ekranlara çıkıyor..Dizi bittikten sonra burada online olarak izleyebilirsiniz..Dizinin 79.bölüm 24 Haziran fragmanını ekranlara çıkar çıkmaz sitemizde seyredebilirsiniz..


aşk-ı memnu 79.bölüm fragmanı,aşk-ı memnu 24.06.2010 79.bölüm fragmanı izle,aşkı memnu full 24 haziran izle,bedava aşkı memnu 79.bölüm 24 haziran full seyret

Aşk-ı Memnu 78.Bölüm 17 Haziran izLe | Aşkı Memnu 78.Bölüm Full İzle

0 yorum

Perşembe günlerin vazgeçilmez dizisi olan Aşk-ı Memnu dizisi yine bu hafta ekranlara geliyor..Bihter ile Behlül'ün bitmez aşkı yine bu hafta ateşlenecek gibi..Aşk-ı Memnu 78.bölüm 17 Haziran özeti şöyLe ; 


78.bölüm özeti
Bihter son kozlarını oynuyor Behlül’den vazgeçemeyeceğini aylayan Bihter, son kozlarını oynarken, tedbirsizliği ise dikkatlerin üzerine çevrilmesine neden oluyor. Ziyagil Ailesi, Nesrin’in nikâh töreninde hazır bulunurken, başka bir yerde başka anlaşmalara imzalar atıldığından habersizdirler. Bihter ise Beşir’in sakladığı sırrın peşindedir. Behlül, Beşir’e, verdiği söze sadık kalacağını hissettirmiştir ama Bihter, Beşir’in bu sırrı saklaması için Nihal’i kalkan olarak kullanacaktır. Adnan Bey’in Hilmi Önal’a açtığı tazminat davasının görülmesine az bir zaman kala, Behlül’ün en büyük korkusu, mahkemede iddiaları ispatlayacak bir delilin ortaya çıkmasıdır. Bilinmezlik Bihter ve Behlül kadar Firdevs Hanım’ın da korkularını tetiklemektedir. Bilgi edinebilmek umuduyla Peyker’e giden Behlül, karşılaştığı sert tavır üzerine geri adım atmak zorunda kalır. Sırrın anahtarını elinde tutan Matmazel, Beşir’e gerçekleri açıklaması için baskı yapmaya devam eder. Ancak Beşir’in gerçeklerin yaratacağı yıkımı göğüsleyecek gücü yoktur. Bihter’in peşindeki gölge, tehlike çemberinin giderek daraldığının göstergesidir. Tehlikenin üzerine gittiğinde hiç tahmin etmediği başka bir gerçekle karşılaşır ve bu, Adnan Bey’le aralarında büyük bir tartışmaya neden olur. Hilmi Önal’ın en büyük kozuyla adliye binasında yüz yüze gelen Adnan Bey önemli bir kararın eşiğinde olduğunu anlar.  
Bihter, Behlül’den vazgeçemeyeceğini anlamış, son kozlarını oynarken, tedbirsizliği dikkatleri gözlerin üzerine çevrilmesine neden olur.    

aşk- memnu,aşk- memnu izle,aşk- memnu seyret,aşk- memnu 78.bölüm izle,aşk- memnu 17 haziran 78.bölüm seyret,aşk- memnu 17.06.2010 78.bölüm izle

Yorum Farkı 17 Haziran 2010 Full İzle

0 yorum
İki büyük birikim, iki farklı bakış yine aynı ekranda karşı karşıya... Farklı dünya görüşlerini bilgi birikimleriyle, düzeyi düşürmeden tartışan iki usta gazeteci Mehmet Barlas ve Emre Kongar, İkili günün meselelerini yine hafta içi her akşam saat 19:30’da “Yorum Farkı”nda yüz yüze tartışıyor.

Ebruli 17 Haziran 2010 Full İzle

0 yorum
Yayına başladığı ilk günden itibaren kendini hızla sevdiren Ebru Şallı farklı, özgün olanı izleyicileriylebuluşturmaya devam ediyor. 

“Yaşamınıza sahip çıkın” sloganından hareket ederek renkli hayatın pencerelerini açanprogramda, yinegündemdeki konular, sağlık ve spor alanındaki son gelişmeler, güzellik, estetik alanındaki doğalyöntemler, organik yaşamın sırları, kişisel gelişim için yapılması gerekenler, aile kavramı, çocuklarındünyasıkadın erkek ilişkileri, alışveriş dünyası, ünlü konukların yaşam sırları ve hayata bakış açıları,hayatımızdaki ünlüler kısacası hayata dair her şey Ebruli'de.

Ebruli yeni dönemde özel bölümleriyle de dikkatleri üzerine çekecek Aşk Doktoru Mehmet Coşkundeniz her Pazartesi, Salı ve Perşembe günleri yayınlanacak özel bölümde izleyenler ile buluşacak ve aşkhayatları ile ilgili merak ettikleri tüm soruları yanıtlayacak.

İş ve aile hayatı, sağlıklı yaşamı ve doğal güzelliği ile dikkatleri çeken, modern kadının ülkemizdeki önde gelen temsilcilerinden biri olan manken Ebru Şallı’nın sunduğu program, hafta içi her gün canlı olarakekrana geliyor… Şallı, günümüzün spor trendi pilates’i düzenli olarak yapıp bilgiler verip, hanımlarıngüne daha sağlıklı ve zinde başlamalarını sağlıyor…

Evrim Akınla Uzman Avı 17 Haziran 2010 Full İzle

0 yorum
uzmanlık alanınızı oluşturur. Bu yarışmada rastgele seçilen yarışmacılar bilgilerini sınıyor…

Sempatik 
oyuncu Evrim Akın rastgele seçtiği iki yarışmacıyı uzmanlık alanlarına göre yarıştıracak. Kendilerine sorulan 5 sorudan daha fazla soruyu bilen yarışmayı kazanıp ödülünü katlamak için yoladevam ediyor. 
Yenilikleri ile hem eğlenceyi hem bilgiyi bir arada bulacağınız çok farklı bir yarışma Evrim Akın’la “UzmanAvı”. 

Uzman’ım diyorsanız sokaklarda 
tv8 kameralarını kollayın. Her an sizde bu farklı ve eğlenceli yarışmaya dahil olabilirsiniz. 

Evrim Akın’la “
Uzman Avı” hafta içi her gün tv8 ekranlarında


SUNAN :Evrim Akın
 
Bu Blog Hilmi Mutlu - Mustafa Katırcıoğlu Projesidir..Bu bLogdan maLesef yazı çalamazsınız çünkü kod ekledim kusura bakmayın emeğe saygı :)