8.Gün 12 Temmuz 2010 Full İzle

tv8’in güçlü geleneği 8.Gün, ekranın dört güçlü ismiyle canlanıyor. Haberaktif’in deneyimli ismi Gökmen Karadağ’ın yönettiği 8.Gün’de Radikal Gazetesi köşe yazarı Haluk Şahin, Posta Gazetesi köşe yazarı Candaş Tolga Işık ve Sabah Gazetesi köşe yazarı Nazlı Ilıcak Ankara ve İstanbul stüdyosundan konuklarıyla Türkiye’yi ve dünyayı tartışıyor

Türkiye kelimenin tam anlamıyla kabuk değiştiriyor. Kimileri yaşananlara düzenin tasfiyesi kimileri demokratik düzenin yaşam tarzına dönüşmesi diyor. Türkiye bir arayış içerisinde, gerçeği arıyor, doğrusunu arıyor, geleceğini arıyor. Bu arayış artık her hafta tv8’de ses buluyor. 8. Gün baş döndürücü bir hızla yol alan gündemin akışına kapılmadan resme tepeden bakıyor.

Haftanın yedi günü soluk soluğa yaşıyoruz ve 8. Gün soruyoruz. Aslında ne oluyor? Türkiye nereye gidiyor? Türkiye ve Dünya’yı anlamak için 8. Gün tv8’de!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Bu Blog Hilmi Mutlu - Mustafa Katırcıoğlu Projesidir..Bu bLogdan maLesef yazı çalamazsınız çünkü kod ekledim kusura bakmayın emeğe saygı :)