Basın Odası 22 Haziran 2010 Full İzle

0 yorum
Ruşen Çakır yönetiminde Nuray Mert, Mehmet Yılmaz, Nazlı Ilıcak ve Avni Özgürel siyaset gündeminin ana başlıklarını tartışıyor... Ruşen Çakır yönetiminde bir araya gelen gazeteciler, iç politikadan dış siyasetteki gelişmelere, Ankara’nın sıcak gündeminden, ekonomik politikalara geniş bir çerçevede Türkiye’nin gündemine ışık tutmaya çalışıyor.

Bugün Ne Pişirsem 22 Haziran 2010 Full İzle

0 yorum
Türk mutfağının zenginliğini, unutulan yöresel yemeklerin lezzetini bu programda bulacaksınız…
 
 
 Kısa sürede hazırlanan, sadece 9.90 liraya malolan ekonomik ve birbirinden leziz menüler…
 
 
Doğru ve dengeli beslenmeye olanak sağlayan yemek tarifleri, ünlü konukları ve Elif Korkmazel’in sunumuyla hafta içi her gün 09:45 'te Kanaltürk ekranlarında…

Merkez Siyaset 22 Haziran 2010 Full İzle

0 yorum
Tarık Toros her salı uzman konuklarıyla Ankara’nın nabzını tutmaya devam ediyor...
Tarık Toros’la Merkez Siyaset her Salı 23.30’da canlı yayınla Kanaltürk’te…
merkez siyaset 22.06.2010 izle,kanaltürk merkez siyaset 22 haziran izle

Söz Kampüsten İçeri 22 Haziran 2010 Full İzle

0 yorum
Selahattin Yusuf’la “Söz Kampüsten İçeri”, canlı yayınla Salı 20.00’de 24 ekranında. 


söz kampüsten içeri 22 haziran izle,22.06.2010 söz kampüsten içeri seyret

Nefise Karatay ile Afiş 22 Haziran 2010 Full İzle

0 yorum
Nefise Karatay'ın sunduğu kültür-sanat programı Afiş, gündemde olan sergileri, yarışmaları, oyunları, sanat tartışmalarını tek düze bir üslupla anlatmak yerine farklı bir yol izliyor; kültür ve sanatın renkli dünyasında yaratıcıların peşinden giderek başarıları, hayalleri, sorunları, çekişmeleri ekranlara getiriyor. 
 
Afiş’te ayrıca fuayeler, kulisler, setler, dekorlar, sahneler ve atölyelerden son gelişmeler de yer alıyor. 

Şirin Payzınla 360 Derece 22 Haziran 2010 İzle

0 yorum
360º, gündeme 360 derecelik bir açıyla bakıyor…
Şirin Payzın'ın sunduğu 360º’de, gün boyunca yaşananlar günün sonunda daha yalın daha anlaşılır, gölgede kalmış haberler ayrıntılı ve farklı bilgilerle net anlaşılır bir halde ele alınıyor. Siyasetten sanata, spordan müziğe, sinemadan sivil topluma bir çok konu tartışılıyor.
Ayrıca, gün boyunca olan bitene anlam kazandıran, farklı haber dosyalarıyla olaylara her açıdan bakılıyor. 

360º, yorgun geçen bir günün ardından yormadan haber verirken, bilgilendirip ve eğlendiriyor.

Sait Gürsoyla Başarıya Doğru 22 Haziran 2010 Full İzle

0 yorum
Üniversiteye ve liseye hazırlanan adaylara Sait Gürsoy Başarıya Doğru’da; zaman zaman teknik bilgiler verirken, sınavlarda dikkat edilmesi gerekenleri, seçecekleri okulların özelliklerini, genç aile iletişimi konularında hem adayları hem de aileleri bilgilendiriyor.

Lise adayları için özel okul, üniversite öğrencileri için üniversite tanıtımları ekrana taşınıyor.

Tüm bunlarla birlikte; dil okulları, yurt dışı eğitimi gibi konular da programda ele alınıyor.

Adaylar, anneler, babalar ve eğitimciler A’dan Z’ye programda kendilerini bulacak.

Saba Tümerle Bu Gece 22 Haziran 2010 Full İzle

0 yorum
Birbirinden ünlü konuklar, kahkaha dolu konular, merak edilen sorular ve en güzel seslerden canlı performanslarla Saba Tümer'le Bu Gece Pazartesi’den Perşembe’ye saat 23.00’te CNN TÜRK'te.

Teke Tek 22 Haziran 2010 Full İzle

0 yorum
Teke Tek Türkiye'nin gündemini belirlemeye ve tartışmaya devam ediyor...Fatih Altaylı'yla Teke Tek Salı 22:05'de Habertürk'te...

Nur Ertürkle Her Sabah 22 Haziran Full İzle

0 yorum
Türk Halk Müziği sanatçısı Nur Ertürk’ün sunduğu, Nur Ertürk’le HER SABAH programında, müzik, magazin, sağlık, aktüalite ve kadına özel her şey var. 

Uzman konukların katıldığı programda sağlıktan hukuka, sanattan sinemaya, her konuda aydınlatıcı bilgiler veriliyor. Sanatçı konuklarla, stüdyo ve stüdyo dışında yapılan çok özel sohbetler, en yeni albümler ve sanat dünyasından son bilgiler ekrana geliyor. Yörelerin tanıtımları, yemek köşesi ve bol müzik Nur Ertürk'le Her Sabah'ta. Programda müzik, eğlence, sohbet, aktüalite, magazin, yemek ve kadına özel her şey var… 

Yunanistan - Arjantin 22 Haziran 2010 Trt 1 Canlı Yayın İzle

0 yorum
Dünya Kupası’nda nefes kesecek bir mücadele… İki güçlü takım Yunanistan ile Arjantin karşı karşıya geliyor…
FIFA 2010 Dünya Kupası Futbol Karşılaşması "Yunanistan - Arjantin", 22 Haziran Salı TRT 1 ve TRT HD’de…

Yalçın Çakır Pozitif Reality 22 Haziran İzle

0 yorum
Pozitif RealityHaftaiçi 12:30
Pozitif Reality


POZİTİF REALITY

YALÇIN ÇAKIR'IN HAZIRLAYIP SUNDUĞU POZTİF REALITY, HAFTAİÇİ HERGÜN SAAT 12:30 - 13:45, - PAZAR 11:30'DA

KİRLİ REYTİNGE HAYIR... BU PROGRAMDA İZLEYECEĞİNİZ HERŞEY TAMAMEN GERÇEKTİR... SHOW DEĞİL GERÇEK... BİLDİKLERİNİZİ UNUTUN.

Papatyam 66.Bölüm Fragmanı 29 Haziran İzle | Seyret

0 yorum

papatyam dizisi 66.bölüm fragmanı izle,papatyam star tv 29 haziran izle,papatyam 66.bölüm 29 haziran hemen izle,tek parça star tv 66.bölüm 29.06.2010 papatyam izle

Papatyam 65.Bölüm 22 Haziran Star Tv İzle

0 yorum


papatyam dizisi,papatyam dizisi izle,papatyam 65.bölüm izle,papatyam 22 haziran full seyret,papatyam 22.06.2010 65.bölüm izle,tek parça papatyam dizisi izle,papatyam 22 haziran 65.bölüm full online izle,star tv papatyam dizisi izle

Geniş Aile 29 Haziran 51.Bölüm Fragmanı izLe

0 yorum

Kısa sürede Salı günleri Kanal D ekranlarında reyting rekortmeni olmayı başaran Geniş Aile dizisi'nin bu hafta ki bölümü yine bizleri kırıp geçirecek..Geniş Aile 51.Bölüm 29 Haziran fragmanını buradan online olarak izleyebilir ve seyredebilirsiniz..

geniş aile,geniş aile izle,geniş aile seyret,geniş aile 29 haziran fragman,geniş aile 51.bölüm 29 haziran fragman izle

Geniş Aile 50.Bölüm 22 Haziran izLe

0 yorum

Kısa sürede Salı günleri Kanal D ekranlarında reyting rekortmeni olmayı başaran Geniş Aile dizisi'nin bu hafta ki bölümü yine bizleri kırıp geçirecek..Geniş Aile 50.Bölüm 22 Haziran bölümünü buradan online olarak izleyebilir ve seyredebilirsiniz..


geniş aile,geniş aile dizisi izle,geniş aile dizisi seyret,geniş aile 22 haziran 50.bölüm izle,geniş aile 22.06.2010 full seyret,bedava geniş aile dizisi izle,geniş aile dizisi full seyret

22 Haziran Burçlar,22 Haziran Günlük Burçlar,22 Haziran Burç Yorumu,22 Haziran Burç yorumu oku

0 yorum
Arkadaşlar günlük burç yorumlarını öğrenmek için aşşağıdaki linklere tıklayınız..Bugün yani 22 Haziran'un burç yorumu neymiş bakalım...


Günlük Burçlar İçin Tıklayınız

Haftalık Burçlar İçin Tıklayınız

Aylık Burçlar İçin Tıklayınız

etiketler:burçlar,günlük burçlar,günlük burçları oku,haftalık burçlar,22.06.10 burçları,22.06.10 burç yorumları oku,burç nedir ?,hangi burç hangi ay ?

Anne Olunca Anladım 22 Haziran Online İzle

0 yorum
anneoluncaanladim.jpg (300×207)Aile olmanın tüm detaylarının işlendiği, ekranların tek ebeveyn programı hafta içi her gün saat 11.00’de Cine 5 ekranlarına gelmeye devam ediyor…
22 Haziran Salı günkü konukları;İstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesi İç Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Tamer Dodurka, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Gülsemin Güloğlu Ve Oyuncu-Anne Çiçek Dilligil
Çocuğun Sosyal Becerilerinin Gelişiminde Evcil Hayvanın Önemi Nedir? Evcil Hayvanlarla Birlikte Büyüyen Bebeklerde Davranışsal Açıdan Farklılıklar Olabilir Mi? Evde Beslenen Hayvanların, Çocukların Psikolojik Gelişimlerine Katkıları Var Mı? Anneler, Babalar; Evde Hayvan Beslerken Çocuklarınız İçin Nelere Dikkat Etmeniz Gerektiğini Biliyor Musunuz?
Uzman doktorlar ve ünlü konukların görüş ve yorumlarıyla günlük hayatlarda farkındalık ve çözüm yaratmayı amaçlayan; tüm sorularınızın yanıt bulacağı Hülya Yıldırım’la “Anne Olunca Anladım”
22 Haziran Pazartesi günü saat 11.00’de Cine5’te.

Anne Olunca Anladım canlı izle, Anne Olunca Anladım izle, Anne Olunca Anladım online izle, Anne Olunca Anladım programını canlı izle 21 haziran Cine5, Çiçek Dilligil, Gülsemin Güloğlu, Hülya Yıldırım’la “Anne Olunca Anladım”, Prof. Dr. Tamer Dodurka

Aşkın İki Yüzü 12.Bölüm 22 Haziran Star Tv İzle

0 yorum
ImageView.ashx (300×206)Camila ve Antonio, çocukluklarından beri birbirleriyle iddiaya girmeyi seven kuzenlerdir. Camila, evli olmasına rağmen kuzeni Antonio’dan da çok hoşlanır. Girdikleri iddialarda Antonio’nun diğer kızlara oynadığı oyunlardan bu nedenle çok keyif alır.Aşkın İki Yüzü dizisinin oyuncuları
Antonio ise, babasının iş ortağının kızı Danielle ile evlenmek üzeredir. Camila, onları ayırabilmek için düğün günü gelini bırakması ile ilgili bir iddia ortaya atar.
Antonio kazanır: Geline seninle evlenmeyeceğim der. Danielle’nin babası bu olay üzerine aralarında olan iş ortaklıklarını da bozar. Antonio ve ailesinin varlıkları artık tehlike altındadır.
Ve Sofia girer hayatlarına Sofia, ilk gördüğü gün Antonio’dan çok hoşlanır. Ancak Camila bu duruma el koyar ve yeni bir iddia daha başlatır. Antonio, Sofia ile sadece gönül eğlendirmek için birlikte olacaktır. Bu iddianın tek şartı aşık olmamaktır.
Sofia, Antonio ve Camila arasındaki entrikalarla dolu aşk, romantizm ve eğlence bu yaz sizleri bekliyor.

İkballe Şifalı Yemekler 22 Haziran İzle

0 yorum
İkbal’le Şifalı Yemekler programına 15 Haziran Salı günü Operatör Dr. Feridun Kunak konuk oluyor. Kunak, hanımların en önemli problemlerinden biri olan çatlaklara ve selülitlere evde uygulanabilecek pratik çözümler öneriyor. Beden ve ruh sağlığını gençleştiren formüller, doyurucu, lezzetli ve sağlıklı yemeklerle hafta içi her gün İkbal’le Şifalı Yemekler Kanal 7 ekranlarında.
İnsan enerjisini kullanarak hastalıklardan nasıl kurtulur? Türk kültüründe yeri olan kabak lifi ve kese ile çatlak ve selülitlere son verilmesi yöntemi nasıl yapılmalıdır? Selülitin oluşumunu engelleyici ve selüliti yok edici kolay egzersiz hareketleri nelerdir? Hanımların çatlaklarını önlemeye yardımcı bitkisel maske nasıl hazırlanır? Evde çok ucuza hazırlanabilecek zayıflama çayı tarifi… Metabolizmayı hızlandıran mucize bitkisel karışım… Karın ve kalça bölgesini zayıflatan bitkisel çay… Baş, diz ve bel ağrıları için egzersizler… Hepsi 15 Haziran Salı günü İkbal’le Şifalı Yemekler programında sizlerle.
Ekranların sevilen sunucularından İkbal Gürpınar’ın sunduğu Şifalı Yemekler hafta içi her gün 14.00’de Kanal 7’de. Lezzetten uzak kalmadan sağlıklı beslenmenin yolu İkbal’le Şifalı Yemekler’de. Sakın kaçırmayın!

İkbal’le Şifalı Yemekler canlı izle, İkbal’le Şifalı Yemekler izle, İkbal’le Şifalı Yemekler online izle, İkbal’le Şifalı Yemekler programı Feridun Kunak canlı izle 22 haziran Kanal 7

Parantez 22 Haziran 2010 full İzle

0 yorum
Parantez, hafta içi her gün, hayata ve olaylara bir parantez açacak... Parantez'e, her gün yeni bir olay, yeni bir soru girecek… Tayfun Gönüllü, Türkiye gibi gündemi yoğun bir ülkede bazen olayların tam içine, bazen de olayların dışına çıkıp saat tam 16.05’te Parantez'i açacak.

Bizim Stadyum 22 Haziran 2010 full İzle

0 yorum
bizim stadyum,bizim stadyum izle,bizim stadyum 22 haziran,bizim stadyum 22 haziran izle,bizim stadyum 21.06.2010 izle,bizim stadyum 22 haziran 2010 full izle




Futbol dünyasının duayenlerinden Faik Çetiner’in hazırlayıp yönettiği BizimStadyum yine birbirinden ilginç konu ve konuklarıyla tv8 ekranlarında futbolgündemini belirliyor…


En doğru haberleri, yorumları, kaliteli ve seviyeli tartışmaları ilke edinen Faik Çetiner, Bizim Stadyum’da spor dünyasının birbirinden ünlü konuklarını ağırlıyor.


Bizim Stadyum maç görüntüleri ve tartışmalı pozisyonlara getirdiği açıklamalarla taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanıyor.


Çok özel röportajlar, gündem yaratan konular ve sürpriz yeniliklerle BizimStadyum tv8’de Spor sevenlerin vazgeçilmezi olacak

Ntv Soruyor 22 Haziran 2010 Full İzle

0 yorum
Celal Pir, bu kez NTV adına soruyor. Uzun yıllardır sade vatandaşın derdine çare arayan, konuşulmayanı konuşan, sorulmayanı soran ve gündemi yerinde takip eden Celal Pir, her Pazartesi canlı yayında konuklarıyla yine halkı birebir ilgilendiren konuları tartışmaya açıyor. Programda Celal Pir soruyor, konunun tüm tarafları ve mağdurları yanıtlıyor... Celal Pir, et fiyatlarından, mide kelepçesindeki ölümlere, GDO’lu ürünlerden, kirlenen derelere, karaya oturan gemilerden, karayollarındaki trafik kazalarına gündelik hayatı yakından ilgilendiren soruları ekrana taşıyacak, çözüm yollarını yerinde konuşacak.

Balçiçek Pamirle Söz Sende 22 Haziran Full İzle

0 yorum
Balçiçek Pamir’le Söz Sende: Habertürk'te izleyicisini Türkiye'nin önde gelen isimleriyle buluşturmaya devam ediyor.

Haberaktif Programı 22 Haziran 2010 Video İzle

0 yorum
Turan Yavuz ve eşi Ayda Yavuz’un markalaştırdığı Haberaktif’i tv8’de daha önce olduğu gibi yinedeneyimli haberci Gökmen Karadağ yapıyor. Turan Yavuz’un gece kuşağında geniş kapsamlı haberprogramcılığının öncüsü olarak yarattığı Haberaktif bu misyonu sırtlayarak yoluna devam ediyor.

Günün gündemini aşan ve yeni güne ışık tutan Haberaktif mercek altına aldığı konuları ilkeli, doğru, dürüst ve cesur tavrıyla irdeliyor. Gün boyunca işlenen gündemin farklı ve gözden kaçan açılarını yakalıyor. Yaygın medyada yer bulamayan konu ve konuklara da kapısını açmaya özen gösteriyor. Kültür sanat dünyasından konuklarıyla da gecenin rengi oluyor.

Gökmen Karadağ’ın hazırlayıp sunduğu Haberaktif Pazartesi, Salı ve Çarşamba geceleri 00.45’detv8’de…

Doğru Tercih 22 Haziran 2010 Full İzle

0 yorum
Üniversiteye girmeyi hedefleyenler için doğru tercihi yapmanın püf noktaları, üniversiteler, fakülteler ve meslekler NTV’de. Sadık Gültekin’in sunduğu programda, yeni sınav sistemi doğru tercihin püf noktaları, kariyer olanakları, Türkiye ve yurtdışındaki eğitim imkanları anlatılıyor . Programda üniversitelerin rektör ve dekanları okullarını ve sağladıkları imkanları anlatıyor, fakültelerin mezunları, öğretim üyeleri deneyimlerini aktarıyor.

Gece Gündüz 22 Haziran 2010 Full İzle

0 yorum
Gece ve gündüz uyumayan şehirde neler oluyor? Kültür ve sanatın gündemi Yekta Kopan'la her akşam GECE - GÜNDÜZ’de. Canlı yayın konuklarının renk kattığı programda sinema, müzik, dans, tiyatro, edebiyat, plastik sanatlar gibi her türlü sanat dalı yer buluyor, sanatçılar kendilerini ve yapıtlarını anlatma şansı buluyor.

İrfan Değirmenciyle Açıkça 22 Haziran 2010 full İzle

0 yorum
Gün boyunca çok şey dinlediniz, bilgi bombardımanına tabii tutuldunuz, aklınız da biraz karıştı doğrusu. Kim, neyi, neden yaptı? Ne oldu? Kimi bunu bildi ama söyleyemedi, kimininse zaten hiç haberi olmadı. O, “Açıkça” anlatıyor, “Açıkça” söylüyor, “Açıkça” soruyor. Dürüst, cesur, hızlı, güçlü, genç, anında haber İrfan Değirmenci ile Açıkça CNN TÜRK’te ekrana geliyor.
İrfan Değirmenci ve tecrübeli haber ekibi, anlatılmayanları, konuşulmayanları “Açıkça” konuşmaya geliyor.

Yaz Neşesi 22 Haziran 2010 Full İzle

0 yorum
yaz neşesi,yaz neşesi 22 haziran izle,yaz neşesi 22.06.2010 izle,yaz neşesi bedava 22 haziran izle,yaz neşesi kanal a 22 haziran seyret

Canlı Gaste 22 Haziran 2010 full İzle

0 yorum
Can Dündar’ın sunduğu, sayfa düzeni, içeriği, konukları ve etkisiyle gündemi belirleyen program her gece ekranda. Canlı televizyon haberi mantığıyla ertesi günün gazetesi bir gece önceden hazırlanıyor. Siyasetten, spora, sıcak olaylardan, kültürel ve sanatsal gelişmelere, magazinden ekonomiye birinci sayfa haberleri Can Dündar’ın farklı, güvenilir yorumu ile sunuluyor. Son dakika haberleri canlı yayın bağlantılarıyla gazeteye yansıtılıyor.

Aile Mahkemesi 22 Haziran 2010 full İzle

0 yorum
aile mahkemesi,aile mahkemesi izle,aile mahkemesi 22 haziran izle,aile mahkemesi 22 haziran bölüm izle,aile mahkemesi dizisi son bölüm seyret,aile mahkemesi 22 haziran 2010 tek parça full izle

Su Gibi 22 Haziran 2010 Fox Tv İzle

0 yorum
su gibi,su gibi izle,su gibi programı,su gibi programı izle,su gibi seyret,su gibi programı seyret,su gibi bedava 22 haziran izle,su gibi programı 22 haziran seyret,su gibi 22.06.2010 izle

YORUM FARKI 22 HAZIRAN 2010 FULL İZLE

0 yorum
İki büyük birikim, iki farklı bakış yine aynı ekranda karşı karşıya... Farklı dünya görüşlerini bilgi birikimleriyle, düzeyi düşürmeden tartışan iki usta gazeteci Mehmet Barlas ve Emre Kongar, İkili günün meselelerini yine hafta içi her akşam saat 19:30’da “Yorum Farkı”nda yüz yüze tartışıyor.

Ebruli 22 Haziran 2010 Full İzle

0 yorum
Yayına başladığı ilk günden itibaren kendini hızla sevdiren Ebru Şallı farklı, özgün olanı izleyicileriylebuluşturmaya devam ediyor. 

“Yaşamınıza sahip çıkın” sloganından hareket ederek renkli hayatın pencerelerini açanprogramda, yinegündemdeki konular, sağlık ve spor alanındaki son gelişmeler, güzellik, estetik alanındaki doğalyöntemler, organik yaşamın sırları, kişisel gelişim için yapılması gerekenler, aile kavramı, çocuklarındünyası, kadın erkek ilişkileri, alışveriş dünyası, ünlü konukların yaşam sırları ve hayata bakış açıları,hayatımızdaki ünlüler kısacası hayata dair her şey Ebruli'de.

Ebruli yeni dönemde özel bölümleriyle de dikkatleri üzerine çekecek Aşk Doktoru Mehmet Coşkundeniz her Pazartesi, Salı ve Perşembe günleri yayınlanacak özel bölümde izleyenler ile buluşacak ve aşkhayatları ile ilgili merak ettikleri tüm soruları yanıtlayacak.

İş ve aile hayatı, sağlıklı yaşamı ve doğal güzelliği ile dikkatleri çeken, modern kadının ülkemizdeki önde gelen temsilcilerinden biri olan manken Ebru Şallı’nın sunduğu program, hafta içi her gün canlı olarakekrana geliyor… Şallı, günümüzün spor trendi pilates’i düzenli olarak yapıp bilgiler verip, hanımlarıngüne daha sağlıklı ve zinde başlamalarını sağlıyor…

Evrim Akınla Uzman Avı 22 Haziran 2010 Full İzle

0 yorum
uzmanlık alanınızı oluşturur. Bu yarışmada rastgele seçilen yarışmacılar bilgilerini sınıyor…


Sempatik oyuncu Evrim Akın rastgele seçtiği iki yarışmacıyı uzmanlık alanlarına göre yarıştıracak. Kendilerine sorulan 5 sorudan daha fazla soruyu bilen yarışmayı kazanıp ödülünü katlamak için yoladevam ediyor. 
Yenilikleri ile hem eğlenceyi hem bilgiyi bir arada bulacağınız çok farklı bir yarışma Evrim Akın’la “UzmanAvı”. 


Uzman’ım diyorsanız sokaklarda tv8 kameralarını kollayın. Her an sizde bu farklı ve eğlenceli yarışmaya dahil olabilirsiniz. 


Evrim Akın’la “Uzman Avı” hafta içi her gün tv8 ekranlarında…








SUNAN :Evrim Akın 

evrim akınla uzman avı 21 haziran izle,evrim akınla uzman avı programı seyret,evrim akın programı 21.06.2010 izle

Doktorum 22 Haziran Full İzle

0 yorum
doktorum,doktorum izle,doktorum seyret,doktorum 22 haziran izle,doktorum 22 haziran full seyret,doktorum bedava canlı izle,doktorum 22 haziran konukları,doktorum bedava canlı full 22 haziran seyret,online doktorum programı izle

Günde 8 22 Haziran 2010 Full İzle | Seyret

0 yorum
Hafta içi her gün tv8 ekranlarına kadınlar için kadın gözüyle bakan ve baktıran yepyeni bir programbaşladı: Günde 8! 

Genç anne, güzel sunucu Özlem Yıldız ile hafta içi her gün öğleden sonralarınıza 8 renk getiriyor! 

Ünlü konukları, müzikle taçlanan sohbetleri, birbirinden önemli konularda yol gösterecek olan uzmankonuklarıyla “yok yok” diyebileceğiniz, merakla ve keyifle izleyeceğiniz bir program Günde 8.

Bu programı sadece izlemekle mi kalacaksınız, hayır! Eğlenmek, öğrenek, keyifli zaman geçirmek,hayatınız boyunca hiç unutmayacağınız anılar biriktirmek ve becerilerinizin size getireceği bir şöhreti tatmak isterseniz başvuracak ve Günde 8’in tam da içinde olacaksınız!

Siz, birbirinden maharetli 4 kadın kendi grubunuzu kuracak, grubunuza gönlünüzden geçen ismi verecek, sizi alt etmek ve harika ödüle kavuşmak isteyen diğer grupla yarışacak, kazansanız da kaybetseniz de günün ve haftanın 8 yıldızından biri olacaksınız. Jürinin beğenisini kazanır ve haftayı 1. tamamlarsanız ödülünüzü de alıp Günde 8’den çok daha mutlu ayrılacaksınız.

Mehmet Ali Brand İle Kanal D Ana Haber 22 Haziran İzle

0 yorum

mehmet ali brand haber izle,mehmet ali brandla kanal d ana haber 22.06.2010 izle,bedava mehmet ali brand haberleri 22 haziran izle,mehmet ali brand ile ana haber 22 haziran full izle~seyret

Müge Anlı İle Mektubunuz Var 22 haziran Full izle

0 yorum

Mektubunuz var bu haftaki bölümü gercekten cok güzel gececek sunucusu cok güzel olmamasına ragmen de cok izlenen bir tv programıdır :) müge anlı ile mektubunuz var izle,müge anlı ile mektubunuz var 22 haziran izle,bedava full müge anlı ile mektubunuz var 22 haziran seyret

Tam Tadında 22 Haziran Full İzle

0 yorum

Hafta içi her gün 12:00
Tam Tadında
EMEL BAŞDOĞAN YILLAR SONRA YİNE KANAL D EKRANINDA EN TATLI TARİFLERİYLE İZLEYENLERLE BULUŞUYOREmel’le her şey tam tadında olacak. Ana yemeklerden, ara sıcaklara, pastalardan, mezelere birbirinden lezzetli yemekler, Kanal D ekranından sofralara yansıyacak. Hanımlar artık, yalnızca tariflere mecbur kalmayacak, Emel’le doğru yemek yapmanın tüm püf noktalarını da öğrenecek. 

TAM TADINDA BİRBİRİNDEN İLGİNÇ KONUKLARI AĞIRLIYORBirbirinden lezzetli, görseli güçlü yemek tarifleriyle kadınlar artık Emel’in yemek tariflerini bekleyecek. İçinde sağlıklı beslenmenin de yer alacağı ve pratik bilgilerle yoğrulacak program, günlük hayata dair sohbetlerle renklenecek. Sadece yemek tarifi vermekle yetinilmeyecek programda, yemek pişirmeye dair doğru ve pratik bilgiler, yemeği pişirip yemenin yanında estetik sunumun nasıl yapılacağı, sağlıklı beslenmeye dair önemli konular, mutfakta israfın önlenmesi de programın ön plandaki konuları olacak.
Yaptığı ilginç ve farklı yemek ve yiyeceklerle ünlü kişiler, ünlü olmayan ama farklı bir yiyeceği ustalıkla yapabilen kişiler, belli bir hastalığa iyi gelebilecek yemek ve yiyeceklerden bahsedecek uzmanlar, sohbetiyle yemeğe tat katabilecek kişisel gelişim uzmanları, bu programın konukları arasında yer alacak.


tam tadında izle,tam tadında seyret,22 haziran tam tadında izle,tam tadında 22 haziran full izle,bedava tam tadında programı canlı izle

Zuhal Topalla İzdivaç 22 Haziran Salı Full HD İzle ~ Seyret

0 yorum

zuhal topal ile izdivaç izle,zuhal topal ile izdivaç 22 haziran izle,bedava zuhal topal videoları,star tv zuhal topalla izdivaç 22 haziran izle,22.06.2010 zuhal topalla izdivaç frikikleri

Sabahın Sedası 22 Haziran Salı Show Tv Full İzle

0 yorum

sabahın sedası izle,sabahın sedası 22 haziran izle,sabahın sedası 22.06.2010 izle,bedava show tv sabahın sedası izle,show tv 22 haziran sabahın sedası full izle

" Defne " Her Şey Bambaşka Canlı 22 Haziran Full İzle

0 yorum

defne her şey bambaşka izle,defne her şey bambaşka seyret,defne her şey bambaşka 22 haziran full izle,defne her şey bambaşka son bölüm

Yeşil Elma 22 Haziran Stv Full Donmadan İzle

0 yorum

yeşil elma,yeşil elma izle,yeşil elma seyret,yeşil elma 22.06.10 izle,yeşil elma oktay usta izle,yeşil elma 22 haziran konukları,yeşil elma bedava izle,yeşil elma stv 22 haziran seyret,oktay usta yeşil elma programı seyret,yeşil elma kitabı,yeşil elma yemek tarifleri

Herkes İçin Sağlık 22 Haziran Full İzle

0 yorum

herkes için sağlık,herkes için sağlık izle,herkes için sağlık seyret,herkes için sağlık 22 haziran full izle,herkes için sağlık 22.06.2010 show tv izle,herkes için sağlık full 22 haziran seyret,22.06.2010 herkes için sağlık programı canlı izle

Yemekteyiz Show Tv 22 Haziran Full İzle

0 yorum


yemekteyiz,yemekteyiz izle,yemekteyiz seyret,yemekteyiz 22 haziran,yemekteyiz 22 haziran izle,yemekteyiz 22 haziran 2010 izle,yemekteyiz 22 haziran seyret,yemekteyiz bedava 22 haziran izle,yemekteyiz online 22 haziran izle,yemekteyiz unutulmaz videoları,yemekteyiz 22 haziran tek link seyret,yemekteyiz 22.06.2010 hd kalitesi izle

EVCILIK OYUNU SHOW TV 23 HAZIRAN SALI FULL İZLE

0 yorum

evcilik oyunu izle,evcilik oyunu 22 haziran izle,evcilik oyunu bedava izle,evcilik oyunu 22.06.2010 izle,evcilik oyunu full show tv 22 haziran izle

Esra Erolla Evlen Benimle 22 Haziran Atv İzle

0 yorum

esra erolla evlen benimle izle,esra erolla evlen benimle full 22 haziran izle,esra erolla evlen benimle atv 22.06.2010 izle,esra erolla evlen benimle bedava 22 haziran online seyret,esra erolla evlen benimle 22 haziran hd izle,esra erolla evlen benimle 22 haziran tek link bedava izle,esra erolla evlen benimle 22 haziran frikik videoları izle

Deryalı Günler 22 Haziran Show Tv İzle

0 yorum


deryalı günler,deryalı günler izle,deryalı günler 22 haziran izle,deryalı günler bedava izle,deryalı günler 22.06.2010 izle,deryalı günler bedava izle,deryalı günler 22 haziran show tv izle,deryalı günler program 22 haziran online izle

22 HAZIRAN 2010 SALI ATV YAYIN AKIŞI

0 yorum
06.20 Yerli Dizi HAYAL VE GERÇEK (TEKRAR)
08.10 Yerli Dizi SELENA (TEKRAR)
10.00 Kültür/Sanat YAŞAMDAN DAKİKALAR (97.BÖLÜM)
12.00 Ekonomi Prog. EKOPAZAR
13.00 Yarışma Prog. KELİMENİN GÜCÜ (6.BÖLÜM TEKRAR)
14.20 Yerli Dizi SAMANYOLU (27.BÖLÜM TEKRAR)
16.30 Yerli Dizi CANIM AİLEM (63.BÖLÜM TEKRAR)
18.40 Haber ATV ANA HABER BÜLTENİ
20.00 Yerli Dizi AŞK BİR HAYAL (36.BÖLÜM)
23.10 Yabancı Sinema KUŞKU / TV’DE İLK KEZ!
01.30 Yerli Dizi TEKRAR
03.50 Yerli Dizi AŞK BİR HAYAL (36.BÖLÜM TEKRAR)
05.30 Haber ATV ANA HABER BÜLTENİ (TEKRAR)

22 HAZIRAN 2010 SALI STAR TV YAYIN AKIŞI

0 yorum
06.10 Çizgi Dizi Genç Savaşçılar/ Genel İzleyici
07.30 Yerli Dizi Benden Baba Olmaz / tkr / Genel İzleyici
08.40 Çocuk Star Çocuk Kulübü
09.40 Magazin Süper Star Life/canlı
12.30 Yerli Dizi
14.30 Yerli Dizi
16.30 Yarışma Extra Extra Small / 8. Bölüm / Yeni Bölüm
19.00 Haber Star Haber
20.00 Yabancı Sinema
22.30 Yarışma Passaparola / 12.bölüm
01.00 Yabancı Dizi 24
02.00 Yabancı Sinema Ölüm Savaşçısı / Seven Swords
03.30 Yerli Dizi Köprü / tkr
05.00 Yerli Dizi Vazgeç Gönlüm / tkr / Genel İzleyici
 
Bu Blog Hilmi Mutlu - Mustafa Katırcıoğlu Projesidir..Bu bLogdan maLesef yazı çalamazsınız çünkü kod ekledim kusura bakmayın emeğe saygı :)