Burçlarda bu hafta 11-17 ocak 2010 Oku

0 yorum
Gökyüzü bu hafta bize yeni adımlar atmak için cesaret veriyor. Hafta başında Yay burcundaki ay iyimserlik yayıyor. Güneş ve Venüs ile birleşen Kuzey Ay Düğümü hedeflerimize ulaşmak için bizi yeni kişilerle karşılaştırıyor. Yeni ilişkiler başlıyor. Çarşamba günü Ay Jüpiter’in enerjisini açığa çıkartıyor. Yenilik için cesaretimiz artacak. Jüpiter’in yanındaki Neptün ve Kiron bizi yanıltabilir, ölçüsüz risk alabiliriz. Çarşamba günü Ay’ın açısız kalmasıyla birlikte yönümüz karışacak. Ardından Oğlak burcuna giren Ay cesaretimizi kıracak. Balık burcundaki Uranüsü harekete geçiren Ayın enerjisi, yeni attığımız adımlarda ummadığımız sert tepkilerle karşılaşmamıza neden olacak. Perşembe günü Merkür düze dönünce olayları daha net göreceğiz. Aynı gün Satürn de Terazi burcunda ters hareketine başlıyor. Yeni ilişkilerin neler getireceğini değerlendirmemiz lazım. Yaklaşık 4 ay sürecek olan Satürn’ün ters hareketinde yeni adımlar atmaktan ziyade, bu adımları sağlam kılacak engelleri ortadan kaldırmakla uğraşacağız. Cuma günü Oğlaktaki yeni Ay Venüsle birleşmesi yeni aşkların, yeni kazançların müjdesini veriyor. Akabinde olan Güneş tutulması bu müjdeli süreci hakkıyla yaşabilmemiz için kendimizi yeniden değerlendirmemizi, eskiyle yüzleşmemiz gerektiğini göstererek, hevesimizi bir miktar kursağımızda bırakıyor. Bir şey almak istiyorsak bedelini ödemek zorundayız.
Bu hafta iktidar için uyanış haftası. Değişimin tohumları ana rahmine düşüyor. Yönetime ve yeniden yapılanmaya yönelik yoğun gündemle çalışan hükümet, finansal açıdan yeni şanslar yakalayacak. Çalışanlara yönelik olumlu adımlar atılıyor. Adalet sistemiyle ilgili düzenlemeler gündemde. Yurt dışından yeni destekler var. Hafta ortasında ölçüsüz iyimserlik rüzgarını beklenmedik şiddet hareketi, veya halktan ve sosyal gruplardan gelen kontrol dışı tepkiler bozacak. Merkür’ün düze dönmesi durumun net bir şekilde değerlendirilmesini sağlayacak. Akabinde Satürn’ünün ters dönmesi yeni adımlara engellerin ne olduğunu ortaya koyacak. Cuma günü gerçekleşen Yeni Ay ve Güneş Tutulmasıyla, İktidar ve iktidara ortak olan güçler, devlet yapısı, kendi politikaları ve ülkenin durumuyla ilgili uzun dönemli bir yüzleşme ve hesaplaşma içine girecek. Eskiden yeniyi çıkarmak için kırılma noktasındayız.. Tutarlı ve iyi değerlendirilmiş adımlar atılırsa bir şans, düşünülmeden, hesaplamadan heyecanla davranılırsa sıkıntı getirir..
KOÇ BURCU:
Bir süredir kendinizi sorguluyor ve değiştirmeye çalışıyorsunuz. Bunun sonucunda, işinizde beklemediğiniz bir terfi ile karşılaşabilirsiniz. Ani bir evlilik kararı alınabilir. Beklemediğiniz bir yerden para gelebilir. Beklenmedik gelişmeler içinize kapanmanıza neden olacak. Uzun bir süre bunlara adapte olmaya çalışacaksınız. Rakiplerinizin kıskançlıklarına karşı kendinizi koruyun. Hafta sonunda işyerinizin yeni kaynaklar ve anlaşmalar yaptığını öğrenebilirsiniz. Sosyal hayatınız hareketleniyor.
BOĞA BURCU:
Yoğun çalışmalarınız sonucunu veriyor. Nisan ayına kadar sosyal çevrenizde, arkadaş gruplarınızda olan değişime siz bile şaşacaksınız. Aldığınız eğitimlerin sonucunda, veya takip edilen bir davanın sonucunda hayatınızın seyrini değiştirmek istiyorsunuz. Haftaya sabrınızın mükafatını alarak gireceksiniz. Yeni anlaşmalar, yeni angajmanlar yolda. Çarşamba günü hayattaki seçimlerinizi etkileyen girişimler söz konusu. Perşembe günü yeni gelişmeler sizi korkutuyor, ayaklarınızı yere basmak istiyorsunuz. Bir süre durup hazmetmeniz lazım. Hafta sonu Oğlak’daki yeni ay doğru yolda olduğunuzu gösterecek, ama çok çalışmanız gerekiyor. Hafta sonu işinizden ekstra bir gelir alabilir veya hayatınızı etkileyecek bir ilişkiye adım atabilirsiniz.
İKİZLER BURCU:
Hafta başında işinizle ilgili son derece olumlu gelişmeler olacaktır. Kalbi boş olanlar yeni ilişkilere girebilirler. Yatırımlarınıza dikkat edin. Attığınız adımlar tahmin ettiğinizden büyük bir risk getirebilir. Hayatınızı değiştirmek istiyorsunuz. İlişkilere ve işinize gerçekçi bir gözle bakacaksınız. Lazım olmayanları bırakma kararı alacaksınız. Ani bir ayrılık yaşayabilirsiniz. Kendinize yeni hedefler koyacaksınız. Bunun sonuçlarını üç ay sonra alacaksınız.
YENGEÇ BURCU:
İş yerinizdeki gelişmeler umut vaat ediyor. Çok sıkı çalışmanız lazım. İşte gündeminiz çok yoğun. Yeni gruplarla çalışmak zorundasınız. Yeni kazançlar kapınızda. Çarşamba günü eşinizle veya işinizle ilgili bir durumu gözünüzde büyüttüğünüzü göreceksiniz. Yeni politikalar işinizde ani gelişmelere ve yapı değişimine yol açabilir. Yeni bir sürece girilecek. Yeni kazanç kapıları araştırılıyor. Siz de hayattaki hedeflerinizi değiştirecek yepyeni bir ilişkiye girebilirsiniz. Karşınıza çıkan kişi veya fırsatlar sizi sarsacak.
ASLAN BURCU:
Uzunca bir süredir kendinizi kıstırılmış hissediyorsunuz. Geri giden Mars adım atmanızı engelliyor. İş yerinizde yeni gelişmeler olacak. Yeni kişiler ve gruplarla çalışmanız istenecek. Bu değişimler hoşunuza gidecek. Kendinizi daha rahat kanıtlayabileceğinizi düşüneceksiniz. Çarşamba günü elinizden bazı kaynakların alınmasıyla fazla iyimserliğe kapıldığınızı göreceksiniz. İş hayatınızla ilgili yeni kararlar alıp, uzun süreli bir sessizliğe giriyorsunuz. Hafta sonu işinizle ve eşinizle ilgili güzel bir gelişme var.
BAŞAK BURCU:
Aşk hayatınız ve kendinizle ilgili somut adımlar atmak istiyorsunuz. Hafta başında aldığınız kararları uygulamaya başlayacaksınız. Evinize para harcıyorsunuz. Yeni insanları evinize davet edeceksiniz. Çarşamba günü ilişkileriniz allak bullak. Yeni bir aşk, ilişkinizi kopartacak. Eskisiyle ilgili yeni fark ettikleriniz, bir süre kendinizi dışa kapatmanıza yol açacak. Hafta sonu Oğlak’da gerçekleşen yeni ay yeni aşkınızı destekliyor, ama akabindeki Güneş tutulması bu aşkın ilerlemesini Nisan ayına kadar erteletebilir. Kendinizi yeniden değerlendirmek ve sorgulamak istiyorsunuz.
TERAZİ BURCU:
Uzun süredir yepyeni sorumluluklar üstlendiniz. Öyle adımlar attınız ki artık geriye dönüş imkanı yok. Artık geriye dönüşün olmadığını biliyorsunuz. Aldığınız yeni kararlarla , hayatınız için attığınız yeni adımlar size mutluluk ve para getirecek. Yuvanızda aşk var. İş yerinizdeki ani bir gelişme sizi oradan kopartabilir. Suların sizin için ters aktığını görebilirsiniz. Perşembe günü hayatınızı ilgilendiren konular iyice netleşecek. Üzerinizdeki sorumluluklar ağır gelmeye başlayacak. Nisan ayına kadar sizi zorlayan bir süreç içine giriyorsunuz. Evinizle ilgili aldığınız kararı da Nisan ayından sonra uygulayabileceksiniz. Hafta sonu sizi sevindirecek müjdeli bir haber var.
AKREP BURCU :
Maddi beklentileriniz yüksek. Bunları karşılamak için yeni anlaşmalar yapıyor, yeni ilişkilere giriyorsunuz. Bütün hafta boyunca yoğun toplantılarınız olacak. Uzun bir süredir kendinizi tehlikede hissediyorsunuz. Bundan kurtulmak için yeni kişileri devreye sokmanız lazım. Hafta başında bu amaçla yeni insanlarla tanışıp anlaşıyorsunuz. Çarşamba günü bu yeni desteğin de umduğunuz kadar size yardım edemeyeceğini göreceksiniz. Onların atacağı bir adım sizde soğuk duş etkisi yapacak, kendinizi çok yalnız hissedeceksiniz. Perşembe günü durumun ciddiyetini anlayacak, yeni tavizler vereceksiniz. Bu üstünüzdeki baskıyı biraz olsun hafifletecek. Kaçınılmaz sonu öteleyecek. Cuma günü gerçekleşecek Güneş tutulması sizin için son şans. Hayat tarzınızı değiştirmeniz, hayatınızı farklı düşünceler üzerine kurmanız gerekiyor. Bunların değerlendirmesini yapmaya başladınız bile. Hafta sonu yeni aldığınız kararlar evinizde mutluluk yaratacak. Elinize para geçebilir.
YAY BURCU:
Mutlusunuz. Maddi destekleriniz yüksek. Yeni anlaşmalar yolda. Yeni gruplarla el sıkışıyorsunuz. Çarşamba günü atacağınız adım bazı yeni kaynakları devre dışı bırakacak. Perşembe günü sıkı bir durum değerlendirmesi var. Size destek ve kaynak sağlayacak grupların kendi sıkıntısı var ve süreci yavaşlatacaklar. Bunu göreceksiniz. Yeni kararlar alacak, onlar toparlanana kadar, farklı destekler bulacaksınız.
OĞLAK BURCU:
Gündeminiz çok yoğun. Hayatınızı değiştirecek yeni kişilerle tanışacaksınız. Elinize para geçecek. Devlet dairelerinden veya büyük şirketlerden bir haberiniz var. Çarşamba günü bu haberin umduğunuz kadar büyük olmadığını görebilirsiniz. Yakın çevrenizdeki ani bir değişim size gelir sağlayacak. Perşembe günü etrafı daha net görüyorsunuz. İşiniz açıldı derken, yine sürüncemede kalabilir. Kendiniz ve hayatınızla ilgili yeni bir değerlendirme yapacaksınız. İlişkilerinizi değiştirme kararı alacaksınız. Hafta sonu para var.
KOVA BURCU:
Sosyal çevrenizde arkanızdan işler çevrildiğini göreceksiniz. Siz istemeseniz de kimi gruplar birbirleriyle anlaşıp el sıkışacaklar. Bu sizi tedirgin ediyor. Size karşı bir tehdit olabilir. Yalnız bırakılmak içinizi acıtacak. Bir takım maddi kaynakları keserek bu birleşmeyi önlemeye çalışıyorsunuz. Bu durum sizin de ekonominizi allak bullak ediyor. Süregiden bir dava zamana yayılabilir. Eğitim sürecinizde bir yavaşlama olabilir. Hedeflerinizi değiştirme ve yeniden yapılandırma konusunda yeni çalışmalar yapacaksınız, sonuçlarını almanız zaman alacak. Sizi ezmek için çalışan kişiler kendileriyle yüzleşmek zorunda kalacaklar. Bu da size zaman ve para kazandıracak.
BALIK BURCU:
Hayatınızla ilgili önemli kararlar almak istiyorsunuz Uzun bir süredir bunun gerginliğini yaşıyorsunuz. Kimi zaman hayatınızı değiştirmemek için eskiye yöneliyor, eskiden kopamasanız da, bunun size faydası olmadığını görüp yeni adımlar atmaya çalışıyorsunuz. İki tarafa doğru çekilip duruyorsunuz. Hafta başında iş hayatınız ve evliliğinizle ilgili gelişmeler yüzünüzü güldürecek. Buralardan yeni kısmetler ve hediyeler alacaksınız. Çarşamba günü ani bir kararla bütün bunlardan kopmak isteyeceksiniz. Eşinizden aldığınız destek zora girmiş durumda. Perşembe günü olan tutulma sosyal hayatınızla ilgili yeni gelişmeler getiriyor. Sonuçlarını Nisan ayında göreceksiniz. Elinizde olmayan gelişmeler hafta sonu sizi tedirgin ediyor.


Etiketler: AKREP BURCU, ASLAN BURCU, balık burcu, BAŞAK BURCU, Burçlarda bu hafta 11-17 ocak 2010, ikizler burcu, KOVA BURCU, OĞLAK BURCU, terazi burcu, YAY BURCU, YENGEÇ BURCU

Aşk ve Ceza dizisi 3.Bölüm Fragman izle 19 ocak 2010 salı Atv

0 yorum
“Aşk ve Ceza” dizisinin başrollerini Nurgül Yeşilçay ve Murat Yıldırım paylaşıyor. Nurgül Yeşilçay ve Murat Yıldırım’ın yanı sıra Tomris İncer, Gökçe Yanardağ, Kerem Atabeyoğlu, Zeynep Beşerler, Feride Çetin, Cenk Ertan, Nazan Kesal, Oktay Gürsoy gibi güçlü kadrosuyla dikkat çeken “Aşk ve Ceza” atv’de…
Aşk ve Ceza dizisi bölüm fragmanı:


Geniş Aile 28. bölüm fragman izle 19 ocak 2010 salı kanal d

0 yorum
Kanal D’nin başrollerinde; Ufuk Özkan, Zuhal Topal, Rasim Öztekin, Mine Teber, Fırat Tanış, İlker Ayrık, Bihter Dinçel, Ceren Bozoğlu, Halit Akçatepe ve Tanju Tuncel’in oynadıkları sevilen dizisi “Geniş Aile” yine kahkaha ve neşe dolu bir bölümle ekrana geliyor.
Bölüm fragmanı:
Fragman için tıklayınız…


Etiketler: Geniş Aile, Geniş Aile 19 ocak, Geniş Aile 19 ocak fragman, Geniş Aile 19 ocak izle, Geniş Aile 19 ocak özet, Geniş Aile 28. bölüm, Geniş Aile 28. bölüm fragman, Geniş Aile 28. bölüm fragman izle 19 ocak 2010 salı kanal d, Geniş Aile 28. bölüm izle, Geniş Aile 28. bölüm özet

Yemekteyiz 61. hafta izle 12 ocak 2010 salı show tv

0 yorum
Caner Erdem yönetimindeki Show TV İç Yapımlar tarafından hazırlanan, ‘Yemekteyiz 61.haftasında yine birbirinden eğlenceli yarışmacıları ile sizleri ekran başına kilitleyecek.
Kıyasıya rekabetin, muhteşem lezzetlerin bir arada olduğu ‘Yemekteyiz’ de bu hafta, 5 yeni yarışmacı, 5 akşam yemeği ve kazanan büyük ödül 20.000 TL’yi alacak.
İşte 61. haftasındaki ‘Yemekteyiz’ in birbirinden iddialı, birbirinden renkli yarışmacıları:
Show Tv kanalını canlı izlemek için Tıklayınız…
1- Pınar Üresin
24 yaşında.lise mezunu,bekar .eskiden Emlak danışmanlığı yapıyordu şimdi abisiyle ortaklaşa bir organizasyon şirketi kurmuşlar
2-Melis Filiz
25 yaşında..Şarkıcı,konservatuar terk.İstanbullu..Tek başına yaşıyor..Tiyatro eğitimi de almış.
3-Yılmaz Şimşek
36 yaşında.İlkokul mezunu.Taksici.Evli, 2 çocuğu var.
Kick Box ve koşu yapıyor..Arkadaşlarıyla toplanıp karadeniz türküleri söylüyor..çocukları ve eşiyle vakit geçirmeyi seviyor.
4-Nedim Yavuz Varnalı
50 yaşında. İşletmeci. Berlin Teknik Üniversitesinde işletme bölümünü bitirmiş. Ünlü otellerde işletme eğitimi almış.. Bekar..
Gazete okumayı, sahilde yürümeyi seviyor.. arkadaşlarıyla sohbet etmeyi seviyor..
5-Deniz Tavukçu
1970 istanbul kadıkoy dogumlu. güzel sanatlar fakultesi resım grafık mezunu.. özel bir saglık kurulusunda halkla ilişkiler uzmanı olarak calısmakta..
Farklı yöre ve kültürleriyle,hayatın içinden gerçek, samimi ve eğlenceli yarışma ‘Yemekteyiz’ haftaiçi her gün Show TV ekranlarında…

Papatyam dizisi 44. bölüm fragman izle 19 ocak 2010 salı star tv

0 yorum
Başrollerinde Metin Akpınar ( Necati), Nilgün Özhan Kasapbaşoğlu ( Feride), Deniz Oral ( Lütfü ) , – Aslı Omağ ( Gülşen ) , Atılgan Gümüş ( Erdem ) gibi oyuncuların rol aldığı sevilen dizi pazpatyamın 44. bölümü 19 ocak 2010 salı akşamı star tv ekranlarına geliyor…
Papatyam dizisi bölüm fragmanı:
Fragman için Tıklayınız…

Etiketler: Papatyam dizisi 19 ocak, Papatyam dizisi 19 ocak fragman, Papatyam dizisi 19 ocak izle, Papatyam dizisi 19 ocak özet, Papatyam dizisi 44. bölüm, Papatyam dizisi 44. bölüm fragman, Papatyam dizisi 44. bölüm fragman izle 19 ocak 2010 salı star tv, Papatyam dizisi 44. bölüm izle, Papatyam dizisi 44. bölüm özet

Hülya Avşar Soruyor programında Nihat Doğan izle 12 ocak 2010 salı habertürk

0 yorum
Hülya Avşar usulü sohbet ve farklı bir tartışma programı pazartesi’den perşembeye Habertürk’te: Hülya Avşar Soruyor.

Nihat Doğan… Sıradışı sözleri, yeni şarkısı ve yeni imajıyla çok konuşuluyor… Nihat Doğan kendisi için nelerin değiştiğini ve her şeyi Hülya Avşar’a anlatıyor…

Yusuf Kayı… Genç ve alternatif bir modacı. Kendi baskı yaptığı kumaşları dikiş atmadan, yırtıp bağlayarak hazırladığı kıyafetleriyle dikkat çeken tarzını Hülya Avşar’a anlatıyor…

Hülya Avşar Soruyor Salı saat 23:05’te Habertürk’te..

Habertürk izlemek için Tıklayınız…

Etiketler: Hülya Avşar Soruyor, Hülya Avşar Soruyor izle, Hülya Avşar Soruyor nihat doğan izle, Hülya Avşar Soruyor özet, Hülya Avşar Soruyor programında Nihat Doğan izle 12 ocak 2010 salı habertürk, Hülya Avşar Soruyor video, Hülya Avşar Soruyor yusuf kayı izle

Ömre bedel dizisi 21. bölüm fragman izle 19 ocak 2010 salı Fox Tv

0 yorum
Başrollerde Seniha- Nurseli İdiz, Cesur- Murat Han, İlknur- Özlem Conker, Ömür- Begüm Birgören, Erdem- Mehmet Ali Nuroğlu gibi oyuncuların yer aldığı sevilen dizi Ömre bedel 21. bölümü ile 19 ocak 2010 salı akşamı fox tv ekranlarına geliyor…
Ömre bedel dizisi bölüm fragmanı:
Bölüm Fragmanı için Tıklayınız…

Etiketler: Ömre bedel dizisi 19 ocak, Ömre bedel dizisi 19 ocak fragman, Ömre bedel dizisi 19 ocak izle, Ömre bedel dizisi 19 ocak özet, Ömre bedel dizisi 21. bölüm, Ömre bedel dizisi 21. bölüm fragman, Ömre bedel dizisi 21. bölüm fragman izle 19 ocak 2010 salı Fox Tv, Ömre bedel dizisi 21. bölüm izle, Ömre bedel dizisi 21. bölüm özet

Yaprak Dökümü 138. bölüm fragman izle 20 ocak 2010 çarşamba kanal d

0 yorum
Reşat Nuri Güntekin’in Yaprak Dökümü adlı eserinden uyarlanan dizinin 138. bölümünde yine heyecan dolu olaylar yaşanacak…Kimi zaman sevinecek, kimi zaman ise hüzünleneceğiz…
20 ocak çarşamba akşamı yayımlanacak olan dizinin tamamını sitemizden online olarak izleyebilirsiniz…

Yaprak Dökümü bölüm fragmanı:

Bölüm fragmanı için Tıklayınız…

Etiketler: Yaprak Dökümü 138. bölüm, Yaprak Dökümü 138. bölüm fragman, Yaprak Dökümü 138. bölüm fragman izle 20 ocak 2010 çarşamba kanal d, Yaprak Dökümü 138. bölüm izle, Yaprak Dökümü 138. bölüm özet, Yaprak Dökümü 20 ocak, Yaprak Dökümü 20 ocak fragman, Yaprak Dökümü 20 ocak izle, Yaprak Dökümü 20 ocak özet

Samanyolu dizisi 8. bölüm fragmanı izle 19 ocak 2010 salı atv

0 yorum
Başrollerde Özcan Deniz (Nejat), Vildan Atasever (Zülal), Hülya Darcan (Feride), Hatice Aslan (Belkıs), Kenan Ece (Namık) gibi oyuncuların yer aldığı sevilen dizi Samanyolu’nun 8. bölümü 19 ocak 2010 salı akşamı atv ekranlarına gelecek…
Samanyolu dizisi bölüm fragmanı:
Fragman için Tıklayınız…

Etiketler: Samanyolu dizisi 19 ocak, Samanyolu dizisi 19 ocak fragman, Samanyolu dizisi 19 ocak izle, Samanyolu dizisi 19 ocak özet, Samanyolu dizisi 8. bölüm, Samanyolu dizisi 8. bölüm fragman, Samanyolu dizisi 8. bölüm fragmanı izle 19 ocak 2010 salı atv, Samanyolu dizisi 8. bölüm izle, Samanyolu dizisi 8. bölüm özet

Denizli Belediyespor – Orduspor Türkiye Kupası maçını izle goller özet video 13 ocak 2010

0 yorum
2009-2010 Sezonu
Ziraat Türkiye Kupası
B Grubu 3. Hafta Maçı
Denizli Belediyespor [T2L] – Orduspor [T1L]

13 Ocak 2010, 13:30
Doğan Seyfi Atlı Stadyumu, Denizli, Türkiye

Canlı maç yayını için Tıklayınız…

1. Alternatif canlı maç yayını için Tıklayınız…

2. Alternatif canlı yayın için Tıklayınız…

Etiketler: Denizli Belediyespor - Orduspor, Denizli Belediyespor - Orduspor maçı, Denizli Belediyespor - Orduspor maçı goller, Denizli Belediyespor - Orduspor maçı özet

Giresunspor – Denizlispor Türkiye Kupası maçını izle goller özet video 13 ocak 2010

0 yorum
2009-2010 Sezonu
Ziraat Türkiye Kupası
C Grubu 3. Hafta Maçı
Giresunspor [T1L] – Denizlispor

13 Ocak 2010, 13:30
Giresun Atatürk Stadyumu, Giresun, Türkiye

Canlı maç yayını için Tıklayınız…

1. Alternatif canlı maç yayını için Tıklayınız…

2. Alternatif canlı yayın için Tıklayınız…

Etiketler: Giresunspor - Denizlispor, Giresunspor - Denizlispor maçı, Giresunspor - Denizlispor maçı goller, Giresunspor - Denizlispor maçı özet

Fenerbahçe – Tokatspor Türkiye Kupası maçını izle goller özet video 13 ocak 2010 TRT 1

0 yorum
2009-2010 Sezonu
Ziraat Türkiye Kupası
A Grubu 3. Hafta Maçı
Fenerbahçe – Tokatspor [T2L]

13 Ocak 2010, 20:30
Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadyumu, İstanbul, Türkiye

Canlı maç yayını için Tıklayınız…

1. Alternatif canlı maç yayını için Tıklayınız…

2. Alternatif canlı yayın için Tıklayınız…

Etiketler: Fenerbahçe - Tokatspor, Fenerbahçe - Tokatspor maçı, Fenerbahçe - Tokatspor maçı biletleri, Fenerbahçe - Tokatspor maçı geniş özet, Fenerbahçe - Tokatspor maçı goller, Fenerbahçe - Tokatspor maçı iddaa, Fenerbahçe - Tokatspor maçı ne zaman, Fenerbahçe - Tokatspor maçı özet

Prison Break 3. Sezon 53. bölüm 12 ocak 2010 salı Star Tv İzle

0 yorum
Sofia, Whistler’a artık güvenmediğini Lincoln’e itiraf eder. Sofia ile Linc arasında bir elektriklenme olmuş gibidir. Ansızın ortaya çıkan Susan, Linc’i kaçırır ve Sofia’ya evine gitmesini söyler. Linc’i L.J.’e götüren Susan, onu motive etmek için oğluyla bir dakika görüşmesine izin verir. Linc, L.J.’e bir dahaki sefere görüştüklerinde gözlerini ondan ayırmamasını söyler. Oğluna ne yapması gerektiğini söyleyecektir. Lang, kederli bir halde Mahone’u Sona’ya geri götürür. Ona gümüş bir yarım Dolar verir. Bu, eskiden Lang’in babasına ait olan bir uğurdur. İçeride Whistler, artık Lechero’nun da dahil olduğu firar planına Mahone’u da katmaya söz verir. Bu arada Sammy’nin yeni adamlarından Octavio, Bellick’le zıtlaşır ve daha sonra da kendisiyle ölümüne dövüşmesi için ona meydan okur.

Etiketler: Prison Break 12 ocak, Prison Break 12 ocak fragman, Prison Break 12 ocak izle, Prison Break 12 ocak özet, Prison Break 3. Sezon 53. bölüm, Prison Break 3. Sezon 53. bölüm fragman, Prison Break 3. Sezon 53. bölüm izle 12 ocak 2010 salı Star Tv, Prison Break 3. Sezon 53. bölüm özet

Herşey Dahil programında Ayşe Mine izle 12 ocak 2010 salı Show Tv

0 yorum
Sabah programlarının en eğlencelisi, büyük küçük herkesin severek izlediği “Her Şey Dahil’de Bugün Çağla Şikel ve Alişan Türk Sanat Müziğinin ünlü isimlerinden ‘Ayşe Mine’yi konuk ediyorlar.
Ekranların en sevilen sunucuları Çağla Şikel Altuğ ve Alişan’la sağlıktan beslenmeye, sosyal yaşamdan hobilere kadar aileyi ilgilendiren ne varsa “Her Şey Dahil”de.
‘Her Şey Dahil’ 12 Ocak Salı saat: 11.00’de canlı yayınla Show’da, sakın kaçırmayın..

Etiketler: Herşey Dahil, Herşey Dahil ali şan izle, Herşey Dahil ayşe mine izle, Herşey Dahil çağla şikel izle, Herşey Dahil canlı izle, Herşey Dahil izle, Herşey Dahil online izle, Herşey Dahil programında Ayşe Mine izle 12 ocak 2010 salı Show Tv

Dördüncü Osman 16. bölüm fragman izle 19 ocak 2010 salı Stv

0 yorum
eha Özcan, Cavit Çetin Güner, Filiz Taçbaş, Beğüm Şahin, Hazam Kadak, Savaş Tamer gibi oyuncuların yer aldığı sevilen dizi Dördüncü Osman 16. bölümü ile 19 ocak 2010 salı akşamı Samanyolu Tv ekranlarına gelecek…
Dördüncü Osman dizisi Bölüm Fragmanı

Etiketler: Dördüncü Osman 16. bölüm, Dördüncü Osman 16. bölüm fragman, Dördüncü Osman 16. bölüm fragman izle

Aşk-ı Memnu 58. bölüm fragman izle 21 ocak 2010 perşembe kanal d

0 yorum
Kanal D’nin başrollerinde Selçuk Yöntem, Beren Saat, Kıvanç Tatlıtuğ ve Nebahat Çehre’nin oynadıkları, Halit Ziya Uşaklıgil’in ölümsüz eserinden uyarlanan reyting rekortmeni dizisi “Aşk-ı Memnu” yine heyecan dolu bir bölümle ekrana geliyor.Aşk-ı Memnu 58. bölümü ile 21 ocak 2010 perşembe akşamı kanal D’de…
Aşk-ı Memnu bölüm fragmanı

Etiketler: Aşk-ı Memnu 21 ocak, Aşk-ı Memnu 21 ocak fragman, Aşk-ı Memnu 21 ocak izle, Aşk-ı Memnu 21 ocak özet, Aşk-ı Memnu 58. bölüm, Aşk-ı Memnu 58. bölüm fragman, Aşk-ı Memnu 58. bölüm fragman izle 21 ocak 2010 perşembe kanal d, Aşk-ı Memnu 58. bölüm izle, Aşk-ı Memnu 58. bölüm özet

Yetenek Avcısı programını izle 12 ocak 2010 salı Kanal 7

0 yorum
Muhsin Bay’ın hazırlayıp sunduğu yetenekleriyle fenomen haline gelmiş isimlerin ekrana taşındığı Yetenek Avcısı’nda her hafta birbirinden ilginç yetenekler stüdyoda hünerlerini sergilerken, ekran başındaki izleyenler kimi zaman hayretle, kimi zaman korkuyla, kimi zaman keyifle ekranda olup bitenlere tanıklık ediyorlar. Yetenek Avcısı’nda bu hafta buz ustası Nahit Yılmaz, Adana Feke’nin Matrix’i, Milli Taekwandocu Dünya Şampiyonu Battalgazi Önçınar, Balatlı Müzisyenler Mümin Kızıltan ve Arkadaşları, Urfa’nın en güzel sesli çocuğu Muhammed Emin Karagün, Sarı Memetler Köyü’nden Medine Köse ve Anadolu Kadınları, ilginç yetenekleriyle Antalya’da yaşayan Gali Musabekov, eşi ve kızı, sırtında bağlama çalan Ordulu Mustafa Andaç ve Kolbastı ekibi, tehlikeli şovlarıyla Aşkın Can Yürek ve Murat Can, son olarak Tamer Başbaydar ve rapçi arkadaşları ekrana gelecek.
Türkiye’nin dört bir köşesinden yetenekleriyle hit olmuş isimleri bulup çıkartan Yetenek Avcısı’nda bu hafta Muhsin Bay’ın konukları yine çok renkli. Yetenek Avcısı’nda bu hafta yine ilginç dans şovları, dudak ısırtacak gösteriler ve hayran bırakacak performanslar ekrana gelecek. Programda ilk olarak elindeki motorla buz kalıplarını keserek çıkarttığı eserlerle şaşırtan buz ustası Nahit Yılmaz ekrana gelecek. Pozitif enerjiyle metal çatal kaşıkları büken Feke’li Matrix, performanslarıyla izleyenleri hayran bırakacak Balatlı müzisyenler, Urfa’nın en güzel sesli çocuğu Muhammed, köyünün adetlerini yaşatma konusunda büyük bir emek veren Medine Köse’de Yetenek Avcısı’nda. Ailecek yetenekleriyle Guinnes Rekorlar Kitabı’na girmeye hazırlanan Gali Musabekova ca ailesi de Yetenek Avcısı’nda yeteneklerini sergileyecek. Programda ayrıca sırtında bağlama çalan Mustafa Andaç ve tehlikeli ve etkileyici gösterileriyle Aşkın Can Yürek ve Murat Can’da ekrana gelecek. Yetenek Avcısı’nda birbirinden yetenekli konuklar her hafta yeteneklerini konuşturuyor.
Muhsin Bay’ın hazırlayıp sunduğu Yetenek Avcısı’nda izleyenlerin yüreklerini ağızlara getiren gösteriler ve şaşırtan yetenekler ekrana geliyor. Ekranda bambaşka bir deneyime hazır olun; Yetenek Avcısı Kanal 7’de.
Yetenek Avcısı Salı akşamları 23: 00’da Kanal 7’de…

Etiketler: Adana Feke’nin Matrix’i, buz ustası Nahit Yılmaz, eşi ve kızı, ilginç yetenekleriyle Antalya’da yaşayan Gali Musabekov, Milli Taekwandocu Dünya Şampiyonu Battalgazi Önçınar

Teke Tek programında İsmail Nacar 12 ocak 2010 salı Habertürk İzle

0 yorum
Teke Tek Türkiye’nin gündemini tartışmaya devam ediyor.

İslami camianın aykırı seslerinden yazar İsmail Nacar, canlı yayında yanıt veriyor:

Cübbeli Ahmet Hoca’nın cennet tasviri doğru mu?

İslamda hurafelerin kökeni neye dayanıyor?

Türkiye’de cemaatler demokrasiyi içselleştirdi mi?

İslamda cinsellik neden çok konuşuluyor?

Fatih Altaylı soruyor, araştırmacı yazar İsmail Nacar, canlı yayında yanıt veriyor. Canlı yayın Teke Tek, salı akşamı saat: 20.00’da Habertürk’te…

Abbas Güçlü ile Genç Bakış Yıldız Teknik Üniversitesi’nde 13 ocak 2010 Kanal D

0 yorum
Cep yakan zamlar, tartışılan maaş artışları… Ekonomi ile ilgili herşey Genç Bakış’ta…

- Akaryakıt, köprü ve otoyol ücretleri, sigara, öğrenim harçları… Üsüste gelen zamlarla sarsılan vatandaşı 2010′da neler bekliyor?
- Doğalgaz ve ekmeğe ne kadar zam gelecek?
- Dolar düşecek mi?
- Altın tekrar yükselişe mi geçti?
- Sigara zammında neden geri adım atıldı? Tekrar bir artış olacak mı?
- Emekli maaşlarına yapılan zamlar ne zaman uygulanacak?
- Yeni yılda vergi oranları nasıl olacak? Emlak ve ÖTV vergisine zam yapılacak mı?
- 2009 yılında eğitimde de başlayan zam yağmuru devam edecek mi? Öğrenim harçları, okul servisleri ve özel okul ücretlerine ne kadar zam geldi?
- Sağlıkta katkı payı artışı vatandaşı nasıl etkiliyor?
- İstanbul’da metrobüsten sonra diğer toplu taşıma araçlarına zam gelecek mi?
- Tekel işçilerinin grevi ne kadar devam edecek, hükümet harekete geçecek mi?
- Eczacılarla anlaşma sağlanacak mı?
- Özelleştirme ekonomiye çare oldu mu?
- Yeni yılda İMF ile anlaşma yapılacak mı?
- CHP’nin mahkemeye verdiği köprü ve otoyol zamları geri alınacak mı?

CHP İstanbul İl Başkanı Gürsel Tekin, Sabah Gazetesi Yazarı Meliha Okur ve Sosyal Güvenlik Uzmanı Ali Tezel’in konuk olduğu Abbas Güçlü ile Genç Bakış 13 Ocak Çarşamba gecesi Yıldız Teknik Üniversitesi’nden yayınla Kanal D’de…

Etiketler: Abbas Güçlü ile Genç Bakış, Abbas Güçlü ile Genç Bakış 13 ocak izle, Abbas Güçlü ile Genç Bakış ali tezel izle, Abbas Güçlü ile Genç Bakış çarşamba akşamı izle, Abbas Güçlü ile Genç Bakış fragman, Abbas Güçlü ile Genç Bakış gürsel tekin izle, Abbas Güçlü İle Genç Bakış izle, Abbas Güçlü ile Genç Bakış meliha okur izle, Abbas Güçlü ile Genç Bakış özet, Abbas Güçlü ile Genç Bakış Yıldız Teknik Üniversitesi izle

Yemekteyiz 61. hafta 13 ocak 2010 çarşamba show tv İzle

0 yorum
Caner Erdem yönetimindeki Show TV İç Yapımlar tarafından hazırlanan, ‘Yemekteyiz 61.haftasında yine birbirinden eğlenceli yarışmacıları ile sizleri ekran başına kilitleyecek.
Kıyasıya rekabetin, muhteşem lezzetlerin bir arada olduğu ‘Yemekteyiz’ de bu hafta, 5 yeni yarışmacı, 5 akşam yemeği ve kazanan büyük ödül 20.000 TL’yi alacak.
İşte 61. haftasındaki ‘Yemekteyiz’ in birbirinden iddialı, birbirinden renkli yarışmacıları:

Show Tv kanalını canlı izlemek için Tıklayınız…

1- Pınar Üresin
24 yaşında.lise mezunu,bekar .eskiden Emlak danışmanlığı yapıyordu şimdi abisiyle ortaklaşa bir organizasyon şirketi kurmuşlar
2-Melis Filiz
25 yaşında..Şarkıcı,konservatuar terk.İstanbullu..Tek başına yaşıyor..Tiyatro eğitimi de almış.
3-Yılmaz Şimşek
36 yaşında.İlkokul mezunu.Taksici.Evli, 2 çocuğu var.
Kick Box ve koşu yapıyor..Arkadaşlarıyla toplanıp karadeniz türküleri söylüyor..çocukları ve eşiyle vakit geçirmeyi seviyor.
4-Nedim Yavuz Varnalı
50 yaşında. İşletmeci. Berlin Teknik Üniversitesinde işletme bölümünü bitirmiş. Ünlü otellerde işletme eğitimi almış.. Bekar..
Gazete okumayı, sahilde yürümeyi seviyor.. arkadaşlarıyla sohbet etmeyi seviyor..
5-Deniz Tavukçu
1970 istanbul kadıkoy dogumlu. güzel sanatlar fakultesi resım grafık mezunu.. özel bir saglık kurulusunda halkla ilişkiler uzmanı olarak calısmakta..
Farklı yöre ve kültürleriyle,hayatın içinden gerçek, samimi ve eğlenceli yarışma ‘Yemekteyiz’ haftaiçi her gün Show TV ekranlarında…

Herşey Dahil programında Tuğba Özay 13 ocak 2010 çarşamba Show Tv İzle

0 yorum
Çağla Şikel ve Alişan, bugün, podyumların aranılan mankeni ‘Tuğba Özay’ı geçtiğimiz günlerde çıkardığı ilk albümü ‘Armoni’ ile şarkıcı olarak ilk kez, Herşey Dahil’e konuk ediyorlar.
Ekranların en sevilen sunucuları Çağla Şikel Altuğ ve Alişan’la sağlıktan beslenmeye, sosyal yaşamdan hobilere kadar aileyi ilgilendiren ne varsa “Her Şey Dahil”de.
‘Her Şey Dahil’ 13 Ocak Çarşamba saat: 10.15’de canlı yayınla Show’da, sakın kaçırmayın..

Banliyö 13 filmi 13 ocak 2010 çarşamba Atv İzle

0 yorum
Yıl 2010, Fransa. Fransız hükümeti şehrin en fakir ve suç oranı yüksek mahallelerine karşı çözümü, bu mahallerin etrafına kalın duvarlar örmekte bulmuştur. Duvarların içerisinde orman kanunu geçerlidir. Eski mahkum Leito mahallenin uyuşturucu çetesidir ve lideri Taha’ya karşı savaş vermektedir. Damien (Cyril Raffaelli) ise başarılı bir sivil polistir. Taha’nın çetesi, yeni üretilmiş, tahrip gücü son derece yüksek bir bombayı çalar. Banliyö 13 içerisinde bir yerde saklı olan bombanın patlamasına sadece 24 saat vardır. Bombayı bulmak için Leito ve Damien’ın birbirleri hakkındaki şüphelerinin üstesinden gelmeleri ve Taha’nın çetesini yenmeleri gerekecektir…

Etiketler: Banliyö 13 filmi 13 ocak 2010 çarşamba Atv, Banliyö 13 filmi fragman, Banliyö 13 filmi özet, Banliyö 13 filmini izle

Efsane Avcısı filmi 13 ocak 2010 çarşamba Star Tv İzle

0 yorum
Flynn Carsen, Metropolitan Kütüphanesi’nde çalışan, müzede bulunan Excalibur Kılıcı ve Torino Kefeni gibi tarihi ve mistik nesneleri korumakla görevli sıradan bir kütüphanecidir. Onun tekdüze olan hayatı bir gün, Kral Solomon’un gizli hazinesinin yerini gösteren haritanın çalınması ile bir anda değişir. Haritanın peşinden gider ve Kazablanka’dan Kenya’ya kadar büyük bir maceranın içine girer. Yolculuğu sırasında ise güzel arkeolog Emily’le tanışır ve ikili, haritanın peşinde mistik bir yolculuğa çıkarlar.

YÖNETMEN:Jonathan Frakes /2006 OYUNCULAR:Gabrıelle Anwar,Noah Wayle,Bob Newhart

Karşıt Görüş programında Anıl Çeçen ve Şükran Soner 13 ocak 2010 Habertürk İzle

0 yorum
Balçiçek Pamir’le Karşıt Görüş bu hafta, Vakit Gazetesi Yazarı Abdurrahman Dilipak, Şair-Yazar Şanar Yurdatapan’, Ankara Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Anıl Çeçen ve Cumhuriyet Gazetesi Yazarı Şükran Soner’le “Kimlik İdeolojisi” kavramını masaya yatırıyor

Balçiçek Pamir’le Karşıt Görüş Çarşamba saat 20:00’da Habertürk’te.

Etiketler: Anıl Çeçen ve Şükran Soner izle, Karşıt Görüş, Karşıt Görüş fragman, Karşıt Görüş habertürk, Karşıt Görüş izle, Karşıt Görüş özet, Karşıt Görüş programında Anıl Çeçen ve Şükran Soner izle 13 ocak 2010 Habertürk, Karşıt Görüş tekrar, Karşıt Görüş video

Hülya Avşar Soruyor programına Rasim Öztekin konuk oluyor 13 ocak Habertürk İzle

0 yorum
Hülya Avşar usulü sohbet ve farklı bir tartışma programı pazartesi’den perşembeye Habertürk’te: Hülya Avşar Soruyor.

Usta oyuncu Rasim Öztekin, son dönemin parlayan yıldızlarından Hande Subaşı ve yeni nesil komedyen olarak anılan Hayrettin Karaoğuz; yeni filmleri “gelecekten bir gün”ü anlatmak için Hülya Avşar Soruyor’da…

Murat Dalkılıç… Türk popunun yakışıklı ismi, müziğe nasıl başladığını, bilinmeyen sinema projelerini ve her şeyi Hülya Avşar’a anlatıyor…

Hülya Avşar Soruyor çarşamba saat 23:05’te Habertürk’te…

Etiketler: Hülya Avşar Soruyor, Hülya Avşar Soruyor izle, Hülya Avşar Soruyor fragman, Hülya Avşar Soruyor hande subaşı, Hülya Avşar Soruyor hayrettin karaoğuz, Hülya Avşar Soruyor konuklar, Hülya Avşar Soruyor murat dalkılıç

Al Gülüm Ver Gülüm programı 13 ocak 2010 çarşamba Fox Tv İzle

0 yorum
Büyük Show, büyük kumpanya, büyük komedya geliyor…“Al Gülüm Ver Gülüm” ile mizahın yeni yetenekleri geliyor.

13 Ocak Çarşamba akşamı saat 20.00’de perde açılıyor.

Birbirinden yetenekli 30 genç oyuncu mizahın genç yazarları Kamuran Süner ve Cüneyt İnay ile buluştu. Bu sayede komedi anlayışınız değişecek. Gülmeye hazır olun!

Al Gülüm Ver Gülüm ilk bölümüyle 13 Ocak Çarşamba akşamı saat 20:00’de FOX ekranlarında…

Deniz Yıldızı dizisi yeni bölüm 13 ocak 2010 çarşamba Fox Tv İzle

0 yorum
Hastalığını ve tedavi için Almanya’ya gitme planlarını Deniz’den saklayan Meryem’in sağlık durumu giderek kötüleşmektedir. Sırrını canından çok sevdiği kızından saklayan Meryem’in, tek ümidi Bahri’dir. Ancak Bahri hiç bilmediği bir kızı olduğu gerçeğiyle yüzleşmekte zorlanır. Banu yalanlarla dolu hayatında türlü cambazlıklarla ayakta kalmaktadır ve şimdilik her şey kusursuz görünmektedir. Okuldaki kayıt işlemlerini bitiren Deniz, doktorluk hayaliyle süslediği yeni hayatına ilk adımı atmıştır. Deniz’in okulda tanıştığı ilk kişi ise kayıt sırasında kavga edip tartıştığı ve belki de ilk aşkın tüm heyecanını, saflığını, büyüsünü yaşayacağı Mert’tir. Ancak sabah başucunda bulduğu bir mektup, Deniz’in hayatını geri döndürülemeyecek şekilde değiştirecektir.

Yapım : Focus

Yönetmenler: Gürsel ATEŞ, Gülsen ERİŞDİ, Altan YÜCEL

Oyuncular: Güneş Emir- Deniz, Serhat Nalbantoğlu- Bahri Atabay,Meltem Baytok- İkbal Atabay,Başak Akbay- Pelin Atabay,Tuan Tunalı- Özgür Atabay,Koray Erkök- Mert Demirhan,Emre İğdemir- Ozan Sezginer

Bizden Kaçmaz programı 13 ocak 2010 çarşamba Fox Tv İzle

0 yorum
Magazin haberciliğinin 1 numarası…

Magazin dünyasında hiçbir şey gizli kalmıyor. Ünlüler hakkında tüm merak edilenler, farklı dünyalar, pırıltılı yaşamlar…

Bizden Kaçmaz, müthiş sürprizler ve yeniliklerle Çarşamba 22.45′te FOX’ta!

Sunucu: Meral Kaplan

Etiketler: Bizden kaçmaz, Bizden Kaçmaz canlı izle, Bizden Kaçmaz frikik, Bizden kaçmaz İZLE, Bizden Kaçmaz özet, Bizden Kaçmaz paparazzi

İkballe Lezzetli Yemekler 13 ocak 2010 çarşamba Kanal 7 İzle

0 yorum
Şifalı tarifler, beden ve ruh sağlığını gençleştiren formüller, doyurucu, lezzetli ve sağlıklı yemekler… Ekranların sempatik sunucularından İkbal Gürpınar Kanal 7 ekranlarından yepyeni bir programla sevenlerine merhaba diyor; İkbal’le Şifalı Yemekler… Şifalı yemekler yapmanın ve şifalı yemeklerle beslenmenin püf noktaları bu programda. İkbal’le Şifalı Yemekler’de İkbal Gürpınar her gün lezzetle sağlığı aynı ekranda buluşturuyor. Uzman konukların stüdyoda ağırlandığı İkbal’le Şifalı Yemekler’de bugün dünyaca ünlü Ardahan Damal bebeklerinin tasarımcısı Fidan Atmaca ve Bitki Uzmanı Ömer Coşkun konuk oluyor. İkbal’le Şifalı Yemekler’de her gün birbirinden lezzetli ve sağlıklı yemekler canlı yayında hazırlanırken, uzman konuklar da sağlıklı yaşama dair reçetelerini izleyenlerle paylaşıyorlar…

Etiketler: İkballe Lezzetli Yemekler canlı izle, İkballe Lezzetli Yemekler fidan atmaca izle, İkballe Lezzetli Yemekler İkbal Gürpınar izle, İkballe Lezzetli Yemekler izle, İkballe Lezzetli Yemekler kanal 7 izle, İkballe Lezzetli Yemekler ömer coşkun izle, İkballe Lezzetli Yemekler online izle

Manga Grubunun Eurovision şarkısı video izle dinle

0 yorum
TRT’nin Eurovision için kendilerini seçtiğini öğrendikten sonra bir türlü resmi teklifin gelmemesi nedeniyle sıkıntılı günler geçiren Manga Grubu nihayet muradına erdi. TRT ve Manga Grubu dün 2010 Eurovision Şarkı Yarışması için anlaşıp resmi sözleşme imzaladı. Posta yoluyla gönderilen sözleşmeleri imzalayan taraflar, en kısa sürede şarkının belirlenip tanıtımına başlamak için anlaştı. 25, 27 ve 29 Mayıs tarihlerinde Norveç’in başkenti Oslo’da yapılacak 55. Eurovision Şarkı Yarışması’nda Manga Grubu ilk beşe girmek için yarışacak.

MTV ÖDÜLÜ ALMIŞLARDI
TRT grubun tanıtım ve yarışma masrafları için 450 bin lira bütçe ayırdı. Ancak bu kez daha öncekilerden farklı olarak parayı peşin olarak ödemeyecek. Grup yaptığı masrafları faturayla belgeledikten sonra bunu kurumdan alabilecek. Hadise, Kenan Doğulu ve diğer eski yarışmacılar belirlenen tanıtım ve klip
bütçesini peşin olarak almışlardı. Adını Japon çizgi film sanatından alan Manga Grubu “Bir Kadın Çizeceksin” adlı şarkılarıyla çıkış yapmış, geçen yıl
çıkardıkları Şehri Hüzün adındaki albümleriyle MTV Müzik Ödülleri’nde Avrupa’nın En Sevilen Sanatçısı seçilmişlerdi.

Etiketler: 2010 Eurovision Şarkı Yarışması, 55. Eurovision Şarkı Yarışması, Bir Kadın Çizeceksin, Eurovision Şarkı Yarışması, Eurovision Şarkı Yarışması katılan ülkeler, Eurovision Şarkı Yarışması ne zaman, Eurovision Şarkı Yarışması şarkılar, Eurovision Şarkı Yarışması video klip izle, Manga Grubu, Manga Grubunun Eurovision şarkı sözü, Manga Grubunun Eurovision şarkısı, Manga Grubunun Eurovision şarkısı video klip izle dinle, Manga Grubunun Eurovision şarkısını dinle izle video klip, Manga Grubunun Eurovision video klip izle
 
Bu Blog Hilmi Mutlu - Mustafa Katırcıoğlu Projesidir..Bu bLogdan maLesef yazı çalamazsınız çünkü kod ekledim kusura bakmayın emeğe saygı :)