Şen Yuva Sevemedim Kara Gözlüm Şarkısı Mp3 İndir Dinle Sözleri

0 yorum
Sevemedim karagözlüm
Seni doyunca
Hep kıskandım seni elden
Yıllar boyunca

Kuşlar gibi ikimiz bir
Yuva kuralım
Ayırmasın mevlam bizi
Ömür boyunca

Aramıza kimse
Gelip girmesin
Ayırmasın mevlam bizi
Ömür boyunca

Bana cefa ediyorlar
Bilmem nedendir
Benim korkum senden değil
Kaderimdendir

Herkes bana deli diye
Gülüp geçiyor
Senin aşkın beni karagözlüm
Deli ediyor

Aramıza kimse
Gelip girmesin
Ayırmasın mevlam bizi
Ömür boyunca

13 Temmuz 2010 Altın Fiyatları,13.07.2010 Günlük Altın Fiyatları

0 yorum
>> Altın Fiyatlarını Öğrenmek için Tıklayınız!




>> Çeyrek Altın Fiyatları (13.07.2010)










>> Cumhuriyet Altını Fiyatları (13.07.2010)





Altın Fiyatlarını Güncel Günlük ve anlık olarak değişen fiyat aralıklarıyla takip etmek için üstteki linkleri kullanabilirsiniz..



13.07.2010 Altın Fiyatları ; 13 Temmuz 2010 Altın Fiyatları

Hidayet Türkoğlu Phoenix Suns’a Transfer mi oLdu ?

0 yorum
NTVSpor’a açıklamalarda bulunan Hidayet Türkoğlu, sağlık kontrolünün ardından imza atacağını belirtti.

Hidayet Türkoğlu, “Ben de ne olacağını merak ediyordum. Sonunda bir karara varıldı. Sağlık kontrolünden geçeceğim. Bir sıkıntı olmazsa Phoenix’e transfer olacağım. Safra kesesinden bir ameliyat geçirdim. Cumartesi günü kontrolüm var. Pazartesi günü de A Milli Takım ile idmanlara başlayacağım” dedi.

Phoenix Suns, Brezilyalı guard Leandro Barbosa ve Dwayne Jones karşılığında Hidayet’i takas yoluyla kadrosuna katmak üzere Toronto Raptors ile anlaşmaya vardı.

2010 LYS Sınav Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak? 2010 LYS Açıklanma Tarihi

0 yorum
Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Prof. Dr. Ünal Yarımağan, Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS) sonuçlarının bu hafta içinde açıklanacağını, ancak 15 Temmuz Perşembe gününden önce olmayacağını bildirdi.

Yarımağan yaptığı açıklamada, sınav değerlendirme işlemlerinin sürdüğünü belirtti. LYS sonuçlarını bu hafta açıklamak için çalıştıklarını kaydeden Yarımağan, “En erken perşembe günü açıklarız, perşembe gününden önce olmaz” dedi.

Yarımağan, LYS sonuçlarının açıklanmasından sonra adayların tercih işlemlerini 26 Temmuz-6 Ağustos arasında yapabileceklerini ifade etti.

Üniversite adaylarının katıldığı LYS, 19-20 Haziran ve 26-27 Haziran 2010 tarihlerinde yapılmıştı. Toplam 5 ayrı oturumda gerçekleştirilen LYS’ye 872 bin 800 aday katılmıştı. LYS ile birlikte Yükseköğretime Geçiş Sınavı sonuçları da açıklanacak.

Google arama:15 Temmuz LYS Sonuçları, 16 Temmuz LYS Sonuçları, 2010 LYS Sonuçları, LYS, LYS 2010, LYS Ne zaman Açıklanacak, LYS Sınav Sonuçları

Guti Beşiktaşa mı Transfer Oldu | Guti Beşiktaş Haberi

0 yorum
Arkadaşlar nette gezinirken guti beşiktaşta diye bir haber gördüm ve hemen sizlerle paylaşmak istedim ve haber aşağıdadır..

Ricardo Quaresma transferiyle Türkiye’yi sallayan Beşiktaş, bir büyük bombanın daha pimini çekti! Kartal’ın hocası Bernd Schuster’in ısrarla istediği ve Başkan Yıldırım Demirören’in her konuda anlaşmaya vardığı Real Madrid’in dünyaca ünlü yıldızı guti yola çıkmaya hazır..

Kötü Kızlar Filmini Full İzle

0 yorum
Orjinal adı: Bad Girls From Valley High
Yönetmen: John T. Kretchmer
Yapım yılı: 2005
Türü: Komedi
Oyuncular: Julie Benz, Nicole Bilderback, Monica Keena, Aaron Paul

Konu: Hobileri arasında sadece internet ve alışveriş yer alan, tüm erkeklerin ilgisini kazanmış, sevmedikleri tek şey ise rekabet duygusu olan üç liseli güzel kız Danielle (Julie Benz), Tiffany (Nicole Bilderback) ve Brooke (Monica Keena,) sınıfa yeni gelen arkadaşlarını ortadan kaldırmak için acımasız bir plan uygulamaya başlarlar. Yeni gelen arkadaşlarla başı çıkmanın yolunu ise gizli metotlarda ararlar. Ancak yaptıklarının cezasını çok ağır ödeyeceklerdir. Geleceğe Dönüş’ün çılgın doktoru Christopher Lloyd eşliğinde, komedi ve korkunun harmanlandığı bu filmi sakın kaçırmayın!

Gomeda Filmini Full İzle | Kanal D Tv'de İlk Kez Gomeda Seyret

0 yorum
Yapım Yılı: 2006
Yönetmen: Tan Tolga Demirci
Türü: Fantastik Gerilim
Oyuncular: Feride Çetin, Halim Ercan, Bahar Yanılmaz, Bulut Köpük, Serkan Altunorak

Konu: Beş arkadaş, hafta sonlarını geçirmek üzere kiraladıkları bir arabayla Kapadokya’daki Gomeda Vadisi’ne doğru yola çıkar. Yolda kaza geçirirler ve yollarına yürüyerek devam etmek zorunda kalırlar. Gomeda Vadisi’ne ulaştıklarında bir mağarada konaklamaya başlayan gençleri düş ve kâbusların eşliğinde birçok sürpriz beklemektedir.

Şebnem ferah - Bugün Şarkısını Dinle ~ Şarkı Sözü

0 yorum
Şebnem ferah - Bugün şarkısını aşağıdaki videodan dinleyebilirsiniz..

Murat Kekili - Ver Bana Düşlerimi Şarkısını Online Dinle | Şarkı Sözü

0 yorum
Murat Kekili Ver Bana Düşlerimi şarkısını aşağıdaki videodan dinleyebilir ve izleyebilirsiniz..



GoogLe Arama : murat kekilli şarkıları,murat kekilli ver bana düşlerimi dinle,murat kekilli online dinle,murat kekilli tüm kliplerini izle

Geniş Aile Ne Zaman Sezon Finalinden Çıkacak ?

0 yorum
Geniş Aile dizisi bildiğiniz üzere sezon finaline girdi..Arkadaşlar geniş aile temmuz sonunda yeni sezon hayatına başlayacaktır.

Bugün Benim Doğum Günüm :)

0 yorum
Arkadaşlar tarih 13 temmuz 2010 ve benim doğum günüm :D 15 bitti 16'dan gün aldım hadi bakalım sizlerle bir ömür boyu paylaşımlara devam diyoruz..

ÇarkıfeLek Yeni Bölüm 13 Temmuz İzle

0 yorum
Bu akşam 20:15






Çarkıfelek ve efsane sunucusu Mehmet Ali Erbil Star TV'de!



Bu akşam 20:15'te başlayacak olan Çarkıfelek, hafta içi her gün haber sonrasında ekranlara gelecek. Mehmet Ali Erbil, stüdyoda Gamze Topuz ile birlikte izleyicilerle buluşurken, güzel sunucu Hande Sarıoğlu her gün farklı bir şehirden canlı bağlantıyla izleyicilerin evlerine konuk olup, hediyeler dağıtacak.
 
Bu Blog Hilmi Mutlu - Mustafa Katırcıoğlu Projesidir..Bu bLogdan maLesef yazı çalamazsınız çünkü kod ekledim kusura bakmayın emeğe saygı :)