Blogumuz İnşallah 5 K Olurda Sizlere İyi Bir Hizmet Veririz..

0 yorum
Evet arkadaşlar blogumuz daha yeni ama google amca bizi sevdi..İnşallah nice hitlere görüşmek üzere esenle kalın .Sanki tv spikeri gibi konuştum xD Neyse inşallah 10 k olur :P

Google’dan İstanbul’a anlamlı jest

0 yorum
İnternet devi Google, bugün de logosunu İstanbul’a ayırdı. İşte Google’ın bugünkü logosu…
Google, bugün düzenlenecek törenle resmen 2010 Avrupa Kültür Başkenti olacak İstanbul’ a jestte bulundu. Google Türkiye, açılış sayfasındaki logoyu 2010 Kültur Başkenti için tasarladı.
“www.google.com.tr” sayfasına girenler Google’ın Kız kulesi ve Boğaz köprüsü’nü resmederek oluşturduğu özel logo ile karşılaştı.
Bilindiği gibi Google daha önce de Mimar Sinan’ın ölüm yıldönümünde, 23 Nisan ve 19 Mayıs tarihlerinde de logolarını değiştirerek Türkiye’ye jest yapmıştı.



Etiketler: Avrupa Kültür Başkenti, Bağcılar Meydanı Etkinlikleri, Beylikdüzü Meydanı Etkinlikleri, Google'dan İstanbul'a anlamlı jest, Haliç Kongre Merkezi Etkinlikleri, İnternet devi Google, İstanbul Avrupa Kültür Başkenti, Kadıköy Meydanı Etkinlikleri, Kıraç Konseri, Mimar Sinan, Mor ve Ötesi Konseri

ezel 18 ocak 2010 Fragmanı İzle

0 yorum
ezel 18 ocak,ezel 18 ocak izle,ezel 18 ocak 2010 izle,ezel 18 ocak izlesene,ezel 18 ocak fragmanı izle,ezel 18 ocak direk izle,ezel 18 ocak indirmeden izle,ezel 18 ocak full izle,ezel 18 ocak direk izlee,ezel 18 ocak 2010 yeni fragmanı izle,ezel 18 ocak 2inci fragmanı izle

TheCrims Oyna | TheCrims Nasıl Oynanır ?

0 yorum
Evet TheCrims oynamak için aşşağıdaki adımları izleyin :)


İlk başta google amcaya Thecrims yazıyoruz..



























İkinci olarakda Enter'a basıp aramanızı yapıyorsunuz..





İlk çıkan siteye giriyoruz..Ve TheCrims'in resmi web sitesi aşşağıdakidir..






























Site açıldıktan sonra TheCrims oynamak için kayıt ol'a tıklayınız..

Not:Bu bölümde +18 yaşından büyük değilseniz oynayamazsınız.Ama illa oynamak istiyorsanız kayıt sırasında +18 yaşından büyüğüm'ü işaretleriniz ve hiç bir sorumluluk bize ait değildir :) 








Ve işte işlemimizi bitiriyoruz :) Diğer oyunları anlatmak üzere görüşürüz xD

Uyarı:Resimler biraz geç açılmaktadır..Onun için beklemenizi tavsiye ederiz :)
 
Bu Blog Hilmi Mutlu - Mustafa Katırcıoğlu Projesidir..Bu bLogdan maLesef yazı çalamazsınız çünkü kod ekledim kusura bakmayın emeğe saygı :)