2010 Yarıyıl Tatili Ne zaman ? Okullarda ilk Dönem Ne zaman Kapanıyor ?

0 yorum
İlk tatil 22 Ocak 2010’da
2009-2010 eğitim-öğretim yılının ilk dönemi, 22 Ocak 2010 Cuma günü sona erecek. Yarıyıl tatili, 25 Ocak-5 Şubat arasında yapılacak. İkinci dönem, 8 Şubat Pazartesi günü başlayacak ve 18 Haziran’da yaz tatiline girilecek. Çalışma takvimi, bu tarihler dikkate alınarak, ‘Milli Eğitim Bakanlığı Örgün ve Yaygın Eğitim Kurumlarının Çalışma Takvimi’ örneği esaslarına göre, valiliklerce düzenlenecek. 2010-2011 eğitim-öğretim yılının da 13 Eylül 2010 Pazartesi günü başlaması kararlaştırıldı.

kaynak:sihirliokul.com

Etiketler:15 tatil, 2009 2010 eğitim öğretim yılı, 2009 2010 okulların kapanma tarihi, 2010, 2010 15 tatil, ikinci dönem başlama tarihi, ilk dönem bitiş tarihi, yarıyıl bitiş tarihi, yarıyıl tatili

Beşiktaş - Hamburg 9 Ocak 2010 Canlı İzle

0 yorum
Beşiktaş Hamburg maçı Star tv ve Eurosport kanallarından canlı olarak yayınlanacak.Merakla beklenen maç yarın 20:00 da başlıyacaktır. Maça ait maçın ve gollerini web sitemizden takip edebilirsiniz. 9 Ocak 2010 saat 17.00 da ise Kayserispor ile Vitesse 3. lük maçı oynanacak

Turkcell Süper Liginin tatilde olduğu dönemde geleneksel olarak organize edilen Saran Medya futbol turnuvasında finale kalan takımlar belli oldu.Rakiplerini yenen Beşiktaş ve Hamburg Saran Medya futbol turnuvası finalinde karşılaşıyorlar.Beşiktaş Hamburg maçı Antalya WOW Futbol Center’da 9 Ocak cumartesi günü oynanacak. Maçın başlama saati 20.00 olacak.

ilgili Aramalar:Beşiktaş - Hamburg maçı, Beşiktaş - Hamburg maçı goller, Beşiktaş - Hamburg maçı hangi kanalda, Beşiktaş - Hamburg maçı özet, Beşiktaş - Hamburg maçı star tv izle, Beşiktaş - Hamburg maçı video, Beşiktaş - Hamburg maçını izle goller özet video 9 ocak 2010 cumartesi star Tv, Beşiktaş - Hamburg maçını uydudan izle,Beşiktaş - Hamburg maçı, Beşiktaş - Hamburg maçı goller, Beşiktaş - Hamburg maçı hangi kanalda, Beşiktaş - Hamburg maçı özet, Beşiktaş - Hamburg maçı star tv izle, Beşiktaş - Hamburg maçı video, Beşiktaş - Hamburg maçını izle goller özet video 9 ocak 2010 cumartesi star Tv, Beşiktaş - Hamburg maçını uydudan izle

Akasya Durağı 9 Ocak Full İzle

0 yorum

Osman’ın başı dertte.

Osman bir adamla kavga ediyor ve adamı bir yumrukta yere deviriyor. Ertesi gün gazetelerde dövdüğü adamın ölü olarak bulunduğunu öğrenince de başı büyük bir derde giriyor.

Nuri Baba, oğlu Mert’in sevgilisi Işıl’ın posterlerini görür ve dansözlük yaptığını anlar. Mert’e kızdan ayrılmasını söyler fakat, hiç beklemediği bir tepki ile karşılaşır.

Osman bir adamla kavga eder. Adamı bir yumrukta yere devirir ve gider. Ertesi gün gazetelerde dövdüğü adamın ölü olarak bulunduğunu öğrenince panikler. Polis de her yerde Osman’ı aramaktadır. Osman hapse girersem çocuklarım sefil olur düşüncesiyle polisten saklanmaya karar verir. Fakat ortada çok ciddi bir yanlış anlama vardır.

Sinan, Gülbin’le barışmanın yollarını aramaktadır. Gasp edilen bir taksi şoförünün karısıyla barıştığını öğrenince aklına bir plan gelir. Fakat duraktan hiç kimse ona yardım etmek istemez. Sinan planını tek başına uygulayacaktır.

Leyla’nın taksisine genç bir kız biner. Kız takside fenalaşınca Leyla kızı hastaneye götürür. Hastanede genç kızın hamile olduğu ortaya çıkar. Kızın babası namusuma leke sürüldü diye kızı öldürmek ister. Leyla ve Duran kızın hayatını kurtarmaya çalışırlar.

Seyit’in annesi Fato Aney, oğluna erkek çocuk doğuracak bir kız bulmaya kararlıdır. Sokakta kendisine yardım eden bir kızı çok beğenir. Ve Zeyno’yu köye göndererek kızı Seyit’e nikahlamak için kolları sıvar. Evdeki hesap çarşıya uymayınca kızılca kıyamet kopar.


İlgili Aramalar:Akasya Durağı 59. Bölüm – 9 Ocak Cumartesi,Akasya Durağı 59. Bölüm – 9 Ocak Cumartesi izle,Akasya Durağı 59. Bölüm – 9 Ocak Cumartesi fragmanı,Akasya Durağı 59. Bölüm – 9 Ocak Cumartesi özeti,Akasya Durağı 59. Bölüm – 9 Ocak Cumartesi konusu
akasya durağı dizisini izle, akasya durağı 59. bölüm 9 ocak 2010, akasya durağı dizisi 59. bölüm online izle, 09.01.2010, 9 ocak 2010 akasya durağı, akasya durağı canli izle, akasya durağı dizisi 59. bölüm online full seyret bak, tek parça izle, akasya durağı bugun ki bölümünü izle, akasya durağı yeni sezon diziyi izle seyret, akasya durağı 59. bölüm canlı seyret, akasya durağı kanal d izle, akasya durağı kanal d ücretsiz seyret, akasya durağı

Kavak Yelleri 9 Ocak Full izle

0 yorum
Pediatri stajına başlayan Aslı’nın çocuklarla yaşadığı sorunu fark eden Güven, olaya el atıyor ve Aslı’nın imdadına yetişiyor. Aslı hastanede pediatri stajına başlar. Okan’ı gözleri önünde yitiren Aslı, buradaki çocuklarla iyi anlaşamaz. Onun soğuk davranışlarını fark eden Hakan Hoca, Aslı’yı uyarır. Güven de Aslı’nın çocuklarla yaşadığı sorunu fark eder ve olaya el atar.

Michael’in arabasına binen Mine, onun bir şeyler içme teklifini nazikçe reddeder. Soluğu Deniz’in yanında alır. Deniz ise düğün organizasyonu için deli gibi çalışmaya devam eder. Damadın bekarlığa veda partisini düzenleyen Deniz’i bir tehlike bekler. Acaba Deniz bu tehlikenin üstesinden nasıl gelecek? Öte yandan Mine, Michael’a gezisinde eşlik etmeye devam eder. Michael’la tanışan Deniz, Mine’yi ondan kıskanır. Michael ise Mine’nin başına bir bela açmaya hazırlanmaktadır.

Güven’le bir şeyler yaşamaktan korkan Aslı’ya öneri Su’dan gelir: “Anı yaşa!” Söylediği bu söz Su’nun da aklını karıştırır. Su, hayatını sorgular ve kendisinden hiç beklenmedik bir çıkış yapar. Atakan ise bütün bu olanlardan habersiz Su’ya romantik bir gece yaşatma telaşındadır.

Deniz, Mine ile yalnız kaldığı anda ona çok özel bir soru sorar. Güven’e sinirlenen Aslı, ortalığı ayağa kaldırır. Güven ise telaşla hastaneye gelir. İkisi de gergindir. İkili, bu sefer belki de hiç olmadıkları kadar yakınlaşırlar.
Tolgahan Sayışman’ın konuk oyuncu olarak renk kattığı Kavak Yelleri’nin heyecan dolu 100. bölümünü sakın kaçırmayın!

İlgilir Aramalar:Kavak Yelleri, kavak yelleri 100. bölüm izle, kavak yelleri 100. bölüm fragman, Kavak Yelleri izle 9 ocak bölümü, Kavak Yelleri 100. bölüm fragmanı izle, Kavak Yelleri 100. bölüm özeti,Kavak Yelleri 100. bölüm klipleri izle, Kavak Yelleri 9 ocak, Kavak Yelleri 100. bölüm video izle, Kavak Yelleri 9 ocak fragman izle,kavak yelleri 09.01.20109 Ocak Kavak Yelleri Dizisi, 9 Ocak Kavak Yelleri fragmanı, 9 Ocak Kavak Yelleri izle, Kavak Yelleri 9 Ocak, Kavak Yelleri Dizisi 100. Bölüm fragmanı, Kavak Yelleri Dizisi 100. Bölüm izle, Kavak Yelleri Dizisi 100. Bölüm özeti

Bez Bebek 9 Ocak Full İzle

0 yorum
İlgili Aramalar: bez bebek dizisini seyret, bez bebek dizisi 90. bolum 09.01.2010, 9 ocak 2010 cumartesi 2010, bez bebek 90. bölüm izle, bez bebek 90. bölüm online izle, bez bebek 90. bölüm canlı seyret, bez bebek bugun izle, bez bebek bugunun bölümünü canlı seyret, bez bebek dizisini izlemek istiyorum, bez bebek cumartesi izle, bez bebek 90. bölüm full canlı izle, fox tv izle, fox tv seyret, ücretsiz bedava fox tv, bez bebek hangi günler başlıyor, tek parça izlebez bebek 91. bölüm fragman, bez bebek 91. bölüm fragmanı seyret, bez bebek 91. bölüm fragmanı yeni bölüm, bez bebek 91. bölüm fragmanı özeti, bez bebek 91. bölüm fragmanı haftaya, bez bebek son bölüm fragmanı, bez bebek yeni bölüm fragmanı izle, bedava ücretsiz, 9 ocak, bez bebek 91. bölüm fragmanı 9 ocak seyret, 09.02.2010 bez bebek 91. bölüm fragmanıBez Bebek 16 ocak, bez bebek 16 ocak bölümü izle,Bez Bebek 16 ocak fragman, Bez Bebek 16 ocak izle, Bez Bebek 16 ocak özet, Bez Bebek 90. bölüm, Bez Bebek 90. bölüm fragman, Bez Bebek 90. bölüm izle, Bez Bebek 90. bölüm özet, Bez Bebek 90. bölüm fragman izle 16 ocak 2010 cumartesi fox tv, Bez Bebek 90. bölüm izle 16 ocak 2010 cumartesi fox tv, Bez Bebek canlı izle, Bez Bebek izle, Bez Bebek online izle

Yetenek Sizsiniz Türkiye 9 Ocak 2010 Full İzle

0 yorum
9 Ocak 2010 Cumartesi saat 20.00 da Yetek sizsiniz Türkiye 9.bölümü İzmir Ege Üniversitesinden ekranlara geliyor kesinlikle kaçırmayın. Dünyada rating rekorları kıran ‘Got Talent’ serisini Acun Ilıcalı Türkiye’ye getirdi. Yetenek sizsiniz Türkiye isimli program çok sevildi.Acun Ilıcalı ile birlikte Ali Taran ve Hülya Avşar jüri olarak yer alıyor.
Yetenek sizsiniz Türkiye cumartesi ekranlarına Acun yeni bir renk getirdi merak ediyorsanız tabiki izleyin.Yetenek sizsiniz Türkiye 9.bölümü İzmir Ege Üniversitesinde olacak.Yine çok yetenekli kişleri ekrana geliyor.Hep beraber izleyelim görelim.


İlgili Aramalar:09.01.2010 yetenek sizsiniz türkiye videoları,9 ocak 2010 yetenek sizsiniz videoları,9 ocak cumartesi yetenek sizsiniz,9 ocak dans gösterisi yetenek sizsiniz,9 ocak videoları yetenek sizsiniz,9 ocak yetenek sizsiniz,9 ocak yetenek sizsiniz beatbox videosu,9 ocak yetenek videoları izle,yetenek sizsiniz türkiye 9 ocak videoları,yetenek sizsiniz videoları izle 9 Ocak 2010 Yetenek sizsiniz dokuzuncu bölüm izle, 9 OCAK izmir yetenek sizsiniz seyret, 9 Ocak yetenek sizsiniz 9 bölüm izle, 9 Ocak Yetenek sizsiniz izle, yetenek sizsiniz 9 bölüm full izle, Yetenek sizsiniz 9 bölüm full izle 9 ocak, Yetenek sizsiniz 9 bölüm full izle 9 ocak cumartesi, yetenek sizsiniz 9 ocak izle, yetenek sizsiniz 9 ocak online izle, yetenek sizsiniz Türkiye 9 ocak 2010 izle, yetenek sizsiniz Türkiye 9 ocak İzmir Ege üniversitesi izle, Yetenek sizsiniz Türkiye 9.bölüm izle, yetenek sizsiniz Türkiye 9.bölüm seyret, Yetenek sizsiniz Türkiye dokuz ocak izle 9 01 2010, Yetenek Sizsiniz Türkiye İzmir Ege Üniversitesi izle 9 ocak, Yetenek Sizsiniz Türkiye İzmir Ege Üniversitesi izle 9 Ocak 2010 cumartesi Show Tv
 
Bu Blog Hilmi Mutlu - Mustafa Katırcıoğlu Projesidir..Bu bLogdan maLesef yazı çalamazsınız çünkü kod ekledim kusura bakmayın emeğe saygı :)