CHP Genel Başkanlığı'nı Bırakıyor mu? CHP Genel Başkanı Deniz Baykal Bırakıyor mu Haberleri..

0 yorum
CHP Genel Başkanlığı'nı Bırakıyor mu?

32. Gün programında soruları yanıtlayan CHP lideri Deniz Baykal, son seçimi olup olmayacağıyla ilgili soruya "Benim bu bekleyiş içinde olanları mutlu edecek bir açıklama yapmama imkan yok" diye yanıt verdi.

Mehmet Ali Birand, 32. Stüdyosu'nda CHP Lideri Deniz Baykal'ı ağırladı. Baykal fırtına gibi esen Türkiye gündemine çok çarpıcı yorumlar getirdi. "Ben olsam Genelkurmay Başkanı'nı görevden alırdım" dedi.

CHP Lideri Deniz Baykal 32. Gün'de Mehmet Ali Birand ve Rıdvan Akar'ın sorularını yanıtladı. Darbe iddialarıyla ilgili olarak "O dönem bitmiştir kapanmıştır" dedi Baykal ama ilginç de bir tespit yaptı:

"Türkiye'de artık darbeyle ülkeyi bir yere taşımadığı açık bir gerçektir. Şimdi yaşanan olay artık darbe tehdidini ortadan kalktığı bir noktada darbe atraksiyonu yaparak onun siyasi rantını sağlamaya yönelik bir tablo... Yasanın verdiği sorumlulukları da dikkate alarak bir sürekli değerlendirme içinde olduklarını düşünmek hiç yadırgatıcıdeğildir. Şu ana kadar ortaya atılan iddiaların o dönemde ciddi sistematik bir iç değerlendirmenin yapıldığını ortaya koyuyor. Ama bunu bir türlü ortak bir karara dönüştürememişlerdir, hayata geçirememişlerdir. Doğru bir karara ulaşmışlar ve bunu uygulamamışlardır."

CHP lideri hükümeti komployla suçlarken sanki gizli bir mücadeleden sözeder gibi çok çarpıcı bir cümle kurdu:

"Türkiye'de darbe tehdidi şu anda yok ama komplo tehdidi var. Darbe siyaseti ticareti var, ama komplo gerçeği var. Kendi silahlı kuvvetlerini yenerek bir yere varılamaz. TSK Türkiye'nin huzuru ve barışı için önemlidir." Baykal, Başbakan'a "İddialar ciddiyse Genelkurmay Başkanı'nı görevden al" demişti. "Siz yapar mıydınız?" sorusuna, "Ben de yapardım hiç şüphe yok" dedi.

DENİZ BAYKAL'IN CHP GENEL BAŞKANLIĞI...

Deniz Baykal'ın son seçimi olup olmayacağıyla ilgili soruya ise "Ben bu bekleyiş içinde olanları mutlu edecek bir açıklama yapmama imkan yok" diye yanıt verdi

Diş beyazlatma Bleaching yöntemi

0 yorum
Diş yüzeylerindeki dış renklenmeler ve varsa diş taşları periodontal yöntemlerle temizlenir.

Başlangıç fotoğrafı alınır. Renk skalası ile başlangıç rengi tespit edilir.

Diş çevresindeki yumuşak dokular gliserin vada vazelin içeren bir pat ile ısı ve hidrojen peroksitin zararlı etkilerinden korunmak amacıyla örtülür.

Lastik örtü takılır. Lastik örtü ara yüzlerde mumlu diş ipi yada plastik bir iplikle sabitlenmesi gereklidir. Çünkü mumsuz dişipi kullanımı hidrojen peroksitin emilmesine sebep olabilir.

Diş yüzeyleri cilalanır ve lastik örtüden çıkan artık koruyucu krem elimine edilir.

Mine yüzeyleri hidrojen peroksitin nüfuzunu kolaylaştırmak amacı ile yaklaşık 7 saniye fosforik asit ile dağlanır, yıkanır ve kurutulur. (Bu aşama kullanılacak sisteme göre değişiklik gösterdiğinden her sistemde kullanılmayabilir)

Dudakları fazla ısıdan korumak için nemli bir gazlı bez, lastik örtünün altına, dudakların üzerine yerleştirilir. Hastaya koruyucu gözlük takılır.

Tek katlı bir gazlı bez beyazlatılacak diş arkı üzerine yerleştirilir ve hidrojen peroksit ile ıslatılır.

Isı kaynağı beyazlatılacak dişlerden yaklaşık 30 cm. uzağa yerleştirilir. Bu şekilde 20-30 dakika süreyle hidrojen peroksitin aktivasyonu sağlanır.

Gazlı bez kaldırılır, gerekirse koyu renklenme olan bölgelere hidrojen peroksit uygulanarak ısı aktivasyonuna 5 dakika daha devam edilir.

Bu şekilde yapılan beyazlatmanın başarısı, renklenmenin nedenine ve miktarına bağlıdır. Yaşlanma ile olan renklenmelerde, fluoroz renklenmesinde çoğunlukla 1 seans yeterli olmaktadır. Tetrasikline bağlı renklenmelerde ise 3 hatta 4 seans gerekli olabilir.

Hindistan'daki okul servisleri

0 yorum
Hindistan'da fakir kitleler tarafından sık kullanılan bu tür araçlar okul servisi olarak da kullanılmaktadır. Yurdumuzdan da birçok kanalın ana haber bültenlerine konu olan okula yolculuklar bunları görünce onlarda neymiş dedirten cinsinden, ufacık çocukların hayatları içe sayılarak ufacık araçlara haddinden fazla kişi bindirilerek resmen ölüme davetiye çıkartılıyor.


















ALLAH YARDIMCILARI OLSUN...

Bir Şarkısın Sen 30 Ocak Atv İzle

0 yorum


bir şarkısın sen,bir şarkısın sen izle,bir şarkısın sen seyret,bir şarkısın sen 30 ocak,bir şarkısın sen 30 ocak izle,bir şarkısın sen 30 ocak seyret,bir şarkısın sen cumartesi 30 ocak izle,bir şarkısın sen cumartesi 30 ocak izle,bir şarkısın sen online atv seyret,bir şarkısın sen tek parça full izle,online bir şarkısın sen 30 ocak cumartesi izle,pınar altuğ bir şarkısın sen izle,bir şarkısın sen erol evgin izle

Akasya Durağı 63. Bölüm Fragmanı 6 Şubat 2010 İzle

0 yorum


ilgili aramalar:akasya durağı,akasya durağı izle,akasya durağı dizisi,akasya durağı dizisi izle 6 şubat akasya durağı 63.bölüm fragmanı izle,06.02.10 akasya durağı dizisi seyret,akasya durağı online kanal d 6 ocak seyret,bedava akasya durağı izle,netten online akasya durağı dizisi seyret

Akasya Durağı 62. Bölüm 30 ocak 2010 Cumartesi İzle

0 yorum


62. Bölüm Özet



Seyit hafızasını kaybediyor 

Seyit trafik kazası geçiriyor ve hafızasını kaybediyor. Ardından da kendini bir anda başka biriyle nişanlı buluyor.
Seyit, trafik kazası geçirir ve hafızasını kaybeder. Seyit’in hiçbir şeyi hatırlamamasını fırsat bilen Sibel adındaki bir kız, Seyit’i ailesine nişanlısı olarak tanıtır. Seyit de Sibel’in nişanlısı olduğuna inanmaktadır. 
Bu arada Sinan ve Osman’ın ortak satın aldıkları piyango biletine büyük ikramiye çıkar. Sinan’la Osman birbirlerine güvenemedikleri için bilet tahsil edilene kadar hep birlikte dolaşmaya başlarlar.
Ali Kemal ve Narin’in çocukları olmadığı için köyünde adı kısıra çıkar. Habere sinirlenen Ali Kemal, bebek yapması için Narine baskı yapar. Fakat hiç ummadığı bir tepkiyle karşılaşır.
Nuri Baba’nın oğlu Mert iyileşip durağa gelir. Fakat problemler bitecek gibi değildir. Eski dansöz sevgilisi Işıl, Mert’ten hamiledir. Ve bebeğini doğurmak istemektedir.
Yakışıklı komiser Tolga, Leyla’dan özür dilemek için durağa gelir. Leyla, Tolga’yı kibarca reddeder. Fakat Tolga’nın Leyla’dan vazgeçmeye hiç niyeti yoktur.



akasya durağı,akasya durağı izle,akasya durağı seyret,akasya durağı 30 ocak izle,akasya durağı 30 ocak seyret,akasya durağı 30 ocak 62.bölüm kanal d izle,akasya durağı nuri baba,akasya durağı arşiv videoları,62.bölüm akasya durağı 30 ocak izle

Yetenek Sİzsiniz Türkiye 30 ocak cumartesi 12. bölüm İnönü Üniversitesi izle

0 yorum



yetenek sizsiniz türkiye,yetenek sizsiniz türkiye izle,yetenek sizsiniz türkiye seyret,bedava yetenek sizsiniz türkiye izle,30 ocak yetenek sizsiniz türkiye izle,hülya avşar yetenek sizsiniz türkiye frikik izle,ali taran yetenek sizsiniz türkiye izle,hülya avşar frikikleri,online yetenek sizsiniz türkiye 30 ocak izle,yetenek sizsiniz türkiye 12.bölüm 30 ocak show tv izle,show tv full yetenek sizsiniz türkiye seyret,netten canlı show tv yetenek sizsiniz türkiye izle
 
Bu Blog Hilmi Mutlu - Mustafa Katırcıoğlu Projesidir..Bu bLogdan maLesef yazı çalamazsınız çünkü kod ekledim kusura bakmayın emeğe saygı :)