Nur Ertürkle Her Sabah 12 Temmuz 2010 Full İzle

Sabahların neşesi, ekranların en uzun soluklu sabah kadın programı Nur Ertürk’le Her Sabah Cuma sohbetlerini aksatmıyor. İstanbul Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mustafa Karataş’ın beğenilen üslubuyla, İslam dini hakkında bütün merak edilenler Nur Ertürk’le Her Sabah’ta cevap buluyor.

Sabah kuşağının sevilen programı Nur Ertürk’le Her Sabah’ta hafta içi her gün birbirinden değerli sanatçı konuklarla kulakların pası silinirken, uzman konukların katılımıyla sağlık konuları, toplumsal ve manevi sorunlar hakkında izleyenler bilgilendiriliyor. Her yıl olduğu gibi Cuma Sohbetlerini aksatmayan Nur Ertürk’le Her Sabah’ta Doç. Dr. Mustafa Karataş beğeniyle izlenen açıklamalarıyla ekran başındakilere manevi bir hava yaşatıyor. İzleyicilerden telefonla gelen soruları canlı yayında cevaplayacak olan Mustafa Karataş, İslam dinine ait akıllardaki tüm soruları Nur Ertürk’le Her Sabah’ta aydınlatacak.


Uzman konukların katıldığı programda sağlıktan hukuka, sanattan sinemaya, her konuda aydınlatıcı bilgiler veriliyor. Sanatçı konuklarla, stüdyo ve stüdyo dışında yapılan çok özel sohbetler, en yeni albümler ve sanat dünyasından son bilgiler ekrana geliyor. Yörelerin tanıtımları, yemek köşesi ve bol müzik Nur Ertürk'le Her Sabah'ta. Programda müzik, eğlence, sohbet, aktüalite, magazin, yemek ve kadına özel her şey var…

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Bu Blog Hilmi Mutlu - Mustafa Katırcıoğlu Projesidir..Bu bLogdan maLesef yazı çalamazsınız çünkü kod ekledim kusura bakmayın emeğe saygı :)