Fatih Portakal ile Çalar Saat 5 Ağustos İzle

0 yorum
Fatih Portakal

Her sabah uyanmak için bir Çalar Saat lazım...

Su Gibi 5 Ağustos

0 yorum
Sunucular: Songül Karlı, Uğur Arslan

Songül Karlı ve Uğur Arslan, evlenmek isteyenlere el uzatıyor...

Aranıyor (Wanted) Dizisi 1.Bölüm 5 Ağustos İzle

0 yorum
Sıra dışı federal polislerden ve yerel emniyet güçlerinden oluşan suç savaşçısı özel bir tim, şehrin en çok aranan 100 suçlusunun peşine düşer ve soluk kesen bir macera başlar… Şehrin çok aranan üç suçlusunun hapsi boylamasının ardından, Teğmen Conrad "Connie" Rose ve ekibi, listelerine ekleyecek yeni bir kaçak bulmuşlardır bile: Soğukkanlı bir polis katili olan Machado tutuklanma esnasında yetkililerin elinden kaçmıştır ve şimdi Teğmen'in özel eğitimli polislerden oluşan kaçak timi, Machado yeni bir cinayet işlemeden evvel onu bulmalıdır. Fakat timin üyelerinden biri kendisini ölümcül bir çapraz ateşin ortasında bulunca planlar biraz değişmek zorunda kalır…

1. BÖLÜM ÖZETİ



Sıra dışı federal polislerden ve yerel emniyet güçlerinden oluşan suç savaşçısı özel bir tim, şehrin en çok aranan 100 suçlusunun peşine düşer ve soluk kesen bir macera başlar…



Şehrin çok aranan üç suçlusunun hapsi boylamasının ardından, Teğmen Conrad "Connie" Rose ve ekibi, listelerine ekleyecek yeni bir kaçak bulmuşlardır bile: Soğukkanlı bir polis katili olan Machado tutuklanma esnasında yetkililerin elinden kaçmıştır ve şimdi Teğmen'in özel eğitimli polislerden oluşan kaçak timi, Machado yeni bir cinayet işlemeden evvel onu bulmalıdır. Fakat timin üyelerinden biri kendisini ölümcül bir çapraz ateşin ortasında bulunca planlar biraz değişmek zorunda kalır…

Kelimenin Gücü Yarışması 5 Ağustos İzle

0 yorum
Kenan Işık'ın sunumuyla ekranlara gelen ''KELİMENİN GÜCÜ'' bu bölüm yine eğlence ve heyecan dolu…

"Kelimenin Gücü"nün bu bölümdeki konukları; Hakan Aysev ve Tuğba Özay.

Ünlü tenor Hakan Aysev hem neşesi hem de muhteşem sesiyle herkesi büyüleyecek. Manken Tuğba Özay ise hem izleyenleri heyecanlandıracak hem de Hakan Aysev'le birlikte kelimelerle savaşacak. Yarışmacılar yine saniyelerle yarışacak, ünlü konuklarımızın heyecanı kolay kolay yatışmayacak.

Bu eğlenceli ve heyecan dolu yarışmaya katılmak isteyenlerin www.atv.com.tr adresindeki formu doldurmaları yeterli olacak.

"KELİMENİN GÜCÜ" 5 Ağustos Perşembe akşamı atv'de!

Atv Ana Haber Bülteni 5 Ağustos İzle

0 yorum
atv Ana Haber, Türkiye'nin ve dünyanın sıcak gündemini aktarırken, hızlı, doğru, tarafsız habercilik anlayışıyla güvenirliğin ve saygınlığın adresi olmaya devam ediyor. "atv Haber" Türkiye'nin alıştığı hızlı, dinamik ve aktiftemposuyla her akşam saat 18:30'da ekrana geliyor. Türkiye'nin en özel günlerine yakışır özel yayınları, haber neredeyse oradan yaptığı canlı bağlantıları, vatandaşın sorunlarını gündeme taşıdığı ses getiren haberleriyle "atv Haber" Türkiye'nin sesini ekrana taşıyor. Türkiye kimi konuşuyorsa, Türkiye neyi merak ediyorsa, Türkiye ne öğrenmek istiyorsa hepsini yine "atv Haber" de buluyor. Siyasetten ekonomiye, sağlıktan sanata, magazinden spora her konuda haber olan her şey Cem Öğretir'in sunumuyla "atv Haber"de. Haberlerden haberimiz olsun diyorsanız, her akşam saat 18:30'da "atv Haber"i izleyin.

Çocuklar Duymasın Dizisi 1.Bölüm 5 Ağustos İzle

0 yorum
Hayatın kendisi kadar komik ve duygusal bir dizi olan, "Çocuklar Duymasın" kaldığı yerden değil günümüzden devam ediyor. Çünkü bizim izleyemediğimiz 7 yıllık dönem içinde orada hayat hiç durmadı. Evlerinin dekorasyonunu değiştirdiler, iş hayatlarında yeni pozisyonlar elde ettiler ya da edemediler, çocuklar büyüdü, Haluk, Meltem ve diğerleri yaşlandı. Ama Haluk hala bildiğimiz Haluk, hala her şeye karşı, muhafazakar ve milliyetçi. Meltem de büyük değişiklik yok, modern, ideal ve ahlaklı bir eş. Ailenin meseleleri yine çok küçük, kredi kartları, telefon faturaları, alış veriş giderleri, tatil masrafları ve hayatın içinde akıp giden her şey. Kısacası "Çocuklar Duymasın"da aslında hem değişen bir şey yok hem de çok şey değişmiş. Yine komik, yine duygusal, yine güncel, yine hayatın kendisi gibi küçük meseleleri olan, kentli ilişkilere ve modern aile meselelerine odaklı hem duygusal hem de eğlenceli bir aile komedisi. "Çocuklar Duymasın" bu kez de 2010 yılı Türkiye'sine bir ayna tutuyor ve yaşadığımız çağın aile yapısı üzerinden sosyolojik bir analiz yapıyor ve Türkiye'de tüm yaş gruplarının aynı anda seyredebileceği tek dizi olma iddiasını koruyor. Çocuklar Duymasın 05 Ağustos'ta atv'de!

1. BÖLÜM ÖZETİ

İlk bölümde tatil konusu gündeme geliyor. Haluk, erken rezervasyon sistemiyle, parasını peşin ödeyerek şahane bir tatil ayarlamıştır. Taşfırın erkeği, ailesiyle geçireceği güzel tatilin hayalini kurarken, Meltem, Havuç ve Duygu'dan gelen cevaplar, hayalleri tuzla buz eder.
Geçen zaman içinde, çocuklarla birlikte, çocukların sorunu da büyümüştür. Havuç, babasından artık cep telefonu yerine araba istemektedir. Araba konusu baba oğul arasında tartışma yaratırken, izleyenlere kahkaha attıracak, diyaloglara yol açar.
Arkadaşlarıyla, bir otomobile atlayarak tatile çıkan Havuç, trafik kazası geçirir. Trafik kazası haberi bütün aileyi kaygılandırır. Havuç'un arabayı nerden aldığı ise ayrı bir merak konusudur.

İlk bölümde aileyi merak içinde bırakan bir başka olay ise yine Havuç'la ilgilidir. Havuç gece yarısına kadar eve gelmez. Üstelik cep telefonu kapalıdır. İyice kaygılanan Taş Fırın erkeği, Havuç'a kızıp ona büyük ceza vermeyi düşünür. Fakat Havuç eve gelince, tüm aile gördüklerine inanamayacaktır.

İşyerinde ise çok temel, bir değişiklik olmuş, şirketin çoğunluk hissesini Amerikalılar almıştır. Amerikalı patron ile Haluk'un anlaşması hiç kolay olmayacaktır. Bu anlaşmazlık, Haluk'un işyerindeki pozisyonunu tehdit edecek boyutlara ulaşacaktır.

Aradan geçen zaman içinde Fısfıs İsmail evlenmiştir. Ancak çapkınlıktan geri durmamaktadır. Fısfıs İsmail'in, yapmak istediği bir gecelik kaçamak, her çapkın erkeğin ibret alması gereken bir olayla sonuçlanır.
 
Bu Blog Hilmi Mutlu - Mustafa Katırcıoğlu Projesidir..Bu bLogdan maLesef yazı çalamazsınız çünkü kod ekledim kusura bakmayın emeğe saygı :)