Mükemmel Çift 4.Bölüm Fragmanı 13 Haziran İzle

0 yorum

mükemmel çift dizisi fragmanı izlemek için bu yazımı takip ediniz..

mükemmel çift 4.bölüm 13 haziran izle,mükemmel çift 4.bölüm 06.07.2010 full izle

Mükemmel Çift 3.Bölüm 6 Temmuz Full İzle

0 yorum


3. Bölüm Özet

Kanal 4’te işler iyice karışıyor

Yoğun bakımda olan Bora'nın yerine geçen Taner her ne kadar onun gibi davranmaya çalışsa da kafalarda soru işareti bırakıyor. Bugüne dek bir kez bile Bora'yla aynı evi paylaşmayan Ayça, Taner'in birden evine yerleşmesi karşısında ne yapacağını şaşırıyor. Uzun zamandır yaşadığı sahte hayattan çok yorulan Ayça, bu evliliğin bitmesi gerektiğini Taner ile paylaşır. Taner ise artık başka biri olduğunu söyleyerek Ayça'yı bir kez daha şaşırtır. Bora'daki bu değişimin tek farkına varan kişi Ayça değil. Bora'nın evi terk etmesiyle ondan uzaklaştığından emin olan Yiğit, Jülide'den duyduğu haberle şok olur. Kanal 4 tarafında bunlar olurken Kanal 10'un sahibi Vahide ise Bora'nın peşini bırakmıyor. Bora sandığı Taner ile konuşmaya giden Vahide Taner'in beklenmedik cevapları karşısında sinirlenerek Ana Habere kısa bir süre kala Taner'i kaçırıyor. Kanal 4'te işler iyice karışıyor.

mükemmel çift dizisi,mükemmel çift dizisi izle,mükemmel çift 3.bölüm 6 temmuz izle,full mükemmel çift izle,kanal d mükemmel çift dizisi 06.07.2010 izle,mükemmel çift dizisi son bölüm izle

Olacak O Kadar 6 Temmuz 2010 Full İzle

0 yorum
OLACAK O KADAR




Oyuncular: Levent Kırca, Bülent Demir, Ahmet Çevik, Murat Gören, Esin Gündoğdu, Cengiz Güleryüz, Meral Küçükerol, Mehmet Güney, Ali Demirel, Özgün Aydın, Yelda Alp, Atilla Akın, Ortans Kıvanç, Aynur Emre, Melda Arat, Ayça Aydın, Yeşim Mazıcıoğlu, Selim Gül
Usta oyuncu Levent Kırca, yarattığı tiplemelerle evlerinizi şenlendiriyor...



Haberaktif 6 Temmuz 2010 Full İzle

0 yorum
Turan Yavuz ve eşi Ayda Yavuz’un markalaştırdığı Haberaktif’i tv8’de daha önce olduğu gibi yine deneyimli haberci Gökmen Karadağ yapıyor. Turan Yavuz’un gece kuşağında geniş kapsamlı haber programcılığının öncüsü olarak yarattığı Haberaktif bu misyonu sırtlayarak yoluna devam ediyor.

Günün gündemini aşan ve yeni güne ışık tutan Haberaktif mercek altına aldığı konuları ilkeli, doğru, dürüst ve cesur tavrıyla irdeliyor. Gün boyunca işlenen gündemin farklı ve gözden kaçan açılarını yakalıyor. Yaygın medyada yer bulamayan konu ve konuklara da kapısını açmaya özen gösteriyor. Kültür sanat dünyasından konuklarıyla da gecenin rengi oluyor.

Gökmen Karadağ’ın hazırlayıp sunduğu Haberaktif Pazartesi, Salı ve Çarşamba geceleri 00.45’de tv8’de…

Uruguay- Hollanda Maçı 6 Temmuz Full İzle,Uruguay- Hollanda 6 Temmuz Maç Goller,

0 yorum

Uruguay- HDünyanın futbolu TRT’de izlenir…

Sürprizlerle dolu bir Kupa… Yarı Final’de Uruguay ile Hollanda mücadele edecek… İki takım da güçlü rakiplerini eleyerek bugüne geldi… Bu maçı sakın kaçırmayın…

FIFA 2010 Dünya Kupası Yarı Final Futbol Karşılaşması "Uruguay- Hollanda", 6 Temmuz Salı TRT 1 ve TRT HD’de…

Her Şey İçin Berna Laçin 6 Temmuz İzle

0 yorum

05 Temmuz 2010 Pazartesi 10:30
Bugüne dek izlediğiniz bütün sabah kuşak programlarını unutun… ATV iç yapımlar tarafından hazırlanan "Her Şey için Berna Laçin" tatilin başkenti, rüyalar şehri Bodrum'dan her sabah canlı yayınla ekranlara merhaba diyor.

Bir kadın dergisi formatında hazırlanan, içinde güzellik, sağlık, tatil, aktüel hayat, eğlence, kahkaha, çocuk ve daha nice konunun işleneceği, çarpıcı konu ve konuklarla milyonların karşısına çıkmaya hazırlanan "Her Şey İçin Berna Laçin" atv'de!



Bugüne dek izlediğiniz bütün sabah kuşak programlarını unutun… ATV iç yapımlar tarafından hazırlanan "Her Şey için Berna Laçin" tatilin başkenti, rüyalar şehri Bodrum'dan her sabah canlı yayınla ekranlara merhaba diyor.

Bir kadın dergisi formatında hazırlanan, içinde güzellik, sağlık, tatil, aktüel hayat, eğlence, kahkaha, çocuk ve daha nice konunun işleneceği, çarpıcı konu ve konuklarla milyonların karşısına çıkmaya hazırlanan "Her Şey İçin Berna Laçin"in pazartesi günkü yayınının ilk konukları; Türk müziğinin dev ismi Selami Şahin, ünlü tiyatrocu Melek Baykal ve Ender Saraç...
Ailesiyle birlikte canlı yayına çıkacak olan Selami Şahin en özel şarkılarını, efsane olmuş şarkılarını seslendirecek.Yılın altı ayını Bodrum'da geçiren ünlü oyuncu Melek Baykal, bir saray yavrusunu anımsatan evinin kapılarını ilk kez Berna Laçin'e açtı ve Bodrum'daki gizli cenneti paylaştı…

Berna Laçin'in bir diğer ünlü konuğu Türkiye'de güzellik ve estetik denilince ilk akla gelen isim Ender Saraç. Ünlü uzman canlı yayında uygulamalı olarak uzun yaz döneminde hanımların formda kalmalarının sırlarını bilimsel yöntemlerle anlatacak.
"Her şey İçin Berna Laçin"de pazartesi sabahının bir başka sürprizi tontongiller.
Her biri yüz kiloyu aşkın dört hanım bir ay süresince Bodrum'da hem birlikte yaşayacaklar hem de yarışacaklar. Her gün tontongillerin Bodrum maceraları özel VTR'lerle ve canlı yayın sohbetleriyle ekrana taşınırken bir ayın sonunda en fazla ve sağlıklı bir şekilde kilo veren hanım sürpriz ödülün sahibi olacak…

"Her Şey İçin Berna Laçin"de ayrıca Bodrum'u kendine hayran bırakan lastik kızın nefesleri kesen şovu, Cuma günü dünya evine giren ünlü sunucu Esra Erol'un düğünün perde arkası, hiç bir yerde izleyemeyeceğiniz kına gecesinin ayrıntıları, Bodrum'dan harika tatil manzaraları ve insan öyküleri de ekranda olacak.


"Herşey İçin Berna Laçin" pazartesi gününden itibaren hafta içi her sabah rüyalar kenti Bodrum'dan canlı yayınla ATV'de…

ÇarkıfeLek Yeni Bölüm 6 Temmuz İzle

0 yorum
Bu akşam 20:15


Çarkıfelek ve efsane sunucusu Mehmet Ali Erbil Star TV'de!

Bu akşam 20:15'te başlayacak olan Çarkıfelek, hafta içi her gün haber sonrasında ekranlara gelecek. Mehmet Ali Erbil, stüdyoda Gamze Topuz ile birlikte izleyicilerle buluşurken, güzel sunucu Hande Sarıoğlu her gün farklı bir şehirden canlı bağlantıyla izleyicilerin evlerine konuk olup, hediyeler dağıtacak.

İlk programın yarışmacıları ise Türkiye'nin en sevdiği isimlerden Yıllardır Türkiye'nin en güvenilir sanatçısı seçilen Seda Sayan, Türk müziğinin sevilen ismi Gülben Ergen ve ekranların en sıra dışı şovmeni Okan Bayülgen.

Koca Kafalar Baba Haber Bülteni 6 Temmuz İzle

0 yorum


HAFTA İÇİ HER GÜN, KANAL D ANA HABER BÜLTENİ
HEMEN ÖNCESİNDE!

“Koca Kafalar Baba Haber Bülteni”nde ekranların sevilen komedi tiplemeleri Koca Kafalar, gündemi mizahi yorumlarıyla süsleyerek haber bülteni sunacaklar.
5 dakikalık yayın süresi ile dikkat çeken “Baba Haber Bülteni” için Koca Kafalar’ın bulduğu slogan ise bir hayli ilginç:
“Başkalarının 1 saatte anlatamadığını biz 5 dakikada anlatacağız”
Siyasetten magazine kadar gündeme ilişkin tüm haberler,
Koca Kafalar yorum farkı ile hafta içi her gün 5 dakika,
Kanal D Ana Haber Bülteni’nin hemen öncesinde yayınlanacak.
Grafi2000 Prodüksiyon tarafından hayata geçirilen ve yapımcılığını Varol Yaşaroğlu’nun yaptığı “Koca Kafalar ile Baba Haber Bülteni”ninde Koca Kafalar’ı Berk Tokay ve Vural Yaşaroğlu canlandırıyorlar.

Ezgi İle Yaz Sabahı 6 Temmuz 2010 Full İzle

0 yorum
Ezgi Sertel’in sunumuyla ekrana gelen programda her gün hayata dair keyifli söyleşiler ve yaza özel tarifler ekrana gelecek!

EZGİ SERTEL İLE YAZA KANAL 7 EKRANLARINDAN MERHABA DİYECEKSİNİZ!

Kanal 7 yaz ekranına yeni bir soluk, yeni bir renk geliyor… Ezgi Sertel’in yepyeni programı “Ezgi İle Yaz Sabahı” yaz boyunca Kanal 7 ekranlarında olacak. Ayrılık, Acı Hayat, Tek Türkiye, Kollama, Yağmurdan Sonra gibi dizilerde ve çok sayıda televizyon filminde rol alan Ezgi Sertel bundan böyle hafta içi her sabah 09: 45’te yayınlanacak programıyla Kanal 7 ekranlarında olacak. Yaz boyunca her sabah hayata dair akla gelen ne varsa konuklarla beraber Ezgi ile Yaz Sabahı’nda yer bulacak.

Dini, manevi ve hayata ilişkin konuların uzman konuklarla konuşulacağı programda sabah keyfinize keyif katılacak. Ezgi İle Yaz Sabahı’nda hafta içi her gün ekrana gelecek konuklarla manevi hayatınıza zenginlik katacak söyleşiler gerçekleştirilecek. Pazartesi ve Salı günleri Diyanet İşleri Eski Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan, Çarşamba ve Perşembe günleri Diyanet İşleri Başkanlığı Fatih Müftüsü İsmail İpek ve Cuma günleri de birbirinden değerli konuklar Ezgi ile Yaz Sabahı’nda ekrana gelecek.

Ezgi Sertel’in sunumuyla ekrana gelecek olan programda her gün doyumsuz bir muhabbet, keyifli söyleşiler ve yaza özel tarifler yaz boyunca her sabah izleyenleri bekliyor olacak. Birbirinden değerli konukların stüdyoda ağırlandığı programda her gün hayata dair ne varsa izleyenlerle paylaşılacak.

Ekranların yeni yüzü Ezgi Sertel’in sunacağı Ezgi ile Yaz Sabahı hafta içi her gün 09: 45’te Kanal 7’de. Dopdolu bir içerikle ekrana gelecek programı sakın kaçırmayın!

Demet Akalın & Önder Bekensir İle Evlilik Hayatı 6 Temmuz İzle

0 yorum
Demet Akalın ve Önder Bekensir'in evlilik hayatları Show TV'de!..





Show TV ekranlarında
'Demet Akalın ve Önder Bekensir ile Evlilik Hayatı'nda
gündemden düşmeyen popstar Demet Akalın ve iş adamı eşi Önder Bekensir evliliklerinin ve yaşantılarının tüm sırlarını izleyiciler ile paylaşıyorlar.

Dillere destan olan aşklarını peri masalı gibi bir düğün ile evliliğe götüren çiftimiz Demet Akalın ve Önder Bekensir, inişli çıkışlı günlerini, aşklarını, kısacası hayatlarını Show TV izleyicisinin önünde yaşıyor.

Biri ünlü bir pop sanatçısı, diğeri başarılı bir işadamı; hem işte hem de aşkta ortak olan bu ikilinin ilginç hayatları Show TV ekranlarında...

Ünlü çiftlerin evliliği denediği "Evcilik Oyunu" adlı program ile izleyicilerin gönlünde taht kuran Show TV, "Demet Akalın ve Önder Bekensir ile Evlilik Hayatı" adlı

8.Gün 6 Temmuz 2010 Full İzle

0 yorum
tv8’in güçlü geleneği 8.Gün, ekranın dört güçlü ismiyle canlanıyor. Haberaktif’in deneyimli ismi Gökmen Karadağ’ın yönettiği 8.Gün’de Radikal Gazetesi köşe yazarı Haluk Şahin, Posta Gazetesi köşe yazarı Candaş Tolga Işık ve Sabah Gazetesi köşe yazarı Nazlı Ilıcak Ankara ve İstanbul stüdyosundan konuklarıyla Türkiye’yi ve dünyayı tartışıyor

Türkiye kelimenin tam anlamıyla kabuk değiştiriyor. Kimileri yaşananlara düzenin tasfiyesi kimileri demokratik düzenin yaşam tarzına dönüşmesi diyor. Türkiye bir arayış içerisinde, gerçeği arıyor, doğrusunu arıyor, geleceğini arıyor. Bu arayış artık her hafta tv8’de ses buluyor. 8. Gün baş döndürücü bir hızla yol alan gündemin akışına kapılmadan resme tepeden bakıyor.

Haftanın yedi günü soluk soluğa yaşıyoruz ve 8. Gün soruyoruz. Aslında ne oluyor? Türkiye nereye gidiyor? Türkiye ve Dünya’yı anlamak için 8. Gün tv8’de!

Günlerin Getirdiği 6 Temmuz 2010 Full İzle

0 yorum
NTV ekranının yeni ikilisi Mirgün Cabas ve Hakkı Devrim üçücü programlarıyla ekranda. Mirgün Cabas olayları, kişileri, portreleri, tartışmaları izliyor, haftanın en ilginç gündem maddelerini Hakkı Devrim'le birlikte ekrana taşıyor.

Bunu Konuşalım 6 Temmuz 2010 FuLL İzle

0 yorum
Genç kuşağın gözde gazetecilerinden, deneyimli radyo yapımcısı Candaş Tolga Işık, Bunu Konuşalım adlı sohbet – tartışma programıyla yeniden tv8ekranlarında…


Konuşulmayan konular, bir türlü çözülemeyen sorunlar, Türk ve dünya gündemi, sorunlara çözüm önerileri, yeni projeler, Bunu Konuşalım’da masaya yatırılıyor.


Siyasetten ekonomiye, magazinden sanata, spordan aktüel olaylara kadar her şey Gazeteci Yazar Candaş Tolga Işık’la Bunu Konuşalım’da ele alınacak…

Bugün Ne Pişirsem 6 Temmuz 2010 Full İzle

0 yorum
Türk mutfağının zenginliğini, unutulan yöresel yemeklerin lezzetini bu programda bulacaksınız…
Kısa sürede hazırlanan, sadece 9.90 liraya malolan ekonomik ve birbirinden leziz menüler…
Doğru ve dengeli beslenmeye olanak sağlayan yemek tarifleri, ünlü konukları ve Elif Korkmazel’in sunumuyla hafta içi her gün 09:45 'te Kanaltürk ekranlarında…

Nefise Karatay ile Afiş 6 Temmuz 2010 Full İzle

0 yorum
Nefise Karatay'ın sunduğu kültür-sanat programı Afiş, gündemde olan sergileri, yarışmaları, oyunları, sanat tartışmalarını tek düze bir üslupla anlatmak yerine farklı bir yol izliyor; kültür ve sanatın renkli dünyasında yaratıcıların peşinden giderek başarıları, hayalleri, sorunları, çekişmeleri ekranlara getiriyor.

Afiş’te ayrıca fuayeler, kulisler, setler, dekorlar, sahneler ve atölyelerden son gelişmeler de yer alıyor.

Şirin Payzınla 360 Derece 6 Temmuz 2010 İzle

0 yorum
360º, gündeme 360 derecelik bir açıyla bakıyor…
Şirin Payzın'ın sunduğu 360º’de, gün boyunca yaşananlar günün sonunda daha yalın daha anlaşılır, gölgede kalmış haberler ayrıntılı ve farklı bilgilerle net anlaşılır bir halde ele alınıyor. Siyasetten sanata, spordan müziğe, sinemadan sivil topluma bir çok konu tartışılıyor.
Ayrıca, gün boyunca olan bitene anlam kazandıran, farklı haber dosyalarıyla olaylara her açıdan bakılıyor.

360º, yorgun geçen bir günün ardından yormadan haber verirken, bilgilendirip ve eğlendiriyor.

Aşkın İki Yüzü 22.Bölüm 6 Temmuz Star Tv İzle

0 yorum
Camila ve Antonio, çocukluklarından beri birbirleriyle iddiaya girmeyi seven kuzenlerdir. Camila, evli olmasına rağmen kuzeni Antonio’dan da çok hoşlanır. Girdikleri iddialarda Antonio’nun diğer kızlara oynadığı oyunlardan bu nedenle çok keyif alır.Aşkın İki Yüzü dizisinin oyuncuları
Antonio ise, babasının iş ortağının kızı Danielle ile evlenmek üzeredir. Camila, onları ayırabilmek için düğün günü gelini bırakması ile ilgili bir iddia ortaya atar.
Antonio kazanır: Geline seninle evlenmeyeceğim der. Danielle’nin babası bu olay üzerine aralarında olan iş ortaklıklarını da bozar. Antonio ve ailesinin varlıkları artık tehlike altındadır.
Ve Sofia girer hayatlarına Sofia, ilk gördüğü gün Antonio’dan çok hoşlanır. Ancak Camila bu duruma el koyar ve yeni bir iddia daha başlatır. Antonio, Sofia ile sadece gönül eğlendirmek için birlikte olacaktır. Bu iddianın tek şartı aşık olmamaktır.
Sofia, Antonio ve Camila arasındaki entrikalarla dolu aşk, romantizm ve eğlence bu yaz sizleri bekliyor.

Fatih Portakal ile Çalar Saat 6 Temmuz 2010 full İzle

0 yorum
FATİH PORTAKAL İLE ÇALAR SAAT


Fatih Portakal

Her sabah uyanmak için bir Çalar Saat lazım...

Deniz Yıldızı 6 Temmuz 2010 Full İzle

0 yorum
Oyuncular: Güneş Emir, Koray Erkök, Serhat Nalbantoğlu, Meltem Baytok, Başak Akbay, Tuan Tunalı, Cantuğ Turay, Emre İğdemir, Begüm Topçu

Sırlarla dolu hayatların hikayesi...

Unutma Beni Dizisi 6 Temmuz 2010 Full İzle

0 yorum
Oyuncular: Didem Özkavukçu, Osman Karakoç, Mithat Erdemli, Çiğdem Aydın, Şahap Sayılgan, Asuman Bora, Füsun Günuğur, Olcay Kavuzlu, Berivan Özyiğit, Zeynep Yasa, Kurtuluş Şakiroğlu, Devrim Yakut, Gülşah Çomoğlu, Faruk Günuğur, Selçuk Özdoğan, İlay Tiryaki, Emir Talha Alıcıer, Uğur Çavuşoğlu

Bu sizin hayat hikayeniz...

Ece Erken İle Aç Aç Kazan 6 Temmuz 2010 Full İzle

0 yorum
Sunucu: Ece Erken

Hem eğlendirip hem kazandıran, her etabında ödüller olan, büyük para ödüllü yepyeni bir yarışma...

aç aç kazan 06.07.2010 izle,aç aç kazan izle,ece erken ile aç aç kazan izle

Kupa Bülteni 6 Temmuz 2010 Full İzle

0 yorum
Kupa Günlüğü programını Kerem Öncel sunacak. Stüdyoda daimi yorumcu olarak FIFA kokartlı hakemlerimizden Selçuk Dereli olacak ve her gün futbol dünyasının önemli isimlerinden biri ile değerlendirmelerde bulunacak.

Programda, günün maçlarının değerlendirilmesiyle birlikte bir önceki günün ve 2010 Dünya Kupası’nın teknik analizleri ve maç yorumları yapılacak. Yapımda ayrıca Dünya Kupası’ndan son haberler, maç sonu basın toplantıları ve röportajlar, maçlardan çarpıcı görüntüler ekranlarınıza gelecek. Kupa Günlüğü’ne Samet Aybaba, Yılmaz Vural, Mesut Bakkal, Güvenç Kurtar; Rıza Çalımbay, Giray Bulak, Thomas Doll, Bünyamin Gezer, Tuğba Tosun, Doğan Yıldız, Atilla Türker, Meriç Enercan, Zeki Çol, Cemal Ersen, Lütfü Özel… gibi futbol dünyasının önemli isimleri konuk olarak katılacak.
Kupa Günlüğü, TRT Ekranlarında…

Çeyiz Show ~ Şov 6 Temmuz 2010 full İzle

0 yorum
ÇEYİZ SANDIKLARI TRT 1’DE AÇILIYOR… Türk televizyonlarının en renkli eğlence ve yarışma programı Çeyiz Şov, TRT 1’de… Duygu Özçelik’in sunacağı yarışma ve eğlence programı Çeyiz Şov’da evlilik çağına girmiş genç kızlar kişisel maharetleriyle kendi kültürlerini temsil ediyor. Beş genç kızın katıldığı yarışma programında, her yarışmacı, kendi yöresini temsil edip, yöresel yemeklerini hazırlıyor, geleneksel kostümlerini tanıtıyor, el emeği göz nuru işlerini sergiliyor. Haftanın birincisi, diğer katılımcılar ile jüri üyelerinin yanı sıra, yarışmacıyı ekran başından izleyenlerin gönderdiği kısa mesajlarla (SMS) belirleniyor. O haftanın birincisi, 10.000 Liralık çeyiz ödülünü kazanıyor. Başvuru yapmak isteyenler info@trtceyizshow.com adresine kişisel bilgilerini ve iletişim numaralarını gönderebilirler. Çeyiz Şov, Hafta İçi Her Gün TRT 1 ve TRT AVAZ'da…

Kupa Günlüğü 6 Temmuz 2010 Full İzle

0 yorum
Kupa Günlüğü programını Kerem Öncel sunacak. Stüdyoda daimi yorumcu olarak FIFA kokartlı hakemlerimizden Selçuk Dereli olacak ve her gün futbol dünyasının önemli isimlerinden biri ile değerlendirmelerde bulunacak.

Programda, günün maçlarının değerlendirilmesiyle birlikte bir önceki günün ve 2010 Dünya Kupası’nın teknik analizleri ve maç yorumları yapılacak. Yapımda ayrıca Dünya Kupası’ndan son haberler, maç sonu basın toplantıları ve röportajlar, maçlardan çarpıcı görüntüler ekranlarınıza gelecek. Kupa Günlüğü’ne Samet Aybaba, Yılmaz Vural, Mesut Bakkal, Güvenç Kurtar; Rıza Çalımbay, Giray Bulak, Thomas Doll, Bünyamin Gezer, Tuğba Tosun, Doğan Yıldız, Atilla Türker, Meriç Enercan, Zeki Çol, Cemal Ersen, Lütfü Özel… gibi futbol dünyasının önemli isimleri konuk olarak katılacak.
Kupa Günlüğü, TRT Ekranlarında…

3 Korner 1 Penaltı 6 Temmuz 2010 HD İzle

0 yorum
Gökhan Yıkılkan “3 Korner, 1 Penaltı” programı ile TRT ekranlarında…2010 Dünya Kupası boyunca yayınlanacak olan programda futbolla ilgili skeçler yer alıyor.

Programın yönetmeni Alper Mestçi, yazarları ise mizahın genç isimleri; Ali Ersin Kelleci ve Uğraş Güneş. “3 Korner, 1 Penaltı”, 2010 Dünya Kupası Boyunca TRT 1’de…

Yalçın Çakır Pozitif Reality 6 Temmuz 2010 Full İzle

0 yorum
Pozitif RealityHaftaiçi 12:30
Pozitif Reality



POZİTİF REALITY


YALÇIN ÇAKIR'IN HAZIRLAYIP SUNDUĞU POZTİF REALITY, HAFTAİÇİ HERGÜN SAAT 12:30 - 13:45, - PAZAR 11:30'DA


KİRLİ REYTİNGE HAYIR... BU PROGRAMDA İZLEYECEĞİNİZ HERŞEY TAMAMEN GERÇEKTİR... SHOW DEĞİL GERÇEK... BİLDİKLERİNİZİ UNUTUN.

Nur Ertürkle Her Sabah 6 Temmuz 2010 Full İzle

0 yorum
Sabahların neşesi, ekranların en uzun soluklu sabah kadın programı Nur Ertürk’le Her Sabah Cuma sohbetlerini aksatmıyor. İstanbul Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mustafa Karataş’ın beğenilen üslubuyla, İslam dini hakkında bütün merak edilenler Nur Ertürk’le Her Sabah’ta cevap buluyor.

Sabah kuşağının sevilen programı Nur Ertürk’le Her Sabah’ta hafta içi her gün birbirinden değerli sanatçı konuklarla kulakların pası silinirken, uzman konukların katılımıyla sağlık konuları, toplumsal ve manevi sorunlar hakkında izleyenler bilgilendiriliyor. Her yıl olduğu gibi Cuma Sohbetlerini aksatmayan Nur Ertürk’le Her Sabah’ta Doç. Dr. Mustafa Karataş beğeniyle izlenen açıklamalarıyla ekran başındakilere manevi bir hava yaşatıyor. İzleyicilerden telefonla gelen soruları canlı yayında cevaplayacak olan Mustafa Karataş, İslam dinine ait akıllardaki tüm soruları Nur Ertürk’le Her Sabah’ta aydınlatacak.


Uzman konukların katıldığı programda sağlıktan hukuka, sanattan sinemaya, her konuda aydınlatıcı bilgiler veriliyor. Sanatçı konuklarla, stüdyo ve stüdyo dışında yapılan çok özel sohbetler, en yeni albümler ve sanat dünyasından son bilgiler ekrana geliyor. Yörelerin tanıtımları, yemek köşesi ve bol müzik Nur Ertürk'le Her Sabah'ta. Programda müzik, eğlence, sohbet, aktüalite, magazin, yemek ve kadına özel her şey var…

İkballe Şifalı Yemekler 6 Temmuz 2010 Full İzle

0 yorum
Şifalı tarifler, şifalı reçeteler, beden ve ruh sağlığını gençleştiren formüller, doyurucu, lezzetli ve sağlıklı yemekler; İkbal’le Şifalı Yemekler… Şifalı yemekler yapmanın ve şifalı yemeklerle beslenmenin püf noktaları bu programda. İkbal’le Şifalı Yemekler’de İkbal Gürpınar her gün lezzetle sağlığı ekranda buluşturacak. Uzman konukların stüdyoda ağırlanacağı İkbal’le Şifalı Yemekler’de her gün birbirinden lezzetli ve sağlıklı yemekler canlı yayında hazırlanırken, uzman konuklar da sağlıklı yaşama dair reçetelerini izleyenlerle paylaşacaklar…

Ekranlarda ilk kez lezzetle sağlık bir programda buluşuyor. Beden ve ruhu gençleştiren formüllerle mutfakta tencereler kaynıyor, kepçeler doluyor… Doyurucu, lezzetli ve şifalı yemekler her gün uzman konukların katıldığı Şifalı Yemekler programında yapılıyor. Mevsiminde hangi sebze hangi usulde nasıl pişirilip, nasıl sunulur? Şifalı yemek yapmanın ve şifalı yemek yemenin püf noktaları, sağlıklı yaşama ve sağlıklı beslenmeye dair her şey İkbal Gürpınar’ın sunumuyla Şifalı Yemekler’de.

Ebru İle Paylaştıkça 6 Temmuz 2010 Full İzle

0 yorum
“Ebru İle Paylaştıkça’da mutluluklar, hüzünler, acılar ve hayata dair her şey canlı yayında izleyenlerle paylaşılıyor.

Başarılı sunucu Ebru Gediz’in sunumuyla ekrana gelen Ebru İle Paylaştıkça, hayata dair her şeyi izleyenlerle paylaşıyor. Sohbetlerin doyasıya yaşandığı programda şiirler, türküler okunuyor, yaşanmış ibret dolu öykülere yer veriliyor. Sanatçı konukların da ağırlandığı programa birbirinden değerli sanatçılar en sevilen eserleri ile canlı yayına konuk oluyor. Ebru Gediz’in sımsıcak sohbeti ve hayatın içinden gerçek yaşam öyküleri hafta içi her gün Ebru İle Paylaştıkça’da.

Anne Olunca Anladım 6 Temmuz 2010 Full İzle

0 yorum
Deneyimli Gazeteci Hülya Yıldırım’ın hazırlayıp sunduğu “Anne Olunca Anladım” yeniden Cine5'te.
Annelerin, anne adaylarının, babaların ve baba adaylarının vazgeçilmezi “Anne Olunca Anladım”, yepyeni formatı ile uzmanlar eşliğinde bilgiyi paylaşmaya ve günlük yaşamdaki sorunlara çözümler sunmaya devam edecek.
Her gün bir konuyu derinlemesine işleyen yapım, ünlü konukların da anne ve babalık deneyimlerini ekranlara taşıyacak... Üstelik, “hepimiz bir muciceyiz” sloganından hareket eden “Anne Olunca Anladım”, anne baba olsun ya da olmasın herkesin bir ailesi olduğu gerçeğinden hareketle, insana dair ne varsa içtenlikle, bilgiyle ve cesaretle ekrana tartışmaya açıyor... Mutlaka izleyin...

Tadı Damağımda 6 Temmuz 2010 full İzle

0 yorum
Gurme Vedat Milor “Tadı Damağımda” kaldı dediği dünya mutfağından farklı lezzetler için araştırmaya devam ediyor... Programda bazen Fransız, Uzakdoğu ya da geleneksel Türk yemekleri, bazen de İtalyan tadları konusunda uzman restoranları ziyaret eden Vedat Milor “ne zaman, nerede, ne yenmeli?” sorusuna cevap veriyor. Mükemmel tadların peşinde koşanlar için en iyi restoranlarda,Türkiye’nin önde gelen ahçılarının elinden çıkan özel yemekleri tadan Milor, yemekleri tek tek değerlendiriyor.

Sait Gürsoyla Başarıya Doğru 6 Temmuz 2010 full İzle

0 yorum
Üniversiteye ve liseye hazırlanan adaylara Sait Gürsoy Başarıya Doğru’da; zaman zaman teknik bilgiler verirken, sınavlarda dikkat edilmesi gerekenleri, seçecekleri okulların özelliklerini, genç aile iletişimi konularında hem adayları hem de aileleri bilgilendiriyor.

Lise adayları için özel okul, üniversite öğrencileri için üniversite tanıtımları ekrana taşınıyor.

Tüm bunlarla birlikte; dil okulları, yurt dışı eğitimi gibi konular da programda ele alınıyor.

Adaylar, anneler, babalar ve eğitimciler A’dan Z’ye programda kendilerini bulacak.

Gündemdekiler 6 Temmuz 2010 full İzle

0 yorum
Murat Birsel, her hafta Türkiye’nin gündemini Gündemdekiler’de tartışıyor. İzleyiciler, soru ve görüşleriyle internet üzerinden programa katkı yapabiliyor. Gündemdekiler, Türkiye’de konuşulanlar hakkında tüm yönleriyle fikir sahibi olmak, bilgiye, gerçeğe, gündeme en net, en anlaşılır şekilde ulaşmak isteyenler için kaçırılmayacak bir tartışma platformu.

Yeşil Aşkı 6 Temmuz 2010 Full İzle

0 yorum
GÜVEN İSLAMOĞLU İLE “YEŞİL DOĞA”
Güven İslamoğlu ile “Yeşil Doğa” kuşağında, çevre sorunları üzerine yoğunlaşılacak.İslamoğlu, susuzluk, kuraklık, orman yangınları, bio çeşitlilik gibi konuları Anadolu'nun dört bir yanından uzman görüşleri ve halk röportajlarıyla aktarıyor.
NEFİSE KARATAY İLE “YEŞİL HAYAT”
Nefise Karatay’ın sunacağı “Yeşil Hayat” kuşağında, organik ve çevreci yaşam ele alınacak.Karatay, organik yiyecekler, kumaşlar, makyaj malzemeleri, evimizde enerji tasarrufu, geri dönüşüm, ekolojik tasarım ve mimari gibi konuları uzmanlarla, tüketicilerle ve üreticilerle konuşacak. Ayrıca, yeşil ev için yapılması gerekenler de ekrana taşınacak.
CEM SEYMEN İLE “YEŞİL EKONOMİ”
Cem Seymen'le “Yeşil Ekonomi”de ise, şirketlerin çevreci politikaları, bu yönde yaptıkları çalışmalar, yatırımlar, sosyal sorumluluk projeleri konuklarla ele alacak.

Parantez 6 Temmuz 2010 full İzle

0 yorum
Parantez, hafta içi her gün, hayata ve olaylara bir parantez açacak... Parantez'e, her gün yeni bir olay, yeni bir soru girecek… Tayfun Gönüllü, Türkiye gibi gündemi yoğun bir ülkede bazen olayların tam içine, bazen de olayların dışına çıkıp saat tam 16.05’te Parantez'i açacak.

Bizim Stadyum 6 Temmuz 2010 full İzle

0 yorum
Futbol dünyasının duayenlerinden Faik Çetiner’in hazırlayıp yönettiği BizimStadyum yine birbirinden ilginç konu ve konuklarıyla tv8 ekranlarında futbolgündemini belirliyor…


En doğru haberleri, yorumları, kaliteli ve seviyeli tartışmaları ilke edinen Faik Çetiner, Bizim Stadyum’da spor dünyasının birbirinden ünlü konuklarını ağırlıyor.


Bizim Stadyum maç görüntüleri ve tartışmalı pozisyonlara getirdiği açıklamalarla taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanıyor.


Çok özel röportajlar, gündem yaratan konular ve sürpriz yeniliklerle BizimStadyum tv8’de Spor sevenlerin vazgeçilmezi olacak

Ntv Soruyor 6 Temmuz 2010 Full İzle

0 yorum
Celal Pir, bu kez NTV adına soruyor. Uzun yıllardır sade vatandaşın derdine çare arayan, konuşulmayanı konuşan, sorulmayanı soran ve gündemi yerinde takip eden Celal Pir, her Pazartesi canlı yayında konuklarıyla yine halkı birebir ilgilendiren konuları tartışmaya açıyor. Programda Celal Pir soruyor, konunun tüm tarafları ve mağdurları yanıtlıyor... Celal Pir, et fiyatlarından, mide kelepçesindeki ölümlere, GDO’lu ürünlerden, kirlenen derelere, karaya oturan gemilerden, karayollarındaki trafik kazalarına gündelik hayatı yakından ilgilendiren soruları ekrana taşıyacak, çözüm yollarını yerinde konuşacak.

Balçiçek Pamirle Söz Sende 6 Temmuz Full İzle

0 yorum
Balçiçek Pamir’le Söz Sende: Habertürk'te izleyicisini Türkiye'nin önde gelen isimleriyle buluşturmaya devam ediyor.

Gece Gündüz 6 Temmuz 2010 Full İzle

0 yorum
Gece ve gündüz uyumayan şehirde neler oluyor? Kültür ve sanatın gündemi Yekta Kopan'la her akşam GECE - GÜNDÜZ’de. Canlı yayın konuklarının renk kattığı programda sinema, müzik, dans, tiyatro, edebiyat, plastik sanatlar gibi her türlü sanat dalı yer buluyor, sanatçılar kendilerini ve yapıtlarını anlatma şansı buluyor.

Doğru Tercih 6 Temmuz 2010 Full İzle

0 yorum
Üniversiteye girmeyi hedefleyenler için doğru tercihi yapmanın püf noktaları, üniversiteler, fakülteler ve meslekler NTV’de. Sadık Gültekin’in sunduğu programda, yeni sınav sistemi doğru tercihin püf noktaları, kariyer olanakları, Türkiye ve yurtdışındaki eğitim imkanları anlatılıyor . Programda üniversitelerin rektör ve dekanları okullarını ve sağladıkları imkanları anlatıyor, fakültelerin mezunları, öğretim üyeleri deneyimlerini aktarıyor.

İrfan Değirmenciyle Günaydın 6 Temmuz 2010 Full İzle

0 yorum
Türk televizyonlarının en çok izlenen sabah haberlerine imza atan İrfan Değirmenci, artık Kanal D'de 'Günaydın' diyor..
Günaydın, yeni güne hazır uyanmak, işe, okula gitmeden önce gündemden haberdar olmak, gözden kaçanları, gölgede kalanları İrfan Değirmenci'nin yorumuyla yakalamak için seyircisini ekran başına bekliyor...
Sadece Ankara, İstanbul değil, Türkiye'nin 81 ilinden haberler, kendisine ana haber bültenlerinde yer bulamamış öyküler, İrfan Değirmenci'nin üslubuyla işleniyor... Sabahın ilk gelişmeleri ya da bir önceki geceden devreden sıcak haberler Günaydın'da ekrana geliyor.
Günün öyküsünü çizen akışıyla , izleyici, adeta , kahvaltı sofrasında İrfan Değirmenci ile sohbet ediyor.
SMS, e-mail, mektup ya da telefonla izleyicinin her mecrada bültene dahil edildiği programda, zaman zaman akış bile izleyici ile birlikte belirlenebiliyor.
Alışılagelmiş sabah haberleri klişelerini yıkan, sabah sohbetini seyircisiyle yapan, her an şaşırtan, gündem yaratan, güler yüzlü...
Türkiye, yine, onunla uyanıyor...
İrfan Değirmenci ile Günaydın, hafta içi her sabah 07:00 'de, Türkiye'nin Kanalı, Kanal D'de...

İrfan Değirmenciyle Açıkça 6 Temmuz 2010 full İzle

0 yorum
Gün boyunca çok şey dinlediniz, bilgi bombardımanına tabii tutuldunuz, aklınız da biraz karıştı doğrusu. Kim, neyi, neden yaptı? Ne oldu? Kimi bunu bildi ama söyleyemedi, kimininse zaten hiç haberi olmadı. O, “Açıkça” anlatıyor, “Açıkça” söylüyor, “Açıkça” soruyor. Dürüst, cesur, hızlı, güçlü, genç, anında haber İrfan Değirmenci ile Açıkça CNN TÜRK’te ekrana geliyor.
İrfan Değirmenci ve tecrübeli haber ekibi, anlatılmayanları, konuşulmayanları “Açıkça” konuşmaya geliyor.

Yaz Neşesi 6 Temmuz 2010 Full İzle

0 yorum
Yaz Neşesi adı üstünde yazımıza neşe katıyor..Kanal a da ekranlara geLen Yaz Neşesi adlı program hafta için hergün bizlerin karşısına çıkıyor..

yaz neşesi,yaz neşesi 6 temmuz izle,yaz neşesi 06.07 .2010 izle,yaz neşesi bedava 6 temmuz izle,yaz neşesi kanal a 6 temmuz seyret

Canlı Gaste 6 Temmuz 2010 full İzle

0 yorum
Can Dündar’ın sunduğu, sayfa düzeni, içeriği, konukları ve etkisiyle gündemi belirleyen program her gece ekranda. Canlı televizyon haberi mantığıyla ertesi günün gazetesi bir gece önceden hazırlanıyor. Siyasetten, spora, sıcak olaylardan, kültürel ve sanatsal gelişmelere, magazinden ekonomiye birinci sayfa haberleri Can Dündar’ın farklı, güvenilir yorumu ile sunuluyor. Son dakika haberleri canlı yayın bağlantılarıyla gazeteye yansıtılıyor.

Aile Mahkemesi 6 Temmuz 2010 full İzle

0 yorum
Yanı başımızda olup biten acımasız zulümlere, çaresiz insanlara yapılan eziyetlere dur diyecek yepyeni bir program başlıyor… Kimsesizlere, yardıma muhtaçlara ve kimsesiz insanlara Hakim Lütfü Ural sahip çıkacak… Haksızlıklara dur diyecek, vicdansızların cezasını verecek, hiçbir kötülük karşılıksız kalmayacak… Bütün kötüler Aile Mahkemesi’nde cezalandırılacak…

aile mahkemesi,aile mahkemesi izle,aile mahkemesi 6 temmuz izle,aile mahkemesi 6 temmuz bölüm izle,aile mahkemesi dizisi son bölüm seyret,aile mahkemesi 6 temmuz 2010 tek parça full izle

Su Gibi 6 Temmuz 2010 Fox Tv İzle

0 yorum
Su gibi evlendirmeye devam ediyor ! 6 Temmuz bölümünü izlemek için yayının bitmesini bekleyiniz sitemizi güncel tutunuz..

su gibi,su gibi izle,su gibi programı,su gibi programı izle,su gibi seyret,su gibi programı seyret,su gibi bedava 6 temmuz izle,su gibi programı 6 temmuz seyret,su gibi 06.07.2010 izle

Yorum Farkı 6 Temmuz 2010 Full İzle

0 yorum
İki büyük birikim, iki farklı bakış yine aynı ekranda karşı karşıya... Farklı dünya görüşlerini bilgi birikimleriyle, düzeyi düşürmeden tartışan iki usta gazeteci Mehmet Barlas ve Emre Kongar, İkili günün meselelerini yine hafta içi her akşam saat 19:30’da “Yorum Farkı”nda yüz yüze tartışıyor.

Ebruli 6 Temmuz 2010 Full İzle

0 yorum
Yayına başladığı ilk günden itibaren kendini hızla sevdiren Ebru Şallı farklı, özgün olanı izleyicileriylebuluşturmaya devam ediyor.

“Yaşamınıza sahip çıkın” sloganından hareket ederek renkli hayatın pencerelerini açanprogramda, yinegündemdeki konular, sağlık ve spor alanındaki son gelişmeler, güzellik, estetik alanındaki doğalyöntemler, organik yaşamın sırları, kişisel gelişim için yapılması gerekenler, aile kavramı, çocuklarındünyası, kadın erkek ilişkileri, alışveriş dünyası, ünlü konukların yaşam sırları ve hayata bakış açıları,hayatımızdaki ünlüler kısacası hayata dair her şey Ebruli'de.

Ebruli yeni dönemde özel bölümleriyle de dikkatleri üzerine çekecek Aşk Doktoru Mehmet Coşkundeniz her Pazartesi, Salı ve Perşembe günleri yayınlanacak özel bölümde izleyenler ile buluşacak ve aşkhayatları ile ilgili merak ettikleri tüm soruları yanıtlayacak.

İş ve aile hayatı, sağlıklı yaşamı ve doğal güzelliği ile dikkatleri çeken, modern kadının ülkemizdeki önde gelen temsilcilerinden biri olan manken Ebru Şallı’nın sunduğu program, hafta içi her gün canlı olarakekrana geliyor… Şallı, günümüzün spor trendi pilates’i düzenli olarak yapıp bilgiler verip, hanımlarıngüne daha sağlıklı ve zinde başlamalarını sağlıyor…

Evrim Akınla Uzman Avı 6 Temmuz 2010 Full İzle

0 yorum
uzmanlık alanınızı oluşturur. Bu yarışmada rastgele seçilen yarışmacılar bilgilerini sınıyor…


Sempatik oyuncu Evrim Akın rastgele seçtiği iki yarışmacıyı uzmanlık alanlarına göre yarıştıracak. Kendilerine sorulan 5 sorudan daha fazla soruyu bilen yarışmayı kazanıp ödülünü katlamak için yoladevam ediyor.
Yenilikleri ile hem eğlenceyi hem bilgiyi bir arada bulacağınız çok farklı bir yarışma Evrim Akın’la “UzmanAvı”.


Uzman’ım diyorsanız sokaklarda tv8 kameralarını kollayın. Her an sizde bu farklı ve eğlenceli yarışmaya dahil olabilirsiniz.


Evrim Akın’la “Uzman Avı” hafta içi her gün tv8 ekranlarında…

SUNAN :Evrim Akın

evrim akınla uzman avı 6 temmuz izle,evrim akınla uzman avı programı seyret,evrim akın programı 06.07.2010 izle

Doktorum 6 Temmuz Full İzle

0 yorum
doktorum,doktorum izle,doktorum seyret,doktorum 6 temmuz izle,doktorum 6 temmuz full seyret,doktorum bedava canlı izle,doktorum 6 temmuz konukları,doktorum bedava canlı full 6 temmuz seyret,online doktorum programı izle

Günde 8 6 Temmuz 2010 Full İzle | Seyret

0 yorum
Hafta içi her gün tv8 ekranlarına kadınlar için kadın gözüyle bakan ve baktıran yepyeni bir programbaşladı: Günde 8!

Genç anne, güzel sunucu Özlem Yıldız ile hafta içi her gün öğleden sonralarınıza 8 renk getiriyor!

Ünlü konukları, müzikle taçlanan sohbetleri, birbirinden önemli konularda yol gösterecek olan uzmankonuklarıyla “yok yok” diyebileceğiniz, merakla ve keyifle izleyeceğiniz bir program Günde 8.

Bu programı sadece izlemekle mi kalacaksınız, hayır! Eğlenmek, öğrenek, keyifli zaman geçirmek,hayatınız boyunca hiç unutmayacağınız anılar biriktirmek ve becerilerinizin size getireceği bir şöhreti tatmak isterseniz başvuracak ve Günde 8’in tam da içinde olacaksınız!

Siz, birbirinden maharetli 4 kadın kendi grubunuzu kuracak, grubunuza gönlünüzden geçen ismi verecek, sizi alt etmek ve harika ödüle kavuşmak isteyen diğer grupla yarışacak, kazansanız da kaybetseniz de günün ve haftanın 8 yıldızından biri olacaksınız. Jürinin beğenisini kazanır ve haftayı 1. tamamlarsanız ödülünüzü de alıp Günde 8’den çok daha mutlu ayrılacaksınız.

Atv Ana Haber 6 Temmuz 2010 full İzle

0 yorum
atv Ana Haber, Türkiye'nin ve dünyanın sıcak gündemini aktarırken, hızlı, doğru, tarafsız habercilik anlayışıylagüvenirliğin ve saygınlığın adresi olmaya devam ediyor. "atv Haber" Türkiye'nin alıştığı hızlı, dinamik ve aktiftemposuyla her akşam saat 18:30'da ekrana geliyor. Türkiye'nin en özel günlerine yakışır özel yayınları, haber neredeyse oradan yaptığı canlı bağlantıları, vatandaşın sorunlarını gündeme taşıdığı ses getiren haberleriyle "atv Haber" Türkiye'nin sesini ekrana taşıyor. Türkiye kimi konuşuyorsa, Türkiye neyi merak ediyorsa, Türkiye ne öğrenmek istiyorsa hepsini yine "atv Haber" de buluyor. Siyasetten ekonomiye, sağlıktan sanata, magazinden spora her konuda haber olan her şey Cem Öğretir'in sunumuyla "atv Haber"de. Haberlerden haberimiz olsun diyorsanız, her akşam saat 18:30'da "atv Haber"i izleyin.

Kör Tutku Cherry Crush Filmini Online İzle

0 yorum
Filmin konusu aşağıdadır..

Kör Tutku Filmi, Sınıfındaki bazı kızların özel fotoğraflarını çektiği için okuldan atıldıktan sonra bir devlet okuluna kaydolur ve burada Shay adlı güzel bir kıza aşık olur. Jordon, TNT Kör Tutku Filmi izle, tutku dolu bir aşkın ortasında kendisini cinayet planları içinde bulur.
Orijinal Adı Cherry Crush
Yönetmen Nicholas DiBella
Oyuncular Nikki Reed
Jonathan Tucker
Julie Gonzalo

Mehmet Ali Brand İle Kanal D Ana Haber 6 Temmuz İzle

0 yorum



mehmet ali brand haber izle,mehmet ali brandla kanal d ana haber 06.07.2010 izle,bedava mehmet ali brand haberleri 6 temmuz izle,mehmet ali brand ile ana haber 6 temmuz full izle~seyret

Müge Anlı İle Mektubunuz Var 6 Temmuz Full izle

0 yorum

Mektubunuz var bu haftaki bölümü gercekten cok güzel gececek sunucusu cok güzel olmamasına ragmen de cok izlenen bir tv programıdır :) müge anlı ile mektubunuz var izle,müge anlı ile mektubunuz var 6 temmuz izle,bedava full müge anlı ile mektubunuz var 6 temmuz 2010 full seyret

Ft.ntvspor.net oyun oyna,online sanal menejerlik oyunu

0 yorum
Menejerlik oyunu arayıp fakat cd'sini veya dvd'sini bulamıyorsanız online menejerlik oyunu ayağınıza geldi..

Adım 1 -) Ft.ntvspor.net siteye giriş yapıyoruz..

Adım 2 -) Kayıt olup takımınız adını v.s belirliyorsunuz..

Ve günü gününe maçları otomatikmen oynayıp skoru siz giriş yaptığınızda öğreneceksiniz..

İnşallah 1.olursunuz ligde.

Tam Tadında 6 Temmuz Full İzle

0 yorum
Hafta içi her gün 12:00
Tam Tadında
EMEL BAŞDOĞAN YILLAR SONRA YİNE KANAL D EKRANINDA EN TATLI TARİFLERİYLE İZLEYENLERLE BULUŞUYOREmel’le her şey tam tadında olacak. Ana yemeklerden, ara sıcaklara, pastalardan, mezelere birbirinden lezzetli yemekler, Kanal D ekranından sofralara yansıyacak. Hanımlar artık, yalnızca tariflere mecbur kalmayacak, Emel’le doğru yemek yapmanın tüm püf noktalarını da öğrenecek.

TAM TADINDA BİRBİRİNDEN İLGİNÇ KONUKLARI AĞIRLIYORBirbirinden lezzetli, görseli güçlü yemek tarifleriyle kadınlar artık Emel’in yemek tariflerini bekleyecek. İçinde sağlıklı beslenmenin de yer alacağı ve pratik bilgilerle yoğrulacak program, günlük hayata dair sohbetlerle renklenecek. Sadece yemek tarifi vermekle yetinilmeyecek programda, yemek pişirmeye dair doğru ve pratik bilgiler, yemeği pişirip yemenin yanında estetik sunumun nasıl yapılacağı, sağlıklı beslenmeye dair önemli konular, mutfakta israfın önlenmesi de programın ön plandaki konuları olacak.
Yaptığı ilginç ve farklı yemek ve yiyeceklerle ünlü kişiler, ünlü olmayan ama farklı bir yiyeceği ustalıkla yapabilen kişiler, belli bir hastalığa iyi gelebilecek yemek ve yiyeceklerden bahsedecek uzmanlar, sohbetiyle yemeğe tat katabilecek kişisel gelişim uzmanları, bu programın konukları arasında yer alacak.


tam tadında izle,tam tadında seyret,6 temmuz tam tadında izle,tam tadında 6 temmuz full izle,bedava tam tadında programı canlı izle

Zuhal Topalla İzdivaç 6 Temmuz Full HD İzle

0 yorum

zuhal topal ile izdivaç izle,zuhal topal ile izdivaç 6 temmuz izle,bedava zuhal topal videoları,star tv zuhal topalla izdivaç 6 temmuz izle,06.07.2010 zuhal topalla izdivaç frikikleri

Sabahın Sedası 6 Temmuz 2010 Show Tv Full İzle

0 yorum


sabahın sedası izle,sabahın sedası 6 temmuz izle,sabahın sedası 06.07.2010 izle,bedava show tv sabahın sedası izle,show tv 6 temmuz sabahın sedası full izle,seda sayan göğüs frikik video izle

" Defne " Her Şey Bambaşka Canlı 6 Temmuz Full İzle

0 yorum

defne her şey bambaşka izle,defne her şey bambaşka seyret,defne her şey bambaşka 6 temmuz full izle,defne her şey bambaşka son bölüm

Selçuk Şahin düet Özlem Ay Kırgınım Yıllara Dinle

0 yorum
Şarkıyı aşağıdaki videodan dinleyebilir ve izleyebilirsiniz..

Yeşil Elma 6 Temmuz Stv Full Donmadan İzle

0 yorum



yeşil elma,yeşil elma izle,yeşil elma seyret,yeşil elma 06.07.10 izle,yeşil elma oktay usta izle,yeşil elma 6 temmuz konukları,yeşil elma bedava izle,yeşil elma stv 6 temmuz seyret,oktay usta yeşil elma programı seyret,yeşil elma kitabı,yeşil elma yemek tarifleri

Herkes İçin Sağlık 6 Temmuz Full Online İzle

0 yorum

herkes için sağlık,herkes için sağlık izle,herkes için sağlık seyret,herkes için sağlık 6 temmuz full izle,herkes için sağlık 06.07.2010 show tv izle,herkes için sağlık full 6 temmuz seyret,06.07.2010 herkes için sağlık programı canlı izle

Yemekteyiz Show tv 6 Temmuz Full İzle | Seyret

0 yorum

yemekteyiz,yemekteyiz izle,yemekteyiz seyret,yemekteyiz 6 temmuz,yemekteyiz 6 temmuz izle,yemekteyiz 6 temmuz 2010 izle,yemekteyiz 6 temmuz seyret,yemekteyiz bedava 6 temmuz izle,yemekteyiz online 6 temmuz izle,yemekteyiz unutulmaz videoları,yemekteyiz 6 temmuz tek link seyret,yemekteyiz 06.07.2010 hd kalitesi izle

Evcilik Oyunu Show Tv 6 Temmuz Full İzle

0 yorum


evcilik oyunu izle,evcilik oyunu 5 temmuz izle,evcilik oyunu bedava izle,evcilik oyunu 05.07.2010 izle,evcilik oyunu full show tv 5 temmuz izle

Esra Erolla Evlen Benimle 6 Temmuz Full İzle

0 yorum

esra erolla evlen benimle izle,esra erolla evlen benimle full 6 temmuz izle,esra erolla evlen benimle atv 06.07.2010 izle,esra erolla evlen benimle bedava 6 temmuz online seyret,esra erolla evlen benimle 6 temmuz hd izle,esra erolla evlen benimle 6 temmuz tek link bedava izle,esra erolla evlen benimle 6 temmuz frikik videoları izle,pawk-tr.blogspot.com

Deryalı Günler 6 Temmuz 2010 Full İzle

0 yorum



deryalı günler,deryalı günler izle,deryalı günler 6 temmuz izle,deryalı günler bedava izle,deryalı günler 06.07.2010 izle,deryalı günler bedava izle,deryalı günler 6 temmuz show tv izle,deryalı günler program 6 temmuz online izle

6 Temmuz 2010 Atv Yayın Akışı

0 yorum
06.20 Yerli Dizi HAYAL VE GERÇEK (TEKRAR)
08.10 Yerli Dizi SELENA (TEKRAR)
10.00 Kültür/Sanat YAŞAMDAN DAKİKALAR (97.BÖLÜM)
12.00 Ekonomi Prog. EKOPAZAR
13.00 Yarışma Prog. KELİMENİN GÜCÜ (6.BÖLÜM TEKRAR)
14.20 Yerli Dizi SAMANYOLU (27.BÖLÜM TEKRAR)
16.30 Yerli Dizi CANIM AİLEM (63.BÖLÜM TEKRAR)
18.40 Haber ATV ANA HABER BÜLTENİ
20.00 Yerli Dizi AŞK BİR HAYAL (36.BÖLÜM)
23.10 Yabancı Sinema KUŞKU / TV’DE İLK KEZ!
01.30 Yerli Dizi TEKRAR
03.50 Yerli Dizi AŞK BİR HAYAL (36.BÖLÜM TEKRAR)
05.30 Haber ATV ANA HABER BÜLTENİ (TEKRAR)

6 Temmuz 2010 Star Tv Yayın Akışı

0 yorum
06.10 Çizgi Dizi Genç Savaşçılar/ Genel İzleyici
07.30 Yerli Dizi Benden Baba Olmaz / tkr / Genel İzleyici
08.40 Çocuk Star Çocuk Kulübü
09.40 Magazin Süper Star Life/canlı
12.30 Yerli Dizi
14.30 Yerli Dizi
16.30 Yarışma Extra Extra Small / 8. Bölüm / Yeni Bölüm
19.00 Haber Star Haber
20.00 Yabancı Sinema
22.30 Yarışma Passaparola / 12.bölüm
01.00 Yabancı Dizi 24
02.00 Yabancı Sinema Ölüm Savaşçısı / Seven Swords
03.30 Yerli Dizi Köprü / tkr
05.00 Yerli Dizi Vazgeç Gönlüm / tkr / Genel İzleyici

6 Temmuz 2010 Show Tv Yayın Akışı

0 yorum
06.30 Yarışma WIPEOUT 2 –Tekrar -Genel İzleyici
09.00 Yaşam ÖZGÜR ŞEF- Genel İzleyici
10.00 Magazin PAZAR SÜRPRİZİ – Canlı
13.00 Teknoloji TEKNO TREND-Genel İzleyici-Genel İzleyici
14.00 Yerli Dizi CENNET MAHALLESİ-Tekrar-Genel İzleyici
15.30 Eğlence VIDIVODO-Tekrar-Genel İzleyici
16.00 Yarışma EVCİLİK OYUNU-Tekrar- Genel İzleyici
19.00 Haber SHOW TV ANA HABER
19.50 Spor SPOR SAYFASI
20.00 Yarışma SURVIVOR- Genel İzleyici
23.30 Yarışma EVCİLİK OYUNU-Tekrar-Genel İzleyici
01.30 Eğlence VIDIVODO-Tekrar -Genel İzleyici
02.00 Türk Sineması GECE 11:45-Genel İzleyici
YÖN: ERCAN DURMUŞ
OYN: FERİDUN DÜZAĞAÇ, YELDA REYNAUD, NİHAT ODABAŞI
KONU: Kağıtçı Mehmet, ailesini kaybetmiş, sonrasında da sokakları
kendisine mesken edinmiştir. Bir gün kaybettiği karısına benzeyen Zeynep adında
bir kadınla karşılaşması, onun hayatını bir anda değiştirecektir. Hayatı anlamak ve
anlatmak isteyen genç ve yetenekli senarist Okanın biraz telaşlı biraz mizahi ve
duygusal varolma mücadelesi. Bu mücadele içinde ona gereken kararı vermesinde
yardımcı olacak olan son zamanlarda sıkça gördüğü Zeynep adında bir kadın
olacaktır. Başkaları için yaşadığını fark eden Zeynep isyan edip, her şeyi göze
alarak kendini sevdiği adamın yanında bulur. Bir İstanbul sokağında, gece
yarısına doğru yolları kesişen bu üç kişi hiç düşünmedikleri hayatlara adım atarlar
04.00 Yarışma EVCİLİK OYUNU-Tekrar- Genel İzleyici
05.30 Türk Sineması KISKANÇ KADIN – Genel İzleyici
YÖN : NURİ ERGÜN
OYN : CÜNEYT ARKIN, HÜLYA KOÇYİĞİT
1966

ÇarkıfeLek Yeni Bölüm 6 Temmuz İzle

0 yorum
Bu akşam 20:15


Çarkıfelek ve efsane sunucusu Mehmet Ali Erbil Star TV'de!

Bu akşam 20:15'te başlayacak olan Çarkıfelek, hafta içi her gün haber sonrasında ekranlara gelecek. Mehmet Ali Erbil, stüdyoda Gamze Topuz ile birlikte izleyicilerle buluşurken, güzel sunucu Hande Sarıoğlu her gün farklı bir şehirden canlı bağlantıyla izleyicilerin evlerine konuk olup, hediyeler dağıtacak.

İlk programın yarışmacıları ise Türkiye'nin en sevdiği isimlerden Yıllardır Türkiye'nin en güvenilir sanatçısı seçilen Seda Sayan, Türk müziğinin sevilen ismi Gülben Ergen ve ekranların en sıra dışı şovmeni Okan Bayülgen.

6 Temmuz 2010 Fox Tv Yayın Akışı

0 yorum
06:45 Şakalamaca
07:15 Sit-Com- Komedi Türk- t
09:15 Yabancı Film-Barbie Deniz Kızı Hikayesi
11:00 Eğlence-Ninja Warrior- t
12:15 Yerli Dizi- ZapZup- YENİ
13:30 Magazin- Süper Kulüp- CANLI
15:00 Kadın Programı- Su Gibi Ekstra- YENİ
16:30 Yasemince-t
18:30 FOX Ana Haber
19:45 Yerli Dizi-Arka Sıradakiler-120. Bölüm- YENİ
23:30 Gündem Futbol- CANLI
01:00 Yerli Dizi- Yalancı Romantik-t
02.45 Yerli Dizi- Çocuklar Duymasın-t
04:00 Yerli Dizi- Çocuğun Var Derdin Var-t
05:15 Komedi- Komedi Türk-t
06:30 Yerli Dizi- Deniz Yıldızı(t)

6 Temmuz 2010 Kanal D Yayın Akışı

0 yorum
06:00
Kanal D Çocuk Kulübü
06:45
Gülbeyaz (T)
08:00
Acemi Cadı (T)
Sakın kaçırmayın
09:30
Cumaya Kalsa (T)
Cuma ve Şebnem’e komşu geliyor
11:00
Oyuncak Hikayesi
Oyuncakların gizli yaşamını komedi animasyon tadında konu alan bu muhteşem filmi kaçırmayın
12:45
Komikler
Birbirinden komik videoları kaçırmayın
13:45
Neredesin Firuze
Türk Sineması
16:30
Akasya Durağı (T)
Sinan’la Osman av macerası
Video Foto Galeri
19:00
Ana Haber Bülteni
Türkiye ve dünyanın nabzı Kanal D Ana Haberde tutuluyor
20:00
Spor
Günün tüm önemli spor haberleri sizlerle
20:15
BKM Mutfak
Birbirinden komik skeçleri kaçırmayın
23:15
Muhabbet Kralı
Sakın kaçırmayın
02:45
Tetikçi
Yabancı Sinema
04:15
Zübük
Türk Sineması

6 Temmuz 2010 Salı Kanal 7 Yayın Akışı

0 yorum
06:30 KANAL 7′DE SABAH
08:00 ASR-I SAADET’TEN TABLOLAR
08:40 TÜRK FİLMİ
10:45 BAŞKENT KULİSİ
12:15 ‘7. GÜN’
13:15 KALP GÖZÜ (T)
15:10 SERDEM’İN MUTFAĞI
18:00 TÜRK FİLMİ
20:00 HAFTASONU HABERLERİ
20:45 KANAL 7 SPOR
21:00 ÇİFTÇİLER YARIŞIYOR- DÜKKAN SENİN
24:45 TV FİLMİ / TÜRK FİLMİ
23:30 TELEVİZYON FİLMİ ‘DÖNÜŞ’

Fifa 2010 Özel 5 Temmuz 2010 Full İzle

0 yorum
TRT’de futbol şöleni devam ediyor…2010 Dünya Kupası’nda Final maçına sayılı günler kala heyecan artıyor… Programda, sürprizlerle dolu Dünya Kupası’nda yaşanan son gelişmeler, yorumlar ekrana gelecek…

FIFA 2010 Özel, TRT Ekranlarında…

Enine Boyuna 5 Temmuz 2010 Full İzle

0 yorum
Demokratik açılımda son gelişmeler ve Türkiye’nin terörle imtihanı… Enine Boyuna’nın bu haftaki konuğu İçişleri Bakanı Beşir Atalay…

Taha Özhan’ın sunduğu Enine Boyuna’da İçişleri Bakanı Beşir Atalay, Türkiye’nin gündemini ve gelişmeleri değerlendirecek…

Enine Boyuna, 5 Temmuz Pazartesi TRT 1’de…

Ne Oluyor 5 Temmuz 2010 Full İzle

0 yorum
CNN TÜRK, 5 Temmuz Pazartesi gününden itibaren Pazartesi’den Perşembe’ye saat 21.00’de Ne Oluyor? programını ekrana getirmeye başlıyor.

“Ne Oluyor?” 5 Temmuz Pazartesi günü Serdar Cebe, 6 Temmuz Salı günü Hande Fırat, 7 Temmuz Çarşamba günü Başak Şengül, 8 Temmuz Perşembe günü Şirin Payzın’ın sunumuyla ekrana gelecek.

Merak ettiğimiz, tartıştığımız, kaygılandığımız ve takdir ettiğimiz bütün haberler, olaylar ve isimler ‘Ne Oluyor?’da ekrana gelecek.

Serdar Cebe “Ne Oluyor?”da Pazartesi günü, Emekli Tümgeneral Nejat Eslen, yazar Altan Tan, Cumhuriyet Gazetesi Yazarı Ümit Zileli ve Diyarbakır Barosu Eski Başkanı Sezgin Tanrıkulu ile terör ve açılımı konuşacak.

“Ne Oluyor?” anlamak ve öğrenmek için, Pazartesi'den Perşembe'ye her gün saat 21.00'da CNN TÜRK’te…

Günün İçinden 5 Temmuz 2010 Full İzle

0 yorum
NTV’nin öğle haber kuşağı “Günün İçinden”i Oğuz Haksever sunuyor. Haksever, 14:00-17:00 saatleri arasında Türkiye ve dünyada gün ortasındaki tüm sıcak gelişmeleri ve son dakika haberlerini canlı bağlantılarla ekrana getiriyor

Bay Yeşil 5 Temmuz 2010 Full İzle

0 yorum
Bay Yeşil bu hafta yeşil alanları talan ederek yapılan binaların, limanların dosyasını açıyor... Bartın Limanı’na çok yakın mesafedeki cennet koyda neden başka bir limanın inşaatına izin verildi? Akkonak köylülerinin inaşaatı durdurma girişimleri nasıl sonuçsuz kaldı? Başvurduğu tüm kapılar neden yüzlerine kapandı? Sadece kümes yapımına ruhsat verilmesine rağmen Kalamar Koyu’nda inşa edilen lüks villalar ne olacak? Kartpostallık koylar nasıl imar talanına uğruyor? Filamingo cenneti yeşil alanlar nasıl turistik tesislere dönüşüyor? Bay Yeşil bu hafta yeşil alanları talan ederek yapılan binaların, limanların dosyasını yani imar dosyasını açıyor...

Haberaktif 5 Temmuz 2010 Full İzle

0 yorum
Turan Yavuz ve eşi Ayda Yavuz’un markalaştırdığı Haberaktif’i tv8’de daha önce olduğu gibi yine deneyimli haberci Gökmen Karadağ yapıyor. Turan Yavuz’un gece kuşağında geniş kapsamlı haber programcılığının öncüsü olarak yarattığı Haberaktif bu misyonu sırtlayarak yoluna devam ediyor.

Günün gündemini aşan ve yeni güne ışık tutan Haberaktif mercek altına aldığı konuları ilkeli, doğru, dürüst ve cesur tavrıyla irdeliyor. Gün boyunca işlenen gündemin farklı ve gözden kaçan açılarını yakalıyor. Yaygın medyada yer bulamayan konu ve konuklara da kapısını açmaya özen gösteriyor. Kültür sanat dünyasından konuklarıyla da gecenin rengi oluyor.

Gökmen Karadağ’ın hazırlayıp sunduğu Haberaktif Pazartesi, Salı ve Çarşamba geceleri 00.45’de tv8’de…

Her Şey İçin Berna Laçin 5 Temmuz İzle

0 yorum

05 Temmuz 2010 Pazartesi 10:30
Bugüne dek izlediğiniz bütün sabah kuşak programlarını unutun… ATV iç yapımlar tarafından hazırlanan "Her Şey için Berna Laçin" tatilin başkenti, rüyalar şehri Bodrum'dan her sabah canlı yayınla ekranlara merhaba diyor.

Bir kadın dergisi formatında hazırlanan, içinde güzellik, sağlık, tatil, aktüel hayat, eğlence, kahkaha, çocuk ve daha nice konunun işleneceği, çarpıcı konu ve konuklarla milyonların karşısına çıkmaya hazırlanan "Her Şey İçin Berna Laçin" atv'de!



Bugüne dek izlediğiniz bütün sabah kuşak programlarını unutun… ATV iç yapımlar tarafından hazırlanan "Her Şey için Berna Laçin" tatilin başkenti, rüyalar şehri Bodrum'dan her sabah canlı yayınla ekranlara merhaba diyor.

Bir kadın dergisi formatında hazırlanan, içinde güzellik, sağlık, tatil, aktüel hayat, eğlence, kahkaha, çocuk ve daha nice konunun işleneceği, çarpıcı konu ve konuklarla milyonların karşısına çıkmaya hazırlanan "Her Şey İçin Berna Laçin"in pazartesi günkü yayınının ilk konukları; Türk müziğinin dev ismi Selami Şahin, ünlü tiyatrocu Melek Baykal ve Ender Saraç...
Ailesiyle birlikte canlı yayına çıkacak olan Selami Şahin en özel şarkılarını, efsane olmuş şarkılarını seslendirecek.Yılın altı ayını Bodrum'da geçiren ünlü oyuncu Melek Baykal, bir saray yavrusunu anımsatan evinin kapılarını ilk kez Berna Laçin'e açtı ve Bodrum'daki gizli cenneti paylaştı…

Berna Laçin'in bir diğer ünlü konuğu Türkiye'de güzellik ve estetik denilince ilk akla gelen isim Ender Saraç. Ünlü uzman canlı yayında uygulamalı olarak uzun yaz döneminde hanımların formda kalmalarının sırlarını bilimsel yöntemlerle anlatacak.
"Her şey İçin Berna Laçin"de pazartesi sabahının bir başka sürprizi tontongiller.
Her biri yüz kiloyu aşkın dört hanım bir ay süresince Bodrum'da hem birlikte yaşayacaklar hem de yarışacaklar. Her gün tontongillerin Bodrum maceraları özel VTR'lerle ve canlı yayın sohbetleriyle ekrana taşınırken bir ayın sonunda en fazla ve sağlıklı bir şekilde kilo veren hanım sürpriz ödülün sahibi olacak…

"Her Şey İçin Berna Laçin"de ayrıca Bodrum'u kendine hayran bırakan lastik kızın nefesleri kesen şovu, Cuma günü dünya evine giren ünlü sunucu Esra Erol'un düğünün perde arkası, hiç bir yerde izleyemeyeceğiniz kına gecesinin ayrıntıları, Bodrum'dan harika tatil manzaraları ve insan öyküleri de ekranda olacak.


"Herşey İçin Berna Laçin" pazartesi gününden itibaren hafta içi her sabah rüyalar kenti Bodrum'dan canlı yayınla ATV'de…

ÇarkıfeLek Yeni Bölüm 5 Temmuz İzle

0 yorum
Bu akşam 20:15


Çarkıfelek ve efsane sunucusu Mehmet Ali Erbil Star TV'de!

Bu akşam 20:15'te başlayacak olan Çarkıfelek, hafta içi her gün haber sonrasında ekranlara gelecek. Mehmet Ali Erbil, stüdyoda Gamze Topuz ile birlikte izleyicilerle buluşurken, güzel sunucu Hande Sarıoğlu her gün farklı bir şehirden canlı bağlantıyla izleyicilerin evlerine konuk olup, hediyeler dağıtacak.

İlk programın yarışmacıları ise Türkiye'nin en sevdiği isimlerden Yıllardır Türkiye'nin en güvenilir sanatçısı seçilen Seda Sayan, Türk müziğinin sevilen ismi Gülben Ergen ve ekranların en sıra dışı şovmeni Okan Bayülgen.

Koca Kafalar Baba Haber Bülteni 5 Temmuz İzle

0 yorum


HAFTA İÇİ HER GÜN, KANAL D ANA HABER BÜLTENİ
HEMEN ÖNCESİNDE!

“Koca Kafalar Baba Haber Bülteni”nde ekranların sevilen komedi tiplemeleri Koca Kafalar, gündemi mizahi yorumlarıyla süsleyerek haber bülteni sunacaklar.
5 dakikalık yayın süresi ile dikkat çeken “Baba Haber Bülteni” için Koca Kafalar’ın bulduğu slogan ise bir hayli ilginç:
“Başkalarının 1 saatte anlatamadığını biz 5 dakikada anlatacağız”
Siyasetten magazine kadar gündeme ilişkin tüm haberler,
Koca Kafalar yorum farkı ile hafta içi her gün 5 dakika,
Kanal D Ana Haber Bülteni’nin hemen öncesinde yayınlanacak.
Grafi2000 Prodüksiyon tarafından hayata geçirilen ve yapımcılığını Varol Yaşaroğlu’nun yaptığı “Koca Kafalar ile Baba Haber Bülteni”ninde Koca Kafalar’ı Berk Tokay ve Vural Yaşaroğlu canlandırıyorlar.
 
Bu Blog Hilmi Mutlu - Mustafa Katırcıoğlu Projesidir..Bu bLogdan maLesef yazı çalamazsınız çünkü kod ekledim kusura bakmayın emeğe saygı :)