Pawk-Dizi.bLogSpot.Com Dizi İZle

0 yorum



Artık dizileri kaçırdım,netten izlemek istiyorum ama bulamıyorum diyorsanız şu dakikadan itibaren demiyeceksiniz..Bu Adrese giriyorsunuz www.Pawk-Dizi.Blogspot.Com ve dizileri izliyorsunuz..

Pawk-Dizi.bLogspoT.c0m..

Kan testi ile artık şizofreni tespit edilebilecek

0 yorum


En ciddi ruhsal hastalık olan şizofreni teşhisinde kullanılacak olan kan testinin bu yıl sonuna kadar kullanıma hazır olacağı belirtildi.

Chemical and Engineering News isimli dergide yayınlanan rapora göre, şizofreninin sadece beyni kuşatmadığını söyleyen araştırmacılar, aynı zamanda vücudun diğer parçalarında görülen belirli proteinlerin seviyelerini de anormalleştirdiğini belirtti.
Makale, İngiltere'de bir grup bilimadamı tarafından yapılan araştırmaya dikkat çekiyorlar. Şizofreni hastalarının beynindeki kimyasalların yüzde 40'ında görülen değişiklikliğin vücudun diğer bölümlerinde de oluştuğu açıklandı. Bilimadamları, şimdi hastalığın gerçek zamanlı durumunu elde etmek için hastaların kanında, cildinde, immün hücrelerindeki bioişaretler üzerinde çalışıyorlar.
Daha önce yapılan birçok araştırmanın, ölen hastalardan alınan beyin dokuları üzerinde yapıldığı da kaydediliyor. Bilimadamları, zaten kanda birkaç şizofreni bioişareti tespit ettiler. Şu anda 2010 yılında şizofreninin teşhis edilmesinde kullanılacak bir kan testini piyasaya çıkarmak için bir firmayla çalışıyorlar.
Halüsinasyonlar ve hayali düşünceleri içeren semptomlarla kendini gösteren bozukluk dünya çapında milyonlarca insanı etkiliyor.

Not:Yazı Alıntıdır..

Ahmet Kaya – Söyle Şarkı Sözü | Ahmet Kaya – Söyle Dinle

0 yorum
Ahmet Kaya – Söyle

Söyle yağmur çamur
Değmedi yüreğime
Şimdi ben nerdeyim
Sen nerde

Söyle ay doğmadan
Düşmesin yaş gözüme
Şimdi ben nerdeyim
Sen nerde

Dışarıda kar yağıyor
Benim içime yağmur
Ağlama gözbebeğim
Biraz daha dur

Yüregime basa basa
İçimden yar gidiyor
Ağlama iki gözüm
Biraz daha dur

Ay ayy ay ayy yanıyor ömrüm

Vallahi yamur çamur
Değmedi yüreğime
Söyle ben nerdeyim
Sen nerde

Söyle ay doğmadan
Düşmesin yaş gözüme
Söyle ben nerdeyim
Sen nerde

Söyle yamur söyle
Değmeden yüreğime
Söyle gökyüne
O nerde

Söyle baksın gece
Dağlardan hasretime
Söyle bilmesemde
O nerde
Söyle ay doğmadan
Düşmesin yaş gözüme
Söyle gökyüzüne
O nerde

Şarkıyı Dinlemek İçin Tıklayınız..

Parmaklıklar Ardında 21 Ocak Tek Parça Full İzle

0 yorum


Tek Parça Full




85. BÖLÜM ÖZETİ
Yasemin, Ziynet'i kesecek midir? Koğuşta dengeler her an değişirken, Beray soluk soluğa kapıya dayanır. İçeri girince gördüğü manzara Beray'ı şoke edecektir. Bu sırada Tansel'i ziyarete gelen Cemal, revir kapısında tanıdık bir sima ile karşılaşır. Cemal mendilini uzatır. Cemal'in mendili yeni bir hikayenin başlangıcı mıdır? Tansel, Cemal'i davet ederek bir hata yapıp yapmadığını kendisine tekrar soracaktır. Ama ok yaydan çıkmıştır artık, Cemal Sinop'a yerleşme planları yapmaya başlamıştır bile. Ekrem, Cemal'in geçmişini öğrenir. Bunu bir tehdit malzemesi olarak kullanmayı dener ama Cemal öyle kolay pabuç bırakacak bir tip değildir. O da Ekrem'in açıklarını bildiğini ima eder. İkisi arasında tehlikeli bir denge kurulur. Bu sırada Toprak hücrede çile doldurmaya devam etmektedir. Toprak nihayet tecritten çıkınca, Özge ve Kevser'le birlikte maket atölyesine giderler. Onların dışarıya dair simit gibi küçük bir hayali vardır. Ya büyük hayal? O kimindir?

parmaklıklar ardında,parmaklıklar ardında izle,parmaklıklar ardında dizisi,parmaklıklar ardında dizisi seyret,parmaklıklar ardında seyret,parmaklıklar ardında 85.bölüm izle,parmaklıklar ardında 22 Ocak seyret,parmaklıklar ardında atv izle,22.01.10 parmaklıklar ardında dizisi seyret

Kavak Yelleri 103.Bölüm Fragmanı 30 Ocak 2010 İzle

0 yorum



ilgili aramalar:kavak yelleri,kavak yelleri izle,kavak yelleri dizisi,kavak yelleri dizisi izle,kavak yeller, 103.bölüm izle,30 ocak kavak yelleri seyret,30.01.10 kanal d kavak yelleri izle,kavak yelleri 103.bölüm özeti,kavak yelleri bedava netten izle,kavak yelleri bugünkü bölümü seyret

Kavak Yelleri 102. Bölüm 23 Ocak 2010 Kanal D İzle

0 yorum


102. Bölüm Özet


Deniz ve ailesi Mine’yi istemeye gidiyor

Deniz ve ailesi Mine’yi istemeye gidiyorlar. Ancak Mine’nin annesi gelmesi ile genç kızın hayatında yine çalkantılar yaşanıyor. Aslı, Güven’in kalbini kırmıştır. Ancak ne yaptığının henüz farkında değildir. Güven ile Aslı’nın ilk karşılaşmaları olaylı geçer. Güven, Aslı ve onun duvarlarıyla uğraşmaktan yorgundur. Mine ve Su, Aslı’nın Güven’e yaptığını öğrenmişlerdir. İkisi Aslı’yı sıkıştırır. Aslı ise burnunun dikine gitmeye devam eder.
Mine ile Deniz’in evlilik kararına karşı çıkan Osman, Deniz’i yanına çağırır. Diğer yandan Deniz, evlerine gelen Leyla ile birlikte vakit geçirmeye başlar. Bu kızda tekin olmayan bir şeyler vardır.
Güven, Aslı’dan köşe bucak kaçar. Aslı, Güven’in hayatında ne kadar büyük bir yer kapladığını anlar. Güven bir hayalet gibi Aslı’nın etrafındadır. Aslı, Güven’e ulaşmaya çalışır ama nafile. Güven, Aslı’nın sataşmalarından bıkmıştır. Aslı’nın yaptığı bir hareket bardağı taşırır.
Denizler, Mine’yi istemeye gideceklerdir. Mine’nin keyfi yerindedir. Ancak annesi Nur’un gelmesi Mine’nin hayatında yine çalkantılara neden olur. Deniz ve Mine acaba mutluluğu yakalayabilecekler mi?

ilgili aramalar:kavak yelleri,kavak yelleri izle,kavak yelleri dizisi,kavak yelleri dizisi izle,kavak yeller, 102.bölüm izle,23 ocak kavak yelleri seyret,23.01.10 kanal d kavak yelleri izle,kavak yelleri 102.bölüm özeti,kavak yelleri bedava netten izle,kavak yelleri bugünkü bölümü seyret

Akasya Durağı 62. Bölüm Fragmanı 30 Ocak 2010 İzle

0 yorum


ilgili aramalar:akasya durağı,akasya durağı izle,akasya durağı dizisi,akasya durağı dizisi izle 30 ocak akasya durağı 62.bölüm fragmanı izle,30.01.10 akasya durağı dizisi seyret,akasya durağı online kanal d 30 ocak seyret,bedava akasya durağı izle,netten online akasya durağı dizisi seyret

Akasya Durağı 61. Bölüm 23 ocak 2010 Cumartesi İzle

0 yorum


 61. Bölüm Özet


Mert yaşam savaşı veriyor  

Dansöz Işıl’ın belalısı Haydar tarafından bıçaklanan ve hastaneye kaldırılan Mert yaşam savaşı veriyor.
Nuri Baba’nın oğlu Mert, Dansöz Işıl’ın belalısı Haydar tarafından bıçaklanmış ve hastaneye kaldırılmıştır. Haberi alan Nuri Baba ve Eleni yıkılırlar. Mert’in hayati tehlikesi vardır. Bütün şoförler kan verirler ve iyileşmesi için dua ederler. Bu arada Duran, Haydar’ın peşine düşer.
Seyit’in anası Fato Aney, Sinan’ın oğlu Can’la birlikte internetten Seyit’e bir kadın bulur. Ukrayna’dan Nadya isminde çok güzel bir kadın Seyit’le evlenmek için kalkar gelir. Seyit olaydan haberdar olunca Nadya’yı geri gönderir fakat kızın abileri Seyit’in peşine düşerler.
Sinan’ın kaynanası Şaziment kalp krizi geçirir. Nabzı durunca öldüğünü sanırlar. Sinan herkesten çok ağlar. Tam gömmek için götürürlerken hiç beklenmeyen bir şey olur.
Hediye, çocuğu Amerikan vatandaşı olsun diye doğumu Amerika’da yapmak ister. Duran önce reddetse de mecburen kabul eder.
Osman, kızını Hayati Ağa adında eski bir Kırkpınar güreşçisinin oğluyla evlendirmek ister. Hayati Ağa ve oğlu gelirler. Dilek verilir. Paçası tutuşan Obayana Sinan’dan yardım ister. Devreye giren Sinan bu evliliği bozmak için bir oyun tezgâhlar.

akasya durağı,akasya durağı izle,akasya durağı seyret,akasya durağı 23 ocak izle,akasya durağı 23 ocak seyret,akasya durağı 23 ocak 61.bölüm kanal d izle,akasya durağı nuri baba,akasya durağı arşiv videoları,61.bölüm akasya durağı 23 ocak izle

Yetenek Sİzsiniz Türkiye 23 ocak cumartesi 11. bölüm İnönü Üniversitesi izle

0 yorum




yetenek sizsiniz türkiye,yetenek sizsiniz türkiye izle,yetenek sizsiniz türkiye seyret,bedava yetenek sizsiniz türkiye izle,23 ocak yetenek sizsiniz türkiye izle,hülya avşar yetenek sizsiniz türkiye frikik izle,ali taran yetenek sizsiniz türkiye izle,hülya avşar frikikleri,online yetenek sizsiniz türkiye 23 ocak izle,yetenek sizsiniz türkiye 11.bölüm 23 ocak show tv izle,show tv full yetenek sizsiniz türkiye seyret,netten canlı show tv yetenek sizsiniz türkiye izle
 
Bu Blog Hilmi Mutlu - Mustafa Katırcıoğlu Projesidir..Bu bLogdan maLesef yazı çalamazsınız çünkü kod ekledim kusura bakmayın emeğe saygı :)