Sınav Günlüğü 14 Temmuz 2010 Video İzle

0 yorum
Alev Nallar’ın hazırlayıp sunduğu üniversite sınav yolculuğunda adayların en güvenilir başvuru kaynağı Sınav Günlüğü’nde, Okan Üniversitesi Eğitim Danışmanı Oktay Aydın, YGS/LYS ile ilgili tüm soruları canlı yayında cevaplandırıyor.

Öğrencilerin kabusu haline gelen sınavlar, stres ile baş etmenin yolları, hangi puanla hangi üniversiteye yerleşilir, mesleklerle ilgili ünlü kişilerle röportajlar, geleceğin yıldız meslekleri ve daha bir çok konunun ele alındığı program tüm televizyonlarda tek olma özelliğini taşıyor.

Hayata Dair 14 Temmuz 2010 Video İzle

0 yorum
Siyasetten , ekonomiye , sağlıktan , spora, Pakize Suda’nın kendine has üslubuyla hazırladığı soruları ile hayata ve insana dair her konu, alanında uzman konuklarıyla bu programda olacak . Pakize Suda ile “HAYATA DAİR” Pazartesi, Çarşamba ve Cuma saat 19:05’de HABER TÜRK’TE...

Karşıt Görüş 14 Temmuz 2010 Video İzle

0 yorum
Gündüz ile Gece gibi, Siyah - Beyaz misali karşıtlıklar içinde yaşıyoruz! Yoksa siz hala karanlıkta mısınız? Aydınlık ve karanlık kadar ters görüşleri, biraraya gelmeyeni, asla olmaz diyeni, ortak noktada buluşmayanı karşı karşıya getiriyoruz! Ama tek farkla izleyin, fikriniz değişsin. Balçiçek Pamir'le Karşıt Görüş çarşamba saat 22:05’de Habertürk’te.

Ezgi İle Yaz Sabahı 14 Temmuz 2010 Video İzle

0 yorum
Ezgi Sertel’in sunumuyla ekrana gelen programda her gün hayata dair keyifli söyleşiler ve yaza özel tarifler ekrana geliyor


14 TEMMUZ 2010, ÇARŞAMBA

MANEVİ HAYATA DAİR HOŞ BİR SOHBET EZGİ İLE YAZ SABAHI’NDA

Ezgi Sertel’in sunduğu “Ezgi İle Yaz Sabahı” Kanal 7’de ekranlarınıza geliyor. Çok sayıda dizilerde ve televizyon filmlerinde rol alan Ezgi Sertel bundan böyle hafta içi her sabah 09: 45’te yayınlanan programıyla Kanal 7’de ekrana geliyor. Programa bugün konuk olarak Diyanet İşleri Eski Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan katılıyor.

Dini, manevi ve güncel hayata ilişkin konuların uzman konuklarla konuşulduğu programda sabah keyfinize keyif katılıyor. Ezgi İle Yaz Sabahı’nda hafta içi her gün ekrana gelen konuklarla manevi hayatınıza zenginlik katacak söyleşiler gerçekleştiriliyor ve yaza özel birbirinden güzel yemek tarifleri izleyenlerle paylaşılıyor. Programa bugün Diyanet İşleri Eski Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan konuk oluyor. Diyanet İşleri Eski Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan Çarşamba günü İslamiyet hakkında merak ettiğiniz konulara aydınlatıcı bilgiler veriyor.

Tayfun Talipoğlu İle Bam Teli 14 Temmuz 2010 Video İzle

0 yorum
Tayfun Talipoğlu, yollardan derlediği öykülerini izleyicileri ile paylaşmaya devam ediyor.

Adım adım Anadolu ve çarpıcı insan öyküleri…
Tayfun Talipoğlu ile Bam Teli programı TRT ekranlarında

Birimiz İkimiz İçin 14 Temmuz 2010 Video İzle

0 yorum
TRT 1'de yepyeni bir yarışma programı…Ünlü oyuncu İlker Aksum’un sunduğu ”Birimiz İkimiz İçin” programında; bilginin, paylaşımın ve güvenin kalıcı başarının yegâne anahtarı olduğunu göreceğiz…

Yarışma 3 etap ve bir finalden oluşmaktadır. Yarışmacılar çift olarak yarışırlar. Katılımcılar birbirinin bilgisine güvenen arkadaş, evli çift ya da meslektaş olabilir. İlk tur eleme turudur. 3 çift arasından biri para ödülü için yarışmaya hak kazanır. Tüm yarışma boyunca sorular 2 şıklıdır. Yapım; orijinal adı “50-50” olan ve birçok ülkede yayınlanmakta olan formatın Türkiye uyarlamasıdır.
Birimiz İkimiz İçin, TRT 1’de…

Çeyiz Show 14 Temmuz 2010 Video İzle

0 yorum
Çeyiz Şov TRT 1 ekranında tüm hızıyla devam ediyor…

Türk televizyonlarının en renkli eğlence ve yarışma programı Çeyiz Şov, TRT 1’de tüm hızıyla devam ediyor… Çeyiz Şov, 12 Temmuz Pazartesi gününden itibaren Defne Joy Foster’ın sunuculuğunda ekranlarınıza gelecek.
Dört genç kızın kültürlerini tanıtmaya yönelik performanslar sergilediği yarışmanın birincilik ödülü ise tam 10.000 liralık çeyiz ödülü. Her yarışmacı, kendi yöresini temsil edip, yöresel yemeklerini hazırlıyor, geleneksel kostümlerini tanıtıyor, el emeği göz nuru işlerini sergiliyor. Haftanın birincisi, diğer katılımcılar ile jüri üyelerinin yanı sıra, yarışmacıyı ekran başından izleyenlerin gönderdiği kısa mesajlarla (SMS) belirleniyor. Sanat dünyasının en sevilen isimlerinin de ağırlandığı Çeyiz Şov, stüdyodaki doktor konuklarıyla da izleyicilerini bilgilendiriyor. Çeyiz Şov, birbirinden güzel şarkılar ve hoş sohbetleriyle hafta içi her sabah saat 10.00’da TRT1’de…
Çeyiz Şov, TRT 1 ve TRT Avaz’da…

Bizden Kaçmaz 14 Temmuz 2010 Video İzle

0 yorum
Sunucu: Meral Kaplan

Magazin dünyasında hiçbir şey gizli kalmıyor..

bizden kaçmaz izle,bizden kaçmaz sunucusu,bizden kaçmaz 14 temmuz full izle,bizden kaçmaz meral kaplan,bizden kaçmaz frikik videoları,bizden kaçmaz sunucusu frikik izle,meral kaplan frikik video seyret

Dört Düğün Bir Balayı Haftanın Finali 14 Temmuz 2010 Video İzle

0 yorum
Düğününüzü Haziran’da yapıyorsanız, balayınızı biz hediye ediyoruz!

Fatih Portakal ile Çalar Saat 14 Temmuz 2010 İzle

0 yorum
Fatih Portakal

Her sabah uyanmak için bir Çalar Saat lazım...
 
Bu Blog Hilmi Mutlu - Mustafa Katırcıoğlu Projesidir..Bu bLogdan maLesef yazı çalamazsınız çünkü kod ekledim kusura bakmayın emeğe saygı :)