Nokia N97 Çin Taklidi, Nokia n97 ile Aynısı Çin Üretimi Telefon

0 yorum

Çin'de bu serinin kopyası olan Nokia N97 çıktı. Zaman gazetesinin haberine göre, taklit telefon gerçeğe yakın görünümüyle görenleri hayrete düşürüyor. 5 Ağustos'ta yeni ürünlerinin tanıtımı için Zaman'a konuşan Nokia Türkiye Müdürü Conor Pierce, "Bu cep telefonunu Çin bile taklit edemeyecek." demişti. Taklit N97'nin renkli dokunmatik ekranı, çift kart girişi, 0,3 megapixel kamerası, FM radyosu, mikro SD kart girişi var. Fiyatı ise sadece 146 dolar. Dokunmatik Qwerty klavyesi de bulunan telefon, GSM/EDGE networklerini destekliyor. Çinliler, aynı firmanın bir başka modelini de korsan olarak üretti. Nokla E81, 180 derece dönebilen üst kapağı ile 139 dolara satılıyor. GSM900/1800MHz networklerini destekleyen E81'in üstteki kapağının arkasındaki parlak yüzey de ayna olarak kullanılabiliyor. Telefon MSN uyumlu, MP3 ve MP4 çalıyor.

19 Ağustos Altın Fiyatları,19 Ağustos Günlük Altın Fiyatları,19 Ağustos Altın Fiyatları Nedir ?

0 yorum

Arkadaşlar günlük altın fiyatlarını öğrenmek için aşşağıdaki linklere tıklayınız..Bugün yani 19 Ağustos'un altın fiyatları neymiş bakalım...

Altin Fiyatlari

 
Çeyrek Altın Fiyatları

Cumhuriyet Altın Fiyatları


 etiketler:altın fiyatlari,günlük altin fiyatlari,günlük altin fiyati,haftalık altin fiyati,19.08.09 altin fiyati,19.08.09 altin fiyati nedir ?,altin fiyati nedir ?

19 Ağustos Burçlar,19 Ağustos Günlük Burçlar,19 Ağustos Burçlar Nedir ?,19 Ağustos Günlük Burç Yorumunu Oku

0 yorum

Arkadaşlar günlük burç yorumlarını öğrenmek için aşşağıdaki linklere tıklayınız..Bugün yani 19 Ağustos'un burç yorumu neymiş bakalım...

Günlük Burçlar İçin Tıklayınız

Haftalık Burçlar İçin Tıklayınız

Aylık Burçlar İçin Tıklayınız

etiketler:burçlar,günlük burçlar,günlük burçları oku,haftalık burçlar,19.08.09 burçları,19.08.09 burç yorumları oku,burç nedir ?,hangi burç hangi ay ?

 
Bu Blog Hilmi Mutlu - Mustafa Katırcıoğlu Projesidir..Bu bLogdan maLesef yazı çalamazsınız çünkü kod ekledim kusura bakmayın emeğe saygı :)