Prison Break 3. Sezon 53. bölüm 12 ocak 2010 salı Star Tv İzle

Sofia, Whistler’a artık güvenmediğini Lincoln’e itiraf eder. Sofia ile Linc arasında bir elektriklenme olmuş gibidir. Ansızın ortaya çıkan Susan, Linc’i kaçırır ve Sofia’ya evine gitmesini söyler. Linc’i L.J.’e götüren Susan, onu motive etmek için oğluyla bir dakika görüşmesine izin verir. Linc, L.J.’e bir dahaki sefere görüştüklerinde gözlerini ondan ayırmamasını söyler. Oğluna ne yapması gerektiğini söyleyecektir. Lang, kederli bir halde Mahone’u Sona’ya geri götürür. Ona gümüş bir yarım Dolar verir. Bu, eskiden Lang’in babasına ait olan bir uğurdur. İçeride Whistler, artık Lechero’nun da dahil olduğu firar planına Mahone’u da katmaya söz verir. Bu arada Sammy’nin yeni adamlarından Octavio, Bellick’le zıtlaşır ve daha sonra da kendisiyle ölümüne dövüşmesi için ona meydan okur.

Etiketler: Prison Break 12 ocak, Prison Break 12 ocak fragman, Prison Break 12 ocak izle, Prison Break 12 ocak özet, Prison Break 3. Sezon 53. bölüm, Prison Break 3. Sezon 53. bölüm fragman, Prison Break 3. Sezon 53. bölüm izle 12 ocak 2010 salı Star Tv, Prison Break 3. Sezon 53. bölüm özet

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Bu Blog Hilmi Mutlu - Mustafa Katırcıoğlu Projesidir..Bu bLogdan maLesef yazı çalamazsınız çünkü kod ekledim kusura bakmayın emeğe saygı :)