Burçlarda bu hafta 11-17 ocak 2010 Oku

Gökyüzü bu hafta bize yeni adımlar atmak için cesaret veriyor. Hafta başında Yay burcundaki ay iyimserlik yayıyor. Güneş ve Venüs ile birleşen Kuzey Ay Düğümü hedeflerimize ulaşmak için bizi yeni kişilerle karşılaştırıyor. Yeni ilişkiler başlıyor. Çarşamba günü Ay Jüpiter’in enerjisini açığa çıkartıyor. Yenilik için cesaretimiz artacak. Jüpiter’in yanındaki Neptün ve Kiron bizi yanıltabilir, ölçüsüz risk alabiliriz. Çarşamba günü Ay’ın açısız kalmasıyla birlikte yönümüz karışacak. Ardından Oğlak burcuna giren Ay cesaretimizi kıracak. Balık burcundaki Uranüsü harekete geçiren Ayın enerjisi, yeni attığımız adımlarda ummadığımız sert tepkilerle karşılaşmamıza neden olacak. Perşembe günü Merkür düze dönünce olayları daha net göreceğiz. Aynı gün Satürn de Terazi burcunda ters hareketine başlıyor. Yeni ilişkilerin neler getireceğini değerlendirmemiz lazım. Yaklaşık 4 ay sürecek olan Satürn’ün ters hareketinde yeni adımlar atmaktan ziyade, bu adımları sağlam kılacak engelleri ortadan kaldırmakla uğraşacağız. Cuma günü Oğlaktaki yeni Ay Venüsle birleşmesi yeni aşkların, yeni kazançların müjdesini veriyor. Akabinde olan Güneş tutulması bu müjdeli süreci hakkıyla yaşabilmemiz için kendimizi yeniden değerlendirmemizi, eskiyle yüzleşmemiz gerektiğini göstererek, hevesimizi bir miktar kursağımızda bırakıyor. Bir şey almak istiyorsak bedelini ödemek zorundayız.
Bu hafta iktidar için uyanış haftası. Değişimin tohumları ana rahmine düşüyor. Yönetime ve yeniden yapılanmaya yönelik yoğun gündemle çalışan hükümet, finansal açıdan yeni şanslar yakalayacak. Çalışanlara yönelik olumlu adımlar atılıyor. Adalet sistemiyle ilgili düzenlemeler gündemde. Yurt dışından yeni destekler var. Hafta ortasında ölçüsüz iyimserlik rüzgarını beklenmedik şiddet hareketi, veya halktan ve sosyal gruplardan gelen kontrol dışı tepkiler bozacak. Merkür’ün düze dönmesi durumun net bir şekilde değerlendirilmesini sağlayacak. Akabinde Satürn’ünün ters dönmesi yeni adımlara engellerin ne olduğunu ortaya koyacak. Cuma günü gerçekleşen Yeni Ay ve Güneş Tutulmasıyla, İktidar ve iktidara ortak olan güçler, devlet yapısı, kendi politikaları ve ülkenin durumuyla ilgili uzun dönemli bir yüzleşme ve hesaplaşma içine girecek. Eskiden yeniyi çıkarmak için kırılma noktasındayız.. Tutarlı ve iyi değerlendirilmiş adımlar atılırsa bir şans, düşünülmeden, hesaplamadan heyecanla davranılırsa sıkıntı getirir..
KOÇ BURCU:
Bir süredir kendinizi sorguluyor ve değiştirmeye çalışıyorsunuz. Bunun sonucunda, işinizde beklemediğiniz bir terfi ile karşılaşabilirsiniz. Ani bir evlilik kararı alınabilir. Beklemediğiniz bir yerden para gelebilir. Beklenmedik gelişmeler içinize kapanmanıza neden olacak. Uzun bir süre bunlara adapte olmaya çalışacaksınız. Rakiplerinizin kıskançlıklarına karşı kendinizi koruyun. Hafta sonunda işyerinizin yeni kaynaklar ve anlaşmalar yaptığını öğrenebilirsiniz. Sosyal hayatınız hareketleniyor.
BOĞA BURCU:
Yoğun çalışmalarınız sonucunu veriyor. Nisan ayına kadar sosyal çevrenizde, arkadaş gruplarınızda olan değişime siz bile şaşacaksınız. Aldığınız eğitimlerin sonucunda, veya takip edilen bir davanın sonucunda hayatınızın seyrini değiştirmek istiyorsunuz. Haftaya sabrınızın mükafatını alarak gireceksiniz. Yeni anlaşmalar, yeni angajmanlar yolda. Çarşamba günü hayattaki seçimlerinizi etkileyen girişimler söz konusu. Perşembe günü yeni gelişmeler sizi korkutuyor, ayaklarınızı yere basmak istiyorsunuz. Bir süre durup hazmetmeniz lazım. Hafta sonu Oğlak’daki yeni ay doğru yolda olduğunuzu gösterecek, ama çok çalışmanız gerekiyor. Hafta sonu işinizden ekstra bir gelir alabilir veya hayatınızı etkileyecek bir ilişkiye adım atabilirsiniz.
İKİZLER BURCU:
Hafta başında işinizle ilgili son derece olumlu gelişmeler olacaktır. Kalbi boş olanlar yeni ilişkilere girebilirler. Yatırımlarınıza dikkat edin. Attığınız adımlar tahmin ettiğinizden büyük bir risk getirebilir. Hayatınızı değiştirmek istiyorsunuz. İlişkilere ve işinize gerçekçi bir gözle bakacaksınız. Lazım olmayanları bırakma kararı alacaksınız. Ani bir ayrılık yaşayabilirsiniz. Kendinize yeni hedefler koyacaksınız. Bunun sonuçlarını üç ay sonra alacaksınız.
YENGEÇ BURCU:
İş yerinizdeki gelişmeler umut vaat ediyor. Çok sıkı çalışmanız lazım. İşte gündeminiz çok yoğun. Yeni gruplarla çalışmak zorundasınız. Yeni kazançlar kapınızda. Çarşamba günü eşinizle veya işinizle ilgili bir durumu gözünüzde büyüttüğünüzü göreceksiniz. Yeni politikalar işinizde ani gelişmelere ve yapı değişimine yol açabilir. Yeni bir sürece girilecek. Yeni kazanç kapıları araştırılıyor. Siz de hayattaki hedeflerinizi değiştirecek yepyeni bir ilişkiye girebilirsiniz. Karşınıza çıkan kişi veya fırsatlar sizi sarsacak.
ASLAN BURCU:
Uzunca bir süredir kendinizi kıstırılmış hissediyorsunuz. Geri giden Mars adım atmanızı engelliyor. İş yerinizde yeni gelişmeler olacak. Yeni kişiler ve gruplarla çalışmanız istenecek. Bu değişimler hoşunuza gidecek. Kendinizi daha rahat kanıtlayabileceğinizi düşüneceksiniz. Çarşamba günü elinizden bazı kaynakların alınmasıyla fazla iyimserliğe kapıldığınızı göreceksiniz. İş hayatınızla ilgili yeni kararlar alıp, uzun süreli bir sessizliğe giriyorsunuz. Hafta sonu işinizle ve eşinizle ilgili güzel bir gelişme var.
BAŞAK BURCU:
Aşk hayatınız ve kendinizle ilgili somut adımlar atmak istiyorsunuz. Hafta başında aldığınız kararları uygulamaya başlayacaksınız. Evinize para harcıyorsunuz. Yeni insanları evinize davet edeceksiniz. Çarşamba günü ilişkileriniz allak bullak. Yeni bir aşk, ilişkinizi kopartacak. Eskisiyle ilgili yeni fark ettikleriniz, bir süre kendinizi dışa kapatmanıza yol açacak. Hafta sonu Oğlak’da gerçekleşen yeni ay yeni aşkınızı destekliyor, ama akabindeki Güneş tutulması bu aşkın ilerlemesini Nisan ayına kadar erteletebilir. Kendinizi yeniden değerlendirmek ve sorgulamak istiyorsunuz.
TERAZİ BURCU:
Uzun süredir yepyeni sorumluluklar üstlendiniz. Öyle adımlar attınız ki artık geriye dönüş imkanı yok. Artık geriye dönüşün olmadığını biliyorsunuz. Aldığınız yeni kararlarla , hayatınız için attığınız yeni adımlar size mutluluk ve para getirecek. Yuvanızda aşk var. İş yerinizdeki ani bir gelişme sizi oradan kopartabilir. Suların sizin için ters aktığını görebilirsiniz. Perşembe günü hayatınızı ilgilendiren konular iyice netleşecek. Üzerinizdeki sorumluluklar ağır gelmeye başlayacak. Nisan ayına kadar sizi zorlayan bir süreç içine giriyorsunuz. Evinizle ilgili aldığınız kararı da Nisan ayından sonra uygulayabileceksiniz. Hafta sonu sizi sevindirecek müjdeli bir haber var.
AKREP BURCU :
Maddi beklentileriniz yüksek. Bunları karşılamak için yeni anlaşmalar yapıyor, yeni ilişkilere giriyorsunuz. Bütün hafta boyunca yoğun toplantılarınız olacak. Uzun bir süredir kendinizi tehlikede hissediyorsunuz. Bundan kurtulmak için yeni kişileri devreye sokmanız lazım. Hafta başında bu amaçla yeni insanlarla tanışıp anlaşıyorsunuz. Çarşamba günü bu yeni desteğin de umduğunuz kadar size yardım edemeyeceğini göreceksiniz. Onların atacağı bir adım sizde soğuk duş etkisi yapacak, kendinizi çok yalnız hissedeceksiniz. Perşembe günü durumun ciddiyetini anlayacak, yeni tavizler vereceksiniz. Bu üstünüzdeki baskıyı biraz olsun hafifletecek. Kaçınılmaz sonu öteleyecek. Cuma günü gerçekleşecek Güneş tutulması sizin için son şans. Hayat tarzınızı değiştirmeniz, hayatınızı farklı düşünceler üzerine kurmanız gerekiyor. Bunların değerlendirmesini yapmaya başladınız bile. Hafta sonu yeni aldığınız kararlar evinizde mutluluk yaratacak. Elinize para geçebilir.
YAY BURCU:
Mutlusunuz. Maddi destekleriniz yüksek. Yeni anlaşmalar yolda. Yeni gruplarla el sıkışıyorsunuz. Çarşamba günü atacağınız adım bazı yeni kaynakları devre dışı bırakacak. Perşembe günü sıkı bir durum değerlendirmesi var. Size destek ve kaynak sağlayacak grupların kendi sıkıntısı var ve süreci yavaşlatacaklar. Bunu göreceksiniz. Yeni kararlar alacak, onlar toparlanana kadar, farklı destekler bulacaksınız.
OĞLAK BURCU:
Gündeminiz çok yoğun. Hayatınızı değiştirecek yeni kişilerle tanışacaksınız. Elinize para geçecek. Devlet dairelerinden veya büyük şirketlerden bir haberiniz var. Çarşamba günü bu haberin umduğunuz kadar büyük olmadığını görebilirsiniz. Yakın çevrenizdeki ani bir değişim size gelir sağlayacak. Perşembe günü etrafı daha net görüyorsunuz. İşiniz açıldı derken, yine sürüncemede kalabilir. Kendiniz ve hayatınızla ilgili yeni bir değerlendirme yapacaksınız. İlişkilerinizi değiştirme kararı alacaksınız. Hafta sonu para var.
KOVA BURCU:
Sosyal çevrenizde arkanızdan işler çevrildiğini göreceksiniz. Siz istemeseniz de kimi gruplar birbirleriyle anlaşıp el sıkışacaklar. Bu sizi tedirgin ediyor. Size karşı bir tehdit olabilir. Yalnız bırakılmak içinizi acıtacak. Bir takım maddi kaynakları keserek bu birleşmeyi önlemeye çalışıyorsunuz. Bu durum sizin de ekonominizi allak bullak ediyor. Süregiden bir dava zamana yayılabilir. Eğitim sürecinizde bir yavaşlama olabilir. Hedeflerinizi değiştirme ve yeniden yapılandırma konusunda yeni çalışmalar yapacaksınız, sonuçlarını almanız zaman alacak. Sizi ezmek için çalışan kişiler kendileriyle yüzleşmek zorunda kalacaklar. Bu da size zaman ve para kazandıracak.
BALIK BURCU:
Hayatınızla ilgili önemli kararlar almak istiyorsunuz Uzun bir süredir bunun gerginliğini yaşıyorsunuz. Kimi zaman hayatınızı değiştirmemek için eskiye yöneliyor, eskiden kopamasanız da, bunun size faydası olmadığını görüp yeni adımlar atmaya çalışıyorsunuz. İki tarafa doğru çekilip duruyorsunuz. Hafta başında iş hayatınız ve evliliğinizle ilgili gelişmeler yüzünüzü güldürecek. Buralardan yeni kısmetler ve hediyeler alacaksınız. Çarşamba günü ani bir kararla bütün bunlardan kopmak isteyeceksiniz. Eşinizden aldığınız destek zora girmiş durumda. Perşembe günü olan tutulma sosyal hayatınızla ilgili yeni gelişmeler getiriyor. Sonuçlarını Nisan ayında göreceksiniz. Elinizde olmayan gelişmeler hafta sonu sizi tedirgin ediyor.


Etiketler: AKREP BURCU, ASLAN BURCU, balık burcu, BAŞAK BURCU, Burçlarda bu hafta 11-17 ocak 2010, ikizler burcu, KOVA BURCU, OĞLAK BURCU, terazi burcu, YAY BURCU, YENGEÇ BURCU

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Bu Blog Hilmi Mutlu - Mustafa Katırcıoğlu Projesidir..Bu bLogdan maLesef yazı çalamazsınız çünkü kod ekledim kusura bakmayın emeğe saygı :)