Deniz Yıldızı dizisi yeni bölüm 13 ocak 2010 çarşamba Fox Tv İzle

Hastalığını ve tedavi için Almanya’ya gitme planlarını Deniz’den saklayan Meryem’in sağlık durumu giderek kötüleşmektedir. Sırrını canından çok sevdiği kızından saklayan Meryem’in, tek ümidi Bahri’dir. Ancak Bahri hiç bilmediği bir kızı olduğu gerçeğiyle yüzleşmekte zorlanır. Banu yalanlarla dolu hayatında türlü cambazlıklarla ayakta kalmaktadır ve şimdilik her şey kusursuz görünmektedir. Okuldaki kayıt işlemlerini bitiren Deniz, doktorluk hayaliyle süslediği yeni hayatına ilk adımı atmıştır. Deniz’in okulda tanıştığı ilk kişi ise kayıt sırasında kavga edip tartıştığı ve belki de ilk aşkın tüm heyecanını, saflığını, büyüsünü yaşayacağı Mert’tir. Ancak sabah başucunda bulduğu bir mektup, Deniz’in hayatını geri döndürülemeyecek şekilde değiştirecektir.

Yapım : Focus

Yönetmenler: Gürsel ATEŞ, Gülsen ERİŞDİ, Altan YÜCEL

Oyuncular: Güneş Emir- Deniz, Serhat Nalbantoğlu- Bahri Atabay,Meltem Baytok- İkbal Atabay,Başak Akbay- Pelin Atabay,Tuan Tunalı- Özgür Atabay,Koray Erkök- Mert Demirhan,Emre İğdemir- Ozan Sezginer

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Bu Blog Hilmi Mutlu - Mustafa Katırcıoğlu Projesidir..Bu bLogdan maLesef yazı çalamazsınız çünkü kod ekledim kusura bakmayın emeğe saygı :)