Yetenek Avcısı programını izle 12 ocak 2010 salı Kanal 7

Muhsin Bay’ın hazırlayıp sunduğu yetenekleriyle fenomen haline gelmiş isimlerin ekrana taşındığı Yetenek Avcısı’nda her hafta birbirinden ilginç yetenekler stüdyoda hünerlerini sergilerken, ekran başındaki izleyenler kimi zaman hayretle, kimi zaman korkuyla, kimi zaman keyifle ekranda olup bitenlere tanıklık ediyorlar. Yetenek Avcısı’nda bu hafta buz ustası Nahit Yılmaz, Adana Feke’nin Matrix’i, Milli Taekwandocu Dünya Şampiyonu Battalgazi Önçınar, Balatlı Müzisyenler Mümin Kızıltan ve Arkadaşları, Urfa’nın en güzel sesli çocuğu Muhammed Emin Karagün, Sarı Memetler Köyü’nden Medine Köse ve Anadolu Kadınları, ilginç yetenekleriyle Antalya’da yaşayan Gali Musabekov, eşi ve kızı, sırtında bağlama çalan Ordulu Mustafa Andaç ve Kolbastı ekibi, tehlikeli şovlarıyla Aşkın Can Yürek ve Murat Can, son olarak Tamer Başbaydar ve rapçi arkadaşları ekrana gelecek.
Türkiye’nin dört bir köşesinden yetenekleriyle hit olmuş isimleri bulup çıkartan Yetenek Avcısı’nda bu hafta Muhsin Bay’ın konukları yine çok renkli. Yetenek Avcısı’nda bu hafta yine ilginç dans şovları, dudak ısırtacak gösteriler ve hayran bırakacak performanslar ekrana gelecek. Programda ilk olarak elindeki motorla buz kalıplarını keserek çıkarttığı eserlerle şaşırtan buz ustası Nahit Yılmaz ekrana gelecek. Pozitif enerjiyle metal çatal kaşıkları büken Feke’li Matrix, performanslarıyla izleyenleri hayran bırakacak Balatlı müzisyenler, Urfa’nın en güzel sesli çocuğu Muhammed, köyünün adetlerini yaşatma konusunda büyük bir emek veren Medine Köse’de Yetenek Avcısı’nda. Ailecek yetenekleriyle Guinnes Rekorlar Kitabı’na girmeye hazırlanan Gali Musabekova ca ailesi de Yetenek Avcısı’nda yeteneklerini sergileyecek. Programda ayrıca sırtında bağlama çalan Mustafa Andaç ve tehlikeli ve etkileyici gösterileriyle Aşkın Can Yürek ve Murat Can’da ekrana gelecek. Yetenek Avcısı’nda birbirinden yetenekli konuklar her hafta yeteneklerini konuşturuyor.
Muhsin Bay’ın hazırlayıp sunduğu Yetenek Avcısı’nda izleyenlerin yüreklerini ağızlara getiren gösteriler ve şaşırtan yetenekler ekrana geliyor. Ekranda bambaşka bir deneyime hazır olun; Yetenek Avcısı Kanal 7’de.
Yetenek Avcısı Salı akşamları 23: 00’da Kanal 7’de…

Etiketler: Adana Feke’nin Matrix’i, buz ustası Nahit Yılmaz, eşi ve kızı, ilginç yetenekleriyle Antalya’da yaşayan Gali Musabekov, Milli Taekwandocu Dünya Şampiyonu Battalgazi Önçınar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Bu Blog Hilmi Mutlu - Mustafa Katırcıoğlu Projesidir..Bu bLogdan maLesef yazı çalamazsınız çünkü kod ekledim kusura bakmayın emeğe saygı :)