Yemekteyiz 61. hafta izle 12 ocak 2010 salı show tv

Caner Erdem yönetimindeki Show TV İç Yapımlar tarafından hazırlanan, ‘Yemekteyiz 61.haftasında yine birbirinden eğlenceli yarışmacıları ile sizleri ekran başına kilitleyecek.
Kıyasıya rekabetin, muhteşem lezzetlerin bir arada olduğu ‘Yemekteyiz’ de bu hafta, 5 yeni yarışmacı, 5 akşam yemeği ve kazanan büyük ödül 20.000 TL’yi alacak.
İşte 61. haftasındaki ‘Yemekteyiz’ in birbirinden iddialı, birbirinden renkli yarışmacıları:
Show Tv kanalını canlı izlemek için Tıklayınız…
1- Pınar Üresin
24 yaşında.lise mezunu,bekar .eskiden Emlak danışmanlığı yapıyordu şimdi abisiyle ortaklaşa bir organizasyon şirketi kurmuşlar
2-Melis Filiz
25 yaşında..Şarkıcı,konservatuar terk.İstanbullu..Tek başına yaşıyor..Tiyatro eğitimi de almış.
3-Yılmaz Şimşek
36 yaşında.İlkokul mezunu.Taksici.Evli, 2 çocuğu var.
Kick Box ve koşu yapıyor..Arkadaşlarıyla toplanıp karadeniz türküleri söylüyor..çocukları ve eşiyle vakit geçirmeyi seviyor.
4-Nedim Yavuz Varnalı
50 yaşında. İşletmeci. Berlin Teknik Üniversitesinde işletme bölümünü bitirmiş. Ünlü otellerde işletme eğitimi almış.. Bekar..
Gazete okumayı, sahilde yürümeyi seviyor.. arkadaşlarıyla sohbet etmeyi seviyor..
5-Deniz Tavukçu
1970 istanbul kadıkoy dogumlu. güzel sanatlar fakultesi resım grafık mezunu.. özel bir saglık kurulusunda halkla ilişkiler uzmanı olarak calısmakta..
Farklı yöre ve kültürleriyle,hayatın içinden gerçek, samimi ve eğlenceli yarışma ‘Yemekteyiz’ haftaiçi her gün Show TV ekranlarında…

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Bu Blog Hilmi Mutlu - Mustafa Katırcıoğlu Projesidir..Bu bLogdan maLesef yazı çalamazsınız çünkü kod ekledim kusura bakmayın emeğe saygı :)