Serap Ezgü İle Suç Ve Ceza 1 şubat Star Tv İzle

|


Hafta içi her gün 09:30


Serap Ezgü, uzun bir aradan sonra izleyicileriyle Star TV ekranlarında! ‘Suç ve Ceza’ isimli programıyla kendisinden yardım dileyen herkesin acılarını paylaşmayı amaçlayan Serap Ezgü, hafta içi her gün 09:30'da ekrana geliyor. Yapım koordinatörlüğünü Savaş Kalafat’ın, haber koordinatörlüğünü ise Cem Kurtoğlu’nun üstlendiği ‘Suç ve Ceza’da Serap Ezgü, umudunu kaybedenlerin sesini tüm Türkiye’ye duyuruyor.

‘Acılar paylaşıldıkça azalır’ anlayışıyla yola çıkan ‘Suç ve Ceza’, ele aldığı konularla gündemin nabzını tutmayı hedefliyor. Sürpriz konu ve konuklarıyla sorunlara çözüm arayacak olan Serap Ezgü, umutların tükendiği noktada ‘Suç ve Ceza’ diyor.

serap ezgü ile suç ve ceza,serap ezgü ile suç ve ceza izle,serap ezgü ile suç ve ceza seyret,serap ezgü ile suç ve ceza 1 şubat izle,serap ezgü ile suç ve ceza 1 şubat,serap ezgü ile suç ve ceza 1 şubat seyret,serap ezgü ile suç ve ceza star tv,serap ezgü ile suç ve ceza star tv izle,serap ezgü ile suç ve ceza star tv izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Bu Blog Hilmi Mutlu - Mustafa Katırcıoğlu Projesidir..Bu bLogdan maLesef yazı çalamazsınız çünkü kod ekledim kusura bakmayın emeğe saygı :)