Arka Sokaklar 145. Bölüm 1 şubat 2010 İzle




145. Bölüm Özet



Mesut, Mirza’nın peşinde

Mesut ve ekip arkadaşları, Mirza ve adamlarının peşine düşüyor. Yusuf'un, Mesut'u öldürme çabaları sonuçsuz kalmıştır. Mesut, can yeleği sayesinde ölümden kurtulmuş, sadece başını sıyırıp geçen bir kurşunla olayı atlatmıştır. Babasının öldüğünü sanan Tunç perişandır. Mirza ve adamlarının yanından kurtulma çabası vermektedir. Babasını kurşun yağmuruna tutan Yusuf ile aralarında bir savaş başlar. Sorguya alınan Heval ile Mesut arasında gerilimi yüksek dakikalar yaşanır. Başına geleceklerden habersiz olan kardeşi Yusuf da, Tunç'u kaçırır. Olaylar bu andan itibaren daha da karışık bir hal alır. Tunç, çeşitli şekillerde babasına bir iz bırakma peşindedir. Emniyette Aylin'e mail yoluyla gelen bir ihbar, Ekip’i harekete geçirir. Verilen adreste ele geçirdikleri bir kaset, Mesut'u talihsiz bir yola doğru sürükler. Mirza'nın adamlarından Bilal sorguda, Mirza ve yanındakilerin telefon numaralarını Mesut'a açıklar. Mirza ve ekibiyle buluşan emniyet görevlileri arasında bir kovalamaca başlar. Tunç ve Mesut arasında ise duygu dolu anlar yaşanır.

ilgili aramalar:arka sokaklar,arka sokaklar izle,arka sokaklar dizisi,arka sokaklar dizisi izle,1 şubat kanal d arka sokaklar izle,arka sokaklar 145.bölüm izle,netten donmadan kanal d izle,kanal d arka sokaklar 1 şubatseyret,beleş arka sokaklar izle,canlı kanal d arka sokaklar dizisi seyret,arka sokaklar dizisi 1 şubat izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Bu Blog Hilmi Mutlu - Mustafa Katırcıoğlu Projesidir..Bu bLogdan maLesef yazı çalamazsınız çünkü kod ekledim kusura bakmayın emeğe saygı :)