AdSense, Adsense Banka Hesabı Doğrulama, Adsense iban Hesabı, Adsense ödeme Bekletme Sorunu, Adsense Şuan ödemeleriniz Beklemede, Bic Numarası Bulma,

Adsense, Adsense Banka Hesabı Doğrulama, Adsense iban Hesabı, Adsense ödeme Bekletme Sorunu, Adsense Şuan ödemeleriniz Beklemede, Bic Numarası Bulma, Google Adsense, Google Adsense ödeme, Google Adsense ödeme Bekletme Sorunu, Google Adsense Sorun, iban Numarası Bulma..

Google AdSense Hesabınıza Girdiniz, Raporlara Bir Bakayım Dediniz ve Karşınıza “Ödemeleriniz Şu Anda Bekletilmektedir. Ödemelerinizin Bekletilmemesi İçin Bir Eylemde Bulunmanız Gerekiyor.” Mesajı Geldi..
Bu Mesajda Neyin Nesi Hesap Bilgilerimi Değişmedim ki, Ödemeyide Beklemeye Almadım Peki Bu Mesaj Ne Şimdi :)

O Mesajın Anlamı Şu;
Şuradaki Konumda da Yayınladığım Gibi, 1 Ocak 2010 Tarihinden İtibaren Tüm Banka Hesap Numaraları 26 Haneli IBAN’a Dönüşecek. Uluslararası Bankacılık Kuralları Gereği Oluşturulan Yeni Tip Hesap Numarası Olmayanlar, Havale, EFT Gibi Para Transferi Yapamayacak. Ya da Kendilerine Gönderilmek İstenen Parayı Alamayacak.

Bu Yüzden Google Bizden IBAN Numaralarımızı İstiyor, Bizde Google AdSense Hesabımıza IBAN Numaramızı ve Bic Kodumuzu (Swift Code) Gireceğiz ve Google IBAN Numarasının Bize Ait Olduğunu Tehit Etmek İçin Hesabımıza Küçük Miktar Para Yatıracak, Hesabınızda Bu Miktarı Gördüğünüzde AdSense Panelinden Yeni IBAN’lı Hesabınızı Doğrulayacaksınız..

Peki IBAN Numaramı ve Bic Kodumu Nasıl Öğreniceğim ?
Burayı Tıklayınız IBAN Numarası Sorgulama Hesaplama..
Burayı Tıklayınız Bankamın Bic Kodunu Öğrenme..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Bu Blog Hilmi Mutlu - Mustafa Katırcıoğlu Projesidir..Bu bLogdan maLesef yazı çalamazsınız çünkü kod ekledim kusura bakmayın emeğe saygı :)