Ezgi İle Yaz Sabahı 14 Temmuz 2010 Video İzle

Ezgi Sertel’in sunumuyla ekrana gelen programda her gün hayata dair keyifli söyleşiler ve yaza özel tarifler ekrana geliyor


14 TEMMUZ 2010, ÇARŞAMBA

MANEVİ HAYATA DAİR HOŞ BİR SOHBET EZGİ İLE YAZ SABAHI’NDA

Ezgi Sertel’in sunduğu “Ezgi İle Yaz Sabahı” Kanal 7’de ekranlarınıza geliyor. Çok sayıda dizilerde ve televizyon filmlerinde rol alan Ezgi Sertel bundan böyle hafta içi her sabah 09: 45’te yayınlanan programıyla Kanal 7’de ekrana geliyor. Programa bugün konuk olarak Diyanet İşleri Eski Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan katılıyor.

Dini, manevi ve güncel hayata ilişkin konuların uzman konuklarla konuşulduğu programda sabah keyfinize keyif katılıyor. Ezgi İle Yaz Sabahı’nda hafta içi her gün ekrana gelen konuklarla manevi hayatınıza zenginlik katacak söyleşiler gerçekleştiriliyor ve yaza özel birbirinden güzel yemek tarifleri izleyenlerle paylaşılıyor. Programa bugün Diyanet İşleri Eski Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan konuk oluyor. Diyanet İşleri Eski Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan Çarşamba günü İslamiyet hakkında merak ettiğiniz konulara aydınlatıcı bilgiler veriyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Bu Blog Hilmi Mutlu - Mustafa Katırcıoğlu Projesidir..Bu bLogdan maLesef yazı çalamazsınız çünkü kod ekledim kusura bakmayın emeğe saygı :)