Çeyiz Show 14 Temmuz 2010 Video İzle

Çeyiz Şov TRT 1 ekranında tüm hızıyla devam ediyor…

Türk televizyonlarının en renkli eğlence ve yarışma programı Çeyiz Şov, TRT 1’de tüm hızıyla devam ediyor… Çeyiz Şov, 12 Temmuz Pazartesi gününden itibaren Defne Joy Foster’ın sunuculuğunda ekranlarınıza gelecek.
Dört genç kızın kültürlerini tanıtmaya yönelik performanslar sergilediği yarışmanın birincilik ödülü ise tam 10.000 liralık çeyiz ödülü. Her yarışmacı, kendi yöresini temsil edip, yöresel yemeklerini hazırlıyor, geleneksel kostümlerini tanıtıyor, el emeği göz nuru işlerini sergiliyor. Haftanın birincisi, diğer katılımcılar ile jüri üyelerinin yanı sıra, yarışmacıyı ekran başından izleyenlerin gönderdiği kısa mesajlarla (SMS) belirleniyor. Sanat dünyasının en sevilen isimlerinin de ağırlandığı Çeyiz Şov, stüdyodaki doktor konuklarıyla da izleyicilerini bilgilendiriyor. Çeyiz Şov, birbirinden güzel şarkılar ve hoş sohbetleriyle hafta içi her sabah saat 10.00’da TRT1’de…
Çeyiz Şov, TRT 1 ve TRT Avaz’da…

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Bu Blog Hilmi Mutlu - Mustafa Katırcıoğlu Projesidir..Bu bLogdan maLesef yazı çalamazsınız çünkü kod ekledim kusura bakmayın emeğe saygı :)