Çok Güzel Hareketler Bunlar izle 17 ocak 2010 pazar Kanal D

Otobüste cüzdanını kaybeden adam, ortalığı ayağa kaldırır! Otobüsteki polis olaya hemen müdahale edecektir ama hırsız durumuna düşen diğer yolcuların konuyu kapatmaya hiç de niyetleri yoktur.
Ayrıldıktan sonra bir araya gelen iki sevgili, geçmişi yad eder. Sohbet koyulaştıkça ikilinin eski sevgili olduklarını unutup, kanka kalmaya çalışmaları epey zor olacaktır.
Yaşlı bir kadının yaşadığı sınav stresi, karısının bunaltıcı sorularıyla çıldırma noktasına gelen adamın evden kaçış hikayesi ve barda tanışıp geceyi birlikte geçiren çiftin, sabah alkolün etkisi geçince bu olayı yorumlama şekli de ekranda olacak.
Turiste adres tarif etmekte kendilerini çok marifetli zanneden iki adam, tarif edemedikleri adresle hem kendi hem de turistin kafasını karıştırmayı başarırlar! Çok Güzel Hareketler Bunlar’ı kaçırmayın!

Etiketler: çok güzel hareketler bunlar, Çok Güzel Hareketler Bunlar 17 ocak izle, Çok Güzel Hareketler Bunlar 17 ocak kanal d, Çok Güzel Hareketler Bunlar fragman, Çok Güzel Hareketler Bunlar full izle, Çok Güzel Hareketler Bunlar izle, Çok Güzel Hareketler Bunlar izle 17 ocak 2010 pazar Kanal D, Çok Güzel Hareketler Bunlar özet, Çok Güzel Hareketler Bunlar tanıtım, Çok Güzel Hareketler Bunlar video

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Bu Blog Hilmi Mutlu - Mustafa Katırcıoğlu Projesidir..Bu bLogdan maLesef yazı çalamazsınız çünkü kod ekledim kusura bakmayın emeğe saygı :)