Wipe Out 2 izle 17 ocak 2010 pazar Show Tv

Kahkaha bombardımanına hazır olun! Wipe Out 2 bu hafta çılgınlıkta sınır tanımayan yarışmacılarla herkesi gülmekten kırıp geçirecek. Yarışmacıların hayrını göremediği Üçüncü Köprü, insana nefes aldırmayan Fındıkkıran, dönmekten bıkmayan Dönme Dolap ve tüm diğer zorlu etaplar hazır kıta onları bekliyor. Görelim bakalım el mi yaman bey mi yaman?
Ankara’nın ayazından çıkıp Arjantin’e gelen Büdü Emre gür kaşlarıyla hafızalarda yer edeceğinden ve kaşlarını suya sokmadan etabı tamamlayacağından emin. Oysa Beynelmilel Süleyman ‘evrensel bir insanım dünyanın her yerinde kazanırım’ diyerek iddiasını ortaya koyuyor. Nesli tükenmekte olan pandaların temsilcisi Uçan Panda Aslı da kilosuna rağmen başarılı olacağını düşünen isimlerden. Sadece kazanmaya değil aynı zamanda tüm alemi kudurtmaya geldim diyen Aynalı Kudur İlker de bu hafta parkurlarda şov yapacak isimlerden. Her türlü extreme sporu seven Esra Wipe Out 2 benim için hafif bir parkur diyerek daha baştan büyük konuşanlardan. Karadeniz fırtınası Battal Hamdi iri yarı cüssesiyle Wipe Out 2’yi dağıtmayı planlıyor. On altı yarışmacı da türlü türlü planlarla birinciliğin yollarını arıyorlar. Oberix Murat’ı, Salon Kızı Bilgesi, Selektör Ferit’i, He-Man’in Bacısı She-Ra ve niceleriyle yine rekabet çok eğlenceli olacak. Bir de üstüne cin fikirli sunucumuz Asuman Krause’nin yorumları da eklenince eğlence tavan yapacak.
Bir Pazar akşamı klasiğine dönüşen Wipe Out 2 bu hafta da zorlu olduğu kadar eğlenceli etaplarıyla herkesi ekrana bağlayacak. Ailece hep birlikte kahkahalarla gülmek, eğlenmek için yapmanız gereken tek şey Pazar akşamı Saat 20.00’da Show Tv’de buluşmak. Wipe Out 2’yi kaçırmayın bu eğlenceden mahrum kalmayın.

Etiketler: Wipe Out 2 canlı izle, Wipe Out 2 izle, Wipe Out 2 izle 17 ocak 2010 pazar Show Tv, Wipe Out 2 online izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Bu Blog Hilmi Mutlu - Mustafa Katırcıoğlu Projesidir..Bu bLogdan maLesef yazı çalamazsınız çünkü kod ekledim kusura bakmayın emeğe saygı :)