Unutulmaz 52.Bölüm 7 Temmuz Full İzle

52. BÖLÜM ÖZETİ

Harun'un verdiği karar Eda'ya hayatının en zor anlarını yaşatacaktır. Karşısında artık kararlı bir Harun vardır ve Eda, Harun'un kızından asla vazgeçmeyeceğini bir kere daha anlayacaktır.
Eda için kahredici anlar başlamıştır. Eve gelen Cemil'in aklında Eda vardır. Yağmur'un babasının kim olduğunu öğrenememesi Cemil'in yüreğini sıkmaktadır. Türkan'ın, Harun'la yaptığı bir telefon konuşmasını duyması da aklını iyice karıştıracaktır. Şirketten ve evden kovulan Burak'ın gideceği tek bir yer vardır..Batu.. Bu arada Ece, Batu'nun ondan istediğini zor da olsa başarmıştır. Bu haber Burak'ı sevindirirken, Batu'nun tavrı onu yeniden karamsarlığa itecektir. Ancak ihtiyacı olduğu yardım beklemediği bir kişiden gelecektir. Şirketi içinde bulunduğu zor durumdan kurtarmaya çabalayan Feyyaz, bu konuda Melda'ya güvenmektedir. Tabii Tolga'ya da. Ancak Tolga da bir karar vermiştir ve bu karar Feyyaz'ın hiç hoşuna gitmeyecektir. Cemil, aklındaki sorulara yanıt bulmak için Harun'la konuşmaya karar verir. Harun ise boşanma konusunda Melda ile son bir kez konuşmak gerektiğini anlamıştır. Eda ise Ferda'nın gerçekleri öğrendiğini acı bir şekilde anlayacaktır. Harun'un söylediklerine karşı Melda'nın tavrı ne olacaktır? Kızı ve aşkı için her şeyi göze alan Harun için artık tek seçenek nedir? Eda, kader çemberinin dışına çıkamayacağını anlayacak mıdır? Ve Cemil. Ölümün eşiğinden dönen Cemil. Onu neler beklemektedir?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Bu Blog Hilmi Mutlu - Mustafa Katırcıoğlu Projesidir..Bu bLogdan maLesef yazı çalamazsınız çünkü kod ekledim kusura bakmayın emeğe saygı :)