Şeytanla Anlaşma 2 Filmini İzle

Şeytanla Anlaşma 2 Filmi, David Goodman çalıştığı şirkette terfi etmeyi beklerken bu fırsatı iş arkadaşı Tony’e kaptırır. Evde eşi Lisa ile üzgün bir şeklide otururlarken arabasının yanında bir adam olduğunu görür, arabasının yanında duran yabancıya doğru ilerler ve o esnada adam David’in yüzüne kimyasal bir şey sıkar, Şeytanla Anlaşma 2 filmini izle, David bu olaydan sonra görme yetisini kaybeder. Şeytanla Anlaşma 2 Cine5 İzle,Daha sonra David, Dr. Guillermo’dan onu tedavi edecek ve yeniden görmesini sağlayacak bir yol olduğu ile ilgili bir mesaj alır.



David de yeniden görebilmek için her şeyi yapmaya hazır olduğunu söyler. Dr. Guillermo, David’e üzerinde şeytanın yüzü olan çok eski bir baston verir. David bundan sonra kariyerinde de yükselecek fakat bunun bedelini ağır ödeyecektir.Yönetmen Michael Bafaro Oyuncular Edward Furlong , Chandra West Yapım Yılı 2006 THE COVENAN +

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Bu Blog Hilmi Mutlu - Mustafa Katırcıoğlu Projesidir..Bu bLogdan maLesef yazı çalamazsınız çünkü kod ekledim kusura bakmayın emeğe saygı :)