İkballe Şifalı Yemekler 23 Haziran İzle

İkbal’le Şifalı Yemekler programına 15 Haziran Salı günü Operatör Dr. Feridun Kunak konuk oluyor. Kunak, hanımların en önemli problemlerinden biri olan çatlaklara ve selülitlere evde uygulanabilecek pratik çözümler öneriyor. Beden ve ruh sağlığını gençleştiren formüller, doyurucu, lezzetli ve sağlıklı yemeklerle hafta içi her gün İkbal’le Şifalı Yemekler Kanal 7 ekranlarında.
İnsan enerjisini kullanarak hastalıklardan nasıl kurtulur? Türk kültüründe yeri olan kabak lifi ve kese ile çatlak ve selülitlere son verilmesi yöntemi nasıl yapılmalıdır? Selülitin oluşumunu engelleyici ve selüliti yok edici kolay egzersiz hareketleri nelerdir? Hanımların çatlaklarını önlemeye yardımcı bitkisel maske nasıl hazırlanır? Evde çok ucuza hazırlanabilecek zayıflama çayı tarifi… Metabolizmayı hızlandıran mucize bitkisel karışım… Karın ve kalça bölgesini zayıflatan bitkisel çay… Baş, diz ve bel ağrıları için egzersizler… Hepsi 15 Haziran Salı günü İkbal’le Şifalı Yemekler programında sizlerle.
Ekranların sevilen sunucularından İkbal Gürpınar’ın sunduğu Şifalı Yemekler hafta içi her gün 14.00’de Kanal 7’de. Lezzetten uzak kalmadan sağlıklı beslenmenin yolu İkbal’le Şifalı Yemekler’de. Sakın kaçırmayın!

İkbal’le Şifalı Yemekler canlı izle, İkbal’le Şifalı Yemekler izle, İkbal’le Şifalı Yemekler online izle, İkbal’le Şifalı Yemekler programı Feridun Kunak canlı izle 23 haziran Kanal 7

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Bu Blog Hilmi Mutlu - Mustafa Katırcıoğlu Projesidir..Bu bLogdan maLesef yazı çalamazsınız çünkü kod ekledim kusura bakmayın emeğe saygı :)