Arka Sokaklar 139. Bölüm–14 Aralık Pazartesi izle,Arka Sokaklar 139. Bölüm–14 Aralık Pazartesi fragmanı,Arka Sokaklar 139. Bölüm 14 aralık konusu

Arka Sokaklar 139. Bölüm – 14 Aralık Pazartesi Özeti

Engin’in zor günleri.

Derya ve Davut yakalanamadığı için Engin de hapse girme endişesi taşıyor. Engin’in etrafındaki çember giderek daralmaktadır. Derya ve Davut yakalanmadığı sürece, o da hapse girme endişesiyle yaşayacaktır. Ekip bir taraftan hızla kaçakların izini sürerken, diğer taraftan da Engin’i ayakta tutmaya çalışmaktadır.

Emin kardeşi Bekir’in başına gelenleri çözmeye çalışmaktadır. Ölü bulunan Müslüm hakkında yapılan araştırmada adamın çocuk tacizcisi olduğu ortaya çıkar. Ekip sürdürdüğü operasyonun sonunda katili yakalar fakat bir ailenin dağılışına da şahit olur.

Hüsnü’nün başı yine belaya girer. Sokaktaki bir kavgayı ayırmaya çalışırken işler karışır. Cavidan kendi şöhreti için olayları basına taşıyınca Çoban Ailesi de karışır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Bu Blog Hilmi Mutlu - Mustafa Katırcıoğlu Projesidir..Bu bLogdan maLesef yazı çalamazsınız çünkü kod ekledim kusura bakmayın emeğe saygı :)