Kılıç Günü 1. Bölüm Fragmanı İzle


Kılıç Günü adlı yeni dizinin tanıtımları atv ekranlarında dönmeye başladı. Dizi deneyimli ve kalabalık kadrosuyla şimdiden rakiplerine parmak ısırtıyor. Ancak hikayesi açığa çıktıkça soru işaretleri de ortaya çıkıyor.
Bilmeyenler için anlatayım hikaye şöyle, yoğun burun kanaması şikayetiyle doktora giden karakterimiz tam 90 günlük ömrünün kaldığını öğrenecek ve intikam planını devreye sokacak. Tam 90 günlük hikaye 90 bölümde yayınlanacak, yani her bölüm bir günü anlatacak. Dizinin sonu başından belli anlayacağınız, diğer bir değişle dizinin kurgusu da önceden yapılmış, ustaca çalışılmış.
İşte tam bu noktada Ezel ile bir benzerliği olabilir mi diye bir soru düştü aklıma. Ezel’in de 2 sezonluk hikaye akışının dizinin başından beri hazır olduğu konuşuluyordu, ikisi de intikam hikayesi…
Kılıç Günü bir Osman Sınav yapımı, Sınav özgün işlerin yapımcısı. Bugüne kadar imza attığı tüm işler ekranda iz bırakan bir isim. Böyle bir furya yaratır mı, Ezel’in etkisinden yararlanmak ister mi bilmiyorum. Yalnız tam da Ezel fırtınası eserken bir intikam dizisi çıkarmak ister istemez bunları sorgulatıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Bu Blog Hilmi Mutlu - Mustafa Katırcıoğlu Projesidir..Bu bLogdan maLesef yazı çalamazsınız çünkü kod ekledim kusura bakmayın emeğe saygı :)