Passaparola 8. Hafta 2 Temmuz 2010 Full İzle

Türk televizyonlarının en uzun soluklu yarışma programı Passaparola, Metin Uca'nın renkli sunumuyla haftanın 3 günü Star'da!

Türkiye'nin en çok sevilen kelime ve bilgi yarışması Passaparola, efsane sunucusu Metin Uca ile Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri Star TV'de ekranlara geliyor. Yepyeni etaplarıyla eğlenirken öğrenilen ve kazanılan yarışma, renkli dansçılarıyla da yine gündemde. Haftanın üç günü ekranlara gelen Passaparola'da her yarışmacıya iki ünlü destek veriyor.

Hızlı olanın kazandığı yarışma Passaparola'nın Cuma günkü konukları Gökhan Taşkın, Ebru Hekimoğlu, Paşhan Yılmazel, Ümit Erdim.
Son 7 programımızın şampiyonu ve toplam 51.200 TL'nin sahibi Tuba Hanım'ın Cuma günkü rakibesi Eskişehir'den yarışmamıza katılan ve Biyoteknoloji üzerine Yüksek Lisans yapıp nanoteknoloji üzerine çalışmalarda bulunan Şennur Görgülü. Bakalım Şennur Hanım yeni şampiyonumuz olabilecek mi? Yoksa Tuba Hanım 100.000 TL hedefine bir adım daha mı yaklaşacak?

Passaparola'da birbirinden ünlü isimlerle birlikte yarışmak isteyenlerin başvuruları www.startv.com.tr adresinden toplanıyor. Her etapta zamana karşı yarışılacak olan Passaparola, yine çok kazandırıyor! 

Yarışmanın oyununu ise www.startv.com.tr adresinden dileyen herkes oynayabiliyor.

Genel kültürüne güvenen, heyecanını koruyabilen herkes ekran başına! 

Tuba Hanım kimdir?
Son 7 bölümdür en hızlı olup, kazanan Tuba Ertek, Erdek'te yaşıyor ve bir mülakat danışmanı. Bankacı Ersin Bey'i eleyen ve serüvenine 7000 TL ile başlayan Tuba Hanım, geçtiğimiz Cuma da makine mühendisi Gürol Gürsoy'u elemiş toplamda 13.200 TL ödüle hak kazanmıştı. Cumartesi günü ise karşısına ticaretle uğraşan Olçar Bey çıkmış ve onu da eli boş göndererek 21.000 TL'ye ulaşmıştı. Geçen haftanın son yarışmasında ise genç bir İngilizce Öğretmeni Banu Hanım'ı Ankara'ya geri göndermiş ve haftayı toplamda 28.800 TL ile kapatmıştı. Bu hafta Cuma günü fotoğrafçı Hasan Bey'i eleyip 35.400 TL para ödülüne ulaştıktan sonra, dün de Psikolog Nihal Hanım'ı eleyip 43.600'TL'nin sahibi olan Tuba Ertek, haftanın son gününde ise mimar Özlem Hanım'ı eleyerek 51.200 TL'nin sahibi oldu.

Yayın Tarihi : 2 Temmuz cuma
Yayın Saati : 22.40

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Bu Blog Hilmi Mutlu - Mustafa Katırcıoğlu Projesidir..Bu bLogdan maLesef yazı çalamazsınız çünkü kod ekledim kusura bakmayın emeğe saygı :)