Kelimenin Gücü 12 Temmuz 2010 Full İzle

''TEK BİR KELİME'' 
HAYATINIZI DEĞİŞTİRECEK!

Sunuculuğunu Kenan Işık'ın üstlendiği "KELİMENİN GÜCÜ" atv ekranlarında izleyici ile buluşuyor!

ABD ve Avrupa'da reyting rekorları kıran, ünlü "Tabu" kelime oyununun televizyon versiyonu olarak düzenlenen "Kelimenin Gücü"nde sunucu Kenan Işık'ın vereceği kelimeyi, tabu sözcüklere başvurmadan anlatabilenler puanları kazanıyor.

49 yıllık yayın hayatıyla, televizyon tarihinin en uzun soluklu, 20'den fazla ülkede yayınlanan, Game 
Show klasiği "Password", "Kelimenin Gücü" adıyla atv'de seyircisiyle buluşuyor.
Sunuculuğunu Kenan Işık'ın üstlendiği, "KELİMENİN GÜCÜ" her hafta iki ünlü konuğu ve iki yarışmacıyla takım oluşturarak 500.000-TL'lik büyük ödüle ulaşmaya çalışacak.
Türkiye'nin en çok para kazandıran yarışması KELİMENİN GÜCÜ'nde bu hafta 2 yarışmacı büyük ödüle doğru ilerliyor. 2 yarışmacı da rekora koşuyor... Heyecanın doruklara ulaştığı "KELİMENİN GÜCÜ", bu hafta nefesleri kesecek bir bölümle izleyicileri ekrana davet ediyor. Atv'nin yeni dizisi "ŞEN YUVA"nın başrol oyuncuları Ceyda Düvenci ve Levent Üzümcü'nün konuk olduğu bölümde heyecan hiç dinmeyecek... Nefesler tutulacak... "Kelimelerin Gücü" herkesi şaşırtacak.
Bakalım saniyelerle yarışan yarışmacılar rekor kırabilecek mi, büyük ödülü kazanabilecek mi?
"KELİMENİN GÜCÜ" 12 Temmuz Pazartesi akşamı atv'de!
**Bu eğlenceli ve heyecan dolu yarışmaya katılmak isteyenlerin www.atv.com.tr adresindeki formu doldurmaları yeterli olacak.

1 yorum:

Anonymous dedi ki...

güzel bende katılmak istiyorumm

Yorum Gönder

 
Bu Blog Hilmi Mutlu - Mustafa Katırcıoğlu Projesidir..Bu bLogdan maLesef yazı çalamazsınız çünkü kod ekledim kusura bakmayın emeğe saygı :)