Kanıt Dizisi 1.Bölüm 8 Temmuz Full İzle

Ekranlara yep yeni bir dizi merhaba diyor..Kanıt dizisinin 1.bölüm özeti aşağıdadır..


1. Bölüm Özet



Hiç bir suç kusursuz değildir,
Ardında mutlaka bir iz bırakır…Yapımı ANS Prodüksiyon tarafından gerçekleştirilen, yapımcılığını ve genel yönetmenliğini Abdullah Oğuz’un üstlendiği, konsept danışmanlığını ve sunuculuğunu ünlü kriminalist Prof. Dr. Sevil Atasoy’un yaptığı, yaşanmış gerçek suç hikâyelerinden yola çıkarak oluşturulan “Kanıt”;  zekice yapıldığına inanılan cinayetlerin, hırsızlıkların, adam kaçırmaların yani birçok suç olayının nasıl çözüldüğünü ve hangi noktada kimlerin ne kadar etkisi olduğunu ortaya serecek. 
İyi bir oyuncu kadrosuyla, gerçek suç hikâyelerinin sağlam dramatizasyonu her hafta izleyiciyi ekrana kilitleyecek. Sonunda tüm izleyiciler adli tıp ve emniyetle ilgili bilinmeyenleri heyecanla takip edecek. 
Türkiye’de örneğine az rastlanan ‘Kanıt’, ekranlarda büyük fark yaratacak! 
Suçluların bıraktıkları delillerin nasıl tespit edildiği, uzmanlar tarafından titizlikle nasıl ortaya çıkarıldığı incelenecek, bir kadının yumurtalıklarından yaşının hesaplanması, kirpiklerde bulunan tozlardan maktulun hangi coğrafyadan geldiği, olay sırasında çevrede bulunan kan izlerinin açısı gibi pek çok ayrıntının bir suçu çözmedeki yardımının önemi gözler önüne serilecek. 
Uzman ekip her hafta suçluların peşine düşecek. Olay yeri incelenecek, tanıklar sorgulanacak ve tereddütsüz doğruları söyleyen deliller konuşacak. 
Programın ilk bölümün konusu ise şöyle;
“Kanımdasın Sen” 

Serseriliğiyle mahalleye korku salan, kimse tarafından sevilmeyen Ahmet Emin öldürülür. Başkomiser Orhan ve yardımcısı Selim olay yerinde inceleme yapar, delilleri toplar ve şahitlerin ifadelerine başvurur. 
Prof. Dr. Sevil Atasoy da, toplanan delillerden hangi bilimsel sonuçlara ulaşır.
Cinayet, hırsızlık nedeniyle mi işlendi? Olay, adi bir mahalle kavgası sırasında mı ortaya çıktı ? Yoksa, ortada görünenden fazlası mı mevcut?

kanıt dizisi,kanıt izle,kanıt seyret,kanıt dizisi full izle,kanıt 1.bölüm 8 temmuz izle,tek parça kanıt dizisi 8 temmuz izle,kanıt 1.bölüm 08.07.2010 izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Bu Blog Hilmi Mutlu - Mustafa Katırcıoğlu Projesidir..Bu bLogdan maLesef yazı çalamazsınız çünkü kod ekledim kusura bakmayın emeğe saygı :)