Ezgi İle Yaz Sabahı 5 Temmuz 2010 Full İzle

Ezgi Sertel’in sunumuyla ekrana gelen programda her gün hayata dair keyifli söyleşiler ve yaza özel tarifler ekrana gelecek!

EZGİ SERTEL İLE YAZA KANAL 7 EKRANLARINDAN MERHABA DİYECEKSİNİZ!

Kanal 7 yaz ekranına yeni bir soluk, yeni bir renk geliyor… Ezgi Sertel’in yepyeni programı “Ezgi İle Yaz Sabahı” yaz boyunca Kanal 7 ekranlarında olacak. Ayrılık, Acı Hayat, Tek Türkiye, Kollama, Yağmurdan Sonra gibi dizilerde ve çok sayıda televizyon filminde rol alan Ezgi Sertel bundan böyle hafta içi her sabah 09: 45’te yayınlanacak programıyla Kanal 7 ekranlarında olacak. Yaz boyunca her sabah hayata dair akla gelen ne varsa konuklarla beraber Ezgi ile Yaz Sabahı’nda yer bulacak.

Dini, manevi ve hayata ilişkin konuların uzman konuklarla konuşulacağı programda sabah keyfinize keyif katılacak. Ezgi İle Yaz Sabahı’nda hafta içi her gün ekrana gelecek konuklarla manevi hayatınıza zenginlik katacak söyleşiler gerçekleştirilecek. Pazartesi ve Salı günleri Diyanet İşleri Eski Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan, Çarşamba ve Perşembe günleri Diyanet İşleri Başkanlığı Fatih Müftüsü İsmail İpek ve Cuma günleri de birbirinden değerli konuklar Ezgi ile Yaz Sabahı’nda ekrana gelecek.

Ezgi Sertel’in sunumuyla ekrana gelecek olan programda her gün doyumsuz bir muhabbet, keyifli söyleşiler ve yaza özel tarifler yaz boyunca her sabah izleyenleri bekliyor olacak. Birbirinden değerli konukların stüdyoda ağırlandığı programda her gün hayata dair ne varsa izleyenlerle paylaşılacak.

Ekranların yeni yüzü Ezgi Sertel’in sunacağı Ezgi ile Yaz Sabahı hafta içi her gün 09: 45’te Kanal 7’de. Dopdolu bir içerikle ekrana gelecek programı sakın kaçırmayın!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Bu Blog Hilmi Mutlu - Mustafa Katırcıoğlu Projesidir..Bu bLogdan maLesef yazı çalamazsınız çünkü kod ekledim kusura bakmayın emeğe saygı :)