Sen Harikasın 1. Bölümü İzle 25.06.2010

"SEN HARİKASIN" adlı dizinin Harika'sı Demet Akbağ, 25 Haziran 2010 Cuma'dan itibaren hafta içi her akşam saat 20.00'de ATV ekranlarında yayınlanacak bölümlerde farklı tiplere bürünerek adeta oyunculuk şovu yapıyor. 1950'lilerde Amerika'da sitcom tarihini başlatan ve yıllarca sevilerek seyredilen 'I love Lucy' Türk izleyicisine "SEN HARİKASIN" olarak ulaşıyor. Zodyak Productions'ın yapımcılığını üstlendiği "SEN HARİKASIN", Haluk Özenç'in usta kalemi, Demet 
Akbağ, Ragıp Savaş, Güven Kıraç ve Ruhsar Gültekin'in müthiş oyunculukları ile seyrine doyulmaz bir kahkaha tufanı sunuyor...Eğlenceli, esprili ve kocası Cüneyt'e deliler gibi aşık olan Harika, her hafta onun dikkatini çekmek için türlü numaralar yapıyor.Kapı komşuları Macide ve Nusret ile her hafta yeni bir maceraya koşan Harika, sempatisi ile herkese kendini sevdirirken ekran başındakileri de kahkahalara boğacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Bu Blog Hilmi Mutlu - Mustafa Katırcıoğlu Projesidir..Bu bLogdan maLesef yazı çalamazsınız çünkü kod ekledim kusura bakmayın emeğe saygı :)