Parmaklıklar Ardında 24 Haziran Online Final İzle

B2 koğuşundaki kadınlar, en ağır suçlardan hüküm giymiş mahkûmlardır. Kimileri talihsiz, mağdur kadınlar, kimileriyse iflah olmaz suçlulardır. Fakat onlar aynı zamanda, birer eş, birer anne, birer evlattır. Belki de hepsinden önemlisi; Onlar birer kadındır... İçinde bulundukları ortamda, çoğu zaman güçlü mahkûmların kendi koydukları kurallar, hapishane kurallarının önüne geçer. İçeride geçerli olan tek kural vardır: “Güçlü olan ayakta kalır”! Sadist gardiyanların, kin ve güç savaşlarının egemen olduğu, en içgüdüsel duygularla hareket edilen, korkutucu ve huzursuz bir dünyadır onlarınki... Tüm bu şiddet ve yoksunluk içinde, yine de sımsıcak dostlukların, kadın duygularının hâkim olduğu bir “iç dünya” yaratmayı başarabilen, isimsiz kahramanlardır onlar... Başarılı yapımı ve güçlü kadrosuyla dikkatleri çekecek, adından çok sözettirecek “Parmaklıklar Ardında”, tüm ekranseverleri soluk soluğa izleyecekleri bir serüvene davet ediyor...
106. BÖLÜM ÖZETİ
Nisan koğuşa geri gelir. Ziynet ise hala tecrittedir. Tansel, Ziynet'in yanına gidip bilgi alır çünkü Canan'ın Ekrem nedeniyle cezaevi idaresine dava açacağını öğrenmiştir ve yeni bir teftişten çekinmektedir. Teftiş demek, müfettiş Ahmet'in geri dönmesi demektir. Beray kendine gelmiş ve Canan'a Ekrem'in yaptıklarını anlatmıştır. Tansel, Ekrem'i gözden çıkaracak mıdır? Ekrem durumu sezmiş, kendini kurtaracak bir çare aramaya başlamıştır. Bu sırada Didem'in savcı odasından yaptığı bir telefon konuşmasını duyar ve hızla plan yapmaya girişir. Şimdi kıyasıya bir mücadele başlamıştır.
Canan, Beray'ı tahliye ettirmeye çalışmaktadır. Ekrem ise kendini kurtarma peşindedir. Tansel iki arada kalmıştır. Beray'ın tahliye ihtimali herkes için çelişik duygular yaratır. Ziynet Beray'ın gidişiyle yalnız kalacağını bilir ama yine de gitmesini ister. Ne de olsa, Nisan parmaklıklar ardında doğmuş, ellerinde büyümüştür. Onun dışarı çıkması, hepsi için bir umut olacaktır. Ziynet, Beray'la Ahmet Kayacan'a da haber yollayacaktır: "Sözünü unutmasın, beni burada bırakmasın!" Ziynet'in dileği, gerçekleşecek midir?
Parmaklıklar Ardında 24 Haziran 2010 HD İzle, Parmaklıklar Ardında 24 Haziran Bölüm Tekrari İzle, Parmaklıklar Ardında 24 Haziran Full İzle, 24 Haziran 2010 Parmaklıklar Ardında İzle, 24 Haziran Parmaklıklar Ardında

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Bu Blog Hilmi Mutlu - Mustafa Katırcıoğlu Projesidir..Bu bLogdan maLesef yazı çalamazsınız çünkü kod ekledim kusura bakmayın emeğe saygı :)