Küçük Kadınlar 92.Bölüm 26 Haziran Sezon Finali İzle


Küçük Kadınlar 92.bölüm Özeti

HULKİ, YELİZ VE CEYHUN'DAN İNTİKAM ALMAK İÇİN HAREKETE GEÇER.

YELİZ, HULKİ'NİN ABLASI EDA İLE İLGİLİ BİR GERÇEĞİ ÖĞRENİR TÜM DENGELER DEĞİŞİR.


Hulki, Yeliz'i polise ihbar eder. Polis, Ceyhun ile Yeliz'i saklandıkları evde kıstırır ve karakola götürür. Kıskançlık krizindeki Hulki, Yeliz'e Ceyhun ile öpüşmelerinin hesabını sorar. Yeliz'e uyguladığı yasaklara yenilerini ekler. Bu durum karşısında Eda ise zevkten dört köşedir. Kendini savunmaya çalışan Yeliz, bütün bunların tezgahlandığına Hulki'yi inandıramaz. Fakat Eda da boş bulunup bir açık verir. Yeliz, öğrendiği bu gerçeği lehine çevirmeye kısılıp kaldığı hapishaneden kurtulmaya çalışır. 

Yetkin ise Armi'yi ailesi ile yemeğe davet eder. Kalbi hala Utku'da olan Armi bu yemeğe zoraki katılır ve ikili arasında tatsız bir sürpriz yaşanır. 
Hulusi'nin de para sıkıntısı olduğunu öğrenen Cansu, kendince bir çözüm bulur ve ablalarından gizli para kazanmak için yollara düşer. 
Memed'in babasından yediği dayaklara dayanamayan Bilge bu olaya daha fazla seyirci kalamaz. Memed'in iyiliği için bir karar verir. 
Bulduğu cüzdanı sonunda sahibine geri götüren Armi, paranın birazını harcamıştır ve hayatını kurtardığı adamdan hiç tahmin etmediği bir karşılık görür. 


Yayın Tarihi : 26 Haziran Cumartesi
Yayın Saati : 20:00

küçük kadınlar 92.bölüm izle,küçük kadınlar 26 haziran 92.bölüm izle,küçük kadınlar 26 haziran bölüm izle,küçük kadınlar son bölüm izle,küçük kadınlar 26.06.2010 92.bölüm izle,bedava küçük kadınlar seyret,star tv küçük kadınlar 26 haziran 92.bölüm canlı seyret

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Bu Blog Hilmi Mutlu - Mustafa Katırcıoğlu Projesidir..Bu bLogdan maLesef yazı çalamazsınız çünkü kod ekledim kusura bakmayın emeğe saygı :)