Unutulmaz 45.Bölüm 19 Mayıs Online İzle


Unutulmaz kimi zaman sevinçli kimi zamanda hüzünlü dizi haline geliyor..Unutulmaz'ın bu hafta 45.Bölüm'ü seyircilerle buluşuyor..Diziyi kaçırmamanızı tavsiye ederim Unutulmaz 45.Bölüm 19 Mayıs özeti şöyle ;


45. BÖLÜM ÖZETİ 
Ece'nin ağzından çıkan her kelime Harun'u aradığı cevaba yaklaştırırken, Batu bu durumdan nasıl kurtulacak? Aşk skandalı haberi Türkan, Melda ve Eda'yı çaresizlik içinde bırakırken, yeni bir gelişme ile daha da şaşıracaklar.
Batu değişen planlarını yeniden gözden geçirirken, bir yandan da yıllar sonra kavuştuğu kız kardeşine gerçekleri anlatmaktadır. Ama istediği tepkileri alması düşündüğü kadar kolay olmayacaktır.
Saadet Hanım kocasına olan sevgisini ve desteğini göstermek için farklı ve duygusal bir yol seçer. Bu yaklaşım Feyyaz Bey'i son derece mutlu eder. Üst üste gelen olaylar Burak ve Işıl'ın boşanmasını ertelerken, ilişkileri daha da gerginleşir.
Harun'u karşısında bulan Eda bu aşktan kaçamayacağını bir kere daha anlamıştır. Harun, Eda ve Yağmur hayatlarının en mutlu anlarını yaşarken, Melda da annesine Harun'la boşanacaklarını söyler. Eve dönen Türkan, Cemil'i evde bulamaz. İçindeki umut kırıntıları giderek tükenir.

unutulmaz 45.bölüm izle,unutulmaz 19 mayıs 45.bölüm seyret,unutulmaz 45.bölüm 19.05.2010 izle

Pawk-Tr.Net Ekibi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Bu Blog Hilmi Mutlu - Mustafa Katırcıoğlu Projesidir..Bu bLogdan maLesef yazı çalamazsınız çünkü kod ekledim kusura bakmayın emeğe saygı :)