Şifreler programı Ömer Çelakıl internetten canlı izle 25 mayıs Fox Tv

Hayatın bilinmeyenleri, evrenin sırları, yaşadığımız ancak anlam veremediğimiz olaylar, aklın sırrını zorlayanlar, bilinmeyenler, Şifreler’de çözülüyor. Gerçek yaşam öykülerinden kesitlerle bilinmeyenler Şifreler’de kırılıyor. Kitaplarıyla gündem yaratan Ömer Çelakıl’ın yorumcusu olduğu Şifreler’i, Süleyman Burak sunuyor.
Bu hafta; İstanbul’un üzerinde manyetik alan mı var, Boğaz Köprüsü manyetik alanı bozuyor mu, ölçüm cihazı İstanbul Boğazı’nda nasıl pilsiz çalışıyor, Türkiye’de başka nerede manyetik alan var? sorularına yanıt aranıyor. Programın bu haftaki konuğu ise Boğaziçi Üniversitesi Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Selim Şeker…
Şifreler’de bu hafta ayrıca Mimar Sinan’ın kafatası türbesinden neden çıkarıldı ve nereye götürüldü? Ömer Çelakıl ve Marmara Üniversitesi Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Selçuk Mülayim bu soruların yanıtlarını Şifreler’de veriyor.
Şifreler 2. Bölümüyle 25 Mayıs Salı saat 23:00’te FOX ekranlarında…

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Bu Blog Hilmi Mutlu - Mustafa Katırcıoğlu Projesidir..Bu bLogdan maLesef yazı çalamazsınız çünkü kod ekledim kusura bakmayın emeğe saygı :)