Kurtlar Vadisi Pusu 80. Bölüm özet izle fragman 11 şubat 2010 perşembe Star Tv

Kurtlar Vadisi Pusu’nun 11 Şubat Perşembe akşamı yayınlanacak olan 80. bölümünde yine nefesler tutulacak, tüm Türkiye Star TV ekranlarına kilitlenecek.
İşte Fragman

Polat, Davut Tataroğlu’nu vuran Abdülhey’e ne yapacak? İnci’yi kaçıran Abdülhey’in peşinde düşen Polat ve ekibi, nasıl bir sürprizle karşılaşacak?Polat’ın Feller’e ulaşmak için yaptığı plan işe yarayacak mı? Feller’le görüşmeye giden ajan, neyle karşılaşacak? Feller İsrailliye nasıl bir anlaşma teklif edecek? İskender, bu teklif karşısında ne yapacak? Polat ve ekibinin her yerde aradığı Abdülhey’in yeni hedefi kim olacak?

Tüm bu soruların yanıtları ve çok daha fazlası, Kurtlar Vadisi Pusu’nun heyecan dolu yepyeni bölümüyle 11 Şubat akşamında Star TV ekranlarında olacak…

Etiketler: Kurtlar Vadisi Pusu 11 şubat, Kurtlar Vadisi Pusu 11 şubat fragman, Kurtlar Vadisi Pusu 11 şubat izle, Kurtlar Vadisi Pusu 11 şubat özet, Kurtlar Vadisi Pusu 80. Bölüm, Kurtlar Vadisi Pusu 80. Bölüm 11 şubat, Kurtlar Vadisi Pusu 80. Bölüm fragman, Kurtlar Vadisi Pusu 80. Bölüm full, Kurtlar Vadisi Pusu 80. Bölüm indir, Kurtlar Vadisi Pusu 80. Bölüm izle, Kurtlar Vadisi Pusu 80. Bölüm özet, Kurtlar Vadisi Pusu 80. Bölüm özet izle fragman 11 şubat 2010 perşembe Star Tv

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Bu Blog Hilmi Mutlu - Mustafa Katırcıoğlu Projesidir..Bu bLogdan maLesef yazı çalamazsınız çünkü kod ekledim kusura bakmayın emeğe saygı :)